Litt fra graviditeten og baby-Dennis ;)

16.09.2011

 

Første bilde av Dennis Michael i magen min ;)

Helt sykt å tenke på..

Jeg elsket å være gravid. Har aldri hatt noe spesielt god selvtillit, men da jeg var gravid følte jeg meg ordentlig fin! Var så stolt av å bære på min sønn, og hadde en spesiell glød i anisktet i følge alle andre.

Jeg gikk nesten KUN med høye hæler, selvom jeg var gravid, og pyntet meg så ofte jeg kunne. Dette bildet ble tatt på et hotell i Sverige tror jeg.. haha!

 

Her får dere se en video fra da jeg var høygravid;)

 Dette ble tatt på suiten på kiel ferja. Jeg ligger å propper i meg som vanlig. Spiste så og si hele tiden da jeg var gravid, og hadde en egen "gravid Skuff" som var stappfull med potetgull og godteri. ;)

  

Var så gøy å se magen bli større for hver dag som gikk, og jo mer den vokste, jo mer gledet jeg meg til å bli mor!

 

En ting som var litt slitsomt, var å være høygravid på sommeren. Jeg følte jeg skulle koke over, men klarte meg selvom ;)  

Her ligger jeg stolt å viser frem magen min mens jeg soler meg på terrassen.

 Bernhard og jeg reiste nesten hele tiden gjennom graviditeten. Ville liksom gjøre mest mulig kun vi to, før vi ble tre, og det rakk vi. Dette bildet ble tatt da vi var i København, på vei til tivoliet. Se så stor magen min er ;)

 
Bernhard knipset meg hele tiden da jeg var gravid, han mente jeg aldri hadde sett bedre ut. Snilt sagt til en gravid kvinne;)

Gravid eller ei, shopping får man alltid til ;) (bildet er fra Tyskland)


Stolte foreldre som gleder seg! Bildet er tatt av Se og Hør.

 

 

  

Her er jeg så spent på sykehuset, kun 1 time før Dennis kom  <3 <3

Merkelig at jeg kun la på meg kg på magen, mens beina og resten av kroppen la ikke noe særlig på seg?! I og med at jeg er så smal og har liten bekken, ble det til at vi måtte ta keisersnitt. Det gjorde meg egentlig ingenting, det viktigste var å få ungen min ut, hvilken vei han skulle komme brydde jeg meg ikke om, bare vi fikk han ut! Og det gjorde vi heldigvis;)

 

 Første gang jeg ser min sønn <3 Den lille rampen som har sparket meg i magen, og gjort meg bekymret for han av den minste lille ting... <3 Snakk om å være paranoid.. Tror jeg var på ultralyd 10 ganger for å sjekke at han hadde det bra, og for å lytte på hjerteslagene hans <3

  

Jeg HATET, jeg gjentar HATET det kateteret jeg fikk via urinrøret mitt. Det gjorde så inn i HEL... så VONDT! Man må ha det, da man kan tisse på seg, og ha vanskeligheter for å gå på do etter keisersnitt.

 Dennis Michael veide 3610 gram og var 49 cm lang. Husker da legen tok han ut så sa hun: "JØSS, FOR EN DIGER OG FLOTT GUTT DERE HAR FÅTT!" Sykepleieren og legene var så sjokkerte over at lille meg bærte på en så stor og kraftig gutt som Dennis, legen sa også at han hadde ligget i DET bassenget inni meg. Haha! Han har virkelig hatt det komfortabelt. Grandma sa det så ut som jeg ventet 8linger..  Dennis var så god og tjukk at han til og med hadde ekstra valker på lårene. oups, nå vet jeg hvor "gravid skufen" la seg hen.. Dennis koste seg med den tydeligvis;) Jeg spiste sunt, og tok vare på helsen min mens jeg var gravid altså, men den godteri skuffen ble også brukt flittig ;)

 

 Dennis Michael som 3 uker gammel ;)

 

 Husker jeg var skikkelig forberedt på å få lite søvn fremover, skaffet meg nr til den beste doktoren innenfor kolikkbarn, i tilfelle han skulle få det, og at det kom til å bli mye gråting osv... MEN, da vi tok han med hjem, så lå han bare der i kurven sin og sov som en liten engel. Jeg måtte vekke han etter 3 timer for å amme han, og så sovnet han igjen.. Han sov stort sett hele tiden, gråt aldri , så jeg ble faktisk bekymret og ringte jordmoren. Jeg husker det som om det var igår da jeg ringte å sa: "Sønnen min sover stort sett hele dagen og hele natten, og jeg må vekke han for å gi han mat? Dessuten så griner han ingenting? Er det noe galt med han? Så begynte hun å le og sa: "Neida Linni, slapp helt av, han har det helt perfekt. Gratulerer, det er bare det at du har fått en harmonisk unge" Så sa jeg: "Så fint å høre, men blir ikke lungene hans svake når han ikke griner?" Og da sa hun: "Neida, de vokser seg store og sterke skal du se.." Og det skal jeg love dere at de gjorde, for nå er det lyd i den lille gutten så det holder, og godt er det;)

 Alle foreldre sier dette, og det forstår jeg godt, og det er at jeg må være verdens stolteste Mamma. Å holde rundt mitt eget barn er helt ubeskrivelig. Jeg har savnet han hele livet uten å vite det, og nå er han her hos meg <3

 

  

Den lille vakre herlige babyen vår vokste og vokste.. Så alt for fort.. SAVNER AT HAN ER BABY!!! ;( Men elsker slik han er som 2 åring også så klart;)

 


haha.. lille chubby sin første jul, og den feiret vi i Stavanger hos Pappa og Grandma.

Jeg tror vi kysset de bollekinnene hans ihjel!

 Vi sjekket han regelmessig på helsestasjonen, og legg merke til at jeg ser ut som en strek. Kroppen min er forferdelig dårlig til å legge på seg eller ta til seg næring fra før, så den som tok til seg, fikk all næringen og la masse på seg var Dennisen. Godt var det.  Jo mer jeg ammet, jo tynnere ble jeg. Så jo sykelig tynn ut, men følte meg frisk som en fisk, og var jo det også.

 

Det beste jeg kunne gjøre var å holde rundt babyen min og mate han fra min egen kropp. Beste følelsen ever! Helt utrolig hva vi kvinner kan gjøre med kroppene våres. Bære frem barn, mate de fra kroppen vår.. Menn burde forgude kvinnekroppen, men det gjør vel de fleste også;) Vi er jo litt guder.. ;)

 Vi kranglet hele tiden om hvem han lignet på, og min familie mente han lignet mest på Bernhard, og Bernhard sin familie mente han lignet mest på meg. Haha. Selv mente vi at han har fått munnen sin fra meg, nesen til Bernhard,Øyeformen fra meg, (egentlig mest pappan min;)

 

Øyevippene fra meg,

Humøret til Grandma og meg ;)hendene til bestefaren sin, hårfargen til Bernhard, den gylne huden fra mormoren sin, øyefargen er veldig lik Morfaren sin (blågrønne med brunt inni har Dennis, mens morfaren har blågrønne med gult inni <3ørene fra bestemoren;)Her er han faktisk prikk lik storebroren min da han var liten ;)

  

Med andre ord, det beste fra ALLE. Alt jeg ønsket meg var en frisk unge, så får jeg det vakreste jeg noen gang har sett i hele mitt liv. Det mener alle foreldre om sine egne barn ;)
Blideste ungen jeg har vært borti <3
Jeg takker Gud hver dag for min sønn, og jeg elsker å være Mamma.

 

Legger med denne lille notisen til alle andre stolte Mamma'r der ute:

Du lurer på om jeg jobber?
Joda, JEG ER MAMMA!

Det gjør meg til ei vekkerklokke, kokk, husholderske, servitrise, lærer, nanny, sykesøster, livvakt, fotograf, rådgiver, en livslang student, en fest arrangør, en personlig assistent, en revisor, en MINIBANK, en trøster, jeg har aldri ferie når jeg er syk eller fridager.
Jeg jobber dag som natt. Jeg har turnus døgnet rundt resten av mitt liv.
Kopier dette om du er en STOLT MAMMA ♥♥♥

 

Stor klem fra Linni ;)

 

 theresekristina

16.09.2011 kl.11:43

Aaw :D

monica

16.09.2011 kl.11:44

Hei Linni. Så fine bilder og gode historier:) Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid,og vet at du smørte deg med en krem/olje på magen fra Clarins? stemmer det? Anbefaler du denne mot strekkmerker?? Håper du kan svare meg:) Lest bloggen din i snart 3 år og liker den veldig godt;) Fortsett med den gode jobben;) Klem

andrea

16.09.2011 kl.11:46

Åååå,,Han er jo utrolig skjønn da ! <3 Syns han lignet mest på deg linni ! <3 Dere er en utrolig herlig familie :D

Linda

16.09.2011 kl.11:57

Dette var et utrooliig fint å rørende inlegg Linni :D
satt med tårer i øynene jeg, Lille Dennis er jo såå søøt da, å du virker som en utrolig god mor, har ventet på dette inlegget her :p hehe.
Tusen takk for en fin start på dagen min :)

Marianne

16.09.2011 kl.12:17

Tnå, du er tøff da Linni og Dennis er kjempe søt! <3

Du virker som en kjempe god mor :D

Klem marianne (14)

Anett`n

16.09.2011 kl.12:32

Helledussen, så masse fine bilder. Er sååå herlig å være moooor :D Elsker det av hele mitt hjerte. Jenta mi er snart 2 og hun er hele mitt liv, så vet akkurat åssen du føler det for Dennis :)

Marita Christina

16.09.2011 kl.13:09

Kjempe fine bilder, så nydelig :) Og du så jo flott ut etter fødselen :) Og du var heldig med en fin tid som gravid og en snill baby når du kom hjem :) Jeg fikk masse vann i kroppen og la på meg 20+ kg og hadde kraftig bekkenløsning :/ Odin (gutten min) gråt i 5uker før vi fikk stopp på det hos fysioterapeut og da ble han e skikkelig glad gutt :) Nå er han e kjempe stor gutt på nesten 8kg og 66cm og er bare 4mnd ! :) hehe

Hilsen Marita :)

e.m.

16.09.2011 kl.13:22

HURRA! JEG ER EN MAMMA !!!!

... hvilket minner meg om sist jeg snakket med herr konsernlegen i DnBNOR, Oslo (vi ble fedre til gutt og jente omtrent samtidig).

"Er det så noe mer jeg kan hjelpe herr Meister med?" spurte doktormannen.

"Ja, sa jeg, "kan du si meg hvordan man får ned telefonregningene med tenåringer i huset?"

"Nei!"

"Kan du si meg hvordan en får ned pengeforbruket til tenåringer?"

"Nei!"

"Da er det ikke noe du kan hjelpe meg med", sa jeg.

- Historien er sann, så du og faderen til Knøttet har virkelig noe å se frem til, vesla, hø,hø,hø :-))) <3 <3 <3

Amalie

16.09.2011 kl.14:35

Kjempe flotte bilder, du burde være stolt som har en så søt gutt.

Men det står at han veide 3610 kg, da han ble født, og jeg tror nok det er feil jeg...

Du mente nok gram.

jeg ville bare si ifra. :)

Klem

Amalie ~ komenterer tilbake!

16.09.2011 kl.15:20

så fine bilder, linni :)

16.09.2011 kl.15:24

så søtt <3

men fikk du strekkmerker etter du var gravid ?

Tante Jaja<3

16.09.2011 kl.15:37

Jeg husker 9september 2009 som om den var igår. Jeg gikk hele morgenen å ventet på å få et bildet av nurket, og å høre fra deg at alt hadde gått fint. Når jeg fikk bildet ble jeg forelsket med engang! Det var den nydeligste baby'en jeg hadde sett!

Endelig ble jeg tante! Jeg dro til Bærum sykehus for å overraske dere, med engang jeg var ferdig på jobb, men pga svineinfluensa fare fikk jeg ikke komme på besøk. Jeg gledet meg så utrolig mye til å se Dennis, som var svært etterlengtet!

Husker første gang jeg var barnevakt, dere skulle på julebord med Norges Tre på bursdagen din. Du ringte 100000000 ganger for å høre at alt var bra :) og det gjorde det! Husker jeg bysset han i søvn i armene mine, og sendte dere et bilde av en meget stolt tante med en sovende Dennis på brystet.

Hvor ble tiden av?

Nå er han høyt og lavt, bokstavelig talt, prater som en foss( helst om helikopter,traktor,sykkel og bil) og løper som om det var maraton!

Heldigvis sitter han med glede å koser, og leser bok også! Det skjer så mye, nye ting hele tiden. Det er en fantastisk alder han er i, han har meninger og ideer om alt han skal gjøre. Hehe:-) en ting er sikkert, kjærlighet har han, og han viser det hele tiden. I barnehagen vil han kose og susse på vennene sine hele tiden, og det vil de også. *smelt!*

Heia Dennis'en vår!<3

We love you, always and forever!!

Suss og nuss fra tante Jaja(han kan si Sarah, men jeg liker Jaja!)

Eirill

16.09.2011 kl.15:49

kjempe fin gutt....;D

ange

16.09.2011 kl.16:18

Hei. For en fantastisk gutt dere har.

Jeg har akkurat blitt tante til en liten nevø. Har ikke sett han ennå, siden jeg bor i et annet land, men gleder meg kjempe. Det er rart at man kan ha så mye kjærlighet for et menneske man ikke har møtt enda.

Jeg må også si at jeg digger deg Linni.

Jeg har en ganske kjedelig kontor jobb med masse fri tid, så da er jeg innom siden din vær dag og leser:)

You go girl;)

Klemmer fra Irland:)

Meg

16.09.2011 kl.16:32

Linni, du er en nydelig mamma :D

ser alltid tipp topp ut du og dennis er sååå shønn ;)

Marthe

16.09.2011 kl.16:38

Så utolig snillt gjort av deg å bruke tid på et så langt innlegg:) utrolig gøy å lese:)

Babygirl

16.09.2011 kl.16:46

Du var virkelig HELT NYDELIG når du var gravid, du strååler !! WOOW!! det mener jeg virkelig, jeg visste ikke at man kunne være gravid å se så pen ut samtidig, men nå vet jeg daaamn! søøt sønn og kjempee vakker er du stå på veldig bra blogg!! du bør være stolt av deg selv og livet ditt og alt du har oppnådd!!

Mira

16.09.2011 kl.16:52

For et hjertevarmt og rørende innlegg, Linni:-) Du er topp!

Karin

16.09.2011 kl.16:53

Kjære Linni,for et flott innlegg.Jeg ble skikkelig rørt..For en flott familie og for en nydelig gutt.Du er så stolt over han og glad over alt du har fått i livet ditt. Elsker måten du skriver på.Du drukner i komplimenter uansett hvor du er,men jeg henger meg på,for en mamma du er og for en nydelig person du er både innvendig og utvendig.Mamman din ville vært stolt over deg,Linni. Ønsker deg en god helg og takk for at du deler livet ditt med oss.Klem fra Karin

♥ Sangfuglencamilla

16.09.2011 kl.17:34

veldig mange fine bilder :) søtt gutt du har!

anonym

16.09.2011 kl.17:46

Du er ei F A N T A S T I S K mamma!!!!!!:):):) Skulle ønske du og pappan til Dennis kom sammen igjen. Har fulgt bloggen din i mange år :)

Ida

16.09.2011 kl.18:53

Detta var et kjempefint og søtt innlegg! Elsker at du skrive så mye detalj, blir glad av å lese bloggen og takknemlig for du deler livet ditt og Dennis sitt med oss! Men hvordan tror du Dennis kommer til å reagere på dette når han blir eldre egentlgi? At du har postet mye bilder av han på nett osv? Jeg ser ingenting galt i det, så ikke misforstå meg!

Kine

16.09.2011 kl.18:57

masse herlige bilder:D og ja jeg er helt enig, å få kateter er helt forferdelig. Nettopp vært gjennom mitt andre keisersnitt, og å få kateter var heldigvis ikke like vondt denne gangen.

Dennis er så blid og god:) håper han koste seg på dagen sin.

*klem*

Chera

16.09.2011 kl.19:06

awwww <3

han er kjempe søt!♥

3610 kg ????? xD var det ironi eller skrev du feil?♥

Signe

16.09.2011 kl.19:13

Du virker som en utrolig god mor, Dennis er utrolig heldig! <3 :)

classifythis

16.09.2011 kl.19:17

Nydelig bildeserie Linni, Dennis er så utrolig skjønn! Og det er du også, du har all grunn til å være stolt av både deg selv og Dennis :)

16.09.2011 kl.19:23

Hei Linni!

Fint innlegg, med fine bilder og videoer. Må ærlig si jeg synes det er veldig trist at du og Bernhard ikke er sammen lenger. Rett etter dere hadde fått Dennis så dere så nyforelsket ut, og vi venter veldig på en liten Bianca fremdeles! Vi håper at hun kommer. Lykke til videre, og gratulerer så mye med 2-års dagen til Dennis!!

16.09.2011 kl.19:28

Du er så utrolig heldig ;) På det nederste bildet ser vi GODT at han har både øynene og munnen din, og kanskje også ansiktsformen ;) Skjønner at du er stolt!

Malin

16.09.2011 kl.19:51

Kjempe flotte bilder :) Kjempe søt sønn du har !

Tone

16.09.2011 kl.20:00

Fikk tårer i øynene når jeg leste dette!=) Kjempe fin gutt du har=)

Andrea

16.09.2011 kl.20:49

Både du og og Dennis er så utrolig skjønne Linni! :) Digger å lese bloggen din, utrolig fint og rørende innlegg om lille Dennis sin velkomst til verden <3

Stine

16.09.2011 kl.20:56

Herregud, dere er jo prikk like på det nederste bildet - nydelige er dere! Han virker som en utrolig kul og snill sønn, men hva annet kan man forvente med en så flott mamma :)

Malin

16.09.2011 kl.21:23

Søteste jeg har sett! alle bildene var veldig fine :D det av deg og Bernhard var kjempe fint :-D du har god grunn til og være stolt mor også!

Karina

16.09.2011 kl.22:02

Aww :D fine bilder!

Marte

16.09.2011 kl.22:07

Ikke rart Dennis er så blid, når han helt klart har verdens beste Linni til mamma! Og når han atpåtil er så nydelig.

Du er så flink med sønnen din, beundrer deg virkelig! Håper jeg blir like god mamma som deg, når den tid kommer :)

Gulla1

16.09.2011 kl.22:21

Kjempefin blogg, Linni! Så heldig du var som fikk den gullklumpen der, da! <3 Dennis er jo kjempe nusslig! <3

Kan du kommentere på min blogg?

PS: Fast leser av bloggen din! <3 I <3 It! <3

Siggo

16.09.2011 kl.22:59

Du og sønnen din er så søte! Elsker deg <3

Elisabeth

16.09.2011 kl.23:34

Så skjønt å lese :) han er så nydelig. Og det er du også, Linni <3

16.09.2011 kl.23:38

Nydelig <3

jeeo

16.09.2011 kl.23:41

så nydelig guttunge.

Annine

16.09.2011 kl.23:46

Dennis er seriøst den nydeligste ungen jeg har sett! Og jeg har mange barn i familien min som jeg liker, men han er virkelig hel-skjønn og så utrolig vakker :)

Anders og Simen

17.09.2011 kl.00:01

Flott blogg du har! sjekk gjerne ut www.dresstoimpresss.blogg.no

Der finner du forhåpentligvis noen kule bilder.

stina

17.09.2011 kl.00:51

ååå han er jo bare så sinnsykt nydelig!! smelter! :D sjønning altså!!

Max

17.09.2011 kl.11:51

Søt baby! :)

bea

17.09.2011 kl.12:37

Hei, Hvordan var det å ta KS ? Tiden etterpå tenker jeg. Var det vondt lenge? Hvordan ble arret etterpå ? Har sett mange stygge arr. Tok d lang tid før magen din var flat? Hadde satt pris på om du svarte. :)

Lene

17.09.2011 kl.13:42

heeerlig <3

blondien123

17.09.2011 kl.14:00

Du hørres ud som ei goe mor <3

Elske bloggen din !

Nathalie Love Linni <3 <3<3

17.09.2011 kl.14:21

Det er det BESTE innlegget jeg har sett gjennom hele bloggen din! Det er så nydelige bilder av deg og Dennis, og kjempe spennende og fine historier <3 Dennis er kjempe heldig som har fått en så fantastisk mor som deg, og du er kjempe heldig som har fått verdens søteste lille gutt til sønn <3 <3 <3 Dette innlegget eg det beste innlegget jeg har sett! Klemz fra Nathalie <3 <3 <3

Camilla

17.09.2011 kl.17:14

Å Linni, du skriver så retr fra hjertet!:D

Fay

17.09.2011 kl.21:33

Så søt han er, han er utrolig heldig med moren sin :). bra skrevet, rett fra hjertet! jeg leser bloggen din fast, elsker den! <3

LC

17.09.2011 kl.21:58

Tnaaw <3 du er helt ubeskrivelig glad i sønnen din og det er godt å høre :) han er kjempe søt!

17.09.2011 kl.22:29

Fineste innlegget noensinne! Så søte dere er :)

siljehaansen97

18.09.2011 kl.13:46

så fine dere er :) sykt nydelig sønn du har :) du også er nydelig linni <3

Eva Linnea

18.09.2011 kl.16:28

Men det står at han veide 3610 kg, da han ble født, og jeg tror nok det er feil jeg, det var sikkert gram du mente!;)

Ingebjørg

18.09.2011 kl.21:06

Tror du må være en av verdens beste mammaer.. Du viser en helt fantasktisk kjærlighet til sønnen din<3

Ise79

18.09.2011 kl.22:11

Koselig-) vet du vi var gravid sammen, du fødte 9.9.09 og jeg 19.09.09 , begge fikk nydelige gutter;), på litt spesielle datoer! er så hyggelig og høre deg fortelle, føler akkurat det samme:) de sier det samme, ordene++.. guttene burde få leke sammen en gang:-)) og din niese, såå søt.. Har en nydelig datter også på 9 år! Så kan vi alle leke sammen:-) hehe, uansett du er ei super flink og flott mor! Fortsett slik. Klem fra meg

monica

19.09.2011 kl.15:08

Hei igjen:) Hadde satt stor pris på om du kunne skrive hvilken krem/olje du brukte til magen din under graviditeten?? :)

tobbemor

21.09.2011 kl.10:47

Hei hei :-)

Dette var et morsomt innlegg ja :-)

Selv har jeg 2 keisergutter pga smalt, kronglete bekken.

En flott 6 åring som var 4630 gog 50 cm!!!! ( Hadde sv.diabetes)

Og en på 5 mnd som var 3810 g og 52cm.

I første sv.skapet spiste jeg ikke snop pga jeg ikke ville gi ungen min det, og fikk sv.diabetes og den store gutten. (Gikk opp 13kg)

Denne gangen spiste jeg sykt mye snop, var sååå avhengig .(Gikk opp 9 kg)

Jeg er 153 cm så er vel ikke den som kommer meg lengst oppmot himmelen jeg heller hehe :-))

Fin blogg,men savner litt tilbakemeldinger på kommentarer.

Kos deg med den rånydlige sjarmøren din♥

Svani

23.09.2011 kl.13:38

Hei vakker mamma :)

Jeg elsker dette innlegget - en av de beste, ble rørt alt positivt du skrev om graviditeten og skjønne sønnen din selv om noen ting kunne vært plagsomt. Ønsker dere masse lykke til videre! :) :) *Beundrer deg!*

charlotte

01.10.2011 kl.02:17

vil bare si at du virker som ei fantastisk mamma!!:D:D

TrineMari

02.10.2011 kl.20:23

han har den samme søte munnen som sin mamma <3 du er en super fantastisk mor Linni jeg er en stor fan ! Klem Fra TrineMari

<3

Hallo

07.07.2013 kl.20:48

Du har nok verdens skjønneste sønn, utrolig nydelig fra første dag :) Kjempefint innlegg fra en stolt og kjærlig mor :)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits