Svarene er fikset;)

25.09.2011Her kommer svar på spørsmålene Deres ;)Når begynner egentlig sesong 3 av Linni-serien?

 

 

 

Svar: Den Begynner rett etter jul. Tid og dato kommer om ikke så lenge ;)

 

 

Hei Linni

Noen spm til deg. Når du trener, går du opp i vekt da? Det gjorde jeg, og det likte jeg ikke. Trener jevnlig og spiser meget sunt, og vil veie maks 55 kg, men etter jeg begynte å trene så veide jeg plutselig 57 kg. 2 kg opp det. Liker ikke! Jeg er bare 168 høy også, så vil IKKE legge på meg når jeg trener.

 

Svar: Jeg går også opp i vekt ja. Det er nok fordi jeg er tynn fra før av, så når jeg først trener, bygges musklene mine større, og går derfor opp i vekt. Husk at vekten bare viser tall. Du bygger muskler, derfor går du opp i vekt. Det er kjempefint med muskler, så ikke tenk på det ;)

 

 

Røyker du ???

 

Svar: Jeg røyker ikke nei. Har tatt meg en røyk nå og da på fest, men ellers røyker jeg egentlig aldri. Er ikke noe vits, da jeg ikke er avhengig, og det ikke er bra for meg ;)

 

 

Hvor har du kjøpt cardigan din? Evt nettadresse? Den var sinnsykt fin! Klem

 

 Svar: Den har jeg kjøpt i Beverly hills på Armani Store. Vet ikke om noe nettadresse desverre. 

 

 

 

Hvilken størrelse har du i den buksa fra Gina Tricot? :)

 

 

Svar: Strl 24/25 bruker jeg i Gt bukser. 

 

 

 

 

 

Hei Linni, hvordan klarer du å være så pen, søt og god. Du er god i alt har en fin selvtilit og er 100 % naturlig ( d syntes værtfall jeg ). Men hvordan klarer du å ha den perfekte kroppen, puppene, rumpa, hår og alt fra topp til tå !!! Dennis er en veldig søt og blid gutt !!!:) du var søt med briller !!!:)!!!

Jeg har et gutteproblem og d er at BFF sier at hun IKKE liker han jeg liker, men jeg tror hun liker han fordi hun: flørter med han, gir han komplimanger og sånn hele tiden... Hun vet at jeg liker han, jeg har gjort det i 3 / 4 år nå !!? Og d er en annen som jeg liker og han liker meg, men jeg tør lizzom ikke helt å ja... !!! Sorry for alle spørsmålene !!! Du burde ha sånn nettside som heter Spør Linni, fordi du er veldig flink til å svare... ILU !!! Selvom jeg ikke kjenner deg! Men hvordan ble du modell !!? Jeg vil også det men vet ikke hvem man skal spørs eller...ja...!!! Alle sier at jeg er tynn og sånn ) veier 38 kg, er 13 år 5.11.11 blir jeg 14 ). Jeg er RAR ! Du er et utrolig bra og et godt menneske / person!!! Jeg tror også på ånder/ spøkelser. Har sett to -tre stk!!!

Hilsen Stor fan av DEG ( Linni Meister ).

  

Svar: Haha, du er nydelig da. For det første- Ingen er perfekte, og alle jenter har slitet eller sliter med dårlig selvtillit. Sånn er vi jenter bare. Hyggelig du liker det du ser på meg, og alt er vel stort sett naturlig på meg ja, bortsett fra puppene, og extentions jeg noen gang bruker i håret mitt. Ellers så er negler, vipper, hudfarge, rompe, tær osv naturlig. Haha-GOSH! Det er jo bare hyggelig at din BFF gir komplementer til folk. Selv er jeg glad i å gi komplementer til både gutter og jenter, men jeg flørter ikke fordet. Hva med han andre gutten som liker deg og som du liker tilbake? - du vil vel ikke heller satse på han da? Innviter han med på noe gøy, som f.eks bowling. Din BFF må få lov til å like noen gutter hun også da, du kan ikke ha alle for deg selv vettu søta. Haha!

 

 

Jeg ble headhuntet på liertoppen da jeg var 16 år, og ble spurt om å gå catwalk modell for modellbyrået WIEW. Senere ble jeg nok en gang headhunet på toget (19 år) og ble spurt om å jobbe som modell for Ingeborg som driver modellbyrå. Slik startet vel egentlig modellkarrieren min. Hadde jeg vært deg ville jeg meldt meg inn i forskjellige modellbyrået, men ventet til jeg ble 16 år! 13 (snart 14 som du er ;) er veldig ungt å begynne som modell mener jeg. Så gøy at du tror det er noe mer mellom himmel og jord. Som du allerede vet, er jeg veldig åndelig av meg, og finner sånt veldig interessant;)

 

Lykke til med alt, og husk: Det ordner seg for snille (og rare) jenter ;)

 

 

 

 

 

 

Hey, hvor har du kjøpt den hårbøylen du har på deg? :D den var fin ;)

 


Svar: Takk! Den er fra H&M, og er helt genial å bruke hvis du f.eks skal trene. Den sørger bl. a for at du ikke får noe hår i trynet;)


 

Jippi er du sammen med Benhard igjen:)? Tror det er han som er "kompisen din jeg" hehe.

 

Svar: Vi er ikke kjærester nei, men ingen vet hva fremtiden vil bringe. Han er jo en av mine bestevenner, og vi henger mye sammen pga Dennis bl. a ;)


 

 

 

Linni, du er mitt forbilde! Du virker så god!!

Jeg lurte på en ting, kan du spørre frisøren din hva fargen heter i stripene dine?

Jeg vil ha samme, du er så vakker med de! :-)

Klem Adina

 

 

Svar: Tusen takk for det;) Jeg går til Nikita Frisørene på Glass magasinet. Ring de å spør da vel, for jeg har ingen aning ;)

 

 

Håper Dere fikk svar på det dere lurte på, og beklager tidligere teknisk feil her inne?! Svarene kom ikke opp av en eller merkelig grunn, men nå ligger de her;)

 

Send inn flere hvis Dere lurer på noe mer;) 

 

Stor klem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 christine

25.09.2011 kl.13:03

hva skjedde med det innlegget da? fikk jo bare se svar på to av spørsmålene.. resten av innlegget fikk vi jo bare spørsmål, men ikke svar :-/

kristiine

25.09.2011 kl.13:08

Hei.

ser det mangler svar på de fleste spm her. Er dette gjort med vilje eller er det bare min data som er klikk??? håper iallefalll og få svar på alle smp =)

Sandra..

25.09.2011 kl.13:17

Tjener du mye penger i måneden på bloggen din? :D

Audrina

25.09.2011 kl.13:19

Du har lagt ut masse spørsmål fra oss i innlegget ditt men ikke svart på alle:-)? Nå beg. å lure litt her....hadde du det litt for travelt da du postet innlegget:-)? Jeg har et spørsmål: Hvilke merke bruker du i foundation og pudder? Elsker bloggen din og er innom hver eneste dag!!

25.09.2011 kl.13:54

Du svarte ikke på spørsmålene som er nedom "røyker du?" ? :O

sara

25.09.2011 kl.14:05

hei. kjempefin blogg. men jeg bare lurer på om det bare er noe feil med datan min, eller om det er noen andre også som ikke ser svarene du har skrevet. etter spm " røyker du?" står det ingen svar.. merkelig.

Mina

25.09.2011 kl.14:42

Hm, har du glemt å skrive svar på noen av spm eller er det bare med meg de ikke viser?:)

idamariiemh

25.09.2011 kl.15:25

bra svart!♥

25.09.2011 kl.15:40

Oi, hvor ble det av svarene?

25.09.2011 kl.15:51

Bra svart Linni, digger deg :)

Tida

25.09.2011 kl.16:30

hvor er svarene?

bbsm

25.09.2011 kl.18:13

fine svar;) <3

du er en kjempe fin blogger og vi vil ikke mase

men kunne du som er super god til å blogge , komentere på bloggen våres??

Anna

25.09.2011 kl.18:14

Røyker du egentlig? Jeg fant ikke noe svar på det. :)

Jeg er en stor fan av deg, du ser så utrolig NYDELIG ut. :D

Også ELSKER jeg håret ditt, det er sykt fint. :D

Og Dennis er bare helt nydelig!<3

SUILIFE! :)

25.09.2011 kl.18:45

du skal vel svare på alle spørsmålene? :)

digger deg♥

silje

25.09.2011 kl.19:28

bra svart linni :) elsker bloggen din<3 leser den hver dag<3 beste bloggeren evver :)<3

Malin

25.09.2011 kl.19:36

eeh...

Det er bare de to første spørsmålene du har svart på :S

Tuvaoghelena

25.09.2011 kl.20:56

Hei linni<3

jeg og vennina mi har fått blogg får noen uker siden og vi har veldig lyst til å få en komentar fra deg. Da kommer vi til å håppe i taket :D Vi leser din hele tida og viss du hadde lest våres da er du best <3 den heter : tubaoghelena.blogg.no

Vi krysser fingrene !!!! + du er veldig pen og har fin blogg <3

Mange klemmer fra Tuva og Helena <3

Audrina

25.09.2011 kl.21:29

Jeg lurer som sagt på hvilke merke du bruker i foundation og pudder:-)

Mia

26.09.2011 kl.10:52

Hei Linni jeg bare lurer på om det er mulig at du kan gå inn på bloggen min å kommentere der?

Det hadde hvert kjempe kult:)

Forresten så digger jeg deg og Linni serien<3

Klem Mia <3 Miatp.blogg.no <3

Caroline <3

26.09.2011 kl.11:33

hei ! jeg har ganske slitt bleket hår, måtte klippe meg i fjor grunnet dette, lurer på hva slags shampoo, balsam og hårkur du bruker (evt. hva du anbefaler til mitt slitte og bleket hår) ? Hvor du har kjøpt extention, hvordan fester bruker du for at det skal holde lengst mulig, og hvor mye betaler du ? evt. link meg frem til en side :)

Kristina

26.09.2011 kl.12:43

HEI LINNI! JEG ER VELDIG INNTRESERT I HVA DU BRUKER RETT UNDER ØYNENE FOR Å FÅ DET TIL Å VÆRE SÅ LYST OG HVITT DET ER GANSKE FINT, OGSÅ HVORFOR DU HAR MYE GLØD OG SHINE I ANSIKTET DITT KAN DU FORKLARE HVA SLAGS PRODUKTER DU BRUKER UNDER SMINKEN? ELLER EVT OM DET ER SMINKEN DIN SOM ER SLIK? MEN DET MED UNDER ØYNENE DINE ER GANSKE VIKTIG =) TAKK!

Maria

26.09.2011 kl.14:14

Du er alt for pen Linni <3

Heeey snuppa linni !!

26.09.2011 kl.16:58

fulgt med på deg i noen år. du er så heldig på alle måter. Gjør alt for å kunne ligne bitte litt på deg. du er helt rå nydelig og utrolig morsom var du på tv 2 4 stjerners middag <3

En ting er sikkert nyyyyyt livet ditt fult ut jeg mesuner deg på alle måter !!!!!!! live and love <3 klem fra krsand 22

Therese

26.09.2011 kl.19:29

Kristina..... det under øynene kalles concealer og for å få shine/glød i ansiktet kan du bruke shimmer/highlighter :P

Meg

26.09.2011 kl.19:50

Hei :D jeg ville bare si at jeg digger bloggen din og skulle ønske jeg hadde sånn hår som du har <3 jeg er en 12 år gammel jente som har deg som et forbilde <3

Klem Meg <3

aleks

26.09.2011 kl.22:06

Hei!

Jeg har og et spm til deg, litt dypere enn de andre kan man si:) Det er på ingen måte min mening å være frekk, slem eller angripe deg! så det er sagt!!:) - men det er bare et spm jeg tenkte litt på, som da selvfølgelig ikke bare gjelder deg men alle jenter i samme situasjon som deg - here I go:

Tror du at du hadde nåddså langt i Norge om du ikke hadde tatt silikon, bleket håret ditt, og forlenget det?

Du har jo blitt er varemerke, det pga de tingene du har gjort, hvordan du ser ut og selvfølgelig personligheten din, det er jo DEG ;)

men jeg tenker jo på, at om du tar bort de tre fysiske tingene du har forandret, så ser du helt annerledes ut..

så tror du at du hadde nådd like langt med ditt "ekte" utseende om man kan si det så?

jeg vil igjen si at dette er ikke ment som NOE slags angrep på deg!! du virker som en herlig jente! men alle jenter lærer jo alltid fra man er liten, elsk deg selv som du er osv, men samtidig så ser man alle disse jentene som forandrer utseende helt og blir kjempe populære.

Hva er dine tanker om dette ?:)

med vennlig hilsen

Aleksandra

emilie

27.09.2011 kl.14:26

Hva er ynlingsfarga di? Hvliken butikk liker du best?^^ Hva er ynlings sangen din?^^

Stor klem fra meg^^

Diana

27.09.2011 kl.17:56

jeg lurte på noe, du har vært gravid og du har silikon. Kunne du amme med silikonpuppene? Jeg vil selv ha silikonpupper, men når jeg tenker jeg skal bli gravid hva vil skje da?, er det noe fare i å ha silikonpupper?

stine :)

27.09.2011 kl.20:32

Skulle bare si at det egentlig bare er positivt om du legger på deg når du trener, viser at du øker muskelmassen din i kroppen, du må huske at Muskler veier mer enn Fett.

Det vil mest sannsynlig ikke vises på kroppen din de kiloene du legger på deg under trening, eneste forskjellen du vil vil merke er at du kommer til å ha en mye strammere kropp, med litt mer muskler.

Bedre å legge på seg noen kilo muskler enn noen kilo fett!! :)

27.09.2011 kl.22:51

Ville bare si at du virker ut som en veldig god mor! å du burdet være stolt over deg selv :)

Julie

10.07.2014 kl.23:02

Hva er bh størelsen din? O_O

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits