Spaaaaaa pinse ;) (glemte pc'n min hjemme, så derfor har jeg ikke fått blogget, og derfor er innlegget tidenes lengste..

12.06.2011

Fredag kom verdens beste Gudfar til Dennis Mike, Bestevenn, og snille, godeste, kjekkeste - Kjell Even, og hans vakre Elin på besøk til meg;)

 Vi spise hjemmelaget pizza som Bernhard lagde til oss, og koste oss med flere episoder av den fantastiske Svenske serien - Solsidan. Den MÅ dere se folkens, jeg ler meg ihjel av den! Så nevnte selvfølgelig Kjell Even hvor mye han digger Pappa'n min, fordi han bl. a er tegneren bak Morgan kane bøkene, og har lik humor som han;)

 


Senere på kvelden ringte Sarah og Heidi meg, (som jeg egenltig skulle være med den kvelden, men jeg kunne ikke fordi det ble endring i planene) ,- og sa de spilte super Mario og at de trengte hjelp av meg til et brett de ikke kom igjennom.. og tror dere ikke jeg løp over gaten til Heidi, klemte og koste litt på de, tok litt godteri av godteriskålen, klarte brettet, og løp hjem igjen? haha.. Bernhard og de lo godt av meg da.. Jeg elsker jo playstation, nintendo wee, xbox osv.. Er som en skikkelig gutt der altså, og bilspill er yndlingspillet mitt. (Need for speed shift 2;)

 Lørdag ble Bernhard og jeg enige om at selvom vi ikke er sammen lenger, så syns vi at det er så koselig å feire ferier sammen med tanke på Dennis Michael. Vi begge vil jo ha han hos oss, og hva er vel ikke bedre da enn å feire sammen?! Det klarer vi! ;) Dro til Sverige og bodde på en digg suite på Choice quality resort and spa i Stømstad. Vi tok spa med nesten en gang vi kom dit.

 Vi hadde jo med Dennisen på det så klart, og mens jeg fikk deilig fotmassasje og hånsmassasje i 20 min, lå Dennis ved siden av meg og koste seg med "smukken" sin;) Var så nydelig og behagelig musikk, og jeg virkelig nøt det.

 Bernhard lå på et annet rom , mens Dennis og jeg koooooooste oss. Jeg gav faktisk han fotmassasje også, men da bare lo han <3

 Han syntes det var mye kulere å se på fiskene i gangen på massasjen, og ropte: "FIIIIS, FIIIIS". Det betyr altså FISK! <3

 Etter massasjen dro vi og badet i spaen, og DET var stas for littlingen vår ;)

 Plasket i ett sett og hylte av glede;)

 "Men kjedelig å koooose da mamma, vil bare leke!"

 Lykkelige badeløver;)

 Å herregud å rask han er! Rekker ikke å blunke før han løper av gårde.. Med et barn som snart er 2 år, gjelder det å ha tungen rett i munn, for tjo heeei hvor det gåååår!

 Etter Dennis var nydusjet, og jeg gikk for å hente flasken hans, fant jeg han sånn.. hahaha..

 


Tror Dennis mikiiiiii har fått seg kjæreste <3  OUUUUUUUUUUUUUUUU <3 Kanskje det er Iselin fra barnehagen han tror han ringer;)

 

 Mens jeg stod å dollet meg litt etter Dodden hadde sovnet, kom jeg ut i stuen til..
dette!? Det var så koselig gjort av Bernharden.

 Han bestilte masse deilig mat, og en flaske vin som vi delte;)

 Det smakte himmelsk!

 Her er litt av utsikten vi hadde. NICE!

 Og her er litt av utsikten jeg hadde. NICE ;) haha..

 Dagen etter, altså idag tidlig, spiste vi frokost nede i restauranten. Verdens søteste jenter kom bort til meg og spurte om autografen min. Foreldrene smilte så pent borte ved bordet deres, og Dennis smilte alt han kunne til de to nydelige jentene, mens jeg skrev i vei til de. Haha, han altså;)

 Føltes ut som vi var i Spania der vi satt. Koste oss veldig, og Dennis løp seriøst over alt og hadde det supergøy ! Det er det viktigste for meg, for da har jeg det bra !  ;)

 OH MY GOD, for et morsomt bilde! Bernhard som ba meg blogge det;) Hahahaha, hva skjer med trynet hans her? Se på lille fine gutten vår da <3 <3

 På vei hjem bestemte vi oss sånn plutselig at vi kunne handle litt på Norby shopping senter.

 

 

Inne på senteret fant vi et hjørne med masse morrogreier for barn, og Dennis hylskrek da denne LILLE bilen begynte å røre på seg og dyrene inni glasset lagde FINE lyder. haha.. stakkars, det var ikke så gøy det nei.. "Godt at Pappa holdt meg trygt inntil han" tenkte han nok, når pappa-Bernhard la hodet sitt inntil hans mens bilen gikk <3 <3 <3

 

 Satte meg oppi der med han for å vise han at det ikke var farlig..

 

..- men endte opp alene. Han bare: " I'M OUT OF HERE!!!!"


Han fant noe han virkelig elsket da, og det var jo bra!  Han fikk en sånn dings, og inni lå det en liten bamse, men den kastet han ut av vognen, og så satt han og smalt den plastikkgreien som var rundt bamsen mot hverandre,  og det var visst kjempegøy!? Bra at han ikke er kravstor da;)

 Endte opp med å kjøpe yndlingspotetgullet mitt. Kjøpte en helt kartong med de, fordi jeg VIRKELIG EEEELSKER det potetgullet! Det er dill og gressløk chips. YUMMY FOR MUMMY ;) Sarah som lærte meg å spise det. Nå har jeg ihvertfall for 1 uke. haha, neida. Dette får holde en stund vel.

 Er jo også veldig glad i å spille brettspill, så kjøpte meg dette som vi kan spille på jentekveldene våres. Det skal nog bli coolt ja.

 Kjøpte meg 2 kluter....2 hatter, og 2 slips, og et brett med ramløsa og cola. Orket ikke å shoppe noe særlig mer, og noe særlig mat gadd vi heller ikke kjøpe, pga ecoli styret som er nå. Har det jeg trenger i kjøleskapet og fryseren, så holdt mer enn nok med dette. ;)

 

 

Nå er Dennis og jeg hjemme igjen, og det er en koselig pinse vi har. Imorgen skal Dennis og jeg leke med Sarah og en jente fra barnehagen til Dennis som heter Ida. Blir koselig!

 

 

Vet dere hvorfor vi feirer pinse?Susanne

12.06.2011 kl.23:08

Hei, jeg er kjempe fan av deg. Ser på Linni hver Søndag :D Skulle bare si at jeg har samme shorts som det su har, synes det var litt kult siden jeg har den på nå :D Uansett kjemme fan, av deg,Dennis og Bernard :D Klem ...

Jannicke Hope

12.06.2011 kl.23:34

Så koselig :) Dennis er så nydelig da ! Nei vet ikke helt hvorfor egentlig
søtt <3

merethe

12.06.2011 kl.23:39

Vi feirer Pinse fordi det var den dagen da Den Hellige Ånd ble gitt til alle mennesker. Dette skjedde 50 dager etter at Jesus ble korsfestet, eller påskefesten. Pinse betyr den femtiende dagen.

Sunniva

12.06.2011 kl.23:50

du Linni jeg elsker bloggen din jeg elsker tv serien din som går vær søndag kl 8 :D <3 jeg digger hele deg <3 du er faktisk mitt Idol, jeg har lust til og bli sånn som deg når jeg blir stor :D <3

Katrine:)

12.06.2011 kl.23:58

Så ut som en utrolig koselig og deilig tur! :) Nydelige vennen<3

Neimen Linni da, du som er kristen må da vite det?.. hehe;)

Vi feirer Pinse fordi det var den dagen da Den Hellige Ånd (Den Hellige Ånd = Gud, han kom i våre hjerter, slik at vi kan be osv) ble gitt til alle mennesker. Dette skjedde 50 dager etter at Jesus ble korsfestet, altså langfredag i påsken;)

LinniMeister

13.06.2011 kl.00:03

Katrine: hehe, jeg vet hvorfor, men lurte bare på om noen av dere visste det, og det er klart noen av dere gjør;) God pinse;)

Tina :)

13.06.2011 kl.00:10

Er ikke du og Bernhard kjærester lenger? trodde dere bare skulle ha pause, jeg ;)

Evy

13.06.2011 kl.00:15

Digger bloggen din å deg ! :-D

Skal du på VG-lista i oslo ? :-)

LinniMeister

13.06.2011 kl.00:35

Evy:Ja, det er klart jeg skal;)

LinniMeister

13.06.2011 kl.00:35

Tina:pause/slutt.. poteto/potato;) Hvem vet hva fremtiden vil bringe, Tina;)

Miss Fucking Jones

13.06.2011 kl.00:36

Der har jeg vært og det er DIGG! :) Så herlig og fint der. Digg basseng og så mye å gjøre! :)

ida

13.06.2011 kl.00:41

Dennis er så søt fordi du er moren <3 beundrer deg! du her så sjarmerende selv om du har det utrolig vondt ved tanken på hva du har opplevd! stå på søta :D

LinniMeister

13.06.2011 kl.00:43

Miss Fucking Jones: Så gøy! Hva er greia med navnet ditt egentlig? haha.. Kan jeg ikke bare kalle deg miss Jones?..

LinniMeister

13.06.2011 kl.00:45

ida: Vennen.. Hvordan kan noen ha det vondt, eller tenke negativt, når jeg har min herlige sønn i mitt liv?.. Jeg priser meg selv som verdens heldigste når jeg ser han inn i øynene. Men alle har lov til å være lei seg i ny og ne, og ha dårlige dager selvom;)Viktigste er å sette pris på den gaven vi har fått. Nemlig LIVET!

VILDE BERG

13.06.2011 kl.01:05

superfin blogg, Linni! :))<3

LinniMeister

13.06.2011 kl.01:07

VILDE BERG: <3

Nathalie A

13.06.2011 kl.01:13

Så bra at du gidder å lage et så langt innlegg:) Veldig kjekt for oss faste lesere og få et såpass langt innlegg siden du ikke har blogget i helgen. Rart det der med at når du har faste blogger du leser og når det ikke kommer et innlegg i løpet av noen dager, så blir du kjeleglad når det kommer et livstegn hehe:)

LinniMeister

13.06.2011 kl.01:16

Nathalie A: Njååå <3 Koselig å høre at du er fast leser ;)

Hedda

13.06.2011 kl.03:51

Så koselig å se bilder av godgutten Dennis:) Han virker som en herlig sjarmør. Han blir to til høsten, hva? De vokser fort.. Alt godt til deg og dine, Linni.

Klemmer fra Hedda

Hilde Glosimot

13.06.2011 kl.04:46

Elsker de lange innleggene dine, og det ser ut som om du har hatt det kjempe fint i Sverige. :)

Kine

13.06.2011 kl.09:39

:D hehe den der lille båten på Nordby senteret, med alle dyrene inni...det er favoritten til gutten min :) det er hele høydepunktet hvis vi skal til Sverige ;))

Han så på bildet der Dennis satt i den nå og bare: åhhh mamma...jeg vil til sverige...! hehe;)

ser ut som dere har hatt en knall helg da. Har alltid hatt lyst til å dra på spa i Strømstad :D

Benedikte

13.06.2011 kl.11:22

Dere er en så sinnsykt søt familie:-)) Og så koselig at dere er så gode venner selv om dere har flyttet fra hverandre. Jeg håper egentlig dere blir et par igjen, dere er så søte sammen:-)))

Og kjempemoro med så lange innlegg. Koser meg masse med å lese dem. Du er en super jente, Linni. Vakker både på utsiden og innsiden:-)

klem

Sara

13.06.2011 kl.13:30

Er det dyrt å farge håret til frisør ? kan du værsåsnill å skrive et innlegg om det ?

Hedda

13.06.2011 kl.15:17

Jeg så deg på Nordby! :D ^^

Hedda

13.06.2011 kl.15:21

Jeg så deg på Nordby! :D ^^

e.m.

13.06.2011 kl.16:52

Hau hau, hadelendinger: Gromt, Molgromt ... oooog GROMMT !! :)))

May-Iren

13.06.2011 kl.19:42

Jeg elsker Nordby senteret! -Hvis du mener det som er like ved svinesund..Drar dit hver gang jeg er hos mormora mi i Halden :D <3

iben

13.06.2011 kl.20:02

jeg her å en sonn skjorts <333333333333333333333333333333333

Annie

14.06.2011 kl.01:55

Hei Linni.. Jeg synes du er heldig som har Bernard, tror ikke det er saa mange gode mannfolk der ute som varter opp og det virker som han setter deg og Dennis veldig hoyt. Selvom det ikke kanskje blir dere to fremover, er dere iallefall heldige som kan ha et godt forhold i og med dere har lille dennis..Sikkert ikke lett det der, synes dere er kjempeflinke foreldre, begge to-du og B.. Og Dennis er til aa spise opp! Lykke til fremover i karriere og livet.

Julie

14.06.2011 kl.09:34

Jeg har også vert på det hotellet, var der sommmern 2009, var helt nydelig hotell :)

Ingvild

14.06.2011 kl.14:25

Pinsen er kirkens fødselsdag (i tillegg til det andre som er nevnt her)

Du er så kul Linni :)

INGRID

14.06.2011 kl.17:02

Vært der jeg også! Heeeeeeerlig. Du er den peneste jeg noengang har sett! :D

Mariann

15.06.2011 kl.00:27

Hahaha, det med telefonen... det er utrolig morsomt, for begge mine barn har gjort akkurat det samme, latet som om de snakker i mobil i alt mulig, fjernkontroller og alt, hehe. Dennis er helt nydelig! :)

:)

23.06.2011 kl.20:00

åeeeeeeeh<3 så søt dennis er !!

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits