Fra det ene til det andre .

04.02.2012Jeg var på en fantastisk photoshoot for noen dager siden, og her blir jeg smørt inn av min herlige stylist.

 

 

 

Sporty - Spice ;) Kan ikke røpe enda hva denne shooten var for.

 

 

 

 

Mest praktiske photoshooten jeg noen gang har hatt, da vi tok bildene på et treningssenter. Det er jo en trening i seg selv å bli tatt bilder av, og det er det ikke mange som forstår. Tar mange timer å være på photoshoot, og du må stå å bøye og tøye kroppen din alle veier samtidig som du må ha det rette blikket.. Det er ikke bare, bare, og jeg ligger alltid slått ut dagen etter en shoot og har vondt i kroppen. Haha..En av mine yndlingsfotografer - Rolf Ørjan som tok bildene. Hun søte jenta i bakgrunnen var en av de flinke assistentene hans.Her står de nydelige assistentene til Rolf Ørjan og jeg i guttegarderoben og tar bilde sammen, De var så herlige og gode jenter.

 

 

 

Herlige og skjønne stylisten som gjorde en kjempegod jobb. Her tok vi litt bilder mens jeg skiftet antrekk.

 En av outfitene ;)

 

 Anders fra seher.no var og filmet litt på shooten. Alltid like hyggelig å se gode Anders, ettersom jeg har kjent han i 5 år.

 

Endelig ferdig for dagen og hadde det fantastisk kult på denne photoshooten. Bare positive, herlige og blide folk,  DET liker jeg !

 

 

Senere på kvelden dro Dennis Mike og jeg på besøk hos Anette Marie, og datteren hennes Tina, som er kjæresten til Dennis. Det er bare 2 mnd aldersforkskjell på de, og de er ordentlig in love altså <3 Her satt de i sofakroken sammen under teppe og drakk av de rosa flaskene til Tina mens de så på tv. Hun satt godt i armkroken til Dennisen. Njåååå ! Hallandussen <3

 


Mammaene som slappet av på den andre siden av sofaen, trøtte og fornøyde, mens vi beundret våre største stoltheter- ungene våres ;)

 

 

 

 

 

 

Torsdag var jeg ute en liten tur med Mona, som er en av mine nærmeste og eldste venniner. Et 20 år gammelt søsterskap <3 

Møtte herlige og nydelige Martine på BAR Bygdøy. Hun har jeg faktisk en date med ikveld, så det blir koselig.

 Christian møtte jeg på F6, og han er en av de snilleste og godeste guttene jeg kjenner. 

Gøy å møte på gamle venner sånn helt plutselig. Benny (Benedicte) har jeg kjent siden jeg var 13, og hun er fra samme sted som meg - Bærum. Var utrolig morsomt å catche opp med henne, da hun er en morsom skrue som får meg til å le.

 

 

 

Gjorde som sagt en morsom greie for TV2 på fredagen. Gøy at Sara i bakgrunnen er en gammel vennine av meg, og stod for stylingen. Var så koselig å se henne også igjen.

 

Seriøst, sånn Airbrush make-up artisten brukte på meg, er jeg nødt til å skaffe meg, og det fort ! Etter jeg ble sminket ferdig så jo huden min nypolert ut og photoshopet?! Hvem ønsker vel ikke å gå rundt å se photoshopet ut.. haha, neida, men den må jeg bestille på nett. Hukser ikke hva den nettsiden heter da.. Er det noen av dere som vet det?

 Gjorde jobben bl. a for " The one and only - ENESTÅENDE Truls "  Han er jo en av Norges kuleste kjekkaser ! ;)

 

 


 

Etter jobben dro jeg til verdens beste frisørene mine som holder til på NIKITA på Glassmagasinet. Søte Karoline som fikset håret mitt denne gangen. Først farget hun etterveksten.. 

 

 

..-Og etter å ha sittet med det nesten 1 time, skylder hun det ut og bruker bl. a lilla shampp for evt å få ut det gulskjæret noen er så uheldige å få. 

Når etterveksten er tatt, føner vi det tørt for å legge noen brune foliestriper.. 

..- Og mens jeg venter, pleier jeg som regel alltid å ta på neglelakk.. Eneste gangen jeg klarer å sitte i ro uten å ødelegge lakken med en gang er hos frisørene mine. Denne lakken kjøpte jeg på et parfymeri, den er en ny som har kommet fra Max Factor. Var den ikke fin?

Her sitter jeg med foliestripene. De sitter jeg kun med i 15 min , fordi håret mitt suger til seg mørk farge med en gang.


Ble selvfølgelig kjempe fornøyd som alltid, og anbefaler dere alle til å gå til disse herlige frisør-snuppene fra Nikita på glassmagasinet !
 

Spiste middag på Olivia senere samme kveld med verdens beste Henriettesnuppami !

 

Vi koste oss som alltid og hadde det kjempekos, helt til det plutselig ut fra no where kom 2 drinker til hver av oss fra noen som ikke ville røpe seg ?! Vi prøvde å bestikke kelnerene flere ganger, men de nektet å si det?!  

 Etter en time kom plutselig en flaske MOET og et kort til oss fra disse hemmelige beundrerene.. Vi spurte desperat servitørene om hvem det var fra, men de bare smilte da vi spurte og NEKTET å si det. Prøvde å bestikke de med 100 lapper til og med, men NEIDA! Vi kikket oss rundt hele tiden for å prøve å finne ut hvem det var. Skrev tilbake på lappen: "Si hvem dere er - FEIGINGER ! Ellers tusen hjertlig takk ;) ". Da vi leverte kortet til servitøren som skulle gi det tilbake til denne mystiske personen eller personene, prøvde vi å se hvor han leverte det, men smart som han var forsvant han inn på kjøkkenet og leverte det til en av de andre servitørene, slik at vi ikke skulle se hvem det kortet gikk til. Haha, selvom vi holdte på å bli GALE av å ikke få vite hvem det var fra, var det faktisk veldig morsomt og søtt gjort ! Gjorde ihvertfall middagen vår ekstra morsom og spennende.

 

 

 Haha, dritflau og irritert over at vi ikke viste hvem dette var fra.

 

Utrolig koselig gjort selvom vi aldri fant ut hvem det var ;(

 

De kalte seg "Vivo" og det er jo Spansk og betyr "Gutta". Jaja Dere.. Disse gutta altså ;)

 

H2O er alltids viktig å få innabords, spesielt hvis man drikker vin ;)Var også sammen med noen dritgode kompiser av meg igår. Dere kjenner vel denne kjekkasen igjen?  

 

Verdens kuleste gutter er jo Ylvis brødrene, og har dere ikke sett forestillingen Deres går dere virkelig glipp av noe enestående og fantastisk ! We love Ylvis !  Btw, så er det luen til vegard jeg har på meg over her sammen med Bård. Kledde jeg den ikke ?  ;)

 

Var en  kjempefin kveld med verdens beste folk.

 

Det har gått i ett, så derfor blitt dårlig blogging, men nå fikk dere jo full oppdatering. Blir jo tidenes lengste innlegg de gangene jeg ikke får blogget så mye.

 

Dennis Michael er jo i Verbier med Pappa-Bernhard og står på ski. Dennisen min har fått egen ski-instruktør til og med, så nå får jeg de herligste bildene av mitt vakre barn på slalomski. Heia Dennisen min , og jeg gleder meg til vi skal stå sammen. Savner han noe helt fryktelig allerede, og det har kun gått 2 dager. Snakket akkurat med han på tlf, så da føles det alltid bedre i hjertet mitt. Han har det jo helt fantastisk, og det gleder mamma-hjertet mitt.

 

Reiser til Kypros på mandag for å gjøre en jobb der nede i en uke, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt ! Bare kule folk som skal ned, så dette blir gøy! Skal jo blogge hver dag, så da får dere se hva slags ablegøyer jeg skal i Kypros å gjøre ;) Yes, enda et land å skrive på listen min.. Har vært i 30 forskjellige land, så alltid gøy med et nytt land jeg aldri har vært før. YEEEJ!

 

Håper dere nyter helgen og koser dere masse !

 

SMASK

 

 

 
 


 Anne - Fast leser

04.02.2012 kl.15:35

Hva skal jeg si?

Hi hi.. Det var så mye, men må jo bare si naaww til de to søtnosene.

Din største fan Linni!

04.02.2012 kl.16:34

vivo betyr ikke gutta, men "jeg bor". det kommer fra verbet vivir som betyr å bo / å leve.

;-)) gutta betyr chicos.... hilsen spansk eksperten :-)

Mikkal Andre Alfredsen

04.02.2012 kl.16:36

Hei Utrolig tøft innlegg !

Fan av bloggen din!

men du Du kan du gjøre meg en tjeneste :) dele www.nettbyen.com til vennene dine ! :D Bli med

du også, vi er over 10 tusen brukere !

JOIN US ! :D

Trine-Lise

04.02.2012 kl.16:44

Liker kjempe godt hvordan du ble sminket på det sporty photoshootet :) Var ikke like mye som vi bruker å se deg med. Love it.

Camilla

04.02.2012 kl.17:48

Du og Anette i blått og rosa, og Tina og Dennis i blått og rosa^^

04.02.2012 kl.18:29

har du blå øyne her ? :O

poopies

04.02.2012 kl.20:52

kommenter på min blogg BE A POOPI<3 SES PÅ MIN BLOGG...

kristinolseen

04.02.2012 kl.21:37

Må først og fremst bare si at du kler alt du går med på en fotoshoot og hvordan du er sminket og at du ser fabolous ut uansett! Alt kler den smukke, ikke sant?

Må også si at jeg virkelig beundrer deg, hvordan du ser ut (som er fantastisk), hvor flink du er med lille Dennis, hvor flink du er til å ta deg av bloggen midt opp i det du jobber med i hverdagen, og ja, hvordan du takler det som skjer rundt om deg i media. Det er beundringverdig.

Må si jeg gleder meg utrolig mye til imorgen når Linni serien går. Jeg tror aldri jeg ler så mye når jeg ser på den serien, den er bare priceless. Jeg digger latteren din, og det er umulig og ikke le når du ler - den er rett og slett herlig.

Herregud, jeg får nesten ikke til å skrive, jeg føler det er som om jeg skulle skrevet ett døds viktig brev der jeg ikke må skrive noe feil og lignende, hvis du skjønner.

Stå på, Linni. Jeg digger deg :)

Tone

04.02.2012 kl.21:51

Hm... Klarer ikke la være å korrigere: Vivo betyr "jeg bor". F.eks "vivo en Oslo" = Jeg bor i Oslo. Chicos, derimot betyr gutta. Chico(s) = gutt(er). Chica(s) = jente(r). :)))

hemmlig

04.02.2012 kl.22:28

jeg likte det nye hårfargen

hannah

04.02.2012 kl.22:47

fine bilder da hadde vert fint med en komentar tilbake

linneasworld

04.02.2012 kl.23:37

Du er sååå pen <333

krisitna

04.02.2012 kl.23:38

bilde over " haha dritflau og irritert over at vi ikke visste hvem dette var" tipper det er linselusa helt bak på bildet som sitter å smiler som sendte det !

mdo

04.02.2012 kl.23:45

fin blogg du har

viktoria♥

05.02.2012 kl.12:10

Hei linni jeg synes det var fine bilder og denis er bare så SØT♥
Du ser ut som en koselig og snill person bloggen din er bra♥
Ønsker å møte deg og søte denis en gang.
stor klem til deg å denis♥

Aineeyemilie

05.02.2012 kl.12:20

Elsker bloggen din:) Er din STØRSTE fan ever:)

kristin

05.02.2012 kl.12:38

hahah du kan ikke bruke selvlysende blå linser da:p du ser gal ut:p jeg synes du er MYE finere med din brune farge de blå ser man er linser.. ikke bytt på ALT det vakre ved deg da!! :( :):)

vilde

05.02.2012 kl.13:28

Kan du dele med oss lesere viss du finner ut hvor man får tak i slike airbrushes? :D

Ellers vil jeg bare si at du er så pen og at jeg beundrer deg !

Johanne

05.02.2012 kl.13:35

http://www.airbrushmakeup.com/

Her får du tak i airbrush sminke, denne er hvertfall jeg veldig fornøyd med :)

Sandra

05.02.2012 kl.14:13

Linni, du er helt nydelig! Du er så pen og du virker bare som et helt fantastisk menneske! Følger med på serien din hver søndag og blir alltid like glad av å se på den:) Jeg beundrer deg virkelig. Du er så pen og virker som et så flott menneske og så er du superflink med skjønne Dennis. You go girl! ;)

Ida!<3

05.02.2012 kl.16:34

BÅÅRD!!! elsker ylvis og deg,linni!! <3 alle tre er mine største forbilder!!!!!! <3<3<3 og Ylvis 4 er jo genialt! Satt på første rad og fikk en opplevelse for livet!! <3

erica

05.02.2012 kl.17:18

<3333

Alexxxxa08

05.02.2012 kl.19:48

ELSKER BLOGGEN DIN!

Fine bilder ♥

kommenter tilbake?

Malin<3

06.02.2012 kl.13:45

Dennis og Tina var utrolig søte<3

Celine

07.02.2012 kl.23:23

Du var utrolig pen når du var naturlig sminket på shoot! Hvor er alt det kule treningstøyet fra? :-)

Tom

08.02.2012 kl.13:57

Du er så deilig i den grå snøregenseren at jeg fikk ondt i hodet her jeg sitter......yummy....;-)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits