Fantastisk gaygalla + kveld på E&S.

09.01.2012

 

Jeg fikk æren av å dele ut pris sammen med Jostein Pedersen, på Edderkoppen i Oslo på tidenes arrangsement - nemlig gaygalla 2012 !

 

Det er noe av det beste og mest fantastiske jeg har vært med på. Jeg har aldri opplevd mer livsglad og herlig publikum som det det var denne kvelden. Folk ropte og skrek da vi entret scenen, og Jostein og jeg tok jo helt av, haha ! Håper produsenten min filmet det, for da kan jeg legge videoen her.

 

Nei, dette vil jeg gjøre igjen neste år, for bedre arrangement skal man lete lenge etter. 

 

 Under får dere se noen av de fantastiske menneskene jeg delte denne kvelden med.

 

 

 

 

 

 

My bff, kollega og partner - Jostein Pedersen <3

 

 

Verdens beste ordfører, Fabian Stang, fortjente virkelig prisen for årets hetero. Hvem elsker vel ikke Fabian ?!

 

 

Hanne Krogh med sin flotte sønn Sverre, og ved siden av står Marianne Antonsen. Utrolig hyggelige mennesker. Snakket en god del med sønnen hennes, og han gav meg det flotteste komplementet som virkelig rørte hjertet mitt, bl. a at hvis jeg hadde noen i salen som trodde de ikke likte meg før jeg entret scenen, så hadde jeg uten tvil fått de til å endre synet sitt på meg da jeg gikk av scenen. Han sa at jeg virkelig fikk vist hvem jeg er, og at jeg bl. a har selvironi og humor. ÅÅÅÅÅÅH, det varmet hjertet mitt veldig ! Spesielt ettersom det kom fra en så spesiell gutt. Merket fort at han har et hjerte av gull, og tror jeg har en liten mistanke om hvem han har arvet det fra. ;) 
 

Idol-Henrik med sin kjære Niklas. Utrolig herlig par og jeg gledet meg til å høre Henrik synge. Han sang som en drøm ! 

Her er søte Marie. Hun passet på at alle gjorde jobben sin. Kjenner henne fra før av, ettersom vi var på fangene på fortet sammen ;)

'


confransier-Adrian, var utrolig flink. Dere har bl. a sett han på fristet på tv3. Ordentlig herlig fyr.Godguttene.Lekker lady  - Tina aka Terje.  Han står sammen med Marius fra paradise. 

Her sitter jeg sammen med verdens flinkeste stylist, Jon. Han kan VIREKELIG jobben sin, og kan hjelpe meg med antrekk når som helst. Besøk bloggen hans her : www.jonlundemoen.com
 

Kjekken :) A1-Christian er en kompis som jeg har et par kule minner med. Gledet meg som en unge til å høre de opptre, og de var selvfølgelig sykt bra  ! I bakgrunnen ser dere litt av Ylvis ;) 

Haha.. Så søtt.. Her sitter jeg med Mark fra A1. Christian som ba meg om å sette meg sånn ;)  Digger A1-guttene, de er så sprudlende, morsomme og herlige gutter. You got to love them! I know I do !Vakre kjæresten til Sverre. (sønnen til Hanne Krogh)Arrangøren - Mads, sammen med den flotte damen som bl. a holdt mikrofonen for meg da jeg stod på scenen. Ikke hver dag man har en så lekker "holder" til mikrofonen sin. I love Mads! Det var jo han som fikk meg med på fangene på fortet og glad er jeg for det, ettersom laget mitt vant heile shiten. JAAAAAAA!Apropos fangene på fortet.. Det var der nydelige Marianne og jeg ble kjent, og glad er jeg for det, for denne dama er god som gull.Her står jeg med drømmemannen - Sturla ! Jeg har så respekt for denne mannen og er vel absolutt ikke alene om det.  Glemmer aldri hvor forelsket jeg var i han da han var med i tv-serien Bot & bedring.. haha! Skulle ønske den begynte å gå igjen, den var sykt kul.Morten, (eksen til Sturla faktisk)  er en god venn av meg. Har kjent han i mange år, og nå jobber han faktisk for VG. Heia Morten <3

 Jeg møtte min store barndomshelt Eli Rygg. Dere husker vel henne fra portveien 2?! Det var gode tider, da folk virkelig kunne lage barne-tv. Pappa måtte jo ta opp barne-tv hver gang Eli var på tv'n. Jeg hadde bilder av henne på veggen da jeg var barn, og når jeg endelig fikk møtt henne på et show hun hadde i Asker, fikk jeg komme opp på scenen å sitte på fanget henne. GOSH, det var så stor opplevelse for meg. Hun spurte om jeg ville synge en sang, eller fortelle en gåte, og da fikk jeg helt noia, og fortalte selvfølgelig tidenes gåte: "Hva er det som går og går, men aldri kommer til døra.. svar: Klokken ! ". Var ihvertfall sykt hyggelig å møte henne igjen, og hun må jo bare være verdens beste. Idag jobber hun bl. a med barn og ungdom som er litt vanskeligstilte, og de barna som får jobbe med Eli, burde prise seg selv HELDIGE! Dessverre ble bildet uklart, men Eli forstår dere og ser hvem er uansett .

 

Alltid like flotte Pia delte også ut pris. MEGET uheldig bilde av meg, men who cares, det er kjolen til Pia jeg ville vise dere. LÆKKER kjole, på Lækker dame! :)HERREGUD for en fantastisk morsom og herlig fyr. Den prisen var definitiv vel fortjent og her kan dere se hvorfor: www.dagensvalium.no 

A1-sjefen! Hadde masse morsomme og hyggelige samtaler vi denne kvelden. Morsom kar altså.Da jeg stod på scenen var det en fra publikum som ropte: "LINNI MEISTER -  DU ER DEILIG !" og da sa jeg tilbake i mikrofonen: "ÅÅÅh, takk ! Du er deilig du òg !!! " Så fikk bublikum helt lættis, fordi jeg så jo ikke hvem som ropte det til meg..  MEN, denne gutten kom frem til meg senere på kvelden og sa:" Det var JEG som ropte til deg at du er deilig"  . Gjett om han fikk klemmen ' a ;) Stor takk til gode og herlige deg, for at du gjorde utdelingen enda morsommere enn det som var planlagt, da dette ikke stod i manuset. Haha ! Digger mennesker som deg !  

 

 

For en kveld det var altså. Jeg mener virkelig ikke å være innbilsk eller skryte, for det er det siste jeg vil, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri følt meg så satt pris på noensinne som jeg gjorde denne kvelden.. Det ene komplementet kom etter det andre fra homofile, eldre og unge. Noen ganger er det ekstra hyggelig å høre at folk er glad i deg og støtter deg. Denne herlige damen som påstod at hun var 67 år, sa at hun var min største fan. Jeg er så HELDIG som har så mye kule fans. Grunnen til at jeg er så glad i mine fans, er jo fordi de lar meg få lov til å være meg selv, og liker meg for den jeg er, og det er jeg utrolig takknemlig for.

 

 

 

Jeg ble igjen på festen på gaygallaen en times tid ca, før jeg så dro og møtte vennene mine på Emil og Samuel. Møtte bl. a Mari, Petter, Diderick, og vakre Christine, som står til venste på bildet og hadde bursdag. Hun er storesøsteren til en av mine bestevenenner, Heidi. Maria som står i midten er verdens flinkeste sanger. Jeg har jo kjent de siden jeg var liten, og det er så klart alltid like koselig å se disse flotte snuppene igjen. Vi har alle tre gått på Bjørnegård ungdomsskole, så det er kult å tenke på.

 

Fantastisk kveld med andre ord.

 

Møtte bl. a Anne Kat, men glemte å ta bilde.. Jeg digger den dama til 1000, og GOD DAMN, hun ser bra ut ! S to the E to the X to the Y ! ;) 

 

Nå er vi igang med ny uke, så utnytt den best mulig.    

 

Håper dere alle har hatt en fin helg.

 

Stor klemEnglespill

09.01.2012 kl.16:29

Hun heter vel ikke Marianne Aulie hun der vel, Linni? ;D

Så ut som om du hadde det gøy! Misunner deg <3

anonym

09.01.2012 kl.16:32

du er sååå søt sammen med Mark fra A1 !!!!

rebecca fra stavanger

09.01.2012 kl.16:38

så kjekt å se du koste deg så masse! Må hyle ut hvis du skal på et arrangemang i stavanger en gang. jeg vil komme å se på! du er jo helt råå! hehe, å så fin å bra personlighet. Gleder meg masse til serien din begynner igjen :D er så gøy å fylle med på deg , herligste personligheten har du! pleier aldri kommentere eller lese andre blogger. men du er søren meg verdt det. ;) hehe. Goo you, Linni :D

Silje B

09.01.2012 kl.16:41

Hei Linni. Åherregud jeg er din største fan,Har hele rommet mitt fult av plakater og navnet ditt på. Men nå vil jeg spørre deg om noe....

-Hvordan blir man modell.

-Kan dun lese bloggene mine og skrive om de på bloggen din? siljebbjenta.blogg.no og kattsnuppa7.blogg.no (jeg har bare 40-50 lesere hver dag)

-Kan du ha sann greie at du kan finne noe du ikke trenger/bruker og stiller noen spørsmål og den som svarer riktig får den tingen?(Meister qiz)

Tja det var alt.JEG ER DIN STØRSTE FAN EVER!!!

-Silje, din største fan<3<3<3 I.L.U LINNI MEISTER

helene<3

09.01.2012 kl.16:42

Det så koselig ut! :)

18 år gammel fast leser

09.01.2012 kl.16:45

Marianne Westby mente du vell:) ikke Auli.

<3

Christine

09.01.2012 kl.17:02

Så kjempekoselig ut! Men når kommer svarene på spørsmålsrunden?

Trine

09.01.2012 kl.17:04

Husker da jeg snakket med Sturla da jeg var på audition til Norske talenter

for noen år siden. Da jeg sa til han

" Mamman min digger deg og syns du er så kjekk".

Da rødmet han litt å sa " hehe, så koselig" . Hehe kjekk mann han der :)

ps: Fine bilder Linni

Følg bloggen min der jeg blogger om hverdagen på folkehøgskole i Stavanger.
Så utrolig koselig det ser ut :)

Håper du har en fin dag i dag :)

Mira

09.01.2012 kl.17:50

Så ut som om du koste seg skikkelig:-)

hanna Tjeldnes

09.01.2012 kl.18:27

heeei :) jeg bare digger bloggen din og deg! jeg er en stor fan av deg!! og Dennis er som vanlig helt nyderlig! <3

theresekristina

09.01.2012 kl.19:29

Så kjekt då :D

Stine Ungersnæss / Stineungersnaess.blogg.no

09.01.2012 kl.20:15

Kjempe fin blogg! :)

I

09.01.2012 kl.21:56

Hei Linni :) Jeg er ei jente på 25 år, som finner mye glede og pågangsmot i å lese bloggen din! Du er inspirerende på mange måter, og i flere ting kan jeg kjenne meg igjen i... Ville bare si at jeg syns du er et herlig menneske som sprer så mye godt rundt deg! Det mener jeg virkelig, pleier å lese bloggen din, og sitter igjen med et inntrykk av at du er så ekte og ærlig, du er virkelig deg selv og en kjempeflott person :) Du virker alltid å være i et så godt humør, og bestandig er du så positiv og ser det beste i ting og i mennesker.. Hvor enn du er ser du ut til å plante et smil på de rundt deg, og det virker som du prater med alle du møter og blir kjent med dem, og det er en sjelden egenskap som du virkelig skal være stolt av... Jeg har kun møtt ei jente i hele mitt liv som virker å være like åpen mot andre som det du er :) Og hun er ei jente alle er kjempeglad i med en gang de møter henne.

Jeg ville bare si det! For jeg har lyst at du skal fortsette og være deg selv!

Og det at du sier det du mener bestandig (som f.eks. angående Jan Thomas...) syns jeg er så bra! Du viser at man bør være seg selv, og jeg tror du har mange fans der ute som liker deg så godt fordi du er deg selv!

Jeg ønsker deg alt godt, Linni, og håper du alltid beholder det flotte smilet ditt! ;)

Med vennlig hilsen jente 25 år.

Anne

09.01.2012 kl.22:00

Så koselig innlegg! Du er enestående positiv og raus i din omtale av mennesker du møter! Virkelig et godt eksempel på framsnakk! Du er et godt forbilde, Linni! God klem til deg :)

Selma

09.01.2012 kl.22:30

Vent litt, er Jostein homofil? Digger han uansett hva han er men det der fikk jeg ikke med meg :)

Willi's Verden

09.01.2012 kl.23:19

Hei Linni ! :D

Jeg digger deg og er en suuuuuperstooooor fan av deg! :D

Legg gjerne igjen en kommentar på bloggen min! :D www.willisverden.blogg.no ;)

Elsker deg! :D Og hils Dennis ;-) Ha en fin kveld ! :D Og det hadde vært syyyyykt kult om du kommenterte ett innlegg på bloggen min! :D

Bøtta Pedersen

10.01.2012 kl.01:24

Takk for en herlig kveld, Linni og hyggelig omtale. Slike gratulasjoner varmen en gammal skrott, men om livet som 40-åring blir slik som dette fremover så håper jeg denne midtlivskrisa gjentar seg ofte.

*Bøtta liker Linni*

Tonje

10.01.2012 kl.01:58

Eg elske å lese bloggen din og du e alltid så positiv og det smitte øve på meg når eg lese. Takk

Og så ble eg glad øve å høre at Sverre Krogh e ein bra fyr. Han e så kjekk!!!! ;)

Maria

10.01.2012 kl.08:22

Har du video fra da a1 sang?:))

Amalie-kommentere tilbake

10.01.2012 kl.10:41

Fin blogg og fine bilder :) ! <3<3<3<3<3<3<3<3 :-):):):)::):):)::):):):):):)

helene

10.01.2012 kl.12:41

gøy :) du er så heldig som får sjansen til å være med på så masse spennende.

Celina

10.01.2012 kl.19:17

Hei :-) bra blogg du har :-)

På det bilde med Eli Rygg, hvem er han gutten til höyre? han ser ut som en jeg kjenner :-)

Hanne

11.01.2012 kl.03:29

Jeg syns du er så herlig jeg, Linni! Og hver gang noen nevner deg i negativ kontekst føler jeg for å forsvare deg. Skal ærlig innrømme at før jeg oppdaget bloggen din forhåndsdømte jeg deg nok litt. Og jeg angrer bittert. Du er en smart og flott dame, og du virker som verdens beste mor. Klem fra en jente på 23 som ikke er flau over å digge Linni ;)

Anonym

11.01.2012 kl.16:29

Fine bilder, Linni :)

Bøtta Pedersen

11.01.2012 kl.19:06

Andre del av video fra Gay Galla, hvor du er med Linni :-)

http://www.dagensvalium.com/?p=11942

monica

13.01.2012 kl.00:12

Så gøy det så ut som du hadde det.Litt misunnelig på alle kjendisene du møter og at du er en kjendis selv.Hehe..er litt kjendis fiksert.Du virker som ei utrolig søt jente med en fin personlighet,som man kan ta skammelig feil av ved førsteinntrykk.Stå på.Jeg skal begynne og følge med på serien din:)

Marion

13.01.2012 kl.20:57

Wow, Christine tine Hansen er bare hinsides sykt pen.

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits