DR. MEISTER ?!

11.08.2010Husker dere dette bildet og at jeg skrev det under her i 2009? (Btw, har ikke så store pupper som på det bildet altså, var gravid, derfor de er 2 big ;)

"-Når det er sagt, så har jeg vært i et viktig møte idag.

For 2 år siden hadde jeg lyst til å studere til å bli tannlege, så da begynte jeg på Bjørknes og tok fag der, men sluttet etter en stund, da det ble for mye reising osv med modelljobben. Var bl.a med på Robinson osv, så det ble mye stress, så jeg la studiene på is, men nå som jeg skal være hjemmeværende i 2-3 år med herligheten Dennis, har jeg funnet ut at jeg kan studere over nett hjemme ifra. Det er jo helt perfekt!

I møte la vi opp en plan om hvilke fag jeg skulle ta osv, for å studere medisin, så nå begynner jeg med det fra september av. Det blir nok med å passe Dennis og holde leiligheten og klærne rene, men dette mente rådgiveren at jeg absolutt kunne klare. Det var smigrende at han virkelig hadde troen på meg da.
 

Det blir litt av en utfordring, men er absolutt verdt å prøve! Jeg mener, man får til alt så lenge man vil det sterkt nok, og å bli barnelege er noe som alltid har stått høyt på listen min. Flaks for meg at jeg liker matte;-) Jeg kommer til å fortsette i jobben min, da jeg elsker den!!!! Gi ut "MEISTER WEAR" boksere for gutter/menn skal jeg og gjøre, og så flytte til Hollywood om noen år og bli skuespiller.., ved siden av å studere da så klart.

Hehe, neida, men mye av dette skal jeg gjøre og klare, jeg er "bare" 23 år og har hele livet foran meg, men første prioritering er så klart å bli verdens beste mamma! Jeg gleder meg allerede."

http://linni.blogg.no/1245929459_jeg_holder_p__d_av_va.html

Skolen måtte nok en gang vente, ettersom jeg fort fant ut at jeg ikke er en overmenneskelig person som kan gjøre 5 ting på en gang..
He he, og,jeg fant fort ut at jeg ikke skal være hjemmeværende med Dennis i 2-3 år.. he he, trodde det jeg,  han begynner i barnehagen ettervært, og jeg fortsetter med å jobbe som bl.a modell og de andre prosjektene mine ved siden av å studere.
Var i møte på Høyskolen-Bjørknes for noen dager siden igjen, og da bestemte vi oss for at jeg begynner med nettstudiene mine om 14 dager. Yeee, gleder meg! Har allerede 3 eksamen til jul.. OH MY!
Vet ikke om det blir lege eller kun barnelege, men har mest lyst til å bli barnelege, men da må det jobbes sykt hardt fra morgen til kveld, pluss at det er en helt syk konkurranse i Norge. "Alle" vil jo bli leger. Jeg har drømt om dette siden jeg var liten og har alltid sagt til Mamma og Pappa at jeg skulle bli det. Ja ja, tiden får vise, men å bytte ut tv'n med bøker, gjør meg ingenting.

Mange vil sikkert bli lege med tanke på lønn og status, men jeg har alltid ville bli det da jeg vokste opp med min Mamma som oppererte seg 32 ganger pga at hun hadde leddgikt. Elsket å pleie med henne å leke dr. og bodde nesten på sykehuset en periode ettersom det var hennes andre hjem stakkars.
Er derfor glad i å hjelpe folk som er syke, og det spiller Bernhard på mange ganger. Behandler han som en KONGE når han er "SYK".
(Har også alltid elsket å synge foran speilet, gå catwalk for familien i stuen som liten, og ta hundre bilder av meg selv mens jeg lekte modell som liten. he he.. Så det forklarer litt...  ;) )

Et av mine mottoer er: "Tro på dine drømmer, for drømmer kan bli sanne!"

Ser det er flere i "Bransjen" som har tenkt å studere medisin. Så sykt morsomt! ;)

Ingen vet hva fremtiden vil bringe ;) ;) ;) ;) Og det er det som er så DEILIG MED LIVET!!

p.s. Det jeg mener med at "jeg ikke vet om jeg kun vil bli barnelege eller "vanlig" lege" er hva jeg vil bli ETTER at jeg har studert medisin i mange år. Så vet dere som garantert kommer til å henge dere opp i det ;) ;)


Emilie Linnea

11.08.2010 kl.12:11

du er så pen Linni, jeg sier det igjen og igjen,hehe :- ))

bente <3

11.08.2010 kl.12:17

jaaa !, kjempe peeeen (L)

kristinnordheim.blogg.no

11.08.2010 kl.12:17

du er så peen <3

Andrea Eline

11.08.2010 kl.12:21

Lykke til Linni. !

Kari-Ann

11.08.2010 kl.12:21

Ønsker deg masse lykke til! Dette greier du Linni :) Klem

idizzz

11.08.2010 kl.12:53

Lykke til !!<3

Du er kjempe kul :)!!♥

Tina

11.08.2010 kl.12:57

Plis, les denne bloggen. det er ikke min blogg, d er bloggen til en som er kreft syk. D hadde vært supert om du kunne legge denne linken på bloggen din, sånn at andre mennesker leser denne bloggen og kan donere litt penger. Hun trenger 60 000 kr for en alternativ behandling, men det har hun ikke. så kan du linke den på bloggen din?

http://mirakela.blogg.no/

Hege

11.08.2010 kl.12:58

Lykke til :) Jeg VET du kommer til å klare det!

Lovise

11.08.2010 kl.12:58

Stå på Dr. Meister!! Du er et forbilde for mange. Synes det er flott at du viser andre at det aldri er for sent å begynne å studere. Stå på! LOVE YOU!!! :*

-Lovise<3

Ragnhild

11.08.2010 kl.13:49

Så flott, Linni. Hvis man ønsker noe nok klarer man det, tror jeg :) Masse lykke til ! Var det ikke utrolig høye krav for å komme inn på legestudiet?? Du er ikke bare vakker, men klok også :)

emilie mikalsen

11.08.2010 kl.13:53

Jeg har også alltid hatt lyst til å bli barnelege. Fordi jeg selv har en sykehus historie, jeg ble født med en hjertefeil og fikk transplantert et nytt hjerte i 2003, i 2007 fikk jeg en avstøtning og var nær døden alt for mange ganger, etter avstøtningen har jeg aldri blitt helt frisk, men hjertet fungere normalt! Jeg har sett hvordan leger jobber. Det var mange leger som klarte å redde meg når jeg var dødssyk og det har inspirert meg, jeg har lyst til å redde andre mennesker, fordi det var leger som reddet mitt liv, jeg vil gi noe i gjengeld :)

ToneM:)

11.08.2010 kl.13:55

SUPER SPENNENDE VENNEN !!!! Ønsker deg ALL LYKKE i verden på ferden !!!!! :))))

Men ikke si at 'alle' vil bli leger da for det er et av de SISTE yrkene jeg kunne tenkt meg, HUFF !!! er faktisk EVIG takknemlig for at noen vil bli det, hehe ;))

Og jeg ser egentlig mer opp til de som har vaskejobber for å ta et eksempel enn de som har lege som tittel, HELT seriøst !!! For jeg mener at slike jobber er EKSTREMT viktige for samfunnet !!! Jeg har aldri hatt sansen for 'lesehester' eller studiefreaker;), selvom min egen far er en av dem. Jeg har tro på at man kan komme langt uten dette om man har troen på seg selv !! Det viktigste er å forsørge sin familie til syvende og sist !! Og en tittel sier ikke mye om en person........

<3 <3 <3 <3

11.08.2010 kl.14:33

Høres bra ut, men det er større behov for psykologer. Det er omtrent like vanskelig å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi som på medisin og like mange år å studere. Du kan jo bli barnepsykolog?

Juliet A Broderstad

11.08.2010 kl.14:38

Hei ! Jeg er en jente på 17 som misstet Mamman min i kreft for (om en uke) to årsiden. Etter dette skjedde, har jeg alltid gjort alt jeg kan for å hjelpe ALLE andre som har kreft/pårørende.. fordi jeg vet hvor sykelig vondt det er.

Nå har det seg slik att ei jente fra bygda her jeg bor har fådt kreft, og en dødsdom.. hun har 3 måneder igjenn og leve... MEN! så finnes det en alternativ kur som hun har prøvd før, som gjorde henne frisk, men denne gangen må hun betale for den.... 60TUSEN!!!! noe hun ikke har, derfor har kjæresten hennes opprettet en konto hvor man kan sette inn penger på, slik at Marthe får den hjelpen, og medesinen hun trenger.

Skriver dette i håp om at du vill lage ett innlegg om Marthe, slik at folk ser og vil hjelpe henne i kampen! Vi har alle blidt rørt av Regine Stokkes historie, og hvordan hun endte sitt unge liv, la åss bli rørt av Marthes også, men la åss også kjempe med henne, hjelpe henne i kampen, gjøre henne frisk, en hundrelapp er alt som skal til, tenk det? tenk at det er så enkelt som å droppe tipakningen en dag, for og redde ett MENNESKE LIV?..

Så værsåsnill , skriv om det i ett innlegg, ALLE SAMMEN, slik at folk kan HJELPE!

Her er Noen utdrag fra bloggen hennes:

Marthe skriver:

"Tusen hjertelig takk for alle gode ord, og for økonomisk støtte, og til dere som har hjulpet til med å spre ordet og hjelper til med å reklamere for støttegruppa på facebook og bloggen. Dere er fantastiske"

"

KRONERULLING FOR MARTHE

Har du fulgt med på bloggen 'Mirakela.blogg.no', vet du at dette er ei 23 år gammel jente som har fått tilbake en svulst i hodet. Hun har muligens bare 3 måneder igjen å leve, med mindre en behandling faktisk fungerer. Hun har fra før fått cellegift som førte med seg masse bivirkninger, men gjorde ingen nytte for seg.

Hun fikk en alternativ behandling uten bivirkninger som tok knekken på svulsten på TRE dager, men regelverket i Norge sier at hun ikke kan få samme behandling igjen før de har prøvd med cellegift på nytt. Cellegiftbehandlingen foregår i 2 uker, og hvis svulsten ikke har blitt mindre innen da, så kan hun få den alternative behandlingen igjen.

Problemet er at hun nå må betale for den alternative behandlingen av egen lomme, og det koster minimum 60 000 kr. Det koster enda mer om behandlingen tar lengre tid denne gangen. Derfor har samboeren hennes startet kronerulling. Du finner all info i gruppen på Facebook her.( http://www.facebook.com/group.php?gid=146676212026011#!/group.php?gid=146676212026011 )

Jeg håper dere kan ta dere tid til å spre dette videre på bloggene deres, bare kopier all taksten her om du vil. Det viktigste er at dette når fram til folk, og at hun kan få behandlingen sin! Tenk om det hadde vært deg..."

http://mirakela.blogg.no/

Marthe skriver:

"Jeg vil ikke dø nå. Jeg er så sliten i kroppen at jeg snart ikke orker mer, men jeg vil leve- og oppleve! Jeg vil så veldig gjerne, over alt på jord. Jeg vil se mer, høre mer, oppleve mer, le mer, føle mer... "

MVH

Julie A Broderstad / powderwhore.blogg.no

victoria

11.08.2010 kl.15:04

mammaen min elsker og lese på bloggen din.jeg synes du er kjempe fin

Dina

11.08.2010 kl.15:07

Lykke til Linni.Tror på deg, du klarer det du er flink og kjempe søt.

Hilde

11.08.2010 kl.18:28

Kjmpe spennende du vil bli lege =) MEN..nå studerer jeg medisin ved NTNU i Trh, og det er ingen lett utdanning! Går 3 året og leser gjennomsnittlig 4 t om dagen! Så sånn nettbasert studie e bare piss. Men stå på du Linni, kjempe bra du vet hva du vil- håper du får det til ;)

klem hilde

11.08.2010 kl.18:30

Bare 23 år!? Er ikke du en 85-modell da? :)

KRistin

11.08.2010 kl.18:52

Døde moren din på grunn av leddgikten?

nora

11.08.2010 kl.19:29

stå på linni dette vet jeg at du klarer

Katrine:)

11.08.2010 kl.23:00

Jeg sier bare STÅ PÅ linni!!!! Du greier det, du har oppnådd så mye til å bare være 23, da greier du en hel masse til du er 110;)

Tonje :)

11.08.2010 kl.23:16

Lege er virkelig noe jeg også kunne tenkt meg å bli! :-D stå på!

Tina

12.08.2010 kl.00:17

kan du d? for marthe? hun kreftsyke?

Anonym

12.08.2010 kl.08:51

Hva med sykepleier da Linni? Veit det ikke har så høy status som lege, ikke på langt nær heller.. Men du får virkelig arbeidet med mennesker på en flott måte som sykepleier. BLir kjent med pasientene på en helt annen måte. Anbefales på det sterkeste! Også er det jo mye kortere utdanning da :-) Lykke til med studier :)

savannen

12.08.2010 kl.22:46

Så utrolig bra! :) Følger bloggen din, du er en utrolig positiv og inspirerende person! Lykke til med studiene :)

12.08.2010 kl.23:45

Tøft gjort, men tror nok at du vil få et nærmere forhold til barna som helsesøster eller "barnesykepleier".. på et sykehus er jo legen bare innom og går igjen.. sykepleierene er ut og inn hele dagen og er de som passer på:)

Tonje - www.tobnje.blogg.no

13.08.2010 kl.00:03

åå så spennende da!

Jeg tror du klarer det fint om du bare vill.

Lykke til uansett hva som skjer , for det fortjener du! :-)

<3

Line Victoria Husby

13.08.2010 kl.13:29

HURRA, søta mi! Jeg var innom Bjørknes her om dagen selv, fikk massevis av god hjelp!!! :-)

Skal ta grunnfag medisin for å "se om det er noe for meg" nå, så da blir det du, jeg og Aylar på skolebenken i høst! ;-) Vi burde jo i grunn starte egen klinikk, hahahah! :-)

Nå må vi se å få til noe sammen en dag, syns jeg!

Masse klemmer til deg!

13.08.2010 kl.19:57

føler meg ikke helt bra. kan du lege meg?

Elisabeth

13.08.2010 kl.23:39

Anonym; Jo, Linni er 85-modell hu. Men der hvor Linni skrev at hu var 23 år, sto jo da i kursiv, hvilket vil si at det var sitat fra det hun skrev på bloggen sin for 2 år siden. DA var hun altså 23 år. Hadde du lest litt nøyere, hadde du fått med deg det ;-)

Ann-Charlotte

02.11.2010 kl.10:45

Hehehe bra bilder hehehehe:)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits