Dennis Michael og jeg bare kooooser oss + at jeg har svart belte i shopping ;)

30.07.2011

Morgenfuglen min foretrekker heller knekkebrød fremfor brød for tiden?! Sikkert fordi jeg spiser knekkebrød hele tiden, og han er jo en liten hermegås, akkurat som alle andre barn i hans alder ;) 

 Han klarer jo ALT selv for tiden. Spise selv, kle på selv, ja det er jo ikke måte på alt han klarer, selvom han kanskje ikke gjør alt riktig da. Det gjør ingenting, fordi Mamma fikser på alt etterpå uansett;)  Hvis jeg vasker klær, hjelper han meg å putte klærne inn i vaskemaskinen og syns det er kjempegøy.?! Og hvis han ser noe rart som f.eks smuler eller noe sånt så sier han: "ÆSJEEE!"  Han er jo den drømmegutten for småpikene;) Hehe. De tallerkenene han spiser av, kjøpte jeg til han da vi var i dyreparken i Kristiansand, og jeg hadde prikk like da jeg var liten. Utrolig søte!

 Dennis og jeg tok taxi til IKEA idag.. ja, jeg er snart ferdig med lappen.. Får bare aldri ut fingern når det kommer til å ta teoriprøven.. skal ta den neste uken tenkte jeg. Nå må jeg bli ferdig med lappen, fordi det er UTROLIG SLITSOMT å være alene mamma uten lappen..

 

Heldigvis finnes taxi, og han taxisjåføren vi fikk idag var jo tidenes snilleste sjåfør. Han var Norsk-pakistaner og vi avtalte sånn at han hentet oss når vi ønsket det. Han trodde jeg skulle bruke noen timer, men jeg og Dennis er kjappe av oss, så vi fikk alt vi trengte, mat, lek og kos på ca 50 min tror jeg.. ikke dårlig. Da jeg ringte sjåføren og han hentet oss, sa han: "Herregud, hvordan har du klart å kjøpe så mye på så liten tid? "  Hehe.. Jeg bare: "Jeg vet ikke, vi er bare kjappe av oss, og er ikke keen på å være på IKEA hele dagen.." Så bare lo han og mente det ikke var normalt at jenter bruker så liten tid som jeg gjorde og klarer å kjøpe så mye. Jeg sa da at jeg har svart belte i shopping;)

 

Jeg puttet alt vi trengte i vognen til Dennis da vi handlet. Så gikk Dennis ved siden av meg, og fulgte etter meg, mens han hadde det kjempegøy med alle lampene og alt annet som var på vei til kassen. Da vi kom til kassen satte jeg han oppi en sånn kasse som var tom , og der stod han å gliste og ropte hei til alle. Utrolig praktisk å putte han oppi der, mens jeg lastet opp varene og betalte. Da kunne han jo ikke løpe sin vei, og de i køen mente også det var smart. ;) Så fant vi en handlevogn hvor jeg satte Dennis i det setet som er i den, og alle varene oppi handlevognen, så dro jeg barnevognen etter meg, mens jeg dytett Dennisen og varene. Vi mødre får til det vi vil, når vi vil.;) Taklet dette så bra syntes jeg at tenkte: "Hvem trenger en mann liksom??" ;)   

 

 

Denne lille tassen her var så samarbeidvillig på ikea idag, så han fikk en velfortjent is. Sin første soft-is, og den dumme Mamman hans glemte å spørre om sjokoladestrø.. jaja, da har han det til gode;) Jeg har seriøst ALDRI i hele mitt liv sett Dennis smile så lenge i et strekk da han fikk isen. Til og med de 2 damene bak meg (som var kjærester;) begynte å le fordi det så ut som han hadde kommet til himmelen da han han fikk den. haha.. ler meg ihjel når jeg tenker på utrykket hans. Han så nesten utstoppet ut.. <3  (btw, Han har arvet øyevippene sine fra Pappan min, altså morfaren hans, og det har heldigvis jeg også;)

  Haha, her så han forfjamset ut.. I det siste så har jeg begynt å matche Dennis Michael og meg, og det er utrolig gøy! Igår gikk vi begge i fersken farget overdel, og converse sko. Idag gikk vi i turkis overdel, ola-skjorte og like sko igjen;)
"Jeg er verdens heldigste gutt, som har fått verdens største is", tenker han sikkert ;)

 

Etter at vi hadde vært på Ikea, dro vi hjem, spiste litt mat,pakket ut og lekte. Jeg kom på at jeg måtte på butikken for å handle, men da hadde akkurat Dennis sovnet ettermiddagsluren sin, så hadde ikke hjerte til å ta han opp av sengen. Ringte Gudmoren hans , Sarah, som er min bestevenn i hele verden, og spurte om hun hadde mulighet for å passe han i 30 min.. Jeg rakk seriøst ikke å legge på før hun ringte på døren, og da hadde jeg hun fortsatt på tlf.. Hun forguder jo Dennis og han henne, og vi er så heldig som har Sarah i livet vårt. fordi hun er god å ha og er den beste! Alle venninnene mine spør meg ofte om de kan passe Dennis fordi de selv vil uten at jeg har spurt til og med, og aldri har noen sagt nei når vi har trengt de. Fy søren så heldig jeg er som har sånne venner! Jeg er så glad i ALLE vennenne mine, fordi det er kun ekte venner som stiller opp for hverandre. Er så glad for at 3 av bestevennene mine bor rett ved siden av meg. Altså Heidi, Anette Marie og Sarah. Vi er de ekte frustrerte fruene i nabolaget her altså;)

 

 

 

Måtte ta med meg vognen fra butikken, da det ble litt for mye å bære.. Helt normalt Linni.. ble en smule flaut å drasse med meg den etter meg, fordi jeg var redd folk skulle tro jeg hadde stjålet den. Det hadde jeg IKKE! Fordi postnøkkelen min bruker jeg alltid der hvor 10 kr skal (Ja, det funker, og jeg fant ut det selv for noen år siden;) Og grunnen til at jeg gjør det er fordi at jeg blir da nødt til å levere den tilbake for å få postnøkkelen min igjen;)  Sarah lo seg ihjel, så det er hun og Dennisen som tok dette bildet ;) 

..og det var en liten en som ropte "MAMMAAAAA" lang vei, da han hørte jeg snakket med Sarah fra veien;) Det er det beste mine ører kan høre! En liten myk og herlig stemme som roper på meg- mamma ;) (Jeg skulle gitt mye for å rope på min mamma igjen å se henne smile til meg.. <3 )Da jeg kom frem og tittet opp på han, gikk smilet rundt på han. <3 Herlig alder han er i nå altså. Blir jo "forelsket" i sønnen min på nytt for hver dag som går.


Avsluttet den herlige dagen med å gi Dennis et kveldsbad som vanlig.Her er han trøtt, og han sovnet på 3 sekunder da jeg la han i sengen;)

 

Ellers har jeg bare vasket, ryddet og kost meg med Sarah idag. Heidi og Sarah skulle egentlig kommet til meg nå, men jeg orket ikke fordi det føles ut som jeg holder på å bli syk. OOOH NOOO! Det har jeg ikke tid til nå, fordi jobben begynner fra mandagen igjen. Jeg skal jo jobbe for Tv2 i Spania, vi begynner jo å filme til sesong 3 avLinni-serien om ikke så lenge, så har jeg photoshoot i L.A med en annen kjent modell jeg ikke kan røpe enda, en annen jobb for en annen tv-kanal som jeg ikke kan røpe, og masse møter i forbindelse med nye samarbeidspartnere, bl. a til bloggen og andre spennende prosjekter. Jeg kan virkelig ikke bli syk nå, så derfor bestemte jeg meg for å bare slappe av ikveld.

 

Jeg sitter å spiser knekkebrød med makrell og drikker gul lipton te, mens jeg skriver til dere. NAM! Makrell renser blodårene, og te er bra for halsen.. tror jeg.. Yeye, godt er det uansett. Jeg har dritvondt i visdomstannen min igjen, og det føles ut som jeg har fått betennelse i hele munnen, øreverk og vondt i halsen. NEEEI! Jeg nekter.. jeg får dytte i meg repsils, putte bomullsdott i øret, og dra til tannlegen å få ut de driiiit visdomstennene neste uke. Hva fa... skal vi med de idiotiske VISDOMstennene. Jeg har nok visdom fra før av jeg, og trenger ikke noe hjelp fra de. Alt de gjør er jo å gjøre meg vondt;( ÅÅÅh klikker på de!!!  

 

 

Jaja. Nå har jeg skrevet en hel bok til dere føles det ut som, så hvis dere ikke har sovnet enda, så tenkte jeg bare å si: NATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3

 

SMASKJannicke :-)

30.07.2011 kl.22:48

Linni, jeg digger deg, du er så superkul og pen!:D Du ser ut som en kjempekjempe bra mor! :) du har en vakker sønn også da, det må jeg si :)

ser ut som en koselig dag :-) Klem fra meg!

15,år

Jannicke :-)

30.07.2011 kl.22:49

Linni, jeg digger deg, du er så superkul og pen!:D Du ser ut som en kjempekjempe bra mor! :) du har en vakker sønn også da, det må jeg si :)

ser ut som en koselig dag :-) Klem fra meg!

15år

Therese

30.07.2011 kl.22:50

utrolig herlig gutt du har fått deg gitt :)

Mai-Elise

30.07.2011 kl.22:59

Så koslig:) Kjempe fine bilder av sønnen din. :)

30.07.2011 kl.23:34

Natta Linni <3 du og Dennis er herlige <3

Karin

30.07.2011 kl.23:40

Hei Linni,så nydelig Dennis er.Syns han var såå fin i antrekket sitt,og du også. Syns du skriver så fint,om sønnen din,livet ditt,de gode vennene dine...Jeg blir i godt humør av å lese bloggen din.Jeg er en ensom jente og jeg finner trøst i å lese om livet til andre. Jeg får det bedre.Jeg lever ikke et spennende liv så derfor syns jeg det er spennende å lese om ditt.Jeg tror mange føler det samme som meg. Tror ikke du forstår hvor mye du beriker livet mitt.Syns du er helt fantastisk.Jeg savner barn når jeg leser bloggen din.Det er egentlig rart for jeg føler jeg kjenner deg Linni men så gjør jeg jo ikke det.Klem fra Karin

Katrine Lund

31.07.2011 kl.00:00

Hei Linni! jeg er innom bloggen din hver dag og i dag fant jeg også en video på youtube og jeg synes hun jenta lignet veldig på deg! Assa, hun er jo bare en jente men det kunne nesten ha sett ut som deg når du var liten eller noe, hun er jo kjempe pen, det er jo du også! :)

her er videoen: http://www.youtube.com/watch?v=iBSa7O7ZLFE

kristiiiine

31.07.2011 kl.00:59

Hei Linni.

Ville bare si at de ofte er vanlig med tannverk/smerter i forbinnelse med fokjølelse og slik. tette bihuler kan fort kjennes i tennene. MEN du kjenner nokk din kropp best, vill bare ikke du skal få deg en unødvendig tur til tannlegen om det bare var dette.

-Kristiiine

Gunhild

31.07.2011 kl.01:23

Hei:-D! Jeg er fast leser av bloggen din hver eneste dag og ser virkelig opp til deg, du er mitt store forbilde:-D! Synes du er så tøff, modig, pen og sterk kvinne! Du takler bruddet med Bernhard så bra ser det ut som, du er så flink til alt. Vil gjerne vite mer om deg og bli kjent med deg men hvordan? Synes Dennisen din er kjempesøt men synes kanskje det kan bli litt mye blogging om han, vil heller vite mer om deg vettu hehe:-D Men du vil kanskje holde det private mer for deg selv som jo er forståelig:-D Men hvis du vil kan du gjerne fortelle oss mer om deg selv f.eks hva som skjer med Bernhard, han er sikkert en dust hehe. Du er best, stå på:-D!

31.07.2011 kl.01:27

naaaw Dennis er såååååå søt ;D
Naiiis :D

hadde blitt glad om du tok deg en tur innom bloggen min å kansje legge igjen en kommentar :)) <3

Stine & veslegutten

31.07.2011 kl.09:14

Dennis er såå søt, liten gromgutt :D

Hoff jaa.. enig med deg med visdomstenner. Trakk ut en her for 1,5 mnd siden jeg sm kom liggende, å har vondt der enda. Kjennes ut som om det er betennelse i hele munnen, men det er visst kanskje en liten brist.. autsj. Siden de måtte bruke så mye krefter for å få den ut. Attpåtil at resten av de domme visdomstennene vil frem å presser alle andre tenner.. huff.. :D Skal itte være greit :D

Anne

31.07.2011 kl.09:53

For en skjønn gutt du har! :)

Cristina

31.07.2011 kl.10:27

Dennis er bare nydelig, og så prikk lik deg!! :) Jeg flytter til Spania i morgen, så har brukt natta på å se på hele linni-sesongen (1 og 2) :-D Klarer ikke å sove nå vet du, er sååå spent! Hadde forresten også kardemomme-tallerkner (prikk like) når jeg var liten. Ha en fin søndag, og kos deg med søteste sønnen din!! <3

31.07.2011 kl.10:34

Fantastisk blogg - tuuuusen takk!!!! :-) Du inspirerer meg :-)

Astrid

31.07.2011 kl.13:11

Et herlig innlegg! Jeg sitter og humrer for meg selv. Det med tannverk kan være forkjølelse på vei, jeg har nylig opplevd det samme. Er bedre nå, men fredag og gårsdagen var ille. God bedring, ikke bli syk nå!

ida

31.07.2011 kl.14:53

jeg pleier på spis curamed det hjelper for vodt i halsen. jeg spiser en-tre stk så er jeg bra igjen:D

go bedring!

eliinec

31.07.2011 kl.19:43

Kult! jeg hadde også sånn tallerken når jeg var liten! :)

Siv Tone

31.07.2011 kl.20:20

Hei Linni :-) Jeg ville bare si at jeg synes du er utrolig inspirerende, det vises virkelig at du er en super mor.

Lindaa

01.08.2011 kl.01:00

gleder meg til sesong 2 av linni-serien!

god bedring!

må bare si atte jeg elsker bloggen din <3 leser den daglig ^^ utrolig stor fan av deg! <3

Victoria

01.08.2011 kl.02:09

Vi har akkurat likens kardemommebyfat !!<3 Søte dennis <3

Rikke

01.08.2011 kl.02:27

Fineste Linni, elsker å lese bloggen din!

01.08.2011 kl.03:26

Hurra for en ny sesong av Linni! ;)

christina

01.08.2011 kl.13:07

hei linni lurer på hvor du har kjøpt det runde boret til sofaen?

christina

01.08.2011 kl.13:12

dennis er så nydelig,akkurat som deg. du er et forbilde for alle.blir så gla av å gå inn på bloggen din. håper jeg kan være så heldig å treffe på deg en gang i oslo.har fulgt bloggen din i 2 år nå. syns du er så jordnær å god ei jente som det er lett å bli glad i. virker som om jeg kjenner deg bare for jeg ser på bloggen din å serien din.det er rart men det er sant.du er så ærli og open.er du aldri i nordland? :-)

01.08.2011 kl.21:54

hehe,liker handlevognbildet :) ønsker deg og dine en fortsatt fin sommer!

xmammax.blogg.no

02.08.2011 kl.02:28

Hehe nei ass man trenger ingen mann ;D velkommen etter som alenemor ;p btw sliter selv med lappen. Arg! Man blir totalt avhengig av den jo! Men å få ræva i gir? Nei det har jeg aldri hørt om ;)

Maren Andrea

02.08.2011 kl.10:47

Heei Linni! Jeg digger bloggen din og digger deg du er den peneste jeg vet om! Jeg har en kjæreste og han har svart belte i kampsport (karate, jitsu) PS: så fin sønn du Jar han er en hjerteknuser!!

Maybrit

02.08.2011 kl.20:00

du? oppdrar du sønnen din til å bli homofil? ikke at jeg har noe imot homofile, for det har jeg ikke, men hvis du gjør det, kan du ikke si ifra, slik at han og jeg kan bli bestevenner?

Josefine

02.08.2011 kl.20:24

Så søtt! Jeg tror seriøst alle har hatt de tallerknene der. Jeg har i hvert fall!

Emilie og Magnar

03.08.2011 kl.18:05

Kan du farge håret ditt svart hvis du får over 73 kommentarer

Emilie og Magnar

03.08.2011 kl.18:10

Kan du farge håret ditt svart hvis du får over 73 kommentarer... Utfordring Fra Emilie og Magnar Plizzz. vi er fan av deg Linni<3 du er sykt fin og kul !!!!!!!!!!!!!!

!

Ane

03.08.2011 kl.19:33

Kos dere videre:)

Missi Dissi

07.08.2011 kl.00:47

sønnen din er bare så utrolig skjønn <3

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits