La prinsesse Martha være i fred !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.09.2010


><
Hun har ikke valgt å være prinsesse.

Hun har ikke valgt å ha disse evnene som hun har.

Alle frie mennesker i Norge kan prate med akkurat de de vil !

Hva mener dere?

JEG tror på henne!

GO MARTHA FOR FAEN!

 

Du er sterk, og jeg tror på deg!

Hvem er det prester snakker med?

Prestene i Norge står hver søndag i kirken, og påstår at de snakker med Gud ?!

Hvorfor skulle ikke da Martha snakke med de hun snakker med ????????????

Hun sier hun kan prate med Engler, og prester sier de kan prate med Gud??

Vi kan stille oss spørsmålet: Hvem har rett, og hvem har feil? 

Som en kristen person mener jeg at ingen har feil,  og vår Prinsesse, datter av Kong Harald, barnebarn av Kong Olav, sier at hun kan snakke med de hun snakker med og føler, har jeg en ting å si til det: JEG TROR MARTHA !

Men hva du vil,  jeg står ved min mening !

Media har lagd dette til en samfunnssak, Martha gjorde det kun for seg selv!

Hun er tøff og et forbilde for meg !

Jeg så på nyhetene for et par dager siden om at  hun og Ari bl. a oppførte seg som klovner?? De eneste som oppfører seg som klovner er de som står foran kameraet/media å lar seg intervju vedrørende denne saken ! Hun damen som uttalte seg om denne saken kan bare gå å legge seg! For en tufs ! Vi var 7 mennesker som så på nyhetene når hun tufsen av en dame uttalte seg om Prinsessen og hennes ektemann Ari, og alle var enige om at hun som uttalte seg kunne gå å legge seg !

Jeg vet at mine herlige lesere er oppegående nok ti lå forstå at dette mennesket snakker sant.

Hun trenger da for F... ingen slik pr for å få oppmerksomhet. Hun er jo prinsessen vår  !!

Har dere noen gang opplevd noe overnaturlig ?? Det har jeg !

Fortell dere først !Rikke

17.09.2010 kl.01:26

Kommer ikke på en eksakt hendelse nå. Men mange i familien min på mors siden, har overnatulige evner. Blant annet er tante og mamme synske. Jeg har også arvet disse evnene, så jeg ser ting før det skjer i virkeligheten. Det er jo ganske så overnaturlig:)

Mia

17.09.2010 kl.01:50

enig med deg! go martha, og go linni!

Tine

17.09.2010 kl.03:47

Hun har valgt å være prinsesse nettopp fordi hun kan si fra seg tittelen, men ikke har gjort det.
Evner? Tror ikke det!
Å ja, alle kan prate om det de vil. Men det blir fort noe annet når du skal representere et helt land! Da synes jeg hun bør opptre litt mer særiøst. Dette blir for dumt!

trine

17.09.2010 kl.08:10

Jeg kan ikke komme på å ha oppleved noe overnaturlig. Men jeg drømmer utrolig mye og rare ting. Jeg var kjempeglad i farfaren min som døde før jeg ble konfirmert. HUsker hver eneste drøm som han er med i og det er så ekte og jeg blir så glad for at jeg får "være" med ham igjen:) For i drømmen vet jeg nemlig at han er død og det vet han også, så vi sitter der og setter pris på drømmen.. Så jeg tror litt på at man kan vise seg for andre i forskjellige situasjoner etter døden!

Jeg også støtter Martha. Og du har et godt poeng med at presten sier at han prater med Gud, så hvorfor ikke tro på andre ting???

Klem Trine:)

Johanne

17.09.2010 kl.08:29

Jeg har vel ikke gjort det nei...

Ikke som jeg kommer på.

Helena

17.09.2010 kl.08:33

Ja, helt enig. Hun er en tøff og modig dame, hun går mot strømmen, og hun gjør sine ting. Jeg respekterer henne.

Jeg kjenner en som har varme hender, og som kan forutse ting. Han er ikke den som skriker og roper opp om sine evner, det er mest oss nærmeste som vet om dette. Han fascinerer meg.

En annen person som jeg har stor respekt for, er Margit Sandemo. Det er noe ved den damen som fascinerer meg enormt, og jeg skulle gjerne hatt en samtale med henne. Tror det ville vært interessant.

Jeg har alltid vært åpen for slike ting, og jeg vet at det er mye humbug der ute, men, jammen er det mye som virkelig får meg til å lure, og bli nysgjerrig. Bra innlegg Linni, tenker det samme som deg når det gjelder dette.

Klem Helena :)

Kathrine

17.09.2010 kl.09:02

Kunne ikke vært mer ENIG med deg Linni!!

Bra du tar dette opp!

Martha skader ingen, og de som ikke har noe med hun direkte eller skolen,

trenger da for f... ikke bry seg heller!

Norge og den forbanna Jante-loven ass!

Elise

17.09.2010 kl.09:30

At hun opplever å ha slike evner, og går ut med det i media, provoserer meg på ingen måte. Det jeg mener er kritikkverdig i denne saken er at Märtha Louise - i likhet med mange andre nyreligiøse - gjør "buisness" av evnene sine. Mennesker som har mistet noen de er glad i er sårbare. Å ta betalt for å kontakte de døde, mener jeg, er å utnytte denne sårbarheten for egen vinnings skyld. Det er ingenting forbilledlig ved det...

Karin

17.09.2010 kl.09:43

Hei,enig med deg Linni.Dette er typisk norsk,å så er det såå skummelt for oss her å snakke om døden vettu,det liker vi ikke,Men hei,vi skal faktisk alle dø en gang.Jeg tror det er mer mellom himmel å jord enn vi er klar over.Har aldri opplevd noe overnaturlig. Jeg har sagt til Gud at jeg ikke vil for jeg vil bli veldig redd.Om jeg tror på Martha,tja, hvorfor ikke.Hun virker så skikkelig å grei å jeg tror ikke hun er ute etter å lure noen. Ha en flott helg Linni.Klem

Bea

17.09.2010 kl.09:45

Mærta kan gjøre et valg om hun vil være prinsesse eller ikke.

Hun har selv valgt å ikke være kongelig høyhet lenger, men hun vil fremdeles være prinsesse. Hun og Ari vil ha det beste fra begge leire, og det går dessverre ikke. Med en gang hun sier fra seg tittelen står dette ekteparet fritt til å gjøre akkurat det de vil, men da blir det vel dårlig med publisitet...

For meg så slutter kongefamilien i Norge med Kong Harald.

Jeg tipper Olav ligger og snurrer i graven sin over hva barnebarna hans driver med...

Anne Lise

17.09.2010 kl.09:49

kjempe bra sagt Linni!! er helt enig med deg i at alle må få si å gjøre som de mener er riktig.. vi lever i et fritt land, og hvis noen har overnaturlige egenskaper så la dem bruke dem.... dere som ikke tror trenger ikke bry dere!!!!

Linda

17.09.2010 kl.09:57

Jeg mener at Märtha må få drive med hva hun vil. Hun "religionshistorikeren" som uttalte seg på nyhetene, skjemte seg loddrett ut! Snakk om å drive heksejakt! Hun virket regelrett fanatisk religiøs og farlig. Hun hadde et skremmende hatefullt uttrykk i ansiktet. Nei, la Märtha holde på med sitt i fred!

Julie

17.09.2010 kl.10:03

Jeg er helt uenig med deg. Hun velger selv om hun vil være prinsesse nå, og kan når som helst si fra seg tittelen.

Og jeg tror ikke et øyeblikk på at hun har evner.

molly

17.09.2010 kl.10:27

Flott innlegg, Linni! Er helt enig med deg. Ha en fin helg;-)

17.09.2010 kl.10:41

Hun skader ingen, nei. MEN hun har en prinsesse tittel, og skal representere NORGE som land. Det hun driver med blir rett og slett bare tåplig.! Hun burde melde seg heeelt ut av kongehuset, også kan hun fortsette med denne engle skolen og gjøre helt som hun vil.. Uten at noen trenger bry seg! Og hun har fått all denne oppmerksomheten, nettopp fordi hun har denne tittelen! Tenk så mye makt denne dama har.. og dette er måten hun velger å bruke den på ? HELT feil spørr du meg!

kine Helene

17.09.2010 kl.10:49

er så enig med deg Linni!

Elisabeth

17.09.2010 kl.11:20

Jeg er SÅ enig med deg. Vært fan av prinsessen vår i mange år :-) en sterk dame. Hun gjør ingen noe vondt med evnene sine.

Elisabeth

17.09.2010 kl.12:02

Dette var flott Linni!!! Godt poeng med sammenlikning av prestene.

17.09.2010 kl.12:03

Blir helt dårlig av alt oppstyret rundt den saken.

Da MArtha begynte med dette tviler jeg på at hun tenkte: "Hva skal jeg finne på for å irritere på meg det norske folk idag"..

Om hun snakker med engler, demoner, dyr, Gud eller hvem som helst så la hun gjøre det i fred.. For de som VIL snakke med døde mennesker, eller engler så er det jo kjempe bra at hun gjør dette. Hun har jo ikke begynt med dette for kritikerne sin del.. Spyr av hele Norge! Må finnes noe bedre å skrive om, selv kommer jeg på en milliard ting....

Inge

17.09.2010 kl.12:20

Jeg er lei av heksejakten på enkeltpersoner som foregår i stor stil i media hele tiden. Og særlig de siste ukene (armbånd, tepper etc). Det skjer SÅ mye større og viktigere ting i verden som det heller bør brukes spalteplass på !!

thea

17.09.2010 kl.12:42

Jeg er helt enig! Vi trenger mennesker som Martha, som virkleig tørr å være den de er uahengi hva som forventes av dem!
Bra du støtter henne, hun trenger det :)
Til deg som sa at hun har valgt å være prinsesse: Å velge bort å være prinsesse ville vært å velge bort familien sin, noe jeg forstår utrolig godt at hun ikke vil. Martha har ikk eopptredt useriøst, men mediene har fremstilt henne sånn. Du hadde hatt godt av å sette deg litt bedre inn i hvordan jounualister tenker og hvordan mediene faktisk fungerer

Inas

17.09.2010 kl.12:51

Herlighet, blir sjokkert! Alle har forskjellige meninger om dette her, men de som har negativemeninger trenger ikke uttale seg om det. enkelt og greit! Og jeg er veldig enig med deg Lilli ;)

heidi

17.09.2010 kl.13:02

ENIG !! Blir fobanna selv når jeg ser hvordan ho blir hakket på! Stakkars dama,har ikke gjort et eneste menneske vondt ! hvorfor skal folk henge seg opp i alt mulig som dreier seg om andre !!!!

Janki Superstar

17.09.2010 kl.13:19

Jeg har en mamma med overnaturlige evner og er oppvokst med det. Så jeg tviler ikke et sekund på alt Märtha sier. Det som irriterer meg mest er at Media bruker så mye tid og energi på å lage saker av det. Og som du sier: Media har lagd dette til en samfunnssak, Martha gjorde det kun for seg selv! Godt sagt!

jente30

17.09.2010 kl.13:37

jeg er enıg med deg! la prınsessen faa vere ı fred! du er et godt forbılde for mange jenter synes jeg du er femının og har bra menınger og alltıd godt humor du vet hvordan du skal kle deg og er hoflıg og blıd mot alle! elsker bloggen dın! kan du svare po mıne sporsmol: hvılken foundatıon bruker du og pudder

Mari

17.09.2010 kl.13:51

heit enig med deg :)

Caroline

17.09.2010 kl.14:19

Enig =)

-Caroline

Karoline

17.09.2010 kl.14:28

Helt enig! så utrolig bra skrevet Linni! Jeg tror selv på synske og healere, så hvorfor ikke tro på henne også? :)

17.09.2010 kl.14:31

Jeg har et spørsmål som jeg virkelig håper du kan svare på, jeg har tenkt å bestille sko fra USA men aner ikke hva størrelsene er der fordi de er sånn 6, 7 osv. Jeg har prøvd engang på dette før for lenge siden, sa bestilte jeg størrelse 7, siden jeg tenkte at kanskje det var det samme som de bruker i england, men det viste seg å være størrelse 35 eller noe! Så de skoene får jeg ikke brukt haha! Så aner du hva størrelsene er der nede?

Alexina

17.09.2010 kl.14:31

Jeg er helt enig! Min morfar hadde slike evner. Han så ofte mennesker i slekten som var døde, og havnet ofte i en slags 'transe' der han kunne snakke med de døde og som det ikke gikk an å vekke han fra. En gang varte det så lenge at mormor trodde han var død og kylte ei bøtte med vann i hodet på han, da våknet han endelig! Men om jeg skal fortelle min mest overnaturlige hendelse.. Det har seg slik at min kjære, gode morfar døde av en lang kamp mot kreft for en liten måned siden. En uke før han døde ville han samle alle i familien for å si farvel, men jeg bare gråt og gråt og følte ikke at jeg hadde klart å ta farvel når jeg dro fra han. Og i hele den uka som fulgte med før han døde, følte jeg at han var rundt meg hele tiden. Jeg følte at han snakket til meg, sa at det skulle gå bra med meg. At jeg ikke skulle bekymre meg, og at alt ville løse seg. Det var som om han stod bak meg og snakket til meg. Jeg har ganske mye problemer med min mor og stefar, tenåringsproblemer kan man vel si. I en drøm jeg hadde for litt siden, dukket morfar opp. Han holdt ut en hånd til meg og sa ''Det er ikke så enkelt, det skjønner jeg. Du må ta den tiden du trenger. Godjenta mi!'' Han pleide alltid å kalle meg godjenta si, helt til den siste gangen jeg traff han. Kreft er noe grusomt. Det er så forferdelig å se dine kjære bli spist opp slik, så er det ingenting å gjøre med det heller.. Åå, som jeg savner morfaren min!

Heidi

17.09.2010 kl.14:37

Jeg skjønner ikke hvorfor dette er en debatt engang.. Folk må få tro det de vil=)

Jeg gir blaffen i hvem som er gal eller ikke.. Men hun burde si ifra seg tittelen...

Mina

17.09.2010 kl.14:45

Godt du får sagt det Linni, du som er i rampelyset selv.

Det er viktig å støtte opp om disse personene vi alle tror vi "kjenner".

Selv VET jeg hva som er og hva som ikke er. ;) ( Og det tror jeg du også gjør)

Uten å gå nærmere inn på hva mine gaver i dette livet er, kan jeg si så mye som at Prinsessen har fått de gavene for å bruke de. Og nettopp for å opplyse alle der ute som ikke vet noe om "livet", ennå. Det er derfor vi trenger slike som du og Prinsessen.......

Som du sier til Martha ( og som jeg er enig i) sier jeg vidre til deg: GO LINNI! ! !

Ikke la noen fortelle oss hva vi skal og ikke skal tro på! Basta bom ;)

Hjerteklemmer fra Mina :)

Kine

17.09.2010 kl.15:04

Linni, jeg er så enig med deg :)

Jeg forstår ikke hvorfor dette skal bli en stor media sak!! Det er som sakt flere i dette landet som både snakker med Gud og ånder. Og de "bryr" vi oss ikke så mye om, MEN når det er snakk om vår egen prinsesse, da skal alle begynne å skrive masse dritt!! Som du sier, vår prinsesse har ikke valgt å bli det selv, så la hun få lov til å ha egne interesser og hobbyer... Skjønner ikke hvorfor vi skal lage så mye styr hun henne.. Jeg ser virkelig opp til henne, og for å være erlig tror jeg faktisk på dette med ånder osv selv!!

SÅ stå på :)

Nora

17.09.2010 kl.15:08

stå på linni fikk enda mer respekt for deg nå...

Guro

17.09.2010 kl.15:27

Bra Linn, stå på ;)

En natt drømte jeg om gammeltanten min som døde for 2 år siden. Jeg drømte at jeg møtte henne, gikk for å klemme henne. Så sa hun at jeg ikke måtte klemme henne når klokka slo 00.00 for da ble hun til et skjelett. Men jeg gjorde det uansett. Å akkurat da klokka var 00.00, sto jeg med et skjelett i armene mine. Skjønner ikke hva dette kan ha betydd men.

Og i går, var jeg med mammaen til kjæresten min på jobb, på en gård. Var bare oss der, så sto jeg å så inn i gårdshuset (der det var ingen hjemme). Så så jeg en hvit skikkelse med halvlangt hår som for fort forbi stuevinduet.

Hilde

17.09.2010 kl.15:28

Helt enig! Go Martha! :)

Hedda

17.09.2010 kl.15:49

Flott innlegg, Linni! Jeg også støtter Märtha 100% og synes det er forferdelig med all mobbingen og kritikken hun har fått av pressen.

Jeg har hatt noen nydelige opplevelser, blant annet hvor jeg har fått hjelp fra Gud og engler.

Märtha er modig synes jeg.

Anette HH

17.09.2010 kl.16:23

ja, og flere mener jo de kan snakke med Jesus og han er da vitterlig død?

Jeg har ved et par anledninger sett eller hørt fra de døde. Første var da jeg var ca 5-6 år. Kunne høre i naborommet til der jeg lå at det var mye bråk, ett skudd og en som løp forbi døren min. Det viste seg i senere tid at det i dette huset var holdt et pokerlag for en ble skutt og gjerningsmannen løp fra stedet....

En annen gang "tok" samboeren til mamma husnøkkelen fra veska mi. Jeg endevendte veska 3 ganger, mamma så på hver gang. og det var ingen liten nøkkel,men en slik stor og tung gammeldags en (gammelt hus) som man ikke kan overse.

Etter å ha sittet i hagen og ventet på låsesmed skulle jeg ta opp mobilen fra veska. På TOPPEN av veska lå nøkkelen. Dette var hans humor.....Jeg har ingen annen forklaring. Og kvelden i forveien lå jeg på¨sofaen. Kikket ut vindu og så han stå å vinke på terrassen. Jeg kikket bort, og så tilbake og da smilte han.... Føler det blir rart å skrive om det her og lite troverdig, men jeg er et voksent menneske som slett ikke er ute etter oppmerksomhet. Kan legge hånden på hjerte og sverge ved disse historiene.

Jobbet også på et sykehjem en gang og der følte jeg kulde i den ene gangen, og det viser seg at ei anna med "overnaturlige" krefter har sett en gå der...en som IKKE var pasient eller besøkende. Det var midt på natten...

Den kulden følte jeg hver natt, men ingen andre følte noen temperaturforskjell.

Dette er bare et fåtall av de gangene jeg har fått følinger....

At noen har evne til å snakke med de døde, se både fremover og langt bakover i tid etc er ikke noe jeg betviler....jeg er i den båten...

Kate

17.09.2010 kl.17:14

Opplever masse hele tiden! Er født sånn og kan ikke noe for det ;) Stresset mye før med det at jeg ikke kunne bevise noe, ikke lett å si at det står en mann på soverommet når jeg er den eneste som ser han(nope, jeg er helt frisk både psykisk og fysisk i følge eksperter jeg ble sendt til på barneskolen) Nå, i en alder av snart 30 driter jeg en lang faen i om folk tror meg. Jeg sier det som er når det er noe å si, dvs om jeg får opp noe ang andre mennesker og det er relevant at de får infoen feks. Om de tror meg, det gir jeg blaffen i. Jeg heier på Martha!! :D Hver dag blir det født barn som er naturlig åpne og ikke kommer til å lukke seg, så at vi snakker om det nå er bra...i framtiden er det ingen som kommer dette til å bli like vanlig som å puste.

Eline

17.09.2010 kl.17:22

Ja, dette er helt latterlig. Hun representerer ikke kongehuset og burde få gjøre hva faen hun vil. Nok av mennesker mener de kan snakke med døde, er til og med program om det på tv nesten hele tiden. Enig det med prestene, de burde i hvert fall ikke si noe. De går rundt og påstår en helt masse greier ingen kan bevise!

Media har bare lite å gjøre, håper bare hun hever seg over det....

Cecilie

17.09.2010 kl.17:34

Martha er absolutt favoritten min i kongehuset, hun tør virkelig være seg selv, og ingen prest eller noen andre har noen rett til å si noe annet!

Unni

17.09.2010 kl.17:56

Jeg er 100% enig me deg. De kan gi faen i Martha Louise. Hun er bare ett menneske sånn som oss andre!!

Heidi Marie

17.09.2010 kl.18:26

Joda har opplevd overnaturlige ting jeg...til og med vært i Helvete...det å snakke med de døde er det samme som å snakke med demoner og djevelen selv. De døde kan ikke prate..så når Martha sier at hu preker med de døde, så er det demoner hu snakker med. Vet hva jeg snakker om her a gett...ikke la deg lure!! Så lettlurt må du ikke være som en kristen person vettø:=)))) les Bibelen så finner du de rette svarene. Ha en kjempe flott helg!!!

Tina

17.09.2010 kl.18:34

enig! Og hva med f.eks Snåsamannen? HAN har hjulpet folk med varme hender...

michell!

17.09.2010 kl.18:52

Jeg er forsovet helt ening. og veldig godt sagt: prest snakket jo med gud. Men hun skal presentere Norge! og hun kan være litt mer seriøst syns nå jeg. Greit det er jo forsovet kronprinsesse/prin som skal representere, men martha skjemmer ut norge!!!

Lars

17.09.2010 kl.19:59

Bra skrevet..

tror ikke helt på det hun driver med.. men enig med deg Linni, man må få gjøre det man vil, og tro det man vil.. At hun er en prinsesse har ingenting å si, man er fortsatt et menneske med en tro eller evne, kall det hva du vil.

jeg støtter prinsessen.

17.09.2010 kl.20:24

Jeg har et spørsmål som jeg virkelig håper du kan svare på, jeg har tenkt å bestille sko fra USA men aner ikke hva størrelsene er der fordi de er sånn 6, 7 osv. Jeg har prøvd engang på dette før for lenge siden, sa bestilte jeg størrelse 7, siden jeg tenkte at kanskje det var det samme som de bruker i england, men det viste seg å være størrelse 35 eller noe! Så de skoene får jeg ikke brukt haha! Så aner du hva størrelsene er der nede?

Marit Skree

17.09.2010 kl.20:44

Jeg er veldig glad for å lese hva du skriver. Jeg er helt enig og som jeg skriver i facebook statusen min,jeg støtter henne 110 % !

Marilen

17.09.2010 kl.22:35

Jaaa! Er så innmari enig med deg! Ho er jo "bare" ett vanlig menneske som oss andre! Folk må da kunne la henne være ifred!

Go Märtha :)

Birgitte

17.09.2010 kl.22:45

Når du forteller om slikt i et intervju i ei avis som hele landet kan lese, må du regne med at det blir reaksjoner. men hun må selvfølgelig stå på sitt. Jeg respekterer at folk er annerledes, men som sagt-hun forteller noe til oss i en avis-vi har lov til å reagere på det.

17.09.2010 kl.23:29

Du er bare en fantastisk person, virkelig en som er ærlig og seg selv. Stolt skal hele Norge være av deg. Støtter deg alle vi her i Telemark;=)

17.09.2010 kl.23:35

Jeg tror på Marthe.

Som, en gang drømte jeg om en skole. Som var gul og lå skjev mot veien.

Og da jeg dro på ferie til et sted jeg ikke visste om. Så så jeg det bygget, prikk lik som jeg hadde drømt sånn flere mnd siden. Men det var da ikke en skole med bibliotek, se sammenhengen skoler= bøker. Bibliotek = bøker.... Sykt!
HVORDAN HVET LIKSOM PRESTENE AT DETTE IKKE ER SANT LIKSOM! jeg er selv kristen, men dette blir for dumt! JEG "snakker" til gud, MARTHA "snakker" med andre! Thats it!

Min mening

18.09.2010 kl.04:46

Jeg støtter Märtha. Hvorfor skal hun høyst frivllig utsette seg for alt dette hvis hun ikke har noe å fare med? Hvem synes det er "morsomt" å blir hetset og latterliggjort i media dag etter dag? Klart hun gjøre dette kun fordi dette er hennes overbevisning! Jeg er sikker på at hun ikke gjør dette for pengene, familien har så mye penger både i inn og utland at Märtha og resten av kongefamilien kan leve som de er vant til om det blir republikk en dag. Vær helt trygg på det, Märtha har bl.a. arvet penger og verdier etter Olav. Hun kunne vært en prinsesse på erten eller husmor i Lommedalen. Hun kunne også tatt imot apanasje og gjort noen få jobber i året som hennes bror og kone gjør. Hun kunne også ha levd et bedagelig liv. Hun kunne skrevet flere bøker og hun kunne ha jobbet med noe av det hun er utdannet til. Hun har mange andre alternativer enn å utsette seg for hogg, hvis ikke dette var så viktig for henne at hun MÅ ha det ut, og vil jobbe med folk som ønsker hennes hjelp.

Mitt poeng er altså, jeg tror på henne fullt ut. Hun har jobbet med seg selv gjennom mange år, og har motet, ryggraden og tryggheten til å stå frem som den hun virkelig er. Hun gjør seg ikke til, hun er ekte. I tillegg prøver hun å hjelpe de som vil ha hjelp, det er høyst frivillig å gå på kursene hennes. Dessuten er de ikke dyre, jeg har vært på mange tilsvarende kurs som er mye dyrere. Jeg tror på alternativ tenkning, men jeg vet også at det er mange useriøse der ute. Märtha er garantert seriøs.

Når det gjelder overnaturlige evner, så er det mange som har det. Det finnes mange dimensjoner som vi som ikke har de evenene ikke kjenner til. Når det gjelder overnaturlige ting, så har jeg ikke opplevd noe selv. Ikke annet enn at du kan lete deg "i hjel" over ting som er borte, og så ligger de plutselig midt på bordet. På steder du ville ha sett de med en gang om de hadde ligget der hele tiden. Så jeg tror vi har noen rundt oss som "leker" med oss, men om det er avdøde familiemedlemmer eller nisser og troll eller andre energier aner jeg ikke. Høyst ufarlig er det i hvert fall. Men selv om ikke jeg har opplevd å se og høre døde mennesker så er det mange jeg stoler helt på som har opplevd det. Som et familiemedlem, for eksempel, en veldig realistisk og jordnær person som nok ikke ville trodd på noe slikt om han ikke hadde opplevd det selv. Han er ikke redd for å fortelle om at de bodde i en leilighet for mange år siden hvor tidligere eier gikk igjen. De så han aldri, men han tok opp og igjen dører og vinduer en gang i blandt. Det skjedde såpass sjelden at de likevel bodde der i flere år. De var ikke redde, bare litt irritert når han drev med dette om nettene. Hvis det ble for ille, sa de bare høyt at nå måtte han slutte med dette, for de skulle sove. Det samme har skjedd med de som har bodd i samme leilighet i ettertid. Energien var god så derfor var de ikke redde for å bo der, noe annet ville vært om det var en annen type energi hvor de hadde blitt redd.

Takk for at du tok opp dette og skrev et forsvar for Märtha, Linni!

renate

18.09.2010 kl.09:28

Jeg tror alle kan lære noe av Norges Prinsesse! Hun er ærlig og åpen om hva hun tror på. Tror hun er ett fantastisk menneske. Det spøkte i vårt gammle hus, så jeg tror helt og holdent på at det er noe mere mellom himmel og jord.

Folkene som uttalte seg så negativt om Martha er fryktelig trangsynte mennesker, som kun kan å tenke innenfor boksen!

Go Martha!!

Maria

18.09.2010 kl.11:36

Skikkelig bra innlegg, Linni. Jeg er helt enig med deg i dette :-) La prinsessen vår være i fred!!

anita høston

18.09.2010 kl.12:17

''prinsessen holder på med spiritisme'' fikk jeg høre på tv. In my ass!

De spurte Martha, og hun holder ikke på med spiritisme.. etter å ha spurt henne så sier de på tv attt¨hun holder på med det, og att ''vi har en prinsesse som er heks''..

Att hun dama som uttalte seg om dette ikke sjemmes! det burde hun absolutt !

Jeg ble sjikkelig irritert når jeg så/hørte dette på tv'en.

Du kommer med gode sammenligninger Linni!

Jeg tror virkelig ikke Martha gjør dette for å lure folk!

stå på Martha!

Neglelakk Tipseren

18.09.2010 kl.12:17

Jeg har opplevd noe overnaturlig.. Jeg drømte at vennina mi ble kjørt på og jeg hadde en sånn rar følse inni meg at noe kom til og skje den dagen, oog når jeg og mamma kjørte henne hjem og hun skulle gå over veien så ble hun kjørt på.. freaky eller hva!!! HUn overlevde heldigvis da ..!!

Henriette

18.09.2010 kl.16:33

en gang drømte eg om noko og neste dag skjedde det og det er ikkje normalt det var litt skremmende egentelekt

kamilla

18.09.2010 kl.16:36

Det er jo ikke bare Martha som snakker med de døde, så det blir jo feil og bare henge ut henne.

HELT enig med deg Linni! :)

Camilla :)

18.09.2010 kl.17:00

Helt enig! Men evnen hun har er noe man trener seg opp til :)

mteskjei

18.09.2010 kl.18:16

jeg har opplevd masse overnaturlig.. det overnaturlige styrer mesten live mit..

Anonym

18.09.2010 kl.18:47

Jeg sier ikke at jeg ikke tror på at hun har kontakt med noe..overnaturlig.

Men hvor mye om det er engler eller hva det er er mer usikkert. Og Gud har ikke bedt oss om å snakke med engler eller Jomfru Maria..

Mille.Y

18.09.2010 kl.20:25

enig med deg Linni! Jeg støtter hende!

e.m.

18.09.2010 kl.21:26

... så det er altså derfor ingenting funker for meg, Selv dauingene hater meg ..!
Hihi, jeg tror på henne jeg også :D men jeg elsker å tro på sånt da, og digger Martha! ;)

Marie

19.09.2010 kl.03:56

Jeg drømte om oldemoren min en natt, og dagen etterpå fikk jeg vite at hun døde den natten av hjertestans.

Linda

19.09.2010 kl.05:29

Vell æ har en (open Mind) for alt, de e liksom ingenting som overaske mæ lengre.

Men å fremkalle døde folk er ikke nå jeg liker, syns i grunn dæm må få søvvå..

De spring mang nåkk rundt omkring som ikke finn fred, om itj vi ska vekk opp flere..

Der går grensa mi altså =P

Si bare de at hu kan få gjør akurat ka hu vill for mæ, så læng hu veit ka hu driv me..

Vil itj hør om nån år at hu har skapa sæ ett problem me di døde. uff grøøøssss

Ha en fin helg vidre

Linda

19.09.2010 kl.13:42

Ja dette er helt sant linni, hun må få lov til å tro det hun vil !

det går ikke utover noen. Hun er en kjempe bra person !

hun fremstiller norge på en god måte syntes nå jeg.

Media er bare noe dritt til tider, de overdriver og skal lage så mye styr

av en liten ting som egentlig ikke er noe å ta opp.

jeg sier bare la folk ha sine meninger !

anonym

19.09.2010 kl.15:43

nei, hadde martha hadd sånne "evner" hadde hun holdt de for seg selv og ikke gått rundt å snakka om det høyt! Sånne evner er ikke noe å tulle med, ser man døde menesker, engler , o.l. er det ikke noe vits i å gå å fortelle det til værden, det skal man holde for seg selv.

Jeg sier ikke at martha lyver, men at hun opfører seg ganske rart rundt saken, jeg tror ikke på martha fordi jeg kjenner til slike hendelser ganske godt.

Marita/Lakris

19.09.2010 kl.16:45

anonym: har du kanskje sånne evner slv?? ;/

Intrige

19.09.2010 kl.20:59

Prester snakker vell ikke med gud, man kan jo ikke snakke med noe som ikke eksisterer? Og jeg tror heller ikke at Prinsessa snakker med engler, for det er knyttet til himmelen som også heller ikke finnes! Men hun kan fint snakke til de døde, det kan de fleste av oss om vi bare er åoen nok... Faktisk..:)

Elise

19.09.2010 kl.21:15

er så enig med deg LInni!!

Marius

19.09.2010 kl.22:17

Azza, jeg synes Martha skal få lov til å være, og ikke bli hengt ut som den dusten hun blir hengt ut som. Det finnes tross alt noe mellom himmel og jord. Kjenner noen som har sånne evner.

Jeg synes hun er tøff for at hun står for det hun gjør, og er stolt av det. Virker det som i hvert fall. Det har hun all grunn til. Hvis media ikke har noe positivt å si om henne, så hvorfor ikke bare la henne være og la henne leve livet sitt som alle oss andre og ikke bli hengt ut hele tiden.

Jente24

20.09.2010 kl.13:44

SKUFFET OVER DET NORSKE FOLK!!

Man skulle tru at vi var kommet over dette med hekseri osv. Og slått oss til ro med at det finnes mennesker med evner ikke alle andre har. Og hvorfor skal ikke Martha få lov å være det mennesket hun ER?! Og det uavhengi av om hun har en tittel eller ikke! Fatter ikke hva det har med saken å gjøre, hun er fortsatt den hun er.

Og hvor ble det av respekten ovenfor de kongelige i landet vårt??

Hedvig

20.09.2010 kl.15:19

Hei!

Jeg er helt enig med deg i denne saken, Linni, og synes det er kjempebra at du faktisk tør å si det. Noen er enig, men mange er uenig og skal gjøre et stort nummer ut av det!

anonym litt over meg:

Hvorfor skal man holde det for seg selv, mener du? Det er sant at det ikke er noe å tulle med, selvsagt!, men jeg skjønner ikke hvorfor man ikke skal kunne snakke om det. Jeg mener ikke å kritisere deg eller meningene dine, jeg bare lurer på hvorfor. Og hva har hun egentlig gjort som gjør at du synes at hun oppfører seg rart?

Det har vært en tøff sak for Märtha personlig. Det er ikke lett når noen ikke tror på deg, sier at det du sier er bare vås og at du ikkefår medhold! Det er ikke lett å være seg selv da, man blir lett provosert og lei seg, men vil ikke vise det. Da kan man lett oppføre seg ganske annerledes, men jeg synes ikke hun har oppført seg rart eller dumt. At folk kritiserer denne saken, er jo å kritisere henne som person, nesten. Dette er faktisk en del av henne, noe hun selv ikke kan styre så når noen kritiserer og klager så voldsomt blir det å klage/kritisere henne som person.

Ingen må på noen måte føle seg såret/truffet av dette. Det at jeg stiller spørsmål, er for å få vite hvorfor. Da er det lettere å argumenter for og i mot og si sine meninger.

Kjempebra Linni, dette synes jeg var utrolig bra, og det står respekt av det!

Klem fra Hedvig

Elise

20.09.2010 kl.17:30

Er helt enig med deg,Linni :) jeg tror på henne :)

Annette

20.09.2010 kl.18:54

Jeg har ikke opplevd noe sånn selv, men har hørt mye av andre og jobber på et sted der det noen ganger kan være noen merkelige hendelser.. Jeg er ihvertfall veldig åpen for sånne ting, elsker å høre om det og tror at det finnes mer mellom himmel å jord enn det vi mennesker kan forklare. Hadde vært veldig spennende om du kunne fortelle hva du har opplevd, da jeg eeeeelsker å høre om sånne ting :D Selvom jeg til tider kan bli "litt" redd, hehe... ;) Ha en fin dag!

Line

22.09.2010 kl.18:20

Go girl!!!!

Du har bare så rett Linni. Alle burde få gjøre hva de vil, som du sier er det ikke noe hun selv har valgt.

DU er et FORBILDE!!!:D

Linn-Marie alias Linni her og

23.09.2010 kl.12:07

Respekt for Martha som står for det hun tror på, og driter i hva andre syns om det!

Mia

23.09.2010 kl.13:40

Hvordan jeg vet hun snakker sant om sine opplevelser?

Fordi jeg er sånn selv å det er helt vanlig i min

hverdag. Flere og flere begynner å åpne seg for

den type innsikt å ting er ikke så uvanlig lenger.

Vel hun har litt annerledes måte å utrykke seg på

men alt i alt er dette mer vanlig enn mange forstår.

Ha en fin dag Linni.

Maria

Amalie

23.09.2010 kl.21:59

Haha, syntes bare det er morsomt.. rett og slett. Jeg tror på synske, men tror ikke på henne. Visst jeg skal tro på det, må hun gjøre noe utrolig som beviser det. Først engler og så døde? Og min mening har ikke noe med at hun er prinsesse og gjøre, blir bare dumt. Snart snakker hun vel med Gud, eva, adam og de vise menn også..

Therese,11 år

26.09.2010 kl.13:44

Du er skikkelig kul Linni!!

Helene! <3

26.09.2010 kl.14:30

Bra snakk! Hun har ikkke valgt å bli født eller å være den hu er. Utrolig dumt at det kommer på nyhetene liksom. Stygt gjort av pressen og alt det der, hun må vel ha litt privatliv!?

hanna

27.09.2010 kl.18:51

joa...det spøkte i huset vårt i noen år før en mann leste det ut ved hjelp av Bibelen.

Karoline W

02.10.2010 kl.18:30

Jeg var hos en synsk dame en gang, som ikke visste noenting om meg, og fortalte masse om meg som ikke mange vet, og plutselig ser du hun blir distrahert.. Og så forteller hun meg at det var en liten gutt tilstede, og begynte å beskrive han. Hun sa han var 13 år og beskrev bestevennen min på en prikk. Jeg mistet min beste venn når vi begge var 13, og ble selvfølgelig veldig sjokkert. Så fortsatte hun og fortelle meg hva han sa til henne og lignende, og nevnte blant annet hemmeligheter jeg og han hadde, ting vi gjorde sammen osv.. Dette var ting ingen andre visste og ting hun aldri kunne visst på forhånd. Det var en utrolig sterk opplevelse og jeg er helt sikker på at han var tilstede den dagen. <3

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits