Kjære fantastiske Jan Thomas .

13.12.2011

 

 

 

Vil bare si tusen hjertelig takk Jan Thomas, for alle de gode samtalene vi har hatt dette året. <3

 

Du gir meg alltid et kick med dine fantastiske tilbakemeldinger.

 

Hvor bra er det ikke at du topper dette året med å kåre meg til Norges nest verst kledde..

 

Noen av de fine ordene du skrev var at jeg mestret kunsten med å kle meg harry og billig, isåfall så kler vi hverandre på løperen Jan Thomas ;)

 

Plastick fantastic er dine ord, ikke mine ! Slår man opp plastic fantastic i ordboka finner man jo ditt navn ved siden av kattekvinnen. Synd, når en så vakker mann som deg har potensiale til å bli en av de kjekkeste i Norge.

 

 

Det som er det fine med at du angriper meg, er at hver gang det skjer, henger mailen min seg opp pga alt for mye mail fra folk som mener de er totalt uenige med deg og tror du er sjalu?! Ha ha. Bl.a designere og moteeksperter har jeg fått mail fra, og de forstår ikke hva du holder på med. 

 

Kommentarene her inne på bloggen strømmer på fra folk som støtter meg og mener du egentlig bare burde holde kjeft, da du virkelig ikke har peiling.

 

Mange av kommentarene om deg har jeg ikke kunne lagt ut dessverre, det er fordi folk har vært så sinte og skrevet de styggeste ting om deg, så de har vært alt for drøye til å legge ut. Innboksen i facebooken min har vært stappet med hatmeldinger til deg, og alt dette fordi du har gitt meg noen teite terningkast?! hehe -  helt utrolig hvordan påvirkning du har på folk. 

 

Folk har diverse meninger om meg, men når det kommer til en som deg, henger ut meg i media, eller lignende - strømmer fansen og støtten på som aldri før, og det er faktisk helt utrolig smigrende, overveldende og rørende for meg.

 

Jeg burde egentlig takke deg for at du ikke liker meg eller stilen min, for da får jeg bekreftet fra de fleste folk og mange i kjendisnorge at de backer meg og at du er en tullebukk som ikke burde snakke om verken mote eller plastic fantastic.     

 

 God jul min VENN , og godt MOTE år! Du gjør en fantastisk jobb , og  heier på deg , da de fleste mener du passer perfekt til jobben du gjør ;) Gleder meg til nytt år med trillende terningkast fra selveste " THE JAN THOMAS " ..

 

Hehe.. Dette er faktisk veldig morsomt !

 

Fuck janteloven - Jeg ELSKER stilen min , kroppen min og personligheten min . Jeg prøver ikke å være noe jeg ikke er. Den du ser er den jeg er, så take it - or leave it ;) Å bli kåret til Norges peneste, best eller verst kledde er helt uvesentlig , da det ikke er noe fasit svar på hva det er .  Alle har hver sin smak og mening ! Det viktigste er å ha riktige verdier og de riktige tingene å bry seg om . Jeg syntes bare at det har vært hysterisk morsomt å gi tilbakemeldinger til deg , men det stopper her ;) 

 

PEACE AND LOVE ! <3  

 

 Btw, jeg utfordrer deg til en iq-test ;)

 

 

 

 FORREALBELIEBERS

13.12.2011 kl.10:44

Digger bloggen diiiin <3 Ta en titt på vår Justin Bieber blogg om du har lyst...?

Katrine

13.12.2011 kl.10:48

jeg DIGGER deg Linni! Du er jo så pen og har så mange fine klær! Jan Thomas er en raring:-P

Kim

13.12.2011 kl.10:54

Helt rått skrevet Linni. Alle elsker Linni !!!! Og det er faen ikke rart. Du eier kjendis Norge og Jan Thomas kan gå å legge seg!!!!!

helene

13.12.2011 kl.11:01

drit bra skrevet Linni! kaller jan thomas, DEG for plastick fantasic, han som har botox i hele trynet. ha ha!

digger deg linni :D <3 og gleder meg masse til sesong 3 av linni. sitter ofte på tv2 sumo og ser på gamle linni-episoder, selv om jeg har sett de mange ganger før. :) stå på!! <3

Linn Stokke

13.12.2011 kl.11:05

Stå på Linni, Skal ikke si hva jeg synes om Jan Thomas, det hadde blitt for kvalmt for bloggen, synes du er fantastisk vakker, et fantastisk forbilde, du klarer å gjøre ALT! Du er mamma, du er selvstendig,du har din egen serie,du har en rå kropp, du spiser det du vil å henger deg ikke opp i kalorier! Du er en flott person å jeg elsker å følge bloggen din, fordi jeg selv er mamma. Første gang jeg leste om deg tenkte jeg "blond bimbo" men etter å ha fulgt deg i snart 2 år har du vist deg fra alle sider, familie og venner er viktig for deg å du har funnet essensen i livet! Det er så mange flere sider med Linni enn mennesker tror! Du har din egen stil, å du er en fantastisk mamma!

Fra en mor til en annen

13.12.2011 kl.11:21

Du ser alltid bra ut, ALLTID! Finnes jo ikke noe feil på verken deg ellers stilen din. Ingen mennesker er perfekte sier man, men du er det nærmeste man kommer perfekt !!!!! Sikkert derfor han er sjalu og vil ta deg ? Forstår ikke hva problemet til den "mannen" er. Hadde han fått mulighet til å være kvinne for en dag skal jeg banne på han hadde valgt selveste deg, Linni Meister, og det hadde juggu meg jeg også !!

Bente

13.12.2011 kl.11:22

you go girl!!

Mar

13.12.2011 kl.11:27

STÅ PÅ, Linni! Du er fantastisk og jeg elsker at du er deg selv 110% og at du faktisk tør å stå for dine egne meninger. Du har veldig mange gode sider og egenskaper som gjør deg til den du er - Nemlig unik. ALDRI glem det uansett hvor hardt folk prøver å trykke deg ned. Vi er alle på din side.

Ønsker deg og dine en ordentlig god:-) Varme juleklemmer

You don't wanne know !!

13.12.2011 kl.11:29

HATER JAN THOMAS!! HVEM FAEN ER DET HAN TROR HAN ER??? DET ER LIKE FØR JEG GIR HAN EN PÅ TYGGA SLIK AT HAN HOLDER KJEFTEN SIN LUKKET !! Linni, we love you !

Kine

13.12.2011 kl.11:35

Drit i hva han sier....

Han har jo ikke peil!!

Du ser superbra ut og klesstilen din er kjempe fin!

Han er nok missunnelig eller noe siden han har valgt deg som hakkekylling, men hev deg over det....han er ikke verdt ergrelsen!

Tina

13.12.2011 kl.11:51

Stå på Linni! Jeg synes det er godt å lese at du ikke bryr deg om hva han mener :-)

Sandra 12 år

13.12.2011 kl.12:01

Drit oppi hva han sir å fortsett å være deg selv! du er en helt fantastisk person! Jeg HATER Jan Thomas! Han rakker ned på deg fordi misunner deg sånn, han er så teit og han dømmer ikke rettferdig, og hvis han synes det selv, så burde han ikke jobbe i bransjen sin. He's a FUCKING jurk!

Kristian 29

13.12.2011 kl.12:07

Fantastisk ! Vil du gifte deg med meg ? Drømmedamaaaaaa !

13.12.2011 kl.12:20

Serr.. du er råååååå ! J.T suger.. bokstavelig talt.. mohahahaha !

Marita

13.12.2011 kl.12:23

Vill bare slutte meg til alle som støtter deg og mener Jan Thomas tar helt feil. Synes du er en helt fantastisk jente, med en fantastisk kropp og et nydelig ansikt:) Klærne dine kler deg!! Linni er best:)

Stine

13.12.2011 kl.12:23

hahahaha. Jævelig bra !! Apropo, hvor er den svarte kåpen din med gullknapper fra? Nydelige deg !

Stine.

13.12.2011 kl.12:30

Fantastisk bra skrevet! Hvem trur Jan Thomas at han er, at han trur at han har rett til å dømme andre mennesker ut ifra hva dei går med eller sier, kansje han heller burde sett seg selv i speilet, enn å gå rundt og dømme andre! Stå på Linni :)

13.12.2011 kl.12:36

drit i han da ! synes du har kjempe fin stil!

Just a guy

13.12.2011 kl.12:42

Jan Thomas driter seg heftig ut ved å angripe en av de flotteste jentene vi har i dette landet. Trodde fyren hadde peiling, men etter å ha kåret deg til en av de verst kledde beviser dette kun at han er totalt uvitende om hva han snakker om. Mistet all respekten for Jan Thomas nå.

Christina Fredvang;-)

13.12.2011 kl.12:59

Hehe, herlig skrevet Linni:-)Stå på og ikke bry deg i det hele tatt. Jan Thomas sin smak er 1 smak. Men tenk på alle som står bak deg, ser opp til deg og misunner deg for dine gode klessmak:-) Du ser fantastisk ut, og det gjør ikke JT :-)

Cecilie

13.12.2011 kl.13:01

Var ingen LIKER knapp på bloggen.. hehe men hadde det vært hadde jeg trykket det på dette innlegget.. Nytter ikke å henge seg opp i hva alle andre mener om oss, man kan jo bli galne av mindre :) Tror det er en del av det å bli voksen, at man gir litt faen i hva andre tenker og mener, og heller gjør som man selv vil. U go girl!!!! Juleklem sendes fra Stavanger :)

Guro

13.12.2011 kl.13:03

Jan Thomas er rar!!

PT

13.12.2011 kl.13:06

Oj, ble du kåret til norges nest verst kledde?? Har han godeste Jan Thomas i det hele tatt sett seg rundt?! Syns du har kjempefine klær jeg, Linni :)

Peiling på mote har Jan Thomas hvertfall ikke!

Julie

13.12.2011 kl.13:08

Jeg er så enig med at det ikke er noen fasit på hvem som er pene eller perfekte.

Drit i det Jan Thomas sier! Syns det bir helt feil det han sier om deg, han ser etter det minste ting, og går ut med en gang til media.

Du er så fantastisk herlig, Linni. Stå på!

Klem<3

Malin

13.12.2011 kl.13:41

Stå på Linni!!! Du e råe, forbilde mitt :D

Nydeliste damå så fins, med verdens kulaste stil!!

du e alltid på topp :D

Sara

13.12.2011 kl.13:54

HAHAHA! Jeg lo som bare **! Ikke bare har du FULLSTENDIG rett, men du skriver det på en dritbra måte! Har kanskje ikke så mye å si, men jeg synes du er NYDELIG! Fortsett på samme måte du. Du kler ALT!

silje

13.12.2011 kl.13:56

Det er greit nok at du har silikon i "tattene" men, du klarer idet minste å smile skikkelig fordi du ikke har ansiktet stivt av Botox osv! Tilogmed mine homofile venner sier de hadde blitt hetro for deg, rart men veldig søtt komplimang syns nå jeg!

Stå på Linni

jeg syns du er fantastisk sånn som du er <3

Anette

13.12.2011 kl.14:37

Heilt eni!! Kjempe bra skreve !! :D Du er berre helt nydlig og ikke minst har du en kjempefin klestil!! :)

Karoline N

13.12.2011 kl.14:40

Åhhh, du er den råesta dama jeg vet om!! digger deg! stilen, personligheten, utseende, og ja, alt med deg er så bra. Forbilde! <3

fuck jan thomas.

:)

13.12.2011 kl.14:42

JEG ER 1000% enig med deg Linni! Stå på.! Jeg elsker deg, du er liksom så ekte, og ikke er du redd for å si din mening, noe som jeg beundrer! Du er liksom så snill å bryr deg om alle! jeg kjenner ikke deg, men gjennom bloggen føler jeg at jeg liksom "kjenner" deg.! du er så down to earth. :) stå på vidre. ikke bry deg om hva Jan Thomas mener. han er en person, vi er tuuusen.. :)

jeg har et spørmsål: liker du Jennifer Lopez, og hvorfor? :)

Ha en fin dag og riktig god jul :)

hadde vært fint med et svar :))

fembarnsmamma

13.12.2011 kl.14:51

Søte deg:) Så godt at du ikke bryr deg om hva han sier. Du er jo inne på et godt poeng, nemlig at det ikke er noe fasit på hva som er pent eller hvem som er penest. Men etter min smak så ser Jan Thomas litt kunstig ut i ansiktet og jeg er ikke alltid enig med han. Men han har jo peil på styling da.

Og du er jo bare herlig:) Men jeg har vel ikke noe greie på det jeg da.... Jeg er jo bare en helt vanlig "grå mus" som ikke har noe tid eller penger til mote og stæsj=/ Ungene går først<3

Thomas

13.12.2011 kl.14:54

Når jeg leser Se og Hør, skipper jeg frem til Motepoletiet,og ser Jan Thomas, ned på hva han har skrevet! Noen av de som er avbildet ser helt smashing ut, så kommer botoxtrynet og sier at det er fashion fail!

Tror han stapper litt for mye inn i seg selv, til at hjernecellene faktisk blir skadet!

Linni, stå på, du er en herlig person! Bra at noen tør å snakke tilbake til Jan Thomas, tror han har gått av å vite hva folk mener om han, sånn at han kanskje kan få kontakt med bakkenivået igjen! ;) Love xoxo

Hanna 13 år

13.12.2011 kl.14:55

digger deg Linni!!!!!!

Stine<3

13.12.2011 kl.15:04

Drit i det folk sier om stilen din! Jeg syns du har verdens kuleste stil! Og Jan Thomas da,det virker ikke som om han har peiling ihvertfall! Jeg skjønner ikke helt hvorfor han skulle rate stilen din på den måten,gosh,folk må jo få lov til å gå sånn di selv vil,uten at andre skal si noe på det! Det er såå dårlig gjort av han!

Men ihverfall,jeg digger stilen din,og jeg digger deg! Du er et så sykt bra forbilde!<3

Klem<3

lise

13.12.2011 kl.15:21

jan thomas: gå og legg deg!!!

Solfrid

13.12.2011 kl.15:22

LOL. Sykt bra skrevet Linni. Huff, du får virkelig gjennomgå av han duden der. Han er virkelig ikke rette personen til å prate, og hvem har vel egentlig rett til å dømme andre sin klesstil. Ingen spør du meg ;-) GO LINNI. Du er superduper!!!! :-D

Stine<3

13.12.2011 kl.15:22

Kjære deg! Ikke bry deg om hva Jan Thomas sier! Han har ikke peiling! Det er bare utrolig dårlig gjort av han å rate deg på den måten! Folk må jo få lov til å ha sin egen stil uten at andre skal kommentere eller slenge stygge kommentarer! Jeg syns du har verdens kuleste stil! Jeg ble sjokkert når jeg leste dette,fordi tenk på alle fansene dine,som syns du har kul stil,og prøver å herme etter deg,og Jan Thomas da skal syns at alle har stygg stil,og rate det med en 2'er! Det er så dårlig gjort! Man må bare være seg selv,og det er det beste! Ingen har NOEN fasit på hvordan du eller jeg,og alle andre skal kle oss! Menmen,noen er jo sånn og! Jeg syns ihvertfall du er kjempe pen,og du er så liten å søt!<3 det er lett å velge et forbilde,og det er deg så lett!!<3

Klem<3

ida-my life!

13.12.2011 kl.15:23

Linni drit i hele Jan Thomas! Han er ikke verdt det ;) Er glad i deg for den du er og hvordan du er som person, beste er at du er deg selv! desuten Jan Thomas kler seg ikke så bra... men det gjør du! Elsker stilen din! Bare tenk på alle oss som leser bloggen din, kommenterer osv.. vi bryr oss om deg for den du er :) <3

sååå! Stå på LINNI <3

Trine

13.12.2011 kl.15:32

Hey:) Jeg har alltid likt Jan Thomas og har fortsatt ikke noe i mot han, men nå syntes jeg han tok grådig feil! DU har en fantastisk personlighet, og ikke minst stil! Stå på! Det er ikke rart du har kommet så langt du har fordi du har virkelig jobbet deg til det og du fortjener det så mye! Sier bare "Haters gonna hate" <3

Kine

13.12.2011 kl.15:52

Hva har skjedd med ansiktet til denne stakkars mannen, han ser snart ut som en måne?

Amalie<33

13.12.2011 kl.15:58

http://www.tv2.no/underholdning/gkn/linni-meister-raser-etter-verst-kledtkaaring-3659622.html er dette sant?:O<3

HenriK!

13.12.2011 kl.16:06

Selv om man har bodd noen år i Amerika, betyr ikke det at man har allversens peil. JT snakker ofte om alle de amerikanskje kjendisene han har vært så heldig å få jobbe med EN gang, der er en grunn til at han bare fikk sjansen en gang -haha. Støtter deg Linni!

mari

13.12.2011 kl.16:07

Ååå for en idiot!

Stå på du Linni! Digger deg :)

Caroline

13.12.2011 kl.16:09

Hehehe... Jan Thomas burde kanskje holde meningene sine for seg selv når det i bunn og grunn kun får ham selv til å framstå som en mann med dårlig selvtillit og veldig USIKKER. En som er trygg på seg selv rakker ikke ned på andre mennesker i hytt og pine... det sier bare mer om han som person..

Du er nydelig Linni, jeg elsker fortsatt bloggen din, er innom hver dag og gleder meg av bilder av deg, lille Dennis og livet ditt generelt som du deler med oss :)

Du er så vakker både utenpå og INNI <3 <3

Klem til Linni <3

Camilla

13.12.2011 kl.16:19

Heier på deg Linni, du ser fantastisk ut :-)

maren andrea

13.12.2011 kl.16:23

STÅ PÅ LINNI! digger deg, og låv meg at du ikke gjør noe med stilen din, stå for den du er. bare la vær å bry deg!! stååå på<3 du er herlig

Iris

13.12.2011 kl.16:27

Hey!

Drit bra skrevet Linni! Du er et STORT Forbilde! Du er alltid glad og blid, søt og det finnes ingen negative ting med deg! Jan Thomas har ingen ting å si! Det er innsiden som teller, men han tror han bare kan dømme, så altså hvis han møter en som nesten ikke eier klær så skal han dømme den personen! Tenk litt, Jan Thomas!

Du har en helt fantastisk personlighet, hvem liker ikke Linni Meister? Gleder meg til sesong 3 av Linni, men når kommer den?

Lykke til videre i livet! Stå på! Vi elsker deg!

Mange klemmer! <3

Torill

13.12.2011 kl.16:28

Stå på Linni, er så enig i alt du sier og gjør ! Du er seriøst forbildet mitt ! <3

Sivi

13.12.2011 kl.16:36

Jeg ELSKER alt med deg! Jeg kommer fra Stavanger <3 Du er mitt forbilde!

Matteus 12 år

13.12.2011 kl.16:51

Driiiiiitt langt oppi Jan Dombas han oppfører seg som en dritt unge. Jeg digger deg Linni du får alle til og smile, Jan Dombas er bare så syykt sjalu på deg. Han kler jo seg selv som han hadde vært på søppeldynga. Du har en nydelig personlighet og skjønner ikke hvorfor han skal kritisere deg for og være deg selv?Høres bare helt Jan Dombas ut spør du meg:) Ps Linni Fan For Ever:D

Oda

13.12.2011 kl.16:58

Utrolig bra skrevet vennen. Jeg ler meg ihjel av tilbakemeldignene dine. Håper han tar utfordringen med IQ-testen. Jeg synes du alltid ser fantastisk ut, men det som er enda bedre, er den nydelig jenta du er i hjertet ditt. Du er helt spesiell, og har en unik gave. I motsettning til Jan Thomas i denne settingen, bygger du opp mennekser, istedet for å prøve å bryte dem ned. Du ser positive sider hos alle, er alltid blid og sprer glede. En av grunnene til at du har kommet så langt som du har, er at du er utrolig sosialinteligent, og har ett stort hjerte. Jeg er så stolt av å ha en veninnne som deg!!!

Camilla

13.12.2011 kl.17:03

Bare jeg så overskriften hadde jeg en anelse om hva du skulle skrive;)

Jeg er på din side Linni, du ser jo søren meg smashing ut! Jan Thomas har i hvert fall en annen smak enn meg når det gjelder dine antrekk for å si det sånn!

Stå på, og som du sier, fuck janteloven!

God jul og godt nyttår!

Frida

13.12.2011 kl.17:06

YOU GO GIRL! :DD bra skrevet!! jan thomas har ikke peiling :D

cecilie

13.12.2011 kl.17:18

Bra du ikke bryr deg om hva jan thomas sier!Du har en fantastisk stil og er en helt super person.Jeg synes virkelig at jan thomas burde studere et motekurs, siden han hadde virkelig trengt det!Etter mine meninger hadde du blitt den best kledde;)

Du er super, stå på!

Klem fra meg:-)

Lisa

13.12.2011 kl.17:49

Stå på Linni. Du er kjempe herlig, digger deg! Du er så søt, drit i hva andre sier vær deg selv :) Du er kjempe pen som du er og kjempe stilig stil! Så blås på de andre :)

Jeanett

13.12.2011 kl.17:56

Rakke ned på andre for å føle seg bedre selv... lærte han ikke det i bhg assa, at det ikke er sånn man gjør det... Botoxen har nok ikke bare lammet trynet hans, har nok trukket seg dypt og godt inn i hjernebarken på`n oxo... looooser...

stå på hot mama :)

Linnia.M

13.12.2011 kl.17:59

fint inlegg :-D

LOVE

Michelle

13.12.2011 kl.18:00

AMEN! Så flott å se for en flott og sterk kvinne du er blitt! Elsker utfordringen din på slutten ;)
Hei Linni<3 Jeg støtter deg! Du har en kjempebra stil og Jan Thomas er en dust når han sier at du har harry stil!! Jeg vil gjerne ha kleskapet ditt!! DIGGER STILEN DIN!

Klem Hedvig<33

Maria

13.12.2011 kl.18:26

Hater folk som klær seg i ting som er "på moten"! Folk skal jo gå i det de selv ikke syns er fint, ikke bare følge trender for å føle seg fin. Digger deg Linni, du har kjempebra stil!

Michelle

13.12.2011 kl.18:34

Hahahaha Jan Thomas kan gå og ta seg en bolle. Mote og skjønnhet er tydeligvis ingenting for den mannen, eller skal jeg si "mannen"(?) der.

Du ser helt fantastisk ut Linni, og klærene dine gjør ikke at du ser billig ut. Du ser HOT ut!! I tillegg til at du ser fantastisk bra ut, virker du som en utrolig herlig dame.

Stå på videre Linni! <3

monica

13.12.2011 kl.18:40

Men herregud, det er snakk om JAN THOMAS... Det er ikke et menneske som tar den mannen seriøst! En pompøs ekkel mann som går etter smågutter. Så hvorfor bry seg hva han sier? At du lar deg provosere får jo bare han til å kritisere deg mer. Du gir han bare det han vil ha!

Camilla

13.12.2011 kl.18:43

Ååå Linni <3 Jeg digger deg ifra TOPP til TÅ!! Stå på :))

Rebekka Aa

13.12.2011 kl.18:52

stå på linni.. Du er best! Den frosken der, har ikkje noko han skulle ha sagt, fuck jan T

Adina

13.12.2011 kl.18:54

haha you go girl! det ekle plastikk trynet hans får meg til å revurdere det selv..

mitt største mareritt er å ende opp som han!

heldigvis har han ikke silikon (enn så lenge) så det får han ikke ta fra meg!

GOD JUL LINNI!

Yvonn

13.12.2011 kl.18:57

LINNI! Du er så utrolig genial! :D Jan kan gå å dø, du er best!

Anita

13.12.2011 kl.19:14

Du gjør kjempe rett i og ikke bry deg om Jan Thomas sine ord! Jeg er virkelig flau over at i alle disse år har jeg sett sånn opp til han for hvordan han gjør jobben sin, men å trakke ned på mennesker på den måten gjør at jeg bare blir dårlig. Jeg beundrer stilen din Linni og henter mye av inspirasjonen fra deg! Stå på !

Kine

13.12.2011 kl.19:15

"Fuck janteloven - Jeg ELSKER stilen min , kroppen min og personligheten min . Jeg prøver ikke å være noe jeg ikke er. Den du ser er den jeg er, så take it - or leave it ;) Å bli kåret til Norges peneste, best eller verst kledde er helt uvesentlig , da det ikke er noe fasit svar på hva det er . Alle har hver sin smak og mening ! Det viktigste er å ha riktige verdier og de riktige tingene å bry seg om . Jeg syntes bare at det har vært hysterisk morsomt å gi tilbakemeldinger til deg , men det stopper her ;)

PEACE AND LOVE ! <3

Btw, jeg utfordrer deg til en iq-test ;)"

Utrolig bra skrevet, Linni! Syns han skal ta utfordringen om en iq-test. Du ville nok slått han lett. Det hadde vært gøy.

Syns du er en utrolig bra jente som tør å være deg selv. Du er helt utrolig. Etter jeg begynte å lese bloggen din for noen år siden så fikk jeg et helt annet inntrykk en i fra media. Du er jo en så bra og koselig person - mens du i media kanskje blir fremstilt litt annerledes. Jeg liker deg i hvertfall, og ser opp til mye av det du gjør og sier. Du er en inspirasjon, Linni!

13.12.2011 kl.19:27

Stå på Linni.Du er en kuul person:)

e.m.

13.12.2011 kl.19:29

Kan du høre meg le herfra og til der du er? Det virker på meg som om disse såkalte kjendis-homsene forsøker å oppføre seg mer som kvinner enn kvinnene selv gjør; for dette er jo ikke annet enn et ynkelig og barnslig hevnopplegg.

Som din gamle Granma sa for en del år siden, etter å ha sett 'Homsepatruljen': "Eg skjønne'kkje någe eg! Disse skal jo liksom være kvinnfolk. Men VI står da ikke og vrikker og vrir på oss, og vifter affektert med hender og armer når vi snakker ..."

Jaja, Linni. Du får gi JT et helfigurs nakenfoto av deg selv i julepresang. DET burde sende gjøken sjokkskadet rett til intensiven, og holde ham sengeliggende der til minst sommeren/høsten 2012 - eller dere kan slåss med håndveskene deres på TV ... eller noe sånt :)

Lykke til, vesla, ho ho ho ♥ ♥ ♥ (jøss, jeg fikk til hjertene :))))))

Mira

13.12.2011 kl.19:35

Du skriver så godt, Linni:-) Og du treffer midt i blinken. Gøy å følge med deg her på bloggen. Fortsett slik:-))

Ann Cathrin

13.12.2011 kl.19:49

Jeg har egentlig aldri vært noe særlig fan av verken deg eller Jan Thomas, men dette var litt drøyt syns jeg..:p han vil at alt skal se så glamorøst og hollywoodaktig ut, men har han ikke skjønt at vi bor i Norge?^^

Linn Veronica

13.12.2011 kl.19:54

You Gooo Girl !

Fantastisk bra skrevet, nok en gang!

Fatter ikke hva den mannen tenker og ser med.... Han går meg helt på nervene med kommentarene sine, jeg har sluttet å kjøpe et visst blad pga all dritten han har å si!

Håper hele denne Jan Thomas bare renner av deg, og at du ikke bryr deg om noe av disse sykt dustete meningene han har.

Ønsker deg en herlig førjulstid med din lille herlige skjønne gutt.

Klem fra meg

Josefine

13.12.2011 kl.20:17

Synes det lukter litt svidd her etter alle de flotte ordene fra deg! :-D

synnøve

13.12.2011 kl.20:18

Jeg imidlertid er litt begeistret for Jan Thomas...Syns han virker grei jeg. Lest biografien hans og satt med han på flyet engang...=) Men jeg liker også din stil Linni, og er innom bloggen rimelig ofte. Men bare en annen side av saken, hadde hans spalte i se og hør vært like spennende om alle fikk 6 påklærne hver gang?...Jeg må jo si dt er lit gøy og mer interesant lesning når det er dårlige terningskast og..Noen ganger er jeg veldig enig med han..andre ganger ikke...Bl.a. at han gir deg lave terningskast forstår jeg ikke..og det er bra du driter i det...

Kristine

13.12.2011 kl.20:31

Haha, Jan thomas er faktisk på god vei til å se ut som kattekvinnen.. gi han et par år.

:)

13.12.2011 kl.20:45

Du er en utrolig vakker jente med den heftigste stilen! du har virkelig fått vist fram hvem du er.. En utrolig vakker mor med en nydelig personlighet! stå på you go girl :)

Linnie

13.12.2011 kl.20:50

Du er kjempefin akkurat som du er ;D

Christel

13.12.2011 kl.21:17

haha konge! utrolig bra skrevet. Er helt enig med deg :)

Du er mitt store forbilde :)

heihei

13.12.2011 kl.21:32

elsker deg

Beate

13.12.2011 kl.21:35

Hahahha! Du er heeelt konge Linni! Digger deg! For en fjott!! Superirriterende når noen havner et spesielt sted på terningkastskalaen bare fordi de har en viss type kropp! Jenter som er typisk små og supertynne (uten silikon) får som regel terningkast 6 uansett hva de har på seg virker det som, men andre som ikke har en sånn kropp, de som er litt mer "normalvektige" eller over det, de får som regel lavere terningskast. Og du som har silikon får alltid dårlige kommentarer pga det virker det som! Hallo! Man skal ikke dømme pga noens kropp liksom! Og det virker som det er noe trynefaktorgreier inn i bildet her! Han er jo bare en person, og selv om han har et navn sier ikke det noe om hvor flink han egentlig er, eller hvor peiling han har. Folk gir enkeltpersoner så mye makt liksom, og legger så mye vekt på hva EN person sier.

Bare si "fuck it" og drit i han! Du kler deg bra og er alltid så energifull og blid og gla og gir så mye av deg selv hele tiden. Til familie, media, venner og alle! Du er virkelig en giver, og du er vakker og flink til å kle deg! Så dont worry, be happy! :) :) ..som du selv sier :)
Elsker bloggen din ♥

Synne

13.12.2011 kl.21:48

Digger både deg og klesstilen din! ; D

Aase

13.12.2011 kl.21:48

Stå på, Linni! Heller 100 Linni´er i hånden, enn én Jan Thomas på taket!

Barebirgithe

13.12.2011 kl.21:51

you go girl!

Man skal få være akkurat slik man har lyst til å være. og du ser flott ut!

13.12.2011 kl.21:53

E d muliiig! Fuck han dær botox Jan Thomas, for Linni du har drit fin stil!

Stine

13.12.2011 kl.22:11

Enda et innlegg om dette? Du må ignorere han! :)

M;

13.12.2011 kl.22:12

Jeg digget Jan Thomas før alt dette. Nå har jeg mistet all min respekt for han, blir irritert bare jeg ser han på tv eller hører navnet hans. Han er en voksen mann, tenk å henge ut folk på den måten. Jeg har blitt så insperert av deg Linni, både av den fine klesstilen din, og ikke minst personligheten din! Du er et så fint menneske!

emilie

13.12.2011 kl.22:13

Du er drit pen, inside and out ;) man kan helt klart se han har for mye botox i ansiktet.. Så plastic pssser nok bedre han ja. han burde virkelig bare holde munn. du har bare silikon og har en driit fin klesstil for en utrivelug kar.. tror han lever i sin egen lille botox boble.. tulling!! nest verst kledd!? han kan ikke tenke helt klart han er bare provoserende! han har ikke mye peiling ;) du er rå linni ! Digger deg always

Karin

13.12.2011 kl.22:17

Hei Linni.jeg syns også du skriver veldig bra.Jeg har egentlig sansen for Jan Thomas. Syns han er kjempeflink.Jeg liker ikke å snakke stygt om folk og det vil jeg heller ikke gjøre nå.Hadde han kommet til meg så hadde han nok kastet terningkast 1..så jeg er glad jeg slipper det.Men det er en persons mening Linni.Jeg elsker stilen din.Du er ung, og har en fantastisk kropp.Du kler deg som du føler for.Jeg syns du er flott!! Jeg lurer noen gang på om han har noe imot deg.Om det ligger noe bak...Jeg syns jo du er kjempefin.Har aldri sett deg i et dårlig antrekk.Fortsett som du gjør Linni.Jeg syns du er FLOTT! Stor klem fra Karin

caro

13.12.2011 kl.22:20

er enig! :)

gjerne les bloggen min :)

Emilie

13.12.2011 kl.22:34

LINNI! JEG ELSKER DEG! <3 Død over janteloven. La oss være som vi er. Hurra for det og hurra for deg!

julie ervik

13.12.2011 kl.22:51

DER FIKK HAN DEN herlig innlegg!! fortsett å være akkurat sånn som du er linni, ikke bry deg om den drøye kvalmsekken der..

Anne

13.12.2011 kl.22:54

Uff, den listen over verst kledde minner mer om mobbing. Kommentarene var mildt sagt stygge og jan Thomas burde holdt seg for god for dette :( Glad for at du finner styrke fra innsiden og står på! Så litt på happy day fra danskebåten i dag og ærlig talt så synes jeg ikke at det virker som om han har så veldig god greie på styling, jeg...

Jeg har stort sett sluttet å kjøpe Se&Hør på grunn av de nedsettende kommentarene Jan Thomas kommer med. Kjøpte i dag fordi jeg hadde lyst å lese om de flotte kjolene til Mette Marit, men gleden over det ble ødelagt av de negative kommentarene. Lenge til Se&Hør havner i handlekorgen min igjen...

Nikoline

13.12.2011 kl.23:11

Du er ei supertøff jente med bein i nesa! Digger deg og personligheten din. You go girl! Stå på og husk: ALT KLER DEN SMUKKE :-)

john heddeland

13.12.2011 kl.23:14

fantastisk å lese hva du skriver om han mote Thomas. jeg liker han heller ikke.

Du har en fantastisk humor i det du skriver. Digger det

Malin

13.12.2011 kl.23:24

Utrolig bra skreve Linni! Du er bare helt rå, og det at du står fast på den du er, er det som gjør deg til et så fantastisk menneske og et av mine forbilder. Jan Tomas tror han er så mye bedre enn alle andre og vet best, men sånn er det ikke! Jeg digger stilen din, og deg.

Stå på!

Eva

13.12.2011 kl.23:24

du er mitt storeforbilde, viss ein dag er tung er det berre til og lese bloggen din,då fer humøret på topp:) Ler av dette innlegget. jan thomas =dramaaa. du har verdens kuleste stil. min største fan!:p neste ganger du snakke me JanThomas hils han fra meg og si han kan faen kje rykke ned på andre fordi han er sjaluu:p du eiee hele norge:pp og glede meg te sesong 4 av linni begynne:p når sesong 2gjekk, måtte eg berre sjå for,då gjekk motivasjonen te topps me ein gong.:p bloggen din e grunnen til at livet mitt er sånn som det er:p vil berre sei tuuuusentakk:** du er best Linni;* btw, digger grandma. Kos deg mye i julen;p og vil berre du skavite du er eit stort forbilde for mange avmine venninner som er ungemøder:ppp Hiiilse verdens skjønneste unge fra meg:pppp. Han er verdens heldigeste som har ein sånn mor;) blei litt rot! men du e best LINNI!!!

Ameliiia

13.12.2011 kl.23:30

Linni Linni LINNI !!! Du er Topp du er så utrolig søt, og blogger om andre Negativt på en litt Posetiv måte <3. Får håpe THE JAN THOMAS lærer av dette her da!!! Jeg elsker deg Linni GirlPower <3!!!

Line

13.12.2011 kl.23:40

ikke gidd å bry deg om han Linni! Nå har du skrevet minst 3 innlegg til jan thomas på bloggen din.. ikke gi han den "gleden", ikke gi de dumme terningkastene hans en tanke til. han gjør det sikkert på dritt fordi du har hisset deg opp før ;) enig med deg FUCK janteloven.

Silje

13.12.2011 kl.23:58

Og Jan T sier "Plastick fantastic"??? Har han SETT seg selv speilet?? Jeg har mista så mye respekt for den "mannen"! For er han egentlig en mann? Han er vel mer en voksdukke! Og Pia H på 5. plass??? Bestevenninna? Han er så syk i hodet sitt!! Ikke bry deg om han, Linni! Jeg heier på deg!!

Emilie

14.12.2011 kl.00:07

hei du! enig med deg!! uansett, er ikke Jan T egentlig frisør?? han er vel ikke stylist?? har han bare tatt den "tittelen" tru?? noen ganger luer jeg litt på den faglige kompetansen han har, okei han var big i Hollywood, men har han egentlig noe form for skole eller lignende?? jeg digger deg, stå på uansett stil :D

Linni

14.12.2011 kl.00:13

You go girl!! :D

han er plastic men ikke fantastic ,det er det du som er (FANTASTIC) ;)

Cerro

14.12.2011 kl.00:36

Jan Thomas har visst lagt deg for hat,- siden du tør å møt han med samme mynt tilbake. Jeg synes at han har havnet nedi kjellern for lenge siden. Stakkars unge lemmet han har lurt til seg , og ikke minst at de har snakket om å skaffe barn. Grense land !! Håper han sniker seg inn på bloggen din og leser hver enkel sin kommentar som står om han. Tragisk hele kjerringa ( Jan Thomas. ) Haha !!!

Emmeli

14.12.2011 kl.01:13

Linni:D

Digger deg! Av så mange grunner! Du viser frem en helt sykt fantastisk personlighet om og om igjen! Stå på, du er best!!

John Spammer

14.12.2011 kl.10:44

http://www.studentkortet.no/julekalender/r2011/14/FjFjKi
Nei, ikke bry deg om han altså! Det har du absolutt ingen grunn til :) Det er jo det som er så fint med å ha en egen stil, det blir DEG på en måte. Hvordan kan noen sette karakterer ved det? Jeg fatter det ikke, smak og behag er noe han burde ha lært seg for lenge siden. Skulle jo trodd han allerede visste det, ettersom "smaken er som baken" blir sagt over hele landet :) Han skulle hatt mer vett i hjernen!

Husk at jeg har en konkurranse gående på min blogg, hvor du kan vinne TANNBLEKING! Her er direktelink: http://lizbethosnes.com/manedens-konkurranse-2/oktober-november/

TONJE EKEBERG-

14.12.2011 kl.10:55

Ha en fin dag Linni :)<333

Aurora

14.12.2011 kl.13:59

You go girl! Du er nydelig og jeg er enig med deg!

Du Anonym; Jeg tror du mener Rachel Nordtømme.

Rebecca

14.12.2011 kl.14:40

Du er så utrolig vakker Linni! Du er et av forbildene mine og jeg synes ikke at du skal bry deg om hva han sier, du er ei så vakker jente, selvsikker, pen, en flink mamma og alt annet fint du kan tenkte deg! du kler deg da ikke billig? Det synes i hvertfall ikke jeg! Dennis er heldig som har deg som mamma. Du virker som en super kul mamma :-) Jan thomas vet ikke noe som helst tror jeg. Jeg vet ikke hva som forgår i hue hans, men både du og Marianne er to utrolig kvinner med deres egen stil og jeg tror at hvis alle hadde kledd seg som han vil at vi skal, hadde nok verden blitt kjedelig. Tenk om alle kledde seg etter Jan Thomas? for en verden... Det at han er "forelsket" i Jenny Skavlan, eller stilen hennes, er ingens feil. Jenny er en rå og flott dame. Men alle kan jo ikke kle seg som Jenny? Linni, lov meg en ting, lov at du aldri forandrer deg etter hans meninger. Det er han som burde forandre seg. Når jeg så på forsiden av msn og så artiklen om verst kledde og deg ble jeg bare sinna. Jeg tenkte også, "stakkars mann". Han er kanskje flink med noen når det kommer til hår og sminke, men når det kommer til mennesker og klær kan han diskuteres. Jeg sier det igjen du er så flott og vakker, en herlig mamma som er flink med Dennis og sist, men ikke misnt mitt FORBILDE! Han burde la stiler være stiler, mennesker være mennsker osv. Hør ikke på han, hør på deg selv! Klem Rebecca :-)

Cecilie

14.12.2011 kl.14:46

Go Linni! Kjempetøft innlegg, og du fortjener ikke de negative kommentarene. Du er nydelig og, ja, du burde elske deg for den du er :)

Benedikte

14.12.2011 kl.15:04

Haha, først trodde jeg det var et seriøst fint innlegg om Jan Thomas, men så leste jeg videre og jeg bare whaat?? Har aldri lest sinte innlegg i bloggen din og ble litt sjokkert samtidig som jeg bare "Yess, dama kan å si fra når det gjelder!" Hehe :) Du er ALLTID fin i både stil og personlighet om jeg skal uttale meg og du er et flott forbilde for mange mennesker både store og små synes jeg :) Hva Jan Thomas mener om deg skal du ikke ta til deg. Du skal fortsette å være den du er og alltid har vært! :)

Cathrine Sagstad

14.12.2011 kl.15:33

Haha, jeg måpte da jeg så at du var nr to på verst kledde listen. Ikke fortjent! Syns stilen din er bra og passer deg perfekt. Dessuten tror jeg at JT favoritiserer litt og, man ser jo alltid de samme på toppen.

Stå på videre Linni, du er knall! :D

Phoebe

14.12.2011 kl.15:46

Dritbra skrevet frøken! Godt det ikke bare er jeg i hele Norge som syns han er teit!

Malin

14.12.2011 kl.15:49

Hadde virkelig ikke noe i mot Jan Thomas før jeg fikk vite om dette. Det blir jo feil, og henge han ut. Men det er IKKE det du har gjort.. Jeg syns det er utrolig bra at du skriver det du mener, uten og gå for langt. Digger deg Linni. Og at han ar sagt at du er Norge's nest verst kledde, er totalt feil.

eva isadora karamell krogsen <3

14.12.2011 kl.15:52

Jeg synes du er det beste mennesket i hele universet, selv om jeg ikke kjenner deg :) Men etter jeg har lest bloggen din ganske lenge, har jeg liksom begynt å tro at jeg kjenner deg. Ganske sprøtt, men sant <3 Jan Thomas burde bare passe seg. Han har null peiling på mote! Hvis jeg ikke hadde visst hvem han var, eller aldri sett han før hadde jeg trodd han var en tannlege. Men jeg har et spørsmål:

- Hvorfor har han så store lepper?

Det ser helt unaturlig ut. Så store lepper er ikke pent. Hvert fall ikke på gutter...?

Elsker leppene dine, Linni. Skulle ønske jeg var like pen som deg! <3

love <3

juleklem fra meg <3

Ing

14.12.2011 kl.15:55

Haha, digger deg Linni :-D Du er pen og virker bare helt herlig! Stå på!! <3

Kristin

14.12.2011 kl.16:02

Han tar så fantastisk feil. Syns du er utrolig flink til å kle deg og jeg digger stilen din og deg! :D

Johanne Emilie

14.12.2011 kl.16:13

Jeg er så enig med deg! leste det nettopp, du hadde en sykt søt fin kjole på deg hvor du poserer vedsiden av Pia og han mener den er stygg!? æsj av meg, ble helt i sjokk da jeg så det. Han har dårlig stil, han vet ikke hva stil er. Keep goin girl! u rock ;)

Stine Benedikte

14.12.2011 kl.16:31

Digger deg Linni, og støtter deg fult ut!

Rart at en som han, rakker ned på hun som har vært forbildet mitt i flere år nå.

Stå på videre, Linni :)

klem <3

HeddaauroraF

14.12.2011 kl.16:54

Utrolig fin blogg!

:)

14.12.2011 kl.17:02

du kler deg kjempefint Linni! ikke bry deg om hva Jan Thomas sier ;)

Birgitte

14.12.2011 kl.18:36

Beste innlegget! Å helt enig me deg!! Hvorfor i alle dager skal han bestemme hvem som kler seg best og dårligst!! Vær deg selv, det er det viktigste! Å det er du best på! Keep on the good work <3

Erle

14.12.2011 kl.18:47

sinnsykt bra sakt Linni!<3

Maria

14.12.2011 kl.19:16

Bare drit i hva han sier Linni ! <3

det er bare Jan Thomas som suger... - bokstavelig talt og !

meg

14.12.2011 kl.20:51

Hahah, så eid. Først trodde jeg du hadde blitt venn med han, haha. men så ble det bare morsommere og morsommere, hahah! Du har en drit fin stil, så han kan egentlig bare holde kjeft:)

Julie

14.12.2011 kl.21:46

eg blei drit sur når eg lest dæ idag i se å hør, du e best Linni! eg trur egetli at han bare e sjalu på deg, selom han bruka meire sminke enn deg, så e dæ du som kler dæ Linni! Han e missunneli på deg heilt sekkert, HAN e den person som kler seg dårliast i norge, sekkert europa, anyways, han har INGEN rett te å skriv dæ han skriv om deg, eg syns at du e fantastisk å har en fantastisk klesstil Linni :-D du inspirer meg på så mange måta! eg trur han har sånn HAT opplegg mot deg, for du e masse bedre enn han, du e den perfekte modell å rollemodell å mamma! å dæ e ikke han, dæ kommer han aldri te å bli tydeligvis! rakk ned på andre gjør ikke han te "motepoliti" dæ gjør han te en mobber egetli.

Sykt bra skrevve Linni! eg støtta deg eg <3

å om den iq testn, hahahah holdt på å dø når eg lest dæ btw! du e genial! anyway, du vinn LETT over han, han tap. + eg trur han har tatt ALT for masse botox i leppa kinnan and what so ever, trur dæ funka sånn, jo større leppa blir(av botox) jo mindre blir hjern! Dæ ser ut som at dæ funka sånn hos han iallefall. møsta all respekt for han første gang eg så at du hadd nåkka sinnsykt fint på å han sa at dæ va stykt! då blei eg sint! stå på linni! du e en god person å du veit iallefall ka mote e! <3

(sorry for ekstrem lang komentar, å sorry vest du ikke skjønna dialekta mi)<3

kinam

15.12.2011 kl.01:39

linni husk på dette neste gang jan thomas gir deg hans mening om din kles stil

opinions mean nothing unless you give them meaning.

kinam

anne

15.12.2011 kl.07:39

kjære deg Linni :)

har fulgt bloggen din siden du var sammen med onkl P, men har aldri kommentert. Forstår virkelig ikke hvorfor du blir så provosert av JT ? Jeg synes personlig at du har veldig fin stil og masse fine klær, men noen fashionista er du da virklelig ikke ??

JT bedømmer utifra fashion kriterier... en stil du abselutt ikke kjører... å du, når du utfordrer han til en iq test ? LOL ærlig talt, sjerp deg du er bedre enn det !!!

15.12.2011 kl.07:45

en ordentlig mann sier ikke stygge ting om andre, spesielt ikke kvinner. hadde det ikke vært for kvinner på jorden hadde det ikke vært noen av oss. jan thomas er usikker, man sier ofte mye rart når man har mangel på kunnskap, man sier ikke at en kvinne får stygge bryster av å amme når det faktisk er graviditeten som gjør at de endrer seg. iq testen hadde vært morsomt om ble sendt på en lørdag kl åtte, da tror jeg mange tv seere hadde vært klistret til tvn ;) jeg hører ikke på rådene fra jan thomas, jeg ser mye i han som jeg gjør på den psykiatriske klinikken jeg jobber på, jeg venter egentlig bare på at han skal knekke sammen, du merker noenganger at han er på breaking pointet i livet sitt, følelsesmessig. man kan bli sterk og positiv selvom man har hatt tøffe tak i livet, d trenger ikke gå utover en av norges vakreste jenter. linni hadde vært like vakker uten store pupper, det er ansiktet som er nydelig :)

Linda

15.12.2011 kl.10:03

Ikke bry deg om han. Vær deg selv! Stå på! Klem

Hanne

15.12.2011 kl.10:30

Stå på Linni! Du er herlig!

Inger :-)

15.12.2011 kl.14:11

bra skrevet, jeg skjønner ikke hvordan han kan gi deg så dårlige terningkast... syns du har ekstrem bra stil jeg :)

Karoline

15.12.2011 kl.15:23

Kjempe bra skrevet! Digger deg og stilen din. Alle har hver sin smak, men når flere av Norges befolkning er imot hva han tar på terningkast er det kanskje ikke han som burde kaste den terningen. Haha. Stå påå, Linni!!

Synne

15.12.2011 kl.15:50

Billig kunne han spart seg for! Jeg las det jeg og, jeg ble sjokket. Fy så frekt..

Stå på Linni! Du er desidert norges vakreste, mener jeg!:)

Thea

15.12.2011 kl.20:29

HEIA LINNI :)

roger

15.12.2011 kl.21:11

Drit i Jan Thomas han er bare en idiot !!!! Håper så jævli Jan Thomas ser alle disse kommentarene han blir så jævli EID !!!

Charlotte Tunes

15.12.2011 kl.23:47

STÅ PÅÅÅÅ :-D Digger at du driter han ut sånn som dette, det fortjener han etter sånne kommentarer han kommer med!

malinva

16.12.2011 kl.02:01

HVA?! Har Jan Thomas gjort det? Og jeg som trodde han var den snilleste og hyggeligste mannen på jord.. :s

karoline berntsen

16.12.2011 kl.17:27

Haha, digger deg, Linni:) stå på!

lm

16.12.2011 kl.18:52

Du har så sykt fint stil. Ikke bry deg noe om han. Han liker å slette folk veldig lav og han tror at han er den flinkeste her på gjort. Når folk liker kle stilen sin så er alt mye bedre:D Jeg har alltid synes at han har ikke så bra smak på mote. Men jeg synes du er sååå bra smak på mote. Når han bestemte terningkast så gir han lavt til dem som har fint og kult kles stil. Jeg synes at han bruker for mye og du bruker det du føler og passer meg. Tipper at han hadde gitt 1 på lady gaga. hun vil at folk skal kle på seg åssen dem vil. Jeg digger deg. når jeg ser åssen han behandler deg så synes det er bare teit av han. Håper du har det bra :) God jul og godt nytt år :)

Nina K

16.12.2011 kl.22:42

Du er en kjempeflott jente Linni og alltid like hyggelig å titte innom bloggen din!

Likevel syns jeg du er for god til å kritisere Jan Thomas på bloggen din..

Jeg synes Jan Thomas e en kul fyr selv om jeg ikke er enig i alt han sier :)

maria

17.12.2011 kl.01:46

Så jævelig bra fine linni du er så utrolig nydelig og jeg elsker virkelig alt med deg de såm kjenner deg er virkelig heldige får du er ett så fantastisk menske :-D klem

Kjetil

17.12.2011 kl.09:02

Den satt

mm

17.12.2011 kl.22:17

jeg digger deg, står på!

18.12.2011 kl.11:48

Å plastic fantastic kom fra han! Ehh, se deg i speilet selv da Kongen av alle konger Jan Thomas eller hva faen du nå heter om du faktisk har fått et navn i det hele tatt attmed the cat woman! Btw Linni, du eier ;**

Linda Nevra

18.12.2011 kl.17:45

Stå på! Haha, tragisk.

renate ... 8]

18.12.2011 kl.18:19

ikke bry deg om jan thomas c:

han er retard! 8]

~fortsett og stå for for det du mener c:

Ingvild

19.12.2011 kl.07:47

Word! Du er seriøst helt fantastisk nydelig person, innenfra og ut. Du er en kjempegod mor som åpenbart elsker sønnen sin over alt på jord! Jeg synes det er utrolig søtt at du har så godt forhold med bestemoren(?) din fra stavanger, jeg har selv et nært forhold til min farmor <3 Jeg digger stilen din, personligheten din og rett og slett hele deg! Stå på Linni <3

Mari<3

19.12.2011 kl.16:30

WoW! Drit bra skevet, der traff du blink ;)

Stå på! <3

julie

22.12.2011 kl.00:46

huff:/ har fått med meg at dere to ikke kommer så godt overens. jeg har ikke noe i mot noen av dere ( vist du ser bort fra offentlig dritt slenging om hverandre :/) håper dere får ordnet opp i uenighetene deres. dere har jo veldig forskjellig stil og smak og det er jo kjempe bra:) det er ofte jeg er uenig i kommentarene og terningkastene han gir, mens andre ganger er jeg ganske enig. har sett at det har gått ut over deg en del ganger, det er synd. det skal jo være underholdning ikke konflikt.

Sparkle

23.12.2011 kl.12:04

GO LINNI!!! :) Jan Thomas er utrolig uproff som gjør sånt mot deg syns jeg. Er mangel på klasse, og modenhet.

Jeg syns du er UTROLIG vakker, har en kropp som en gudinne, et hår som mange ville drept for, den perleraden av et smil, en hud som konstant gløder og er frisk, dådyr øyne som kan smelte den tykkeste is, og en helhet som bare sier WOW!. Du virker og som en utrolig god mor som bruker all din tid på at vesle gutten din skal ha det bra!:)

For å si det sånn, om jeg har hatt deg og Jan Thomas her nå, så ville jeg heller valgt å ta råd og tips i fra deg! Du hadde jeg desidert storkosa meg med på shopping og en liten bli ny runde;) ER DU SOM SKULLE HATT ET SÅNT PROGRAM LINNI!! :) Det hadde du rett og slett NAILA! ;)

Ha en fantastisk jul med lillegutt Linni!:)

klem

May :)

Maria

23.12.2011 kl.22:29

Du må ikke hør på jan thomas! du e masse beire enn ke han sei! du har ikke norges nest værste stil, du har norges beste stil :D

du e den fineste eg veit om, og du verka så snill og omsårgsfull :D Dennis e heldi som har deg som mamma!

23.12.2011 kl.23:38

linni? du er best <3

har ikke ord for hvor mye jeg ser opp til deg, skulle ønske jeg var som deg!

Well well

29.12.2011 kl.15:05

Jan Thomas can go and botox his braincells!!!

Gina

31.12.2011 kl.02:21

Du er jo nydelig innvendig og utvendig! Alle behøver ikke å ha brae merker og stil som en dronning, spesielle klær som skiller seg heelt ut, og jeg synes stilen til er finfin:):)

Jenny

31.12.2011 kl.02:58

Jeg syntes det er ganske dumt av jan thomas og rakke ned på andre folk , jeg har ikke noe imot han , fordi jeg kjenner han jo ikke personelig , men ut ifra det jeg har sett av han så virker han jo hyggelig , men jeg syntes det er utrolig dumt av han og kåre noen til noe .. Du er ett av mine forbilder linni , å jeg syntes du virker kjempegrei ! Jeg har faktisk sett deg 1 gang i virkeligheten og da va du på vei til spania (vi tok samme fly , å når vi skulle hante bagasjen sto du rett vedsiden av meg) men bare stå på og vær deg selv ! Kontakt meg på jee_jentaa@hotmail.com om dere vil vite no elns ;)

Margareth

02.01.2012 kl.20:23

Hei Linni <3

Jeg leste det Jan Thomas skrev om deg i Se og Hør, seriøst så fikk jeg sjokk.

Det er så utrolig teit av han å drive å dømme folk, man må få lov til å kle seg som man vil. Du er utrolig pen, ikke bry deg om det han skriver om deg han er lagd av plastikk <3

kaja jahnsrud

06.01.2012 kl.00:11

Å kjære deg, du er sykt vakker og jeg elsker hvordan du er! Å i tillegg så fremstår du som en fantastisk Mamma! Jeg er 15 og ikke opptatt av mote, men Jeg ser hva som får feil terningkast og han er så sykt slem mot deg, syns virkelig han burde tenke seg om to ganger.. for meg er han en ener. Ikke bry deg om han, ikke la den dumme terningen hans ødelegge! stå på linni du kler å være deg selv, ikke la han ødelegge det :D

Kaldefotter

07.01.2012 kl.14:22

sletter du all negativ respons, eller får du bare positive tilbakemeldinger ?

Sunniva

08.01.2012 kl.11:04

Fyfaen har lyst til å drepe han.. jeg har aldri tålt trynet hans, og det gjør ikke saken noe bedre at han er overalt i media. Jeg sitter mye og ser på bliss, og da er det ett program jeg kan spy av. det happy days greiene hans.. HERREEEGUUUD , han kler jo folk stort værre enn det dem alt er.. Du har en fantastisk stil, og jeg har alltid vært en leser av denne bloggen. Linni du er en utrolig jente, jeg bare digger deg. Du kler deg alltid fint, du sminker deg helt nydelig, og ser alltid fin ut på håret.

Nei hadde jeg vært deg hadde jeg prøvd og ikke bry meg. Men forstår jo at det ikke er lett. Bare tenk at du er 1000x bedre enn han på alle måter. om du føler deg trist påga han kan du bare gå gjennom kommentarfeltet her så vil du nok smile etterpå :)

Love u! <3

Amalie Bieber <33

23.01.2012 kl.20:30

:(

Blir så lei meg når han skriver sånn.. D:

Du er en supernydelig jente Linni <33

Og jeg elsker klærne dine.

YOU GO GIRL!! <33

Tina Johansen

03.02.2012 kl.10:13

Du er best Linni! Ikke la en kuruke som Jan Thomas dytte deg ned!

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits