Du er ikke alene !

19.12.2011

 

Startet hjemme hos snuppa mi på lørdag, hvor vi hadde middagsdate.

Hadde som vanlig pønta oss litt.Vi bestilte mat fra yndlingsrestauranten min << Jewel of India >> mens vi koste oss med noe ekstra i glasset.

  

Det var akkurat 1.år siden vår kjære Magnus Flovik, som var som en storebror for meg (bestevennen til broren min) , døde. Det går virkelig aldri opp for meg, og jeg hater å tenke på det. Heldigvis lever han igjennom sin usedvanlige vakre datter, Frida <3 Off, Magnus ! Du er så dypt savnet og elsket !! Uansett, så var det minnekveld for vår kjære venn, hvor alle de gode gamle samles for å feire livet han levde og delte med oss.

 

 Standar taxibilde. På vei til Bærum for å møte våre kjære og nære. Herregud, jeg gledet meg så syyykt til å møte verdens beste storebroren min <3 

Overfalt Kjell Erik (storebroren min) som vanlig med klemmer når jeg så Han.. hehe. Jeg elsker storebroren min like høyt som jeg elsker Dennis Michael ! Det er guttene i mitt liv, og det er ikke en ting jeg ikke ville gjort for de. Gleder meg så sykt til å dra til Stavanger med de begge og bare løfte hverandre opp i disse tøffe tider. Julen er en veldig fin tid, men også veldig tung og trist for noen. Man minnes ekstra de nære og kjære man har mistet og får et stort savn etter de. Vi mistet jo vår kjære mor så alt for tidlig, vår kjære bror Magnus alt for tidlig og bestefaren vår. Livet er virkelig ikke en dans på roser, men det virktigste er å takle alt på en best mulig måte og gjøre noe positivt ut av de negative. Livet er ikke alltid rettferdig og gir ikke alltid så mye mening, det eneste jeg føler er meningen med livet, er å gi hverandre masse kjærlighet. Har du ikke det, har du ingenting! Hjelper ikke hvor mye penger eller hvor stor stjerne du er, hvis ikke du har eller gir kjærlighet. Familie og venner betyr ALT for meg ! Alt annet kommer etter .    

 

 

 

Var så hyggelig å være samlet igjen, og her sitter vi med en annen bror, Christopher. Elsker den gutten så sinnsykt høyt! Alltid vært der for meg hvis jeg har trengt han.

 Storebrora mi <3

 

Mine aller bestevenner, Henriette og Sarah. Uten de hadde livet mitt vært driiiiit kjedelig. Haha..Når det kommer til en tøff jente med bein i nesa, står det stor respekt av denne flotte mamma'n og jenta, MALIN. Hun opplevde det utenkelige og mest tragiske. Faren til hennes nydelige datter, Marie, døde helt uventet av den mest forferdelige årsaken. Vi har så vanskelig for å forstå hvorfor, og har lett for å tenke: " Er det noe jeg kunne gjort for å hindret det ", men svaret er jo egentlig ganske klar: " NEI, det kunne vi ikke! " Mange sier at det er en mening med alt, men det er ikke alt som gir noe mening, det eneste vi vet var at han har verdens nydeligste datter og en fantastisk flott mor til sitt barn som jeg virkelig ser opp til.

 

Mennesker som takler livets verste side gjør oss til de sterkeste. Sammen står vi med all bagasjen vi har fått så alt for mye av, til å ha levd i så kort tid, men vi ser fremover med hevet hode og fortsetter livets reise. Den bagasjen vi bærer med oss videre i livet gjør oss sterkere og til de menneskene vi er idag.  Så er det viktig å prise oss selv heldige som har fått velskapte og friske barn, samt god helse.

 

Man lever bare en gang, så gjør mest og best mulig ut av det. Et av mine mottoer.  Ellen <3 Min storesøster for alltid ;) Hun var Kjell Erik sin første ordentlige kjæreste, og jeg forgudet henne på alle mulige måter da jeg var fjortis. ( Gjør det fortsatt ;) Hun mistet også sin mor så alt for tidlig, og var en god vennine av Magnus.Einar var det leeenge siden jeg hadde sett, så det varmet godt i hjertet da jeg traff han. Mye kule minner med han og resten av kompisene til Magnus og Kjell, og jeg priser meg selv heldig som vokste opp med så mange flotte, snille og gode gutter/storebrødre rundt meg, som passet på meg gjennom hele skoletiden. Ingen som køddet med meg for å si det sånn ;)Åsmund er en av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Ikke bare har han et hjerte av gull, men han har et talent uten like når det kommer til å skrive og lage låter. Rapper som en Gud, og knuser så og si alle jeg noen gang har hørt. Dette er ikke kødd ! Han har lagd den mest fantastiske låta til vår kjære Magnus, og du kan høre den her: http://soundcloud.com/arnet/magnus

Helt fantastisk og det er umulig å ikke grine når man hører den!

 

Her er et bilde av verdens beste Magnus!

Elsker deg for alltid Magnus <3

Karoline t.v er moren til barnet til Magnus. <3 Den store og flotte gjengen vi var på lørdag er en gjeng med unge mennesker med mye livserfaring, og det å være rundt folk som forstår hvordan du selv har det kan ikke måle seg med noe annet.

 

Elsker alle disse menneskene og jeg unner dem alle det beste !

 

Til deg som har opplevd noe vondt eller har det tøft - Du er ikke alene !

 

I love you !

 

SMASK19.12.2011 kl.15:21

Hørtes kosehlig ut det da ;), Linni <3 !!!

Maria

19.12.2011 kl.15:22

Nå kjenner jeg tårene presse på her jeg sitter..Du skriver utrolig rørende,Linni..Livet er absolutt ingen dans på roser,det er sikkert og visst.Derfor beundrer jeg pågangsmotet og positiviteten du bærer i deg :) Stå på !

Og når det gjelder Magnus,for en vakker gutt..Helt tragisk at så unge liv går tapt :( Hvil i fred <3

hbrathen

19.12.2011 kl.15:34

ser opp til deg linni, du er et av forbildene mine. <3 stå på videre og god jul til deg og dennis ;)

Fredrik

19.12.2011 kl.15:37

Trist!

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

19.12.2011 kl.15:38

fin du var på håret!

sofie

19.12.2011 kl.15:53

http://www.gratismakeup.no/?r=65411

Kunne du tenke deg gratis gavekort på h&m eller Nelly?

Registrer deg her, gratis å være medlem!

Emma

19.12.2011 kl.16:35

Digger deg linni, du virker som en skikkelig ekte og varm person, som tar godt vare på de menneskene du har rundt deg :)) stå på

forresten syntes jeg Dennis ligner broren din, blir nok en skikkelig kjekk kar når han blir eldre :) god jul til deg og Dennis :)

Karin

19.12.2011 kl.17:42

Hei Linni,for et flott innlegg.Og likte overskriften din,nei,man er ikke alene.Det er så viktig,spesielt du som er en kjent person skriver sånt,det betyr mye for mange. Kan kanskje være en trøst,for mange har mistet noen og føler seg alene.Men de er ikke det. Jeg har sagt det før,her er jenta som ELSKER familien og vennene sine.Og du viser det og sier det.Digger det!! Du bruker bare positive ord om alle dine venner. Elsker det! Må også få si at venninnene dine er utrolig pene. Stor juleklem til deg fra meg

celina

19.12.2011 kl.17:42

du skulle vært en prest :P

Englespill

19.12.2011 kl.20:01

Trist at det skulle bli slik, men livet må gå videre uansett hvor hardt og vanskelig det kan kjennes.

Håper du får en fin jul, Linni :)

Ta gjerne turen innom siden min :)

GOD JUL!!

Linn

19.12.2011 kl.20:51

Du er virkelig et helt fantastisk menneske! Du satt nettopp livet og verdenen min i perspektiv med dine kloke ord. Tror jeg adopterer mottoet ditt:) God jul til deg og dine! Klem:)

19.12.2011 kl.21:13

Hei Linni !!

Du er ei utrolig positiv jente. tror du er like vakker på innsiden som på utsiden :o)) Kan du skrive noen ord om hva ditt syn på overvekt er. Føler du det ekkelt når du ser store personer, synes du synd på dem, eller tenker du de er et menneske på lik linje med alle andre ???

Camilla

19.12.2011 kl.21:43

En ting jeg har lagt merke til er at du har så mye godt å si om dine nærmeste, du roser dem virkelig alle sammen, og det er så godt å lese!

Stå på Linni, og god jul;)

Katrine

19.12.2011 kl.23:09

Så flott skrevet, Linni. Du har virkelig noe positivt å si om alle! De er heldige som har deg gjengen.

Så trist å lese om hvordan dere alle har gått gjennom så mye, men jeg synes en kveld hvor dere kommer sammen for å hylle en bortgått bror og venn er beundringsverdig.

Jeg kommenterer omtrent aldri, men jeg synes du er så flott. Jeg vet ikke om noen andre som kan spre så mye positivt rundt seg - alle i livet ditt er heldige.

Ha en god jul, håper jeg ser deg i Stavanger by! Her er det kaldt men regn, så om du helst vil slippe snø til jul, da er Stavanger plassen!

Elisabeth

20.12.2011 kl.04:06

Fantastisk skrevet. Du er virkelig et godt menneske, tvers gjennom. Rørende innlegg, fikk klomp i halsen da jeg leste det! Alle skulle være som deg, da hadde det vært fred på denne jord ;-)

Ellie

20.12.2011 kl.11:54

Hei Linni! Dette var kanskje det fineste innlegget du har skrevet på bloggen din, ble utrolig rørt av alt det fine du skrev om vennene dine som støtter hverandre når alt ikke er så greit :)

Mange juleklemmer til deg <3

Gjermund

20.12.2011 kl.12:04

Hei Linni:)

Jeg sjønner meg ordentlig på de menneskene som har gått gjennom noe så forferdelig:( Jeg har selv gått gjennom noe lignende:(

Min onkel døde brått og uventet på lille juleaften 2008:(

Uff uff:( Men vi står sammen<3 always and forever!!!

Les min blogg da:) gjermundbf.blogg.no:) legg gjerne igjen en liten kommentar:)

Lene

20.12.2011 kl.12:25

Du er søt Linn, you go girl :-) God jul!

:)

20.12.2011 kl.16:14

nytt design snart?

therese kristina

20.12.2011 kl.19:19

Nydelig innlegg, Linni. Du er eit godt menneske :)

Frida Skjevik

21.12.2011 kl.13:01

Jeg heter også Frida. Du skriver bra, fint at du faktisk tenker på familie og sånn, i motsetning til alle andre kjendiser.

Tweet meg på: @fridayofriday, please, ville betydd mye!!

Mizuki

31.12.2011 kl.01:21

Nydeligt skrevet. Jeg blir så sur på de folkene som hacker ned på deg. Du er jo bare deg selv ? (: og det er jo ikke noe negativt i det.

lone heggtveit vethe

03.01.2012 kl.15:22

Hei Linni<3

jeg sitter her og griner...det er så nydelig det du skriver og jeg kondolerer virkelig til alle som har mistet magnus!jeg hørte sangen som han gutten du kjenner hadde lagt og den var virkelig rørende!!

(dette er ikke ment nedsettene jeg er bare nysjerrig!) hva var dødsårsaken til søte magnus?

Kondolerer spessielt til Karoline og Datteren Frida<3<3<3

stå på!jeg er fast leser og ELSKER deg og personligheten din!!!<3

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits