1 dag til vi reiser ;( ;)

19.07.2010
Vi reiser imorgen, så i dag har vi ordnet og pakket alt ferdig.
 
Min bestevenn Sarah, skal jo bo hos oss mens vi er borte, så det er bra for bl.a gullfisken Shelly og blomstene mine. He he..

Jeg må fortelle dere hva som har skjedd i det siste..

Er jo kjent for å være ufrivillig dramaqueen..
 
Først så startet det med at jeg plutselig oppdaget at jeg var rød over hele meg, så det så ut som jeg rett og slett hadde skabb.. hmm, begynte å lure VELDIG på hva dette kunne være. Ringte selfølgelig legevakten, og de mente at jeg ihvertfall ikke burde ligge å sole meg, så ble ikke noe tur til stranden på oss. Kom plutselig på at jeg hadde lest bak på en av vitaminflaskene som jeg tar for hår og neglre(Hår Pantotèn) at hvis man tar de tablettene uten at man har spist, kan spesielt følsomme personen få forbigåene (1-2 timer) rødlig hudfarge etter inntak.Dette viser at blodsirkulasjonen i huden øker, og at det er uskadelig og kan unngås ved inntak av mat rett etter. Men hvis det varer lenger bør man slutte. Jeg har gått på disse i 10 mnd nå, og har aldri opplevd det før på søndagen, etter at jeg hadde spist på Mc'ern, så trodde det var cheesburgeren jeg plutselig reagerte på?! Ble spesielt rød på knærne og på begge armene. Syntes så klart det var litt scary og gjorde ikke annet enn å vente i 2 timer, for å se om det gikk vekk, og HELDIGVIS var det bare vitaminene, Hadde ikke spist før jeg tok pillene, og vi dro jo på Mc Donalds for å spise frokost, så kroppen min reagerte på at jeg tok de pillene uten å ha spist, så det gjør jeg ALDRI igjen;)

SÅ, satt vi og så på film da vi plutselig hørte et syyyykt høyt SMELL, og som alle andre mennesker er jo vi også drit nyskjerrige, så vi løp til vinduet og så at hele Frogner sto å kikket ut av vinduene sine og løp ut på hverandaen. Det var 2 biler som hadde kræsjet. Usj, så ekkelt, men det gikk heldigvis bra med de.

SÅÅÅÅ, satt jeg i bilen med Dennis i dag og ventet på Bernhard mens han var inne på Space world for å kjøpe Nintendo DS. (Min andre rosa gav vi jo til den herlige sønnen til Mia Gundersen da vi var på god kveld Norge tur med de i Thaiand i fjor ;) he he.. Men det jeg skulle si var at jeg så det stod en veldig tynn dame og glodde inn i en slags steinmur for å prøve å se seg selv, ettersom hun prøvde å sminke seg, men så klarte hun ikke det, og da gikk hun til et vindu ved bilen vår og prøvde å sminke seg der.. Kjente at hjertet mitt banket litt fortere og tenkte: "Skal jeg låse døren?", men så så jeg en gang til på henne og fikk vondt inni meg og tenkte,: "Hva kan hun gjøre med meg? Hvis jeg knipser på henne faller hun jo i bakken stakkars," da hun absolut ikke var 100 % stødig på beina.
Jeg rotet litt i vesken min, til jeg fant et speil, lukket opp døre og sa: "Hei, vær så god, du kan få låne speilet mitt, " Hun svarte: "hæ? hva? mener du det? Tusen takk!" så satte hun seg ned og begynte å tegne brynene sine, og det var da jeg oppdaget noe helt spesielt og sa: "OJ, vi har lik øyenbrynspenn, den er bra!", og svarte hun: "ja, kan du holde speilet sånn at jeg ser bedre" så sa jeg: "Klart jeg kan, og klart jeg hjelper en "søster" i nød hvis hun må sminke seg". så lo hun litt og sa: "Har du hørt om Karma, what goes around- comes around, "og da svarte jeg: "ja, jeg pleier å si det, og don't worry- be happy" Så sa hun: "jeg liker ikke folk som prøver å være snille, bare for å få karma, men ekte mennesker som deg, som er snille og hjelpsomme på ordentlig, og de, de skjer det noe bra med."
 
Da svarte jeg: Men jeg føler ikke at dette er snilt, men at det bare skulle mangle at man stiller opp for hverandre når man kan, og denne gangen kunne jeg stille opp med et speil."
 Hun begynte å fortelle om at hun hadde blitt banket før, ranet og at hun jobbet som modell da hun var 16, men sluttet fordi hun ikke likte modeller, og at hun mente de var kyniske, arrogante, selvopptatte osv.. Ehm..Da svarte jeg med en litt beskjeden stemme:  "Men jeg jobber som modell.. Og er enig at mange modeller er det, og derfor har jeg lovet meg selv å aldri bli som "De", og det er viktig å aldri gre alle under 1 kam! Så sa hun at det var bra, og fortsatte med å fortelle at hun mistet babyen sin 4,5 mnd på vei, og at hun ble helt knust når hun hørte babyer.. hun hørte jo at Dennis satt bak i bilen og lo og pratet, så sa jeg: "jeg er lei for at jeg ikke kan gjøre noe for deg, men jeg kan be for deg" Hun spurte da om jeg også var Kristen, og da fortalte jeg at jeg ber med sønnen min hver kveld!" Hun fortsatte videre og fortalte at hun ville navnet datteren sin for, Maria, hvis hun fikk jente, og ,Aron, hvis hun fikk gutt, da det er Kristne navn.
Så sa hun at hun satte stor pris på at jeg hjalp henne med det speilet, og at Norge burde være et godt land og bo i for alle, og at det burde finnes bedre hjelp å få enn det det er, og det sa jeg meg enig i. 

Plutselig kom Bernhard og så på meg med de store øyne og forstod svært lite der jeg satt med en dame på huk foran meg og holdt et speil i hånden..

Hun sa noen kjempe fine ord til meg som jeg velger å holde for meg selv, og så ønsket jeg henne lykke til med alt og sa at hun kunne beholde speilet mitt,
 
Bernhard bare: "ØØØh, hvem var det? og da sa jeg: " en venninne bare" ;) 
  
Jeg rett og slett elsker å prate med mennesker som er spesielle, kanskje derfor yndlingsprogrammet mitt er " Nordens herligste med Ylvis brødrene. De møter jo så herlige, sprudlende og litt utenom de vanlige menneskene, herlig å se på!

Føltes godt å snakke med denne damen, og det får meg til å innse hvor heldige vi andre er som har tak over hodet, god helse, og folk som er glad i oss. Jeg driter langt F i hvor klisje jeg høres ut nå, men mitt største ønske er at jeg skulle ønske ALLE hadde det bra med seg selv! Da mener jeg ALLE! ALLE!

Ja ja.. det er det som har skjedd i mitt liv de siste dagene..

Nå må jeg legge meg.

Skal grytidlig opp imorgen.

Natta klem fra meg.


Katrine:)

19.07.2010 kl.22:18

Hehe, jeg gleder meg til å lese hva det er det du må fortelle!!!!! :D Fort deg;D Flinke dere er som pakker:) OG snill sarah er som vil bo hos dere:)

Camilla

19.07.2010 kl.22:28

Dere må ha en utrolig fin tur! <3 Håper du kommer til å blogge selvom du er på tur! Kos deg masse sammen med Bernhard og Dennis =D og ha en strålende kveld videre! <3

Maria Rebeccas verden

19.07.2010 kl.22:37

utrolig nydelig sminket på de bildene der... god tur:)

maren

19.07.2010 kl.22:47

Ha en riktig god tur :)

Håper dere får det kjempe fint.

Ha en kjempe fin sommer videre og kos dere !

God sommer<3

Hilsen Maren.

Hadde blitt KJEMPE glad om du hadde svart meg tilbake her. :-D

gulltopp

19.07.2010 kl.22:48

Gudameg så nydelig du var på disse bildene!

Maria Tessem

19.07.2010 kl.22:53

kult :)

:)

19.07.2010 kl.23:14

Du er såå nydelig både innvendig og utvendig! :D skulle ønske alle hadde vært som deg! :)

Samira

19.07.2010 kl.23:16

Hei!!

Det er noe ved deg som rører veldig, du er så følsom og godhjertet. Jeg elsker både deg og bloggen din :) God tur til DEG <3 og dine ...

Samina

19.07.2010 kl.23:20

Linni Meister du er et herlig menneske, det du gjorde vet jeg ikke om jeg kunne gjort, og ikke mange andre heller. Jeg ønsker deg virkelig alt godt, du er fantastisk!

Jeg flytter til USA neste mandag, kan du vær så snill ¨å be for meg? Ønsker en ny start på livet, og få drømmene mine oppfylt. Er enig med deg om at alle skal ha det bra med seg selv:)

Masse til lykke med deg og livet ditt, Dennis og Bernard er så heldig som har deg i livet sitt!

Katrine:)

19.07.2010 kl.23:24

Så snillt gjort!!:) Jeg syns alle mennesker er spesielle, det som er dumt er at andre skjuler det og prøver å være andre. Men var utrolig snillt gjort linni!! Og det er litt av hvert som skjer rundt deg ja;) hehe:) Goooooood tur i morgen!!!:D

Ingrid

19.07.2010 kl.23:28

Alle burde vært som deg, Linni! Du er virkelig snill :)

Karoline

19.07.2010 kl.23:30

Du er så utrolig hyggelig å hjelpsom, Linni! :)

Dere må ha en riktig good tur imorgen :-)) kos dere MYE! :D

Ingrid Flått

19.07.2010 kl.23:34

Historier som denne, og det at du faktisk er et stort nok menneske til å være så snill er grunnen til at jeg elsker å lese bloggen din. Bernhard og Dennis er virkelig heldige som har deg :D Håper du får en kjempe fin ferie!

Klem Ingrid <3

Hege

19.07.2010 kl.23:44

Det burde vært flere mennesker som deg der ute, Linni :) Du virker så snill, godhjertet og er et godt forbilde for andre.

God tur i morgen! Håper dere får en kjempe fin ferie og koser dere masse :)

smej

19.07.2010 kl.23:48

God tur=)

benedikte

19.07.2010 kl.23:55

Du må være verdens søteste person! Tenk å være så snill og godhjertet. Ha en fin tur:)

Ranveig

20.07.2010 kl.00:18

så søtt, <3 det skulle vært flere mennesker som var slik som deg : D

L-S

20.07.2010 kl.00:19

Dette beviser bare hvor tvers igjennom godhjerta person du er det Linni!!! :) Håper dere får en fin tur imorgen :)

Behagens - hva?

20.07.2010 kl.00:23

Så søtt :) Du er bare god, du.

Du vet, "Den dagen hvert eneste menneske på denne jorden kan se seg selv i speilet og være fornøyd med hvem de er - den dagen blir det fred på jorden".

Du er vel en av de som kan se seg i speilet? Flere skulle vært som deg :)

Monica

20.07.2010 kl.00:26

Så utrolig snill du er Linni. Du virker som et helt fantastisk menneske som har omsorg for alle rundt deg. Det er en flott egenskap å ha!

God tur! :)

ToneM:)

20.07.2010 kl.00:27

GODHJERTA som alltid du skjønne !!!! elsker også å snakke med mennesker som er litt utenom det vanlige, de gjør livene våre SÅ mye rikere !!!! og bare det å kunne strekke ut en hånd sånn i hverdagen eller hjelpe noen, JA, det er det BESTE som finnes!!!!!:))))

uff ekkelt med de tablettene, godt det ikke hender om man tar dem med mat da, men syns det var skummelt lell;))

SUUUUUUUPER GOOOOOD TUR !!!!!!!!! <3 <3 <3 <3

enny

20.07.2010 kl.00:40

Hei :) du er skikkelig kul ! og en synsykt god mor ! det er nok det som er grunnen til at dennis er så blid og glad :D Jeg har bursdag 7 august, og blir tennåring, jeg gruer meg skikkelig ! kommer til å savne å bare kunne være liten liksom.... og alle i klassen min er blitt så voksene liksom, guttegærne og sånn, jeg har jo ikke så lyst å vokse opp så fort, og nå skal det gamle hutes våres rives ned, og det er kjempe trist, det var det første huset jeg bodde i.et er kjempe trist, for jeg har mage rare, men fine minner fra der....

skulle ønske jeg kunne spole tilbake ett år, det hadde vært mye lettere :) Ser hvertfall opp til deg :D

marthe

20.07.2010 kl.00:48

Du er et fantastisk menneske, Linni Meister.

Stine

20.07.2010 kl.00:48

Jeg blir alltid glad av å lese bloggen din, Linni. Du er så herlig tvers igjennom god! Ha en flott tur :)

Vilde.

20.07.2010 kl.00:48

God tur, Linni :D dere må kose dere kjempe mye!

Jeg elsker bloggen din!!

20.07.2010 kl.01:09

Jeg kom over noen FHM-blad i dag som vi har liggende, og på forsiden av et av dem, var du. "Åh, det er jo Linni" sa jeg, "jeg må bare lese litt av hva hun har skrevet, jeg føler jo nesten så jeg kjenner henne nå" sa jeg til samboeren min. Han svarte, "herregud, det er jo sånn som syke folk sier" :-p

Rart med det, men man blir litt kjent med deg gjennom bloggen din føler jeg :)

Jeg har iallefall sett for en utrolig vakker jente du er, både på utsiden og innsiden. Jeg har ingenting vondt å si om deg, du er så hærlig fantastisk, så positiv og ærlig. Jeg skulle ønske jeg hadde en venninne som deg!

The L home

20.07.2010 kl.01:32

Ååå, så koselig, du er virkelig en GOD person :D Hvis man bare tar seg tid til å lytte til fremmede, er det det mest utrolige man kan få høre...

Sivi

20.07.2010 kl.01:55

Du er et utrolig bra menneske Linni! God tur :)

Ebo-Flesk <3

20.07.2010 kl.02:15

Sykt fin sminket på de bildene ja! Hadde vært kult om du laget en sminkevideo ;)

Utrolig tøft av deg å hjelpe den tynne damen! Jeg tror jeg hadde låst døren, for jeg er så redd av meg, noe som er utrolig dumt :(

Lise

20.07.2010 kl.02:56

Du er et godt menneske :D

Jeg er blond slik som deg og har villet ha slike striper i håret slik som du har, hva heter den fargen? Takk på forhånd hilsen trofast leser.

makkaogthepakka

20.07.2010 kl.04:06

god tur: )

vi digger dere :D

Åse Iren - Ruset på livet!

20.07.2010 kl.08:54

Du beviser bare gang på gang hvor HERLIG du er!

Sånne som DEG gjør Norge til ett bedre land og bo i!

Får helt vondt i hjertet, er glad du kan være ett forbilde og hjelpe oss andre og gjøre det samme!

Anne

20.07.2010 kl.10:00

Åhhh - du er et fantastisk GODT og jordnært menneske! Du er så ekte og autentisk! Inspirerende! :)

GOOOD TUR til dere alle B-)

Kamilla K

20.07.2010 kl.10:07

Veldig godt gjort av deg. Vi burde hatt flere folk som gjør gode gjerninger uten å tenke på det som noe annet enn en selvfølge. God tur!

20.07.2010 kl.10:33

god tur :-))

Line kjersti

20.07.2010 kl.10:49

du er gjennomført god...hadde bare alle visst hvordan du er og lest bloggen din. Jeg har et helt anna syn på deg nå enn det jeg hadde for noen år tilbake:-)

Du er unik!

Goooo Linni!!!!!!!!

Sandra Enger

20.07.2010 kl.11:07

:)

Kristin Elizabeth

20.07.2010 kl.14:47

Så snill du er, Linni !

Ønsker deg alt godt i livet :)

God tur :)

stine

20.07.2010 kl.15:12

gud for ett bra menneske du er linni! elsker deg og bloggen din. du gjør dagen min bedre, ofte:)
naw, snill du er Linni! :)

Carina

20.07.2010 kl.16:32

du er kjempe fint sminket, hvilken sminke har du brukt på bilde? :) kan du lage en video når du sminker deg sånn? god tur ;)

20.07.2010 kl.19:25

ååå.. nå satt jeg med tårer i øynene! det er ikke mange som er så godhjertete, snille og høflige som deg. du virker i allfall sånn, kjempefint at det finnes sånne som deg, håper mannen din tar var på deg og er grei mot deg; det fortjener du! od tur til las vegas!
mvh. Mia

Stina

20.07.2010 kl.20:19

du er fantastisk linni! alle burde være som deg :)

Deadbarbie

21.07.2010 kl.09:53

Utrolig skjønn siste historie, flere mennesker burde vært slik.. Jeg har ofte merket at de gangene jeg tar motet til meg og spør noen om de vil ha hjelp eller om det er noe jeg kan gjøre, så føles det så utrolig bra. Jeg tror rett og slett bare ikke folk TØRR. Det er liksom Norge, og det er ikke til å legge skjul på at vi er litt reserverte ovenfor hverandre.. :-)

Bella

21.07.2010 kl.15:13

så søøt! Synes bloggen din er så GOD. bloggen din skiller seg ut fra de millioner ander bloggene her i verden - og det er jeg sikker på at er pga personligheten din :) STÅ PÅ. du inspirerer masse, masse!

klem Isabel

ingrid

21.07.2010 kl.20:41

åååe, du er en hærlig person linni ^ ^,

før trodde eg du var sånn bitchy men eg tok feil, du er jo en av den søteste personen eg har hørt om :) kunne ønske alle var like snill som deg!

Kristinmor

21.07.2010 kl.22:57

Du er et vakkert menneske Linni, av skjelden sort!

Hadde alle vært like ærlige og oppriktig gode som deg hadde verden vært et mye bedre sted :)

Det er grunnen til at jeg leser bloggen din hver dag :)

Lisa Marcella

21.07.2010 kl.23:03

Du må være det snilleste mennesket jeg noen gang har hørt om. Så omtenksom og god, med verdens største hjerte :) Du har en flott familie, Linni. Ta godt vare på de :)

christiane

22.07.2010 kl.13:02

du virker så utrolig søt og go :) liker bloggen din kjempe godt, syns det er bra at du skriver om litt forskjellige ting og ikke bare overfaltiske ting som mote f.eks =)

maria

22.07.2010 kl.22:29

du er virkelig en helt fantastisk person Linni!

elsker bloggen din! du er den mest varme personen jeg vet om!

23.07.2010 kl.19:52

du er jo bare fantastisk!

23.07.2010 kl.20:06

Linni er PEN PEN PEN PEN PEN PEN PEN

Lydia

24.07.2010 kl.23:38

Du er meg nå ei herlig jente/dame (hva skal man si?;P)

Sunniva

26.07.2010 kl.07:23

omg. Jeg ble helt rørt av å lese det du skrev. Du er virkelig en jeg ser opp til! og en herlig person! Jeg vil egentlig bare gi deg en stor klem, du virker som en kjempe snill person :) selv er jeg bare 14, og du er forbildet mitt, always.

AJ

31.07.2010 kl.22:28

Sitter her og gråter jeg, du er et utrolig bra menneske, som vil hjelpe alle i verden og i tillegg er veldig ærlig og snill, ja alle skulle vært som deg!!!!

:')

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits