Let's get back to business.

23.02.2011

 

Igår, gjorde Super frissien Sandra, meg helt BLOND igjen.. Trivdes godt som brunette jeg, men måtte farge det tilbake pga jobben min. Bl. a en greie for Tv2-bliss, Linni-serien min + upcoming musikkvideo.

 

Det gjør meg ingenting fordi jeg trives jo som blond, det er liksom "LINNI". Etter at jeg hadde blitt blond, sendte jeg melding til sjefen for "Linni-serien", og der skrev jeg: " I'm blond again, so let's get back to business ";)

 

 

 

 

Hadde et langt og fint møte med sjefen sjæl, Christer Falck, og syntes vi fikk mye bra ut av møtet. Gleder meg til div jeg skal gjøre fremover nå.

 

 

Når det er sagt så regner jeg med at mange av Dere så på "Top-model" på Tv3 som var på mandag..

 

Christer har en lang fortid som proff modell og vet hva han snakker om, så derfor fikk han lov til å være gjeste dommer i det programmet. Når han skulle kommentere bildet på Eirin, sa han at han ikke visste om han likte BILDET så godt pga måten hun lå på, og sa at hun så litt "FHM-chubby" ut på BILDET, ikke at HUN var chubby. Herregud, strl 36 er da ingen verdens ting, og jeg vet at han syntes den strl på jenter er penere enn xs. Denne jenta er jo ikke i nærheten av å være chubby, så hun burde forstå at det var selve bildet han refererte til. Stakkars jenta løp stormende ut og begynte å gråte, noe jeg ikke syntes hun burde ha gjort. Hun vet at hun er en vakker jente, men må tåle å høre hvis en dommer har kritikk å komme med som kan hjelpe henne videre på veien, altså i dette tilfelle IKKE slanke seg, men ligge annerledes på shooten neste gang.

 Det er en hard bransje vi er i og man skal tåle MYE, så det Christer sa var ingenting! Det er ikke sikkert det var så ekstremt negativt ment heller. Selv synes jeg jenter som er "FHM-chubby" er super FLOTTE! Etter min mening burde hun heller tatt til seg kritikken, hevet hodet, smilt.  Hvis man ikke har tykk hud i denne bransjen, klarer man seg ikke lenge. (Og med tykk hud mener jeg ikke noe slemt eller personlig! ;) ;)

Christer er en real fyr som kan mye om bransen, og er sinnsykt flink til det han driver med.

 


Uansett, don't worry, be happy!

 

SmaskThea Margrethe

23.02.2011 kl.09:10

Enig. Skjønner ikke hva alle går rundt og er sinna for. Tåler du ikke den kommentaren, tåler du heller ikke den store bransjen utenfor Norge. Norge er minimalt i forhold til resten av verden. Og Norge er SNILT. Jeg hater egentlig Christer Falck for forskjellige grunner, men DETTE er unødvendig pes.

Lykke til med alt du jobber med! Så gøy! Kos deg :)

Lann

23.02.2011 kl.09:14

Hva skulle den kommentaren fra Christer hjelpe henne videre med? Hjelpe henne med å slanke seg for at han skal like bildene hennes?

Jeg er helt enig i at man må tåle kritikk i denne bransjen, men la oss ikke leke amerikanere, la oss heller innse at vi er nordmenn med sunn fornuft som har mer vett i hode enn å slenge ut sånne kommentarer på en tv serie alle jenter i den mest påvirkelige alderen ser på.

Uansett, det finnes mange mindre nedlatende måter å gi en slik kritikk på:)

Stå på Linni! Håper du trives i ny leilighet :)

linea..

23.02.2011 kl.09:22

:D du er penest som blond. leg ut bilde av deg etter du var til frisøren?D:

sasha

23.02.2011 kl.09:36

jeg lurte på hvordan man legger ut musikk på bloggen ??????

sandra

23.02.2011 kl.10:08

yeahh !! tilbake til det lyse igjen !! mye finere sånn, jeg elsker bloggen din !

sara

23.02.2011 kl.10:14

enig

Martine

23.02.2011 kl.10:26

Du som var SÅ fin med brunt hår :( Jeg visste at du ikke klarte å holde deg brunette lenger, det er så typisk deg :P Du så mye brunere og friskere ut. Det mener jeg. Håper du farger håret brunt igjen en dag. Klem fra Martine :)

mari

23.02.2011 kl.10:53

tror attenåringer er svært sårbare på sånne punkter.. Når man er tenåring er det mye fokus på kropp og ikke minst vekt. Men allikevel har hun jo meldt seg på et program hvor man må tåle å høre både det ene og det andre.

Mona

23.02.2011 kl.11:24

Ja , jeg syntes faktisk du kledde bedre lyst, men du var fin med brunt også..men lyst er finere på deg:)

23.02.2011 kl.11:33

skrives ikke business

sandra

23.02.2011 kl.11:39

Tydeligvis syntes du han gjorde noe galt, ellers hadde du ikke vel ikke "beskyttet" han her på bloggen...
Syntes du er en suuuuper søt og vakker jente, men dette er nok Christer sin "kamp", ikke din. Blir dumt når en som jobber for han skal prøve å forklare det bort. Vet du har mye kunnskap om bransjen selv, men TopModel har akkurat begynt, mange av disse jentene har aldri vært med på noe i denne bransjen før. Så syntes han burde droppet en sånn kommentar så tidlig. De er jo der for å læres opp, de er ikke ferdige modeller enda. Og hva er FHM-chubby? Lubben glamormodell? Kunne sagt det litt annerledes.
Men stå på Linni! Du er herlig!

Sofie.

23.02.2011 kl.12:15

Enig med deg!:)

Men han kunne kanksje sagt det på en litt penere måte!

Ta deg gjerne en tur innom bloggn vår og sleng igjen en kommentar:)

Vi er faste lesere av bloggen din begge to:)

Meningsytreren

23.02.2011 kl.13:08

Jeg syns du har en fin blogg Linni, og du virker som en jente som har hodet på rett plass og bena på bakken. Men det å forsvare Christer i de uttalelsene han kom med er jeg ikke enig i. Det er ingen som er "chubby" som bruker str.36!!! Han hadde fått mer forståelse hvis han hadde sagt at hun passet bedre som en forsidepike på FHM enn som modell. Men å påstå at hun er "chubby" blir jo bare helt feil.

Mulig at jenta ikke burde stormet ut, men jeg tror nok jeg hadde gjort det samme. Tenk å få slengt i tryne at du er lubben når man er sunn, frisk, slank og vakker og passer str. 36. Det er bare noe som ikke stemmer helt spør du meg.....

line

23.02.2011 kl.15:11

å nei:( så dumt at du ble blond igjen:( du stikker deg mer ut som brunette:)

men hva mener du at du ble blond for jobben osv? er det ingen av de du ramset opp som vil ha deg som brunette? det er jo som å si de ikke vil ha DEG, du er jo mørk !!hmm

ha en fin dag videre:)

lykke til med kjoleutvelgelse:)

Kathy Lynn ( Kayelyn )

23.02.2011 kl.15:49

NÆÆÆÆÆI ! Du kledde bruunt ! <3

Helene

23.02.2011 kl.16:07

Hahaha, tv3's top modell er et underholdnings program dere! Og å sette inn en som kommer til å gjøre programmet mer underholdene er de villige til å gjøre! Herregud å begynne å grine for så lite er uansett helt tragisk. Hun ryker nok ganske snart hun også, en modell kan hun IKKE bli, hun er ikke tykkhudet nok ;) sorry mac, men life's a bitch sometimes, deal with it !:)

Linni du er så kul, jeg digger deg, du er mye pener som blond!

marie

23.02.2011 kl.16:58

okei, i forhold til den top model - saken, eller hva man skal kalle det, må jeg bare lol'e litt (beklager ordforådet), men seriøst? alle må jo ha sett at den kommentaren KUN var for pr right?!! top model norge SUGER. det er et program som er sinnsykt wannabe " Americas next top model". Tyra, som er hovedommer i det programmet kan seriøst INGEN norsk programledere i top model norge mååååle seg med. Jeg synes bare det blir så utrolig kleint, når man prøver så ekstremt hardt, og ikke er i nærheten av å være i sammen klasse engang. Derfor er det egentlig samme om det er christer falck eller ola nordmann som sa det til hun Eirin, men at det faktisk kommer på tv, og flere reklamere for at vi nordmenn skal gidde å ha interesse av å se på det. Fordi det er jo ikke å legge under en stol at vi mennesker i den vestlige delen av verdenen, er rimelig glad i drama. Så stakkars Eirin for at hun måtte være offer for dette tragiske pr støntet.... GO AMERICAS NEXT TOP MODEL :)

btw, digger deg uansett Linni!! du er en av de herligste mødrene jeg har sett:) keep up the good work!

Hege

23.02.2011 kl.17:38

Her ser han litt FHM chubby ut..

sandra

23.02.2011 kl.17:46

Det hjelper ikke Eirin om du vet at han liker "hennes strl" istedenfor xs når hun hører at hun ser chubby ut på et bilde, stående foran mange jenter du vet er tynnere enn seg selv. Du har også vært en tenåringsjente og vet hvor sårbar man er i den perioden, spesielt mht kropp!

Kjempefint bilde av Dennis og deg i headeren forresten :-)

Meline

23.02.2011 kl.19:47

Jeg er helt enig med deg Linni, takler man ikke kritikk kan man ikke være modell, slik er det bare ! :)

leah

23.02.2011 kl.20:14

nei nei!! du er mye penere som brunette linni!! :( du ser mye friskere ut, med det blonde blir du mer blass.

jeg så nettopp en gammel video fra da du promoterer været på Tv 2 eller no på tull, der har du ettervekst og syykt mørkt hår, nesten svart, hvorfor har du ikke det??:) man kler jo aller best det man er født med!!:) hvorfor vil du prøve å se ut som alle norske jenter når du har så mye vakre eksotiske farger i deg? ! jeg er blond og blåøyd, men skulle gjerne sett ut som deg med mørkt hår og brune øyne!!:D - men så igjen, så ønsker man kanskje å ha det man ikke har selv ;)

mener dette bare positivt asså!:)

god kveld til deg og dennis:)

Silje

23.02.2011 kl.21:42

Du er jo så utrolig tynn selv at du har ikke følt på kroppen å bli kallt lubben eller småfeit og hvor mye det sårer !! det er nok derfor du ikke helt kan sette deg inn i det.

å få høre man er for tynn er ofte supert for mange, få høre man er det motsatte er ALDRI gøy......

greit nok han kanskje ikke mente noe med det, gutter/menn tenker ikke alltid over slike ting som oss jenter.... og han er jo kjent for å kunne trigge og provosere en hver...

Eirin Victoria

24.02.2011 kl.10:15

Hei Linni!

For ett sammentreff at jeg faktisk er fast leser av bloggen din også blogger du om meg. hehe.

Du som er i denne bransjen burde jo også vite at klipp & lim blir hyppig brukt.

Jeg løp ikke ut etter komentaren hans, jeg stod der fikk myee kritikk, og hadde hatt ett stor forkus på meg og min kropp under hele oppholdet, det var bare dråpen som måtte til før begere rant over.

Christer kunne formidlet tilbake meldigen på en annen måte. Den gang da var jeg fersk, men en dag idag ville jeg selvfølgelig ikke reagert på samme måte, dette var tøft for meg :)

Ellers ville jeg bare si at du er like vakker inni som uten på og ønsker deg en flott dag videre!!

Klem Eirin

Helene

24.02.2011 kl.20:10

fyi, størrelse 36 er xs :) then you know that

MalinogCeline <3

25.02.2011 kl.11:47

Du er søt som blond<3

Anni- Motens verden!

25.02.2011 kl.15:57

bra det du sa der på slutten! Ser på top model jeg også :D

25.02.2011 kl.18:07

Når går Linni- serien?

Malene

27.02.2011 kl.19:53

Bare sånn FYI, så er strl. 36 og XS det samme :P

Susan

07.03.2011 kl.10:54

Helt enig, hun burde tålt den tilbakemeldingen, i tillegg til at hun tolket det feil!

Foresten, du var så fin som brunette! Men skjønner hvorfor du farget det blondt igjen.

Så klart, du kler blondt å, men brunt var finest :)

Trine

07.03.2011 kl.17:08

formfull hadde vært finare ord enn chubby, det burde han vite, han har jo dame/kone

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits