Høstlanseringen til Tv2 og Tv3 ;)

26.08.2011

Yes! Jeg rakk akkurat flyet mitt til Bergen, og nådde akkurat fram i tide til showet begynte. Var en supermorsom og bra lansering, men det slår aldri feil når gjengen fra torsdagskveld fra nydalen leder showet;) Lo så jeg grein flere ganger. Etter pressevisningen var det lunsj til alle, og det var supergodt som alltid!

 

Spiste deilig salat med kyllingspyd og gode nøtter ;) Var så godt med mat, ettersom jeg ikke hadde rukket å spist noe før.

 

 

 

 

Petter og Mari har forlovet seg<3 JAAAAAAAAAAAA! Endelig! Gratulerer superparret. I LOVE YOU!

 

Veldig fornøyd med rommet mitt/svite eller hva det var. Uansett var det dritfint! Hotellet vi bodde på heter Havnekontoret Choice hotell og er et av det flotteste hotellet jeg har bodd på. Anbefales på det sterkeste!Soverom

  Stue/soverom

  

Utsikt mot havet fra fra stuen min ;) Vakkert !

  

Utsikten fra doen, og der satt jeg nøt utsikten mens jeg satt på do. Genialt!

 Badet. 

Beste stedet å slappe av på. Hahaha!

 Etter pressevisningen gikk jeg tilbake på hotellrommet og slappet skikkelig av med tv'n, massee digg og et bittelite glass rødvin. Elsker å slappe av på hotell ;)

 

 

 

MMMM, DIGG + fjenkontrollen helt for meg selv. ;) Sovnet etter 15 min, og sov i 2 timer, før jeg ble vekket av Mari. Da var det klart for middag og fest, så jeg hadde halvtime på å gjøre meg klar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mari og jeg er klare for det kvelden har å by på;)

 Petter <3 Mari Teamet, og Linni-teamet er selvfølgelig her sammen med oss;) Verdens beste Vegard og Anja <3

 

 Jeg gikk for gull denne kvelden, og Mari gikk for sølv. Altså kjolene ;)  

 

 

 

Petter er så flink til å pose alltid han.. Haha! 

  

Vi fikk deilig hummer til forrett, så var det deilig bufet til middag og nydelig dessert.

 

 

 

Tv2 er en eneste stor familie som virkelig er glad i å klemme.. Ihvertfall var vi det denne kvelden.

Viktig å spre kjærlighet å gi kjærlighet ;)

 Linni <3 Mari !


Haha. KOOOOOOOSE!

 Nyhetsanker-Synnøve, er like vakker innvendig som utvendig. Hun er super energisk og en kjempeherlig jente, som jeg fort fant tonen raskt med ;) 

Superflink til å gi klemmer er hun også . Hele trynet mitt ser vrengt ut på bildet, men det tyder på at det er en ordentlig god kos, fra en god jente ;)

 

 

 

Blide jenter ihvertfall;)

 Min gode venn Håvar Lilleheie;) Alltid like koselig å se han igjen, og jeg gleder meg til å se det nye han skal gjøre på tv. Han er jo alltid så bra !

 

 En annen cool venn - Henrik Thodesen fra (torsdag kveld fra nydalen samt skuespiller) er det aldri kjedelig å henge med. Syns at han og Charlotte Thorstvedt kler hverandre utrolig godt<3

 

 

Sportsanker-Jon Hartvig Børrestad,  er en av de morsomste og kuleste i tv2. Full av liv, og er faktisk sinnsykt flink til å rappe og danse. Det fikk vi alle se og oppleve denne kvelden. ;) Var sinnsykt gøy!

 

Se så flott kona hans er ;) Et vakkert par må jeg si!

 

 Det var bra underholdning og til slutt tror jeg så og si alle danset. Jeg var så klart en av de, da jeg ELSKER å danse!

 
Sportsanker -  Davy Wathne, Morsommere mann skal man lete lenge etter. Jeg liker han fordi han er så rett fram, og en kul og morsom fyr. Fikk godklemmen av han også ;)

 

 Beste Vibeke som bl. a  ordner med å booke hotellrom osv til alle oss. Det er hun søren så flink til, for jeg blir alltid like glad for rommene jeg får;) Heia Vibeke ;)

 

 

 

 

 

 

Koselig å ta bilder med noen av gutta fra pressen også;) Jeg kler bunny-ører. Haha!

 

Jeg gikk selvfølgelig tom for strøm, så fikk ikke tatt bilde med Hege Schøyen, som jeg er så fan av, Nils Vogt, Dorthe skappel, Rune Larsen osv.. De ekte tv-stjernene for meg. Har jo fått de inn med morsmelken nesten. Haha! Men det får jeg ha til gode. Fikk jo pratet med de, så skal ikke klage ;)

 

 

Ble en utrolig hyggelig kveld som alltid med Tv2-gjengen. Selvom jeg havnet på legevakten kl:07:00 dagen etter pga intens trykk i hodet..Det var ikke pga alkohol dagen før, for det ble det ikke mye av for min del, men jeg fikk vite at det var fordi jeg har fått bihulebetennelse og influensa;( Fikk medisiner og sykemelding, så nå er jeg på vei til å bli frisk.. Forhåpentligvis! Skal jo egentlig sykle birken imorgen for p4... GOSH! BLI FRISK LINNIIIIIII!

 

 

 

 

 

 

Høstlanseringen til tv3 ;)

 

 Her er jeg klar for nok en høstlansering, og denne gangen er det Tv3 sin. Utrolig kult konsept de har fått, med at Solo er med å sponse den nye tv3 logoen, som er gul og oransje. Så på festen var alt så og si gult, men dere vet hva man sier folkens: "GULT ER KULT! " ;)

 

 

 

 

Det herlige filmteamet til Linni-serien var selvfølgelig med, så dere får se hvordan jeg hadde det på denne lanseringen også;) På bildet sitter jeg igjen sammen med en av kamerafolkene til serien, ANJAAAAA!

 

 Dette er for meg verdens beste team! <3 Jeg var så heldig å havne på lag med 3 av de blideste, mest positive, super glade, og fantastiske menneskene som er. Vi ble kalt "team-blond", da alle har blondt hår. Vi kjempet sammen i hver konkurranse og som et ekte lag, med innstillingen: "VINN OG TAP MED SAMME SINN!" Vi knyttet et sterkt bånd oss imellom veldig fort, og ble oppriktig glad i hverandre. Som en liten familie, og det følte jeg hele gjengen som var med på fangene på fortet ble ;) Gled dere til det begynner søndag 4.september. ;)

 

T.v Lene Jenssen (Ol mester i svømming) Christer Tornell (Skal vi danse dommer) Linni Meister (Modell, blogger, Tv-profil - eller "reality stjerne" som noen kaller det, "artist" og skuespiller;) Kristin Spitznogle (Psykolog, sexolog, sangerinne og saksprosaforfatter) 

 

 

Min gode venn Christer <3 Var så godt å se han igjen. Vi har heeeelt lik humor, så det er jo ekstra morsomt å snakke med han. Haha!  Jeg holdt meg kun til solo igår, da jeg absolutt ikke var frisk.

 

 


Flere fra den fine gjengen til fangene på fortet<3  Marianne (Hotell cæsar skuespiller), Pia Haraldsen(programleder og designer), Hege (skøyteløper) , Yasmin (Kanal vert på Nrk).Mamma var skikkelig fan av henne husker jeg, og hun er en skikkelig kul dame. Det er alle disse 4 jentene ;)

 

 

  

Skøytestjerne Håvard, og Christer <3

 Nrk Marianne (fra barne-tv) og skuespiller Evy. Nydelige og herlige jenter ;)

 

Ble fort glad i Marianne på turen.Jeg ble jo oppvokst med henne på tv'n, ettersom hun var en av de som ledet barne-tv. Bl.a huset med det rare i. Husker dere det? ;) Hun er en så god , snill og varm person, og utrolig fin å snakke med ;)

 

 

Rakk å høre på fantastiske Madcon opptre, og de løftet som alltid stemningen. De dro faktisk meg opp på scenen, så jeg tok en dans for publikum med gutta. Haha, morsomt! ;) 

Dro rett etter det, og var utrolig lei meg for det. Endelig skulle jeg få møte den herlige gjengen fra fangene på fortet , men så ble det bare 2 timer, ettersom jeg ikke er frisk i det hele tatt;( Ble så skuffet og lei meg da jeg dro, men må være fornuftig å ta det med ro og slappe av når jeg er syk. Har jo et barn som trenger en frisk Mamma rundt seg.

 

Skal ta det igjen med å innvitere alle på middag hos meg en kveld, så skal vi kose oss. Kanskje på premieredagen;)

 

 

Nå ligger jeg i sengen under dynen og har det ikke bra irriterende nok.. Nesen er tett, halsen er vond, og hode verker;( Dennis hadde fri fra barnehagen idag, så han og Pappa-Bernhard er i svømmehallen og koser seg. Pappa og sønn dag <3 Det gleder hele hjertet mitt veldig!

 

 

Nå får jeg prøve å slappe av litt. Skal jo egentlig sykle birken imorgen.... Typisk at jeg blir syk noen dager før;( Vi får se hav som skjer..

 

 

Kos dere, så blogges vi snart.Lenecheer<3

26.08.2011 kl.10:47

det hørtes så morsomt ut linni!

men kan du vær så snill og se på bloggen min?? du er idolet mitt!

www.lenecheer.blogg.no

Katrine S

26.08.2011 kl.11:17

Det så ut som en kjekk kveld Linni! dumt du er blitt syk :( det er så forferdelig slitsomt og kjedelig og være syk! god bedring :-D!

Natalie

26.08.2011 kl.13:27

er du i bergen? :-D kos deg!

Dina

26.08.2011 kl.13:53

Så virkelig morsomt ut :)

linda

26.08.2011 kl.14:10

Hei Linni

Stakkars syk igjen? uff uff, må få deg mer søvn, og mye mye C vitaminer! Det bør vel hjelpe Du er en omsorg person og er veldig snill, men din nydelige sønn og de som du har rundt deg! Du er en av mine idol som jeg ser opp til:):) Ha en nydelig helg!

Camilla

26.08.2011 kl.15:00

I love Bergen, fineste byen<3

Have You Met Miss Jones?

26.08.2011 kl.15:19

Han Petter er blitt kjempekjekk med det nye håret! :P

Ser ut som du har hatt det kjekt! :D Fin utsikt på dass ja! :D

ingvild

26.08.2011 kl.15:22

God bedring!<3

theresekristina

26.08.2011 kl.15:59

Gooood bedring!

Linni Eier :D

27.08.2011 kl.01:45

You Goooo Girl, Linni står på og kjører sitt eget løp, love it :D

frøken

28.08.2011 kl.16:02

synes mari er mye finere med blondt hår, kan du hilse å si:)

lisamfs

28.08.2011 kl.20:11

Ser ut som du hadde det gøy!:) Hvor har du kjøpt den Gull toppen/kjolen? Den va drit kul!

kine

29.08.2011 kl.01:30

forpliktelsesringen blei gjort om på den da ? :)

hehe kjempe koselig at de er forlovet da !

Og masse god bedring til deg :)

Senôrita Jocelyn

29.08.2011 kl.19:30

Heii!

Jeg så er deg på "er dette morsomt?" reprisen i dag, og jeg føler at det var noe galt med stemmen din, den var så svak og lav..?

Men da jeg leste at du har hatt bihulebetennelse, så tenkte jeg at det kanskje kunne være grunnen...

Jeg prøvde å skru opp lyden på TV-n' men dessverre så ble bare de andre sine stemmer høyere og din ble på det volumet jeg ikke kunne høre.

Synd at jeg ikke fikk høre alt det fine du sa. :(

Mari Andrine

05.09.2011 kl.17:53

Jeg har også vært på Havnekontoret Choice hotell!! Det er det flotteste hotellet jeg også har vært på.

Btw, så er du en utrolig (kjempeutrolig) pen jente!! Du er det aller størte forbilde mitt noensinne!

Klem meg, Mari Andrine

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits