I feel like I'm on the top of the world!

02.04.2011

 

 

Okey.. De siste 2 årene har jeg fått heftig flyskrekk, og det rareste er at jeg ikke kjenner noen som har flydd mer enn meg.. Det begynte sakte men sikkert å komme etter at jeg begynte å se på air crash investigation på Nathional Geographic. Jeg vet, drit smart! Jeg vet at jeg ikke skal se på det, men når det er på så jeg bare se på. Tror også jeg fikk det mer etter at jeg ble mor.

 

Da vi gikk på flyet på Gardermoen sa jeg til de andre at Jostein Pedersen hadde sagt at det første han gjør når han skal fly, er å gå bort til flyvertinnene/verten å si at det første han må er å få et glass med gin and tonic, da han har veldig flyskrekk.

Vi satte oss ned på første rad og hadde verdens snilleste mann til flyvert. Fortalte at jeg hadde flyskrekk og så spurte jo han hvorfor jeg har det, og da svarte jeg: "Fordi jeg har sett for mye på Air crash investigation, DUM som jeg er!" Så svarte han: "Men det må du ikke se på det , men det kan jo være lærerikt" og da svarte jeg: "Ja, jeg lærer bl.a at man dør momentant, når noe går galt;(..." Og så sa han at hvis det hadde vært så farlig som det jeg trodde hadde han hatt en annen jobb;) Det roet meg faktisk veldig ned. Da vi tok av begynte han å fortelle om at det problemet som er vanligst når det oppstårl komplikasjoner er når det kommer fugler i propellene. GOSH! Det sa han mens vi tok av... haha.. jeg fikk litt noja og sa at jeg bestemte meg for å prøve å finne opp noe som får fuglene til å styre unna når flyene tar av og lander.. Han sa at de bruker Ørner for å skremme bort fuglene før de tar av. KULT! Lærer noe nytt satdig vekk jeg;)

 

Da vi omsider kom opp i luften fikk jeg et lite glass med gin and tonic. Var ikke turbulens i det hele tatt og jeg følte alt gikk fint.. helt til han herlige flyverten vinket meg bort til cockpiten???! Så pekte jeg sånn diskre på meg og sa: "JEG? NEI,NEI, det går fint nå altså" så løftet jeg opp det lille glasset mitt med gin and tonic og smilte. Så sa han:" Nei, kom hit! Du må hilse på pilotene!" De andre jeg reiste med smilte å sa:"Kom igjen da Linni, er jo bare kult!" Jeg ble selvfølgelig drit flau, men reiste meg opp og gikk inn i cockpiten.  

Der satt det to flotte piloter, akkurat sånn man forestiller seg at de ser ut.  De sier: "Vil du sitte her?" Å jeg ble så varm at jeg ble gjennomvåt på ryggen, da jeg både var flau, nervøs, stresset og hjertet slo drit fort. Det siste jeg ville var å forstyrre de som sitter med livene til alle menneskene på flyet i sine hender! Siste jeg ønsker er jo ulykke, og jeg er jo en ufrivillig dramaqueen såeee... MEN, kunne ikke takke nei til et slikt tilbud, så jeg satte meg ned, og de spente meg fast. FY FAEN om jeg få lov til å banne denne ene gangen. Det er det SYKESTE jeg har opplevd i hele mitt liv (bortsett fra da Dennis kom til verden så klart) Jeg ble som en liten unge og ble helt målløs! Jeg sa: "Fy søren, dette er ikke det verste kontoret man kan ha! Det må jo være verdens beste arbeidsplass!" De smilte og sa at det var de helt enig i.

 

 

 

 De viste meg hva de forskjellige prikkene, trekantene osv på skjermen betød, og forklarte om det ene og det andre.Jeg lurte på om de virkelig kunne alle de hundrevis av knappene utenat, og da svarte de jo at det er forutsetningen for å kunne bli pilot;) Det tror jeg på for å si det sånn.  Tror aldri jeg har fulgt med bedre når noen har prøvd å lære meg noe;) Og jeg følte at det hele var surrealistisk. Herregud som jeg koste meg..

 

 
Det siste Bernhard og de sa til meg da jeg gikk inn i cockpiten var:" Ikke flørt med de da Linni, da kan det bli farlig..haha"  Jeg tenkte; "haha, morroklumper, jeg flørter da ikke" helt til jeg bare: "Fy søren, ikke nok med at dere har verdens kuleste jobb, men det er jo skikkelig sexy å være pilot." ÅÅÅÅh, typisk meg å slenge sånt ut.. De bare smilte og lo da jeg sa det. Så tar han ene piloten opp mikrofonen og sier at vi skal lande om 20 min. Flyverten sier at jeg kan komme ut igjen, slik at navigatøren kunne komme inn, men da sa kapteinen(påbilde nr,1) at de helle ville ha meg der enn han , så nå var han byttet ut. haha.. Flyverten lo og sa at det var grei, så da skulle jeg sitte der under landing. De spurte om jeg ville lande med de, og da slo hjertet mitt i 200.. Selvfølgelig ville jeg det. Hvor ofte får man lov til det liksom? De tok på meg høretelefonene og så snakket vi til hverandre gjennom en mikrofon som satt fast på hodetelefonene. Jeg har aldri følt meg kulere noen gang. Jeg vurderer å skifte yrke altså..

 

Tårnet snakket med oss, og vi gikk lavere og lavere. De fortalte at det var sidevind, så det kunne bli noe humpete landing, da sidevind er det vanskeligste å lande med. Jeg holdt godt fast i stolen min.. MEN, tror dere ikke han på bildet nr.2, landet PERFEKT! Og jeg klappet i hendene som en liten unge å sa: "DET ER DEN BESTE LANDINGEN JEG HAR VÆRT MED PÅ I HELE MITT LIV!" Så sa kapteinen til meg:"Du må ikke skryte for mye av han nå, se han blir stolt da. haha.." .  Viste min evige takknemlighet på at jeg fikk oppleve dette ved å gi de en stor klem å takke de 100 ganger. 

 

Det var virkelig en frihetsfølelse og en lykkefølelse jeg ALDRI har kjent før i HELE mitt liv?!

 

Jeg er så heldig som fikk oppleve dette.Tenkte inni meg at noe riktig må jeg ha gjort i livet mitt for å få lov til å være med på dette. ;)

 

Jeg befinner meg nå i Litauen, og koser meg ihjel. Vi reiser hjem imorgen og da gleder jeg meg til å se vår lille fantastiske sønn, som koser seg ihjel med besteforeldrene sine i Snertingdalen;)

 

Hva jeg gjør her? Business trip;)

 


 02.04.2011 kl.10:10

Wow, høres spennende ut Linni. Må ha vært på spennende og litt skremmende i starten.

Ønsker dere et flott opphold i Lithauen:)

02.04.2011 kl.10:19

Å det må ha vært en fantastisk opplevelse å få sitte framme med pilotene! Kurerte det flyskrekken eller?

Ha en flott dag :)

Smily

02.04.2011 kl.10:24

Kan vi ikke få litt mer antrekksbilder av deg?:) digger deg:)

Trine Grung

02.04.2011 kl.10:30

Piloten til høyre var jo kjempesexy!! Hoho du er heldig!

Monica

02.04.2011 kl.10:30

Så utrolig kult, Linni! :D

Gjorde det noe med flyskrekken når du fikk se hvordan de jobbet?

Håper du har en fin tur.

Monica.

Ylva Cerine

02.04.2011 kl.10:35

Åh, så utrolig kult! Det hørtes kjempe gøy ut! btw. Du er SÅ pen! ;L <3

Christine

02.04.2011 kl.11:15

For en utrolig opplevelse :) Kos dere i Litauen!

Emilie k.

02.04.2011 kl.11:24

kult Linni :P

Det må vere en fantastisk opplevelse!

håper du har overvunnet flyskrekken din nå :)

xoxo Emilie

insoee

02.04.2011 kl.11:51

Kan du legge ut noen outfit eller noe? kjempe fin blogg, du er bare så utroooolig kul :)<3

ida

02.04.2011 kl.12:10

Så gøy, jeg hadde akkurat den samme opplevelsen i forrige uke da jeg fløy til London. Jeg ble kjempenervøs først, også satt jeg inne i cockpiten og tenkte på air crash investigation og ble enda mer redd, men jeg synes det var mye tryggere å sitte der enn å sitte inne i flyet. hehe

May Kristin

02.04.2011 kl.12:36

Husker jeg hadde sikklig flyskrekk føre jeg satt meg på fly til Egypt som tar nesten 6 timer. det var første fly turen min og så gøy men vi hadde turbloens underveis. han ene piloten på bile nr 2 tror jeg han var med på fly til Egypt. klem ^^

Mira

02.04.2011 kl.12:48

Joho! Takk for at du delte denne opplevelsen med oss. Du forteller så levende at jeg skulle tro at jeg var der:-) Ha en fin helg, Linni

02.04.2011 kl.12:54

så heldig du er Linni ;) Det er utrolig fint i litauen, du burde ta deg en tur på akropolis ! Det er et kjempestort kjøpe senter med b.l.a kino,skøytebane,bowling og mye mer ! :) kos deg videre :)

02.04.2011 kl.12:58

så heldig du er Linni ;) Det er utrolig fint i litauen, du burde ta deg en tur på akropolis ! Det er et kjempestort kjøpe senter med b.l.a kino,skøytebane,bowling,resturanter og mye mer ! :) kos deg videre :)
Det er kjempe gøy å sitte i cockpiten, litt av en opplevelse !

Han på det første bildet er faren min :) Må innrømme at jeg er veldig stolt av han (a)
Kjempekult :D

StinaV

02.04.2011 kl.14:41

Tøøft, heldig du er no! har du flyskrekk no da? :)

Linn

02.04.2011 kl.14:52

Wow! Så kult, Linni :D Eg har skikkelig flyskrekk eg og altså! Så har eg jo selfølgelig sitt alle episodane av Air crash Investigation! Klare ikkje å la vær. He he, så itte eg blei mamma så har da blitt masse verre! Såå eg tør ikkje å fly lenger :P Hmm! Ha ein fin dag då, søøta :) Kleem <3
Så gøy! :D

Vi skal selv på en lang flytur til Ecuador nå i påsken, noe som blir veldig spennende!

Stine

02.04.2011 kl.20:15

Det fekk eg og lyst til å gjere, eg er 11 og skal snart på ferie til mallorca og har sett på noko lignande program.... Aldri følgt fly men helekopter mange gangar

Ingvild

02.04.2011 kl.23:14

Hørtes morro ut!

Jeg fikk også komme inn og hilse på og se i cokpiten når jeg var 6-7 år gammel, likblek, kjemperedd og på vei til syden for første gang. :) hehe

Kibech

03.04.2011 kl.00:11

Oii, Linni, du er heldig! :D Ikke rart de ville at du skulle sitte sammen med dem, du som er så pen! :)<3

Lilli

03.04.2011 kl.00:36

Så artig da :) Gjorde sikkert godt mot flyskrekken. Men du da, det var vel ikke det at de ville at du skulle hilse på de, men at de ville hilse på deg ;)

keep spreading beauty :)

03.04.2011 kl.00:47

du skulle vært flygeleder sjef... må jo bli tellemarknedslag når du har Linni som autopilot/) DRIWE NORWEGIAN FOR SAFE!

svend-erik oseth

03.04.2011 kl.00:53

03.04.11

kjør på¨, evensen sa: jeg føler meg som en flyvinge..............) 246,5m

svend-erik oseth

03.04.2011 kl.00:58

lets fly........kjør på Linni! 247 m-

03.04.2011 kl.02:36

Du bare MÅ ikke kose deg ihjel. Vi vil gjerne både se og høre fra deg mer. :)

annekey

03.04.2011 kl.12:46

jeg har hatt flyskrekk selv, men var påsflyskrekkurs, å da fikk jeg sitte bak pilotene på nedstigningen å landingen! helt vilt å være med på!:D helt rått faktisk.

Monica

03.04.2011 kl.14:30

Oh la la ! Vet ikke om jeg misunner deg eller ikke, for jeg har akkurat det samme forholdet til fly som du har. Syns både det er veldig skummelt, men veldig praktisk også.

Sara

03.04.2011 kl.17:32

Linni, du har så utrolig vakre øyne! Hele deg er så skjønn og sjarmerende :)

Sabita

04.04.2011 kl.11:07

Morro :D

Amna sana

05.04.2011 kl.16:37

FY SØREN SÅ GØY, det hørtes ut som om du har opplevd alle verdens ting :) Du Forteller skikkelig bra (Y).. jeg digger seriøst personlighet din og måte du sier og skriver ting på<3 :DD

Johanne Giæver

05.04.2011 kl.18:38

Det e utrolig artig å sitte framme i cockpiten!!!! :) Pappan min e pilot, så æ har praktisk talt blitt oppvokst i fly hehe. Har vært masse framme i cockpiten, og syns det e kjempestas!! I fjor va æ i cockpiten under landing te New York! Det va helt siiiinnsykt :D

Du e best, Linni!!! Glede meg te Sesong 2 starte på søndag! Klem :)

Silje

06.04.2011 kl.21:51

tusen takk for ett fantastisk innlegg! gruer meg ihjel til jeg skal fly på fredag.. men nå gleder jeg meg! kjente jeg ble mer og mer rolig og gleder meg mer og mer! du e fantastisk:)

Belleville

06.04.2011 kl.22:50

Å, det har jeg alltid også hatt lyst til når jeg er ute å flyr. Hat totalt flyskrekk, hyperventilerer mesteparten av tiden, og det er jo grusomt slitsomt. Så skjønner hvordan det er å ha flyskrek :)

nellymatre

25.04.2011 kl.16:50

Hei Linni.:) Har sett alle TV.Programene dine. Du er så fin, Hvordan får du til og sminke deg så fint? Kan du gji meg noken tips? Å Denis er den søteste ungen eg noken gang har sett...<3:)

nellymatre

25.04.2011 kl.16:52

Kan du svare meg så kan du skrive www.juliaogsilje.blogg.no. PLIZZ.

Maleneee

27.04.2011 kl.19:27

hei, er veldig god fan av deg jeg likke speiet den ene sange di og det er cheezy2010 hade.

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits