Gudforeldrene!

29.07.2010

57453-1-1280422694543.jpg
Elhami og Sarah har kooost seg ihjel med Dennis, og Dennis med Gud foreldrene sine.
Han var frisk hele uken, blid og fornøyd og det er vi kjempe glade for. Ringte han som sagt flere ganger om dagen. Det var en av de beste dagene i mitt liv, men også de verse ettersom jeg savnet Dennis noe helt fryktelig mye. En gang måtte bli den første hvor vi reiste fra han, og glad det er overstått for å si det sånn.  Føler liksom at jeg mangler noe når han ikke er med meg, og det er veldig slitsomt i lengden. Blir sikkert bedre når han blir større.. Eller?

Ble drit sur inni meg når visse folk sa ," ååh, så deilig å få litt fri" , "bare dere to alene uten barn med".
Ble alltid litt sur da jeg hørte det og svarte HVER gang at der tok de grundig feil for han er aldri i veien, eller noe å ta seg fri fra. Jeg gruet meg til å reise fra han 1 mnd før vi dro. Vi kunne jo ikke tatt med han til Amerika på den lange reisen, jobben og alt andre vi gjorde der. Var faktisk glad han ikke ble med da vi brukte 24 timer på å komme oss ned dit pga forsinkelser. Det er hardt for oss voksne, tenk på lille knærten vår da. Off..

Men uansett, han hadde det 10 ganger bedre enn meg mens vi var borte fra hverandre, men koste meg så klart masse med faren hans, og herregud så mye jeg har klemt, kost og kysset på Bernhard. Jeg trenger overdose kjærlighet og har så sykt mye kjærlighet å gi, så jeg gav nok ekstra mye kjærlighet til Bernhard på den turen som jeg pleier med Dennis. Holdt hverandre i hånden hele tiden, og fikk virkelig pleiet kjærligheten, så verdt det var det absolutt.

Da Sarah, Elhami og Doddi stod på flyplassen, løp jeg så jeg mistet all bagasje og klemte Dodd ihjel. Han strålte så sykt mye, og smilte så det gikk rundt hele hodet nesten. Tårene rant på meg og rakk jo ikke å nusse han nok før Pappan hans dro han ut av hendene mine, og det er klart han gjorde. Han har savnet Dennis like mye som meg. Det er deilig å føle så mye kjærlighet for et så lite menneske, og det er deilig å ha bevist for Dodd at det er greit at Mamma og Pappa reiser bort, fordi vi vil alltid komme tilbake til han.

Tusen hjertlig takk for min bestevenn Sarah og Elhami. Tenk å være 24 år, og bruke en hel uke i sommerferien på å passe på fadderbarnet sitt. Altså jeg mener, hvem andre enn Sarah og Elhami hadde giddet det?? De forguder jo Dennis og takket ja med en gang jeg spurte forsiktig på SMS til og med.
Besteforeldrene hans skulle bort selv på ferie, samme skulle tantene og onkelene, og faren min bor jo i Stavanger, og ingen av de andre fadderene kunne gjort det, eller venner av meg, så da sier jeg igjen, TAKK GUD for Sarah!!!!!
 
Hadde Moren min levd og jeg hadde spurt om hun kunne passet Dennis, hadde jeg ikke rukket å legge på før hun hadde kommet inn døren og sluppet alt hun hadde i hendene av planer osv. Sånn var Moren min, og sånn er min bestevenn Sarah. Hun vet at Mamma ville gjort det, men ikke kan da hun ikke lever, så derfor vil hun vise for meg at hun er her for meg på alle mulige måter og sånn er jeg for henne. Alle kan si de har en bestevenn, men når det virkelig gjelder er det ikke alltid de kan stille opp, og da er de ikke en beste venn.. Jeg hadde aldri forventet at Sarah skulle si ja sånn uten videre, hun droppet jo syden turen med Elhami uten at jeg visste det.
Hun fikk så klart betalt, da det bare skulle mangle, pluss gaver, bl.a Ipad som hun er helt hektet på nå. He he.
 
En definisjon på bestevenn er Sarah!! Jeg er glad i alle vennene mine, men Sarah er unik og er som 20 venner, en søster, en Mor og alt på en gang og det samme mener hun om meg. Med andre ord, jeg elsker bestevennen min og er så glad Dennis også har hun i livet sitt. Hurra for Sarah!


l i n n e a

29.07.2010 kl.19:26

Jeg har blogg VS blogg - melde deg på?

http://linnid.blogg.no :-)

MaddYlvis

29.07.2010 kl.19:27

Først må jeg bare si Gratulerer som nygift :)! Jeg er fast leser og har hvert det en god stund, og første inntrykket av deg, før jeg fant bloggen din var ikke akkurat det beste, men når man leser det du skriver blei jeg helt overbevist at du er den mest jordnære jenta jeg noen gang har hørt om. Diskuterte det faktisk med en venninne av meg som var helt enig! Så lykke til videre fra fast leser!!

Karoline

29.07.2010 kl.19:28

Så fint. Har dere giftet dere eller? VIL GJERNE HØRE MER! :)

Maria

29.07.2010 kl.19:29

Du er så herlig Linni! Setter virkelig pris på alt mulig. Sarah virker helt herlig,DERE er heldige som har hverandre!:)

Pernille

29.07.2010 kl.19:41

Vet akkurat hvordan det er hehe :) Sånn var det for meg også det første året til sønnen min, var helt oppslukt i han og morsinnstinkt og morskjærligheten overdøvet absolutt alt..herlig tid! Men med tid og stunder vil ok sikkert du også sette pris på tiden dere ev får fra hverandre inimellom..tror nok ikke de du hører fra som sier "åå så deilig å få litt fri" sier det vondt ment ovenfor barn,men ofte så ER det veldig godt å få litt tid for segselv å gjøre andre ting..ta vare på segselv og sine interesser, om det er å være med veninner på tur, eller dra på håndballtrening eller hva det skulle være :) Husker jeg var møkkasliten en periode (er alenemor og hadde ingen avlastning what so ever, ikke familie eller venner som hjalp, var 24/7 hjemme) og etterhvert som de blir størrre så kommer det noen utfordringer ja..folk bare sa til meg, bare vent, det blir værre :O sukk hehehe, og det er sant, ikke i vondt forstand,men utfordringene blir større og større etterhvert som gutten min blir eldre, spesielt kanskje for oss som er alenemødre og ikke har far helt inni bildet..me ingenting er vondt ment ovenfor barna, vi elsker jo de over alt på denne jord!! Men både vi og barna har godt å ha tid fra hverandre, barn har godt av å forholde seg til andre mennesker, og jo flere som er glad i dem og har lyst å være med dem, dess bedre (sier ikke at man skal sende barnet sitt runndt til alt og alle,men du forrstår sikkert hva jeg mener) Og vi har godt av å ha egentid :)

Camilla

29.07.2010 kl.20:54

Kan tenke meg at det var utrolig deilig å se han igjen! Sarah virker som verdens beste veninne! Må kose dere masse med Dennis nå :D <3

Elise

29.07.2010 kl.22:34

Herregud! Sitter og gråter over hva du har skrevet nå. Du er et helt nydelig menneske Linni! Jeg beundrer deg virkelig! Håper jeg blir som deg, og at jeg får et liv som deg når jeg blir voksen :)

29.07.2010 kl.22:41

hun virker som en super venn :) tipper Dennis var glad når han fikk se mammaen & pappaen sin igjen ja :=)

sjekk gjerne ut denne hvis du kjeder deg en dag http://game4life.biz :)

Behagens - hva?

29.07.2010 kl.23:26

Oi, ble rørt nå jeg av det du skriver om din beste venninne, og om moren din :) Unner deg alt godt. Av en eller annen grunn er jeg overbevist om at du må jo bare en av norges snilleste mennesker! :)

Det er nok ikke uten grunn at du har en så god venninne. Føler faktisk for å ringe bestevenninnen min nå. Det er viktig å ta vare påde. Takk skal du ha, for at du er så god :D

hege iren halsnes

30.07.2010 kl.00:02

hei :D

ville bare si eg elske personligheten din, at noe så nydelig vesen kan vær lika nydelig innvendig, er vel det nermaste perfekt du kan komma :)?

lese bloggen din kver dag, og har aldri tenkt å stoppa me det:D

klem stavanger jenta!

forresten er Dennis heilt nydelig liten kid :)!

Ainur

30.07.2010 kl.00:15

Fint med sånne venner:)

Dennis er søtest! *smelt*

rikke

30.07.2010 kl.03:31

Det er så utrolig skjønt at du kaller han Dodd!

Veldig bra du sier ifra om hvor feil folk tar når de mener han "er i veien" men også veldig godt å lese at dere har kost dere med kjærligheten :)

jeg har ikke vært hjemme på ett par dager så jeg har ikke fått lest bloggen din, men liker veldig godt at du skriver lange innlegg, for da kommer du med "hele" deg.. :)

Katrine:)

30.07.2010 kl.09:47

Så utrolig bra!!! Blir så glad av å lese om vennskapet til deg og sarah!! blir til og med litt misunnlig for at jeg ikke har en som dere;p Mengodt å høre også at du og bernhard fikk litt tid til å pleie kjærligheten også;) Og jeg tripper dere tre er fulle av kjærlighet så dere bare flyr rundt på vinger nå;) hehe, dere er skjønne dere!!:)

ToneM:)

30.07.2010 kl.13:07

Ja HURRA for Sarah og ikke minst HURRA for deg, du er bare helt FANTASTISK, jeg slutter ikke å bli overraska !!!!!! Du er og blir helt UNIK er du !!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

Linda

30.07.2010 kl.13:12

Du er heldig som har en så god venninne! Jeg skjønner også hva du mener med at Dennis ikke er i veien. Jeg hadde det sånn med mine barn da de var små og jeg ville bare være med de mest mulig! Men jeg skjønner også at det var best for Dennis å slippe den lange reisen og at dere har kost dere!Klem

Anette L

30.07.2010 kl.19:56

Så bra at du har mange gode mennesker i livet ditt. Det fortjener du LInni!

Ang det å dra på ferie uten barn, så har det jo blitt veldig bonus. Man gleder meg seg til å dra på ferie- også blir gleden dobbelt så stor når man skal hjem for da kommer man jo hjem til gullet sitt!!!

30.07.2010 kl.21:18

OI, shiit! du er heldig :) <3

lena

30.07.2010 kl.22:02

Det beste i hele verden er og være mor:)

Silje Therese

31.07.2010 kl.19:32

Gratulerer som mrs bentzen? eller husker ikke helt hvordan det skrives ,, men uansett, det er så gøy å lese bloggen din fordi du virker så ærlig, og man får et helt annet inntrykk av deg enn det man får ofte gjennom media. På en postiv måte. leser bloggen din hverdag, : )

Alenemamma Ansja

01.08.2010 kl.20:18

Må man være borte fra barnet/barna sine så må man bare... men de som stikker av i flere uker osv på pur f de er ikke helt gode tror jeg :p

Stian

02.08.2010 kl.10:29

Herregud for ett fint innlegg :-) Du er jo bare helt fantastisk :-D Skulle ønske det var fler i verden som roste folk like mye som deg :-) Ha en stålendes uke i marbella :-D

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits