Herregud ! Jeg vant prisen for årets beste kjendis blogger !

15.02.2012

 

 
 

 

GOSH! TUSEN hjertelig takk til fantastiske http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/ samt alle som stemte på meg  - YOU ROCK ! <3

 

Det hadde jeg ikke ventet, men er overlykkelig for å ha vunnet denne prisen. Det eneste som er så forferdelig bittert og surt er at jeg ikke fikk tatt imot prisen selv, da jeg ble ordentlig dårlig før showet begynte slik at jeg dro hjem. Heldigvis tok min herlige vennine Mari imot prisen for meg, så tusen hjertlig takk til deg snuppa mi.

 

De fortalte meg at folk jublet og reiste seg da navnet mitt ble ropt opp?! Det rører hjertet mitt noe helt sinnsykt å høre. Hadde jeg vært der hadde jeg begynt å gråte som en liten unge, det vet jeg. 

 

Det å få bekreftet at folk setter pris på bloggen min og det jeg deler med dere, betyr utrolig mye for meg og motiverer meg til å ville fortsette å ha bloggen min.

 

Igjen vil jeg bare si tusen hjertlig takk for alle som stemte på meg, alle mine trofaste lesere, alle nye lesere, alle forhåndsdømmende mennesker som sier dere endrer synet deres på meg etter at dere begynte å lese bloggen min. Mest av alt - TUSEN HJERTLIG TAKK FOR AT DERE LAR MEG FÅ LOV TIL Å VÆRE MEG SELV 100 % ! .

 

 

Nå har jeg vært en offentlig person i ca 5 år og har måtte tåle mye på godt og vondt, men på en måte er jeg meget takknemlig for det, da det virkelig har gjort meg til et sterkt menneske som virkelig har blitt tykkhudet. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått oppleve i min karriere, mye jeg ser tilbake på som jeg aldri kunne gjort igjen, men som jeg fortsatt er glad jeg gjorde i den alderen jeg var i da. For meg handler det om å utvikle seg selv, gå nye veier, og det føler jeg at jeg har gjort igjennom hele karrieren min til nå som bl. a modell, blogger og tv-profilert.

 

En ting som er sikkert og visst, er at denne bransjen virkelig ikke er noe for alle. Den kan faktisk knuse deg i fillebiter hvis du ikke er sterk nok og kjenner deg selv 100 % godt nok til å vite at de som prøver å knekke deg tar feil!Når man har lyst hår, silikonpupper og lys stemme har man lett for å bli satt i bås, eller bli forhåndsdømt, det forstår jeg, men husk at skinnet kan bedra og at utseende på mennesker ikke gjør de til et dårligere menneske?!  Det er synd at  når mange leser om en kjendis eller lignende, så tror de at de vet alt om denne personen,  det stemmer altså ikke! Døm aldri noen som du aldri har pratet med før du evt møter vedkommende. Jeg godtar og liker så og si alle mennesker slik de er, helt til de evt skulle skuffe meg på noen måte. 

Det virker som at man bygger opp kjendiser for så å rive dem ned igjen. Bare se på Michael Jackson, Britney Spears osv.. Forferdelig at visse kjendiser ikke blir behandlet som mennesker og nesten blir straffet for at de har et talent. Det å være kjendis i vårt lille Norge, er ikke så mye stress som i andre og større land.

Personlig ser jeg ikke på meg selv som kjendis og kommer heller aldri til å gjøre det. Jeg ser på det jeg gjør kun som jobben min, og det at media velger å skrive om den eller privatlivet mitt hører jobben til, og er bare noe jeg må finne meg i. Skal en være med på leken får man tåle steken. Jeg trives godt i jobbene mine, det er derfor jeg gjør det jeg gjør.

 

Det er så alt for mye sjalusi ute å går, og synd er det. Skulle ønske alle unnet hverandre alt godt og kun det beste for hverandre. Jeg heier på alle i Norge, store og små som virkelig vil eller gjør det bra, og da mener jeg ikke kun som artist eller modell altså. Heier bl. a på hun som jobber i kassen på Rema, han som viser hvor bilene skal kjøres inn, han/hun som strir med sine ting, de som jobber dag og natt, gutten som gir alt for å få det til, jenta som er alenemoren med en eks som ikke vil samarbeie eller motsatt, elevene på alle skolene, barna som er fremtiden vår osv. Det er viktig å unne hverandre kun det beste; Greier du det så har du allerede vunnet.

 

Hvorfor være et dårlig menneske når du kan være et bra menneske? Hvorfor slenge dritt om andre mennesker når du heller kan snakke de opp? Uansett hvilken hudfarge, kjønn, om du er rik eller fattig, superstjerne eller ikke, så har vi alle en ting til felles: " Vi ALLE drar av oss buksen og tørker oss selv i ræva når vi er ferdig på do ! Så ALDRI tro du er bedre enn noen andre ! "

 

( Haha, jeg er gærn som skrev det, men jeg mener det ! )

 

Jeg er fortsatt ung, jeg er en alenemor som jobber og står på som bare det for å komme dit jeg vil. Ingenting kommer gratis - husk det ! Man må jobbe hardt for å komme dit man vil.

 

Selvom man blir kjent med meg i TV-serien min og på bloggen min, så deler jeg jo ikke absolutt alt; Jeg har jo mine problemer som absolutt alle andre mennesker og synes livet er en berg og dalbane. Jeg har hatt det utrolig tøft i det siste, men velger selvfølgelig ikke å legge ut om det, da dette er privat for meg. Velger å fokuserer på det positivet i livet mitt og går mot fremtiden med et smil og hevet hodet mens jeg sier til meg selv: " Alt ordner seg, så don't worry - be happy! ". Livet er ikke lett, men det viktigste er å gjøre mest og best mulig ut av det.

Prisen for å leve er jo at vi alle en dag skal dø en gang, og før det skjer med meg vil jeg oppnå alt jeg vil pluss enda mer, og dette er det kun jeg selv som kan sørge for.

 

Dette var mange og dype ord fra en ung mor, men til å være 26 år har jeg faktisk fått mye livserfaring, og er i dag glad for det.

Det er nettopp dette som gjør meg til det mennesket jeg er i dag. En som ikke vil noen noe vondt og unner alle andre kun det beste ! Hvorfor skal man ikke det liksom? 

 

Tusen hjertlig takk for alle fantastisk kommentarer dere skriver til meg her inne, på mail og facebook, som jeg sjeldent får tid til å svare på, men som virkelig settes stor pris på. YOU ROCK-  herlige og gode mennesker !

 

Utrolig koselig å vinne en pris for en gang skyld.. Etter så mange år som blogger. JAAAAAAAAAAAAA! 

 

 

 

 

Jeg fikk så alt for mye fint og det føltes ut som julaften igår da jeg pakket ut alt.

 

GOSH! Jeg følte meg som verdens heldigste, da jeg aldri har fått sååå mye ting på en gang før..

 

Her er det jeg fikk:Utrolig søt liten lærveske fra Cajsa Bratt, som passer alle Canon IXUS modeller Vakker og velduftende Laila-parfyme fra Geir Ness.;)Masse nye neglelakker fra Essie. 

Elsker Mango og digget denne klokken jeg fikk. 

Superkult hans-free sett fra Skullcandy. Det trengte jeg virkelig ettersom jeg har mistet det heg hadde før.

  

Enda mere neglelakk fra TL ! Har jo helt dilla på neglelakk, så dette tas imot med stort smil. 

Gleder meg til å prøve Baby foot.  Må ha på plastsokkene med gele i, og ha de på i 2 timer. De døde hudcellene begynner å peele av 3-7 dager etter bruk, og prosessen er ferdig etter ca 14 dager. Resultatet er da myke og glatte føtter.Easy shavin' gir en smooth sliky glide for sensitive shaving. Ouuuuu! ;)

 YES! Nå får jeg kritthvite tenner med Smilelab.  Det skal visst være super lett og gi raske resultater. Kan blogge om hvordan resultatet blir etter at jeg har brukt det.

 

Gavekort på dna. YEJ! 

Denne børsten fra Olivia Garden gjør sånn at håret trøker raskere, styler håret bedre, og gir et sunnere og skinnende hår. Hvem vil vel ikke ha det? I know I do ! 

Fikk dette sykt fete headsette med Pepsi MAX logo (Jeg ELSKER å drikke Pepsi Max) fra SILLY EARS!

 Nydelig rettetang som jeg kan ta med over alt i vesken min .

 Smykkeklut fra Mestergull. 

Deilig parfyme og krem fra Escada.

  

Flotte neglelakker fra Linda Johansen.

 


 

Masse flotte hårprodukter fra KMS.

 

 

Gleder meg til å drikke alt pulveret som skal blandes ut i vann fra SKINNGAIN. Ser forhåpentligvis ung ut for alltid da ;) 

Masse hårproduket fra JOICE. Det trenger virkelig håret mitt altså.

 

 

Fantastiske flotte sko fraSWIMS ! Gleder meg til å bruke de.

 

 

Gavekort på et av Choice hotellene, som jeg elsker å bo på. Har så klart eget bonuskort der  ;)

  

Kul bag, t-skjorte og brilleklut fra Carrera.

Gavekort på 20 000 kr sponset av Pepsi MAX ! TUSEN HJERLIG TAKK !!!

 

We love pepsi MAX!

 

Jeg er utrolig takknemlig for alt det flotte jeg fikk, og det er takket være alle dere som leser bloggen min.

 

I LOVE YOU !

 

Stor klem fra Linni. olimp

15.02.2012 kl.15:23

gratulerer så mye linni :) vel fortjent :)

andrea ! <3

15.02.2012 kl.15:27

Gratulerer så mye med prisen da ! Du fortjente den ! <3 Får lyst på mye når jeg ser alt du har fått <33 Moren min prøvde baby foot og det hjalp henne veldig godt siden hun har sånn hard hud

Christian

15.02.2012 kl.15:28

Heisann!

Hvordan går det?

Lenge siden jeg har fulgt med på bloggen din nå..

Forresten, jeg fant en konkurranse du må bli med i! gå til min blogg/url :-) Du kan vinne en I pad2 :D

Jeanett

15.02.2012 kl.15:44

Gratulerer så masse med prisen, den er velfortjent!:) Du inspirerer meg masse Linni, man må være seg selv og ha troen på hva man gjør å ta vare på de kjære rundt seg:), føler du får sakt det med det fine innlegget du no la ut!:) U ROCK :)))))

15.02.2012 kl.15:47

Jeg vet ikke om noen jeg synes fortjener dette så mye som deg, Linni! Du er en fantastisk person som jeg ser opp til og beundrer. Etter å ha sett tv-seriene dine og lest bloggen din vet jeg at du har opplevd mye vondt og vanskelig. Når jeg opplever triste ting, tenker jeg på hvordan du har klart å reise deg å gå videre med livet med hodet høyt hevet i stedet for å legge deg ned å bli liggende der, det hjelper meg til å se at livet går videre, uansett.

Tusen takk for at du er den du er Linni, jeg håper jeg får bli kjent med deg en gang. Stor klem! :-)

Din største fan Malin

15.02.2012 kl.15:55

OMG Du er så pen. Jeg har prøvd og få autografen din ! Men den dagen du var i Drammen Så sto jeg uttafor døre hele tiden men så måtte jeg gå!! ;-( !

Jeg bor i Drammen.

Du har drit kul stemme og dennis er såååååååå søt at jeg dør!!!!!

Elsker bloggen din!

Stor bamse klem fra Din største fan! Malin

øystein

15.02.2012 kl.15:56

Gratulerer!

http://wp.me/pYtns-Rr

tu

15.02.2012 kl.15:59

Vel fortjent! Digger deg Linni! Du virker som et utroolig flott menneske, pluss du er uuuuuutrolig vakker!! <3

AM

15.02.2012 kl.16:04

Gratulerer, Linni! Vel fortjent, jeg liker bloggen din veldig godt :) Klem!

frida

15.02.2012 kl.16:12

sykt bra skrevet! og ble litt sjalu på alt fine du fikk...:)

Isabelle<3

15.02.2012 kl.16:17

Så bra at du vant Linni! :)

Renni xD

15.02.2012 kl.16:29

Langt innlegg (((: men jeg må bare si noen få ting, du har en veldig fin blogg!!! ♥ Bra du vant prisen da :)) jeg er ikke så veldig ofte inne på bloggen din men men.. GOSH! Du er så peeeen! ♥

Solfrid Johansen

15.02.2012 kl.16:38

Gratulerer så mye!!! Den prisen var virkelig velfortjent!!! Du er fantastisk!:-)

Ine

15.02.2012 kl.16:42

Åååe <3 du er den beste bloggeren!

celine

15.02.2012 kl.16:48

heldigen deg!, jeg er også fra Stavnger, kult det<3, stå på linni! WE LOVE YOU !

Camilla

15.02.2012 kl.16:58

Herregud så mye fint du fikk!

Du fortjente det virkelig! Og du har så rett i alt du skriver, mange dømmer før de kjenner, og jeg har fått et annet inntrykk av deg etter at jeg leste bloggen din!

You go girl!

gabriellebh

15.02.2012 kl.17:01

wooow så mye du fikk!!

gratulerer :-D

Rakel

15.02.2012 kl.17:08

Det var vel fortjent! Du har så mye pågangsmot at det er helt beundringsverdig. Go Linni! ;)

15.02.2012 kl.17:17

Det fortjente du virkelig, Linni! :)

Karin

15.02.2012 kl.17:20

Gratulerer Linni! Fullt fortjent....og så masse fint du har fått.Kjempefin tekst i dette innlegget ditt.Du er veldig flink til å skrive syns jeg. Så synd du ikke kunne ta imot prisen selv,det må jo være stas. Men sånn er det av og til. Ønsker deg god bedring og lykke til med alt som skjer i livet ditt.Vi elsker deg vi også.Klem fra Karin

Mari

15.02.2012 kl.17:33

Gratulerer masse med velfortjent pris:))

Kan jeg spørre hvor kjolen din på det øverste bildet er fra? Den var nydelig, og jeg skal være forlover i bryllup til sommeren, men kommer da til å vær høygravid, så tenger en kjole der det er plass til magen min.

Klem

Ingrid

15.02.2012 kl.17:58

Hei Linni!

Prisen var velfortjent, håper hvert år på at du skal få den, og når du fikk de i år så ble jeg så glad. Jeg elsker bloggen din, og du er en helt fantastisk person, det første jeg gjør når jeg har stått opp er å sjekke bloggen og det siste er å sjekke bloggen :) <3 stor fan av deg Linni! :)

Klem fra Ingrid

Ps: vet noen her hvor mann kan få kjøpt smile lab, er det mulig å få kjøpt i butikk å ikke på net?? :)

AWM

15.02.2012 kl.18:14

Vel fortjent søte du! Du har en kjempefin blogg, virker driiit kul, snill og morsom, og ikke minst som du er verdens beste mamma for lille D! :) nå sitter jeg bare og venter utålmodig på at min egen beibis skal komme ut i verden <3 wish me luck :) det gledes!

Ønsker deg alt godt videre i livet og karieren! :)

Stor klem fra meg

Marit Skree

15.02.2012 kl.18:19

Gratulerer, du fortjener det absolutt!!

Rahma Hassan

15.02.2012 kl.18:24

Gratulere så masse! Første gang jeg kommentere her, men jeg måtte bare! Du er virkelig et flott menneske og jeg unner deg alt godt. Dette har du fortjent :-D

André

15.02.2012 kl.18:39

Vil du gifte deg med meg?
Gratulere da !

Kommentar tilbake ?

ltjl

15.02.2012 kl.18:46

Det fortjente du, Gratulerer Linni! <3

Du er et stort forbilde for meg, har sett ALLE ''Linni'' episodene dine. Du er alltid så glad og virker utrolig herlig! Stå på videre, stor fan av deg <3

Iselin

15.02.2012 kl.19:01

Gratulerer med velfortjent pris! :)

Hvor kommer den utrolig kule rettetangen fra ? :)

Forelsket meg i den ved første øyekast!

<3

15.02.2012 kl.19:03

Du har verdens beste blogg linni <333 har sendt deg en Mail som er veldig viktig at du svarer på <3 svar såå fort som mulig

Linda

15.02.2012 kl.19:04

Gratulerer ! Stor klem

Mia Haugen

15.02.2012 kl.19:15

Gratulerer så mye Linni! Du fortjente det virkelig.

Marthe

15.02.2012 kl.19:20

VEL FORTJENT! Du er et supert Menneske Linni<3

Trine

15.02.2012 kl.19:29

Gratulerer :) Det fortjener du! PS. Du har for mange venneforesåørsler på FB hehe ;)

Henriette

15.02.2012 kl.19:32

Gratulerer, Linni! Du fortjente det! :)

Har følgt med på bloggen din en stund nå! Du er noe jeg ser opp til! :) Veldig fint skrevet ! :)

15.02.2012 kl.20:00

Du er en kjempe god blogger! Dette fortjente du, linni!<3

Carina

15.02.2012 kl.20:04

jaaaaaaaa:) velfortjent :)

frida

15.02.2012 kl.20:32

å, det var fortjent! Sykt heldig som fikk de premiene, men når du skal svare på spørsmål folk har stilt kan du svare på hvor man kan få kjøpt den rettetangen!? Den var så fin :)

DIGGER DEG, LINNI

Hege

15.02.2012 kl.20:53

Gratulerer :-)

Ida

15.02.2012 kl.21:11

Åååå, Linni, du har så rett i det du skriver ! Man skal virkelig ikke dømme noen for hvordan man ser ut. Mange av vennene mine er blonde, har store pupper og er populær, og jeg blir så sint når noen kaller de for dum og "blond". Ser de ikke at det sårer ? Jeg syntes iallefall at du er kjempepen og det virker som om du har en nydelig personelighet. Fortsett å blogg, ingen fortjener prisen mer enn du ! Du inspirerer meg Linni, folk kan lære masse av deg. Stå på !

K

15.02.2012 kl.21:28

Det var fortjent, gratulerer så masse Linni! :-)

Lena Selland

15.02.2012 kl.21:34

Jeg må bare kommentere :P På gavekortet fra dna står det: "Til vinneren av blogg awards 2011"... Noen som hanger litt etter i tiden? :P hehe..

Men gratulerer iallefall med seieren Linni ;) Dette fortjente du ;)

Malin

15.02.2012 kl.21:36

Gratulerer, vel fortjent!!!:)

Katrine:)

15.02.2012 kl.22:05

Gratulerer så mye!! Det fortjente du såå altså!! Go jenta!:) YOU ROCK!!

Nora

15.02.2012 kl.22:09

Så heldig du er! Gratulerer Linni! :) Men må ærlig innrømme at jeg ble grønn av sjalusi... (a)

Vibeke

15.02.2012 kl.22:47

Gratulerer Linni! Du er ei flott jente på alle måter:-) Gud, for en godtepose av en gave du har fått samt gleden over prisen :-)

Hege

15.02.2012 kl.23:07

Gratulerer så mye! Utrooolig vel fortjent bare så det er sagt ;) Ble skikkelig glad når jeg hørte at du vant! Må bare si at jeg ser virkelig opp til deg som person. Beundrer den fantastiske utstrålingen din og alt du klarer å oppnå. Stå på, du er herlig!! :)

camilla2012

15.02.2012 kl.23:27

jeg var der. håpet på å møte deg :o men det fikk jeg ikke siden du dro hjem :( men gratulerer <3

theresekristina

15.02.2012 kl.23:54

Det er såå fortjent, Linni!! :D Gratulere med prisen og dei fantastiske gavane :D

Malin

16.02.2012 kl.00:21

VEL FORTJENT, LINNI <3 Du er ei fantastisk flott jente!

ida remen

16.02.2012 kl.01:24

Utrolig morsomt å lese dine gode ord! Du er virkelig annerledes når man "blir kjent med deg" igjennom bloggen din. Det står i stor respekt hva du har oppnådd og opplevd hittil i livet! Synes du virker helt knall, og jeg elsker å følge deg igjennom bloggen din.

Stå på videre, du inspirerer mange ;-)

Camilla

16.02.2012 kl.01:52

Du skulle ha vunnet i fjor også, rakel whats her Face er ikke kjendis,eller en bedre blogger enn deg :) gratulerer, du fortjente seieren linni!

Linnea

16.02.2012 kl.02:02

Gratulerer så mye det fortjente du fordi du har den beste bloggen!! Er så enig i alt du skriver i dette innlegget, kjempe viktig å ikke dømme andre før en blir kjent med folk! Så utrolig rart at folk dømmer de med blondt hår og store pupper? Trenger vel ikke å være dum fordet! Folk er så frekke og forhånds dømmende, derfor er det kjempe bra at du har denne bloggen og serien din som viser litt av hvem du er, at du ikke er dum og at du har et godt hjerte. Sjalusi er det dummeste som finnes, det kommer av at folk har dårlig selvtillitt og sine egne problemer, så skal det gå utover andre og de kan ikke unne andre suksess?! Idiotisk spør du meg.. Jante-loven er noe dritt! Du er et kjempe godt forbilde for alle jenter, spesielt oss som er slanke og har blondt langt hår, vi finner oss ikke i å bli stemplet som dumme kun pga utseendet! Mange dømmer meg fordi jeg bruker masse sminke, so what? Jeg er da ikke dum fordet og har et hjerte av gull, mens mange velger å ikke bli kjent med meg kanskje fordi de er misunnelige? Eller dømmer og tror jeg er dum? Da er det de som har problemer! Kjempe viktig å unne hverandre det beste å være glad på andres vegne, om noen er penere enn andre så unn dem det og om de får suksess vær glad på deres vegne!

Du er så heldig som har denne bloggen med mange fans og kan ytre og påvirke dine meninger til det positive-kjempebra innlegg:)!! Stå på Linni, du er best!

Håper du kun får positiv omtale i media fremover, skjønner ikke hvis de skal skrive noe negaivt om deg.

Du er et kjempegodt menneske med hjerte av gull, det vet vi leserne dine:) Drit i negative kommentarer, de er usikre på seg selv og har store problemer...

Jeg er selv sammen med en muslim, mange er dessverre rasister i min familie og vil ikke møte han en gang, det er trist. De burdte bli kjent med han først, han er en kjernekar:) Jeg liker hans kultur og vi er lykkelige, det er det viktigste:) Men nok av negative rasister der ute, uvitenhet er en uting! Man er ikke terrorist kun fordi man er muslim som mange tror... min mann er veldig i mot terror selvsagt men virker ikke som familien min vil møte han engang. Sykt? Han er så snill og god og morsom og perfekt for meg og jeg er lykkelig:) Hvorfor kan ikke folk være glad på mine vegne og prøve å bli kjent med mannen min selv om han er muslim?

Synd at verden ikke har kommet lengre, hadde aldri trodd det om familien min at de var rasister før jeg møtte mannen min. Alle burdte gi hverandre en sjanse før de dømmer! Vi lever i 2012 er det rart det er krig i verden hvis folk ikke er mer åpne og tollerante.... jaja. Jeg ønsker deg det beste Linni:)! Følger alltid med på serien din og håper du fortsetter med den i lang tid fremover:)!!

svorskjokke

16.02.2012 kl.07:01

hej, hur lägger man till dig som vän? grattis till vinsten.

sofie

16.02.2012 kl.07:33

det fortjente du linni!! GRATULERER ! du er best<3<3 helig med så utrolig mange fine premier!! har også neglelakk dilla, eheheh!!

tonje - Hope,Faith,Believe

16.02.2012 kl.09:04

fortjente du :)

Camilla

16.02.2012 kl.10:17

Graulerer med seier, Linni! Så utrolig velfotjent!

Har sagt det før og sier det igjen: DU ER RÅ!! Sinnsykt bra innlegg. Kjenner meg innmarri godt igjen i alt du skriver. Før var jeg kjapp med å dømme folk jeg ikke kjente. Var vel misunnelse antar jeg. Nå derimot, sørger jeg for å snakke med personen og gi han/hun en sjanse før jeg mener noe om personen :) Utseende og oppførsel er en ting, innsiden kan være noe HELT ANNET. Stort sett alltid blir jeg positivt overrasket :)

veronica

16.02.2012 kl.10:27

Hei. Det var vell fortjent! Vil bare si at du virker som en utrolig flott person og ikke minst en utrolig god mor for lille Dennis. Deg kan man virkelig se opp til, super woman!

Jeg ser på Linni-serien din og må bare at det er ikke mange som tør å være seg selv så 100% som det du utgjør i serien din. Lykke til videre i livet og måtte du få mange fine minner som kjendis og som mor til skjønneste Dennis:) Stor klem til deg!

Angelo

16.02.2012 kl.10:54

GRATUUULERER så mye!!! :D

Så utrolig mye flott du fikk! Vel fortjent! <3

Aurora ;)

16.02.2012 kl.11:37

Åååå..! du er heldig <3 Jeg hørte at du hadde vunnet og det var vel fortjent assa :) Du er super flink til og blogge!

-Aurora<3

Anna

16.02.2012 kl.12:02

Gratulerer! Veldig fortjent pris. Ingen over og ingen ved siden av :)

STÅ PÅ!

Kristine

16.02.2012 kl.12:09

Vel fortjent, GRATULERER, Linni :D Verdens søteste <3

Gutten din <3

16.02.2012 kl.12:40

Du er helt sjef!! Jeg elsker deg <3

Olek

stinealice

16.02.2012 kl.13:17

GRATULERER! :) dette fortjente du :)

Sara

16.02.2012 kl.13:36

Gratulerer!! Vel fortjent :) du er en fantastisk flott person og et godt forbilde!

Margethe

16.02.2012 kl.14:56

Gratulerer!! <3 Velfortjent!! digger deg! :)

Lene

16.02.2012 kl.15:18

Gratulera så mye :D Det er vel fortjent ! <3

lisa

16.02.2012 kl.16:05

gratulerer !<3 hvor kan du kjøpe sånn strittetang ? kan du finne ut av det ;);)<3<3<3

16.02.2012 kl.16:07

gratuler <3 ! - hvor kan du kjøpe sånn strittetang ? kan du finne ut av det og skrive det på ett innlegg <3`?
Gratulerer! :D

Lilli

16.02.2012 kl.16:47

Det fortjente du! Du burde vunnet i fjor også. Kan ikke si annet enn at det er velfortjent! :)

Jorunn Johansen

16.02.2012 kl.17:02

Hei Linni.

Jeg har fulgt bloggen din en god stund og synes du er en herlig jente! Nå synes jeg det var på tide å legge igjen en kommentar. Gratulerer så mye, du har virkelig fortjent prisen :-) Og jeg vil legge til at innlegget ditt rørte meg veldig. Du er en fornuftig, voksen jente og det er jo så sant det du skriver.

Stå på. Jeg følger deg hver dag!

Hilsen fra Jorunn

tmb96

16.02.2012 kl.18:01

Gratulerer så mye! Du fortjente det! Elsker bloggen din! <3

Mette Ericsen

16.02.2012 kl.18:08

GRATTIS Linni. Det var fortjent. Jeg leser bloggen din og er innom å titter flere ganger i løpet av dagen,vil ikke gå glipp av noe.

Jeg digger deg å kommer til å følge deg videre.

Stå på søte deg.

Klem fra Mette :)

Liv Andrea ♥

16.02.2012 kl.20:40

Heldig ! ♥ Er sjalu jeg nå.. SYKT mye fint. Og PEPSI MAX , halo ?!♥ Namm :)

Uansett, gratulerer med årets kjendis blogger :D

Mrs Sessan

16.02.2012 kl.21:10

GRATTTTTTTIS super duper duktiga Linni, du är så god som guld du.

Satt i salen med ChillNorway teamet & hade två COOLA tjejer jag hejade på & det var Angelica Blink & DIIIIG, de andra brydde jag mig ikke sort om *haha*

Go Girl du är FAB

MadJoy

16.02.2012 kl.22:29

Gratulerer, vel fortjent! Du sprer så mye glede og positivitet :)

Begynte å lese bloggen din da du gikk Birken (?) og blir bare mer og mer glad i deg på en måte :)

Klem fra ei utgammal røy som setter pris på positiv ungdom!

Malin - Makeup & Hair

17.02.2012 kl.04:02

Du er bare så mega skjønn, Linni!

Gratulerer så masse, det var velfortjent!<3

Klem

malene

17.02.2012 kl.08:44

Grattis.. husk at det er ikke bra med for mye sukkerfri brus.. dette er grunnet aceton som er tilsett isteden for sukkeret.. det er kreftfremkallende ..

GiskenOlea

17.02.2012 kl.11:15

Den Baby foot greia. Det var her jeg bor en dame som prøvde det, og hun sovnet med den på, og hun fikk store brannsår på hele foten ! Bare vær forsiktig! <3

Nina Madelen

17.02.2012 kl.14:34

Ja herregud du er verdens heldigste :D Gratulerer så mye, dette fortjente du!:D

♥♥♥ THEA ♥♥♥

17.02.2012 kl.17:04

kjempemye fint også.... Gratulerer ♥

blondiegoespilot

17.02.2012 kl.17:27

Hurra for Linni! Gratulerer:D Jeg synes det er så koselig å lese bloggen din, du er fantastisk!

lisa

17.02.2012 kl.18:52

Det fortjente du virkelig ! Du e jo norges beste blogg lisom ! Love you !!
Gratulerer! Dette fortjente du! :)

Leni

18.02.2012 kl.17:42

Vakre Linni:)

Stine Elise

18.02.2012 kl.22:34

Vel fortjent! Du er så utrolig nydelig og virker som en perfekt mamma til den lille gutten din :)

Alle de tingene der? JATAKK

lottis

19.02.2012 kl.15:10

hvor er kjolen ifra??????????????????? vær så snill og svar :)

Susan

19.02.2012 kl.16:53

Gratulerer Linni! Dette fortjente du :-)

Linni fan!

19.02.2012 kl.19:02

,Gratulerer Linni! Er sykt fan av deg elsker sang stemmen din. utsenet og alt! Du fortjente det!

PS.sønnen din er så søt !

19.02.2012 kl.19:56

å herreguuud! SÅ MYE BRA DU FIKK!!! Du fortjener det, linni :) Du har en fantastisk bra blogg!! You go girl ;))

fjortis98

19.02.2012 kl.20:37

Gratulerer! =D

Jeg har også slik rettetang! Kjempegod! <3

tina

19.02.2012 kl.21:31

Hei Linni.

Du fortjente den prisen virkelig!!

Jeg digger bloggen din!!!

Helena

19.02.2012 kl.23:01

DETTE FORTJENTE DU!! :D Har fulgt bloggen din siden 2009 og dette er første kommentar fra meg, men jeg følte at jeg bare måtte si det. :)

e.m.

19.02.2012 kl.23:35

Dæsken! Jeg åsså vil bli Årets Kjendisblogger,,,, MEN - 1 - Jeg har ingen blogg, og - 2 - jeg har aldri sett terninger med én blank side, så det får vel bare bli med drømmen da *sukk*

PS. Du deler vel, lille due ..? ♥

20.02.2012 kl.21:06

Hei!

Først vil jeg bare si at jeg digger deg, Linni<3

Du er et vakkert menneske både på innsiden og på utsiden... Men, jeg må innrømme at også jeg satte deg i en bås, før når jeg bare så deg i mediene... så begynte jeg å lese bloggen din å begynte å skjønne at du er noe heelt annet enn jeg trodde<33

STÅ PÅ LINNI<333

talie

20.02.2012 kl.22:56

Gratulerer såå mye Linni! Dette fortjente du! du skriver å står på! Du er den beste bloggeren! Gleder meg til å sette meg ned i sofaen på kveldstid og gå inn her! Alltid så koselig å lese og se bilder av alt du driver med! :) Stå på,du virker som et fantastisk menneske!

Grete

22.02.2012 kl.08:53

HHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLDDDDIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGEEEEEEEEENNNNNNNNNN!

Det var fortjent! heldigen, misunner deg!

Kine Emilie

23.02.2012 kl.00:11

Har sett på alle episodene av serien din og jeg må bare få si at du er en herlig jente! Alltid blid og snill mot alle! Kan jo ikke gjøre annet enn å bli glad i en sånn solstråle som deg:) Slike jenter hadde lille Norge trengt mer av:)

Rørende å se hvor glad du er i Dennis og hvor glad han er i mammaen sin.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror verden blir til et litt bedre sted på grunn av deg:)

Stå på, Linni! Du har mange som støtter deg og ser opp til deg

Klemmer fra meg

wuzze.blogg.no

25.02.2012 kl.15:40

Endelig kom den i gode hender! vel fortjent!

Sara eline

28.02.2012 kl.12:23

kjempe fin blogg, så deg på blogg awards men så hørte jeg at du hadde dratt hjem, men stor fan av deg linni<3

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits