Dennis skal sitte BAKOVERVENDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16.07.2010

57453-1-1279270840347.jpg

Har fått inn sykt mange kommentarer om Dennis sitter foroverlent i bilen.
Vi har ALLTID hatt han bakovervendt slik dere ser på bildet over, da det helt klart er det tryggeste.
Vi solgte denne bilen, og venter nå på den nye.
 I mellomtiden har vi en AUDI leiebil fra AVIS- bilutleie på Skøyen. DE instalerte setet mens Bernhard så på og mente at setet SKAL stå den andre veien???! Da Bernhard hentet meg, så jeg at Dennis satt den andre veien, og det første jeg sa da var: " Duuu, han kan ikke sitte den veien, det er farlig!" Så svarer Bernhard; " Nei, de på AVIS sa at setet skulle stå den veien, og at det er bygd for at bebiser kan sitte den veien.."  

Hmmm. Syntes det var litt rart, men lot han sitte sånn 1 gang, før jeg skulle sjekke fakta! Rakk jo ikke det før det haglet inn med kommentarer på bloggen min.

I den nye bilen skal de installere setet bakovervendt slik man egentlig skal!
Veldig hyggelig og fint at dere sier i fra på en fin måte, da vi ikke visste det for sikkert, og når man får beskjed om at det er sånn setet skal stå, så tror jo vi på det! Vi er ikke noe sete eksperter, men sånne kommentarer som :" er du gal mamma, har du snudd han allerede," "Det er livsfarlig, og trodde dere tenkte på sikkerheten hans først "osv... SPAR MEG!!!!!
Dere kan da si ifra som voksne mennesker!! Og den debatten deres på http://forum.babyverden.no/tm.aspx?m=20417271&mpage=1
Er det mulig???! 
Et tips til dere er å Ikke skrive elller diskutere noe før dere har fått sjekket fakta, det er dere som driter dere ut da!!!!! Alle kan jo ta feil, og vi vet ikke alt her i verden, og kan jo gjøre feil som alle andre, og da retter man den opp. Men i dette tilfelle var det ikke Bernhard eller min sin feil!

Dere vet hvor høyt vi elsker gutten vår, og vi vil så klart hans beste og det tryggeste for han!
Derfor tok jeg tak i det når det var flere person her inne som SPURTE meg om jeg hadde snudde setet, og at det ikke var anbefalt før de er 4 år. Takk for at det finnes hyggelige mennesker som dere, som spør før man dømmer og slenger med leppen. Tok tak i dette med en gang da.
 
Uansett, de fleste vet hvor fantastisk mor jeg er for Dennis, og de som ikke takler det venter på en hver anledning til å ta meg for noe. Men guess what, Dennis er et sjeldent lykkelig barn som smiler fra morgen til kveld, og lever i beste velgående med fantastiske foreldre ! Det har legen hans og alle vi kjenner sagt. 
Hvis dere prøver å finne noe feil med foreldrerollen vår, vil dere bli sittene i all evighet og enda lenger, for den er det virkelig ingenting å si på!!!!!!!!!

Hilsen en som elsker sitt barn høyere enn alt i hele universet!  


thessiie

16.07.2010 kl.11:07

Uff. Folk må seriøst skaffe seg et liv!! Hvordan kal folk som bor på andre siden av landet beskylde deg for å ha Dennis feil vei i bilen?? Som om de liksom kan vite noe om den saken....

Jaja. Stå på Linni! Er fast leser av bloggen din ;)

rikkee

16.07.2010 kl.11:10

folk er nokk bare sjalue på den nydlige lille gutten du har!! derfor de slenger så med leppa... er trist, men .. hehe =)

Helena <3

16.07.2010 kl.11:12

Det er bare sånn noen er, MÅ finne noe som de skal "pirke" på, hvis du skjønner

hva jeg mener! ;-))

Camilla Marie

16.07.2010 kl.11:20

Ja, det er helt klart tryggest med bakovervendt. Men vet om folk som er delt her også. Ei jeg kjenner var i en bilulykke hvor hun ble kjørt på bakfra av en trailer, og det var masse glass bak i bilen. Hvis barnet hadde sittet i bilen da, hadde han blitt kuttet opp av alt glasset. Så hun kjører med ungen forovervendt. Han er litt eldre enn våre da... Selv kjører jeg med vår Emma bakovervendt:)

Heidi Jeanette

16.07.2010 kl.11:23

Det er synd at noen er så frekke og leie mot andre rundt seg. Man ser tydelig på bloggen din at dere elsker Dennis ! Og det finnes ikke tvil hos meg hvertfall. Bra at du sjekket det opp når du var usikker. Du er en god mor, Linni. Uansett hva andre sier om deg og Bernhard er Dennis heldig som kom til dere.

Mia

16.07.2010 kl.11:27

Dumt at folk skal gjør en så stor sak av det, men fint til de som sier ifra.(på en vanlig måte) ! Det er ikke livsfarlig å ha han den andre veien, men selvfølgelig det beste. Faktisk så kan ikke alle setene stå bakovervendt.

Ha en snabelfin helg :-)

Livi

16.07.2010 kl.11:29

Det er typiske sånne kommentarer du må overse, det er folk som ikke leser bloggen din til vanlig. Dem så bildet, å måtte kommentere. Du er værken en gal mamma eller andre de negative tingene. Du er helt fantastisk <3 Å du elsker Dennis over hele værden, d vises ;) Stå på Linni!!!

Camilla

16.07.2010 kl.11:34

Enkelte folk må finne noe/noen å skrive drit om/til.. I ditt tilfelle var det helt forferdelig, at folk kan skrive sånne ting! Jeg kan vedde med deg at de ikke hadde klart å si det til deg på den måten face to face! De gjør det bare fordi de sitter bak en dataskjerm, hvor de kan gjemme seg.. Hun som spurte og sa at det ikke var anbefalt før de er 4 år, hun er i hvertfall den eneste som tenker skikkelig...

Du, Bernhard og Dennis må ha en strålende dag videre, og kose dere masse! Dere burde bare ikke ta det ille opp, dere gjør alt for Dennis og alt for å holde han trygg <3

Tina

16.07.2010 kl.11:44

Jeg blir så utrolig SINT når jeg leser sånt som dette. Jeg var inne på forumet og leste diskusjonen, SMAKLØST!! Jeg lette rundt for å finne en mulighet for å rapportere tråden og få den slettet, men det er ingen e-post adresse eller noen form for kontaktinformasjon dersom man ikke er medlem selv. Jeg har en sønn på 7 år, jeg var 22 år når han ble født. I barnehagen var samtlige mødre ti år eldre og mer. Du kan tro alle "visste bedre" osv. Det værste jeg vet er småbarnsmødre som blir til noen smålige og skvaldrete nazikjerringer! De har virkelig for lite å drive med, de kan passe på seg selv!!! Stå på Linni, jeg digger deg og det er ingen tvil om at du gjør det beste for barnet ditt!

Emma

16.07.2010 kl.11:50

Typisk at folk slenger med leppa! Ikke la dette gå inn på deg - du er et sjeldent positivt vesen og klart din sønn har arvet dine egenskaper her. <3 Ønsker dere lykke hele familien!

M

16.07.2010 kl.11:52

Leste litt av det som ble skrevet på babyverden.no, og jeg sier bare "Herregud". Er jau opp til deg og samboeren din hvordan dere vil at han skal sitte i bilen. Du sier jau selv at du helst fortrekker bakovervendt og at du garantert kommer til å ha det i den nye bilen, så jeg skjønner ikke hva som er problemet til folk jeg. Dømming, drittslenging og piss preik gjør overhodet ikke ting noe bedre. Bare fordi en på bilutleien sa at det skulle stå forovervendt, så er det plutselig Linni sin feil? En kjendis som har barnesetet andre veien blir stemplet som en klompett idiot av andre? Grow up, folkens.. Alle kan gjøre feil. Vanlig i hverdagen det, men jeg tydeligvis at visse personer MÅ ha det inn med t-skje. I dette tilfelle sier jeg meg enig med Linni at det hverken var hennes eller samboeren sin feil.

Ha en fortsatt flott dag, Linni:) Liker bloggen din godt og sønnen din er bare så ubeskrivelig søøøt:P

Guro

16.07.2010 kl.11:54

oh my god!!stå på Linni..du er en fantastisk god mor!!det kan vi som ikke kjenner deg til og me se!!blir så sint når noen kan komme med slike kommentarer til deg!!du vet det beste for ditt barn og vil bare det beste for barnet ditt!!Lykke til videre og god tur!!klem:)

Erika

16.07.2010 kl.12:08

Jeg synes dere er en kjempefin familie. Dere koser dere virkeligen og nyter av dagene med sønnen deres. Jeg synes du er sterk som står på deg og sier hva du mener og føler. :) Det må være vanskelig å være forelder i disse tider når "alle" kommenterer og KAN alt om hvordan det er å være forelder. De som vet best er de som er foreldrer!

Ta ikke åt deg av alle drittkommentarene. Du er en supermamma og nyt livet!

Elisabeth

16.07.2010 kl.12:09

Herregud. Folk er så idioter. Burde bruke tid på å passe på egne barn heller enn å diskutere noe så tåpelig! Jeg må nesten le. Stå på Linni, du virker som verdens beste mamma! Jeg elsker å lese om deg, dine og ditt på bloggen din. Takk for at du deler med oss :) j25

Blomst

16.07.2010 kl.12:13

Jeg har fått inntrykk av at du er en veldig god mor jeg Linni:)

Linda

16.07.2010 kl.12:23

Stå på Linni! Vi som leser bloggen din fast vet hvor høyt dere elsker sønnen deres og at dere vil gjøre kun det beste i verden for ham. Mennesker som fordømmer er det fullt av i verden, det eneste du kan gjøre er å være deg selv og heve deg over urimelige kommentarer.

Og ja; barnesetet bør være bakovervendt lengst mulig, pga. faren for nakkeskade ved bråbrems. Vi var ikke klar over det (for mange år siden) og plasserte sønnen vår forovervendt fra 10 måneder, men det gikk heldigvis bra! De neste barna satt bakovervendt lenger.

Stå på Linni! Jeg leser bloggen din hver dag og synes du virker som en positiv og hyggelig jente! (Ikke alltid jeg legger igjen en kommentar...)

Line :)

16.07.2010 kl.12:31

Bra skevet, Linni! ; )

Anette

16.07.2010 kl.12:41

http://www.youtube.com/watch?v=eSvCogiauiw&feature=player_embedded

Se på denne videoen.Det er helt feil og slenge med leppa.Men denne videoen forklarer hvor farlig det er om ha de fremover : )

Dina

16.07.2010 kl.12:53

Du er en fantastisk mamma Linni!

Tove

16.07.2010 kl.12:59

Du virker som en fantastisk mamma. Hadde alle vært så flinke som deg og din samboer hadde vi ikke trengt Barnevernet. Bare stå på du , du er en kjempegod rollemodell! Nydelig unge dere har da!!

Inas

16.07.2010 kl.13:04

Bra du tar de Linni :D Du er den tøffeste og søteste personen jeg vet om! DU er et bra forbilde.

Malin

16.07.2010 kl.13:08

Uff, visse folk er bare tragiske. Ikke noe å bry seg om:) Håper du, Bernhard og Dennis får en kjempe fin sommer sammen <3

AK

16.07.2010 kl.13:12

Bør helt klart sitte bakovervendt. Bare en liten opplysning; ( Egentlig til Avis...)

Man kan ikke lage barneseter til så små barn som er bedre framovervendt enn bakovervendt. Dette er jo fordi det er tyngdekraften og ikke setets konstruksjon som er avgjørende når man krasjer med barn i bilen.

Grunnen til at man anbefaler barn opp til 4 år å sitte bakovervendt, er at hodet veier så mye i forhold til resten av kroppen. Ved en frontkollisjon vil derfor bilen få en bråstans, mens det som ikke er spent fast vil fortsette i samme hastighet fremover; altså hodet. Dette kan medføre at nakken knekker, og barnet dør eller får store skader. Og statistisk sett er det flere frontkollisjoner enn at man blir påkjørt bakfra; derfor anbefales bakovervendt.

I linken under er det en film som viser forskjellen ved en kollisjon hvor barnet sitter forover og bakovervendt!

http://www.tryggtrafikk.no/./Tryggest+bakovervendt.b7C_wJfWYe.ips

Jeg snudde setet asap etter å ha sett denne videoen!

Ha en god, trygg dag!

:)

Eirin

16.07.2010 kl.13:18

Virkelig? Det er jo ingen som er utlært foreldre, man kan jo ikke vite alt på forhånd. Man lærer underveis. Og som de faste leserne av bloggen din vet, så er det jo at du er en fantstisk mor for Dennis, og vil gjøre alt for at han er trygg.

Men noen bør feie før egen dør før de begynner å slenge dritt om andre..

stine

16.07.2010 kl.13:33

du er ei god mor du, linni! det sier sikkert dennis michael også :)

isabell

16.07.2010 kl.13:59

Det er selvfølgelig ditt valg om du har ungen forovervendt eller ikke, men det er så mye tryggere å ha ungene bakovervendt. Og det er ingen kritikk mot deg som person, det er bare fakta. Nå har ikke jeg hengt meg opp i tråden på babyverden. og synes det er trist at de skal diskutere det opp og ned i mente.

Jeg tror generellt de fleste bryr seg, derfor diskuterer de det. Det er nok ikke sånn at de tenker, Linni er kjendis så la oss rakke ned på hu. For sånn jeg opplever det forumet, så er det hvem som helst som har ungen forovervendt som får refs. Nettopp fordi man vet hvor mye det hjelper barna å sitte bakovervendt..

Synes du er en god mor og ser at du ønsker det beste for gutten din.

Fortsett med det ;) rooting for you<3

Ida Marie

16.07.2010 kl.14:10

huff, så irriterende å hele tiden få så masse unødvendig og ufortjent dritt selngt etter seg. Men du får bare ignorere det.

De fleste av oss her har faktisk forstått hvilken fantastisk mor du er!

Stå på Linni, jeg digger deg. Du er virkelig et helt herlig menneske og et godt forbilde :)

anne

16.07.2010 kl.14:15

Enig med de andre og jeg kommenterte nettopp i en annen blogg at det gjentatte ganger er så mange som slenger så frekke kommentarer - blir litt oppgitt hvordan enkelte formulerer seg. Alle må tåle ros og ris, MEN det er måten en formulerer seg på. Selv er jeg 34 år og har ingen blogg,men jeg syns det er noen blogger som er så positive og fine så jeg titter innom - deriblant din Linni :o) Det forblir vel slik at enkelte må slenge med leppa :o( men prøv da vel å la være...

Hilsen jente fra stavanger med minste gutten her på fanget som er 11 mnd :o)

Rikke

16.07.2010 kl.14:17

Hei

Synes det er flott du lager dette innlegget hvor du presiserer at han sitter den tryggeste veien, altså bakovervendt.

Som ett forbilde til mange mennersker, da spesielt unge jenter er det flott du går fram som ett godt eksempler. Det er jo ikke å legge under en stol at kjendiser har stor innvirkning på valg tilhengere gjør (i mangelen på bedre ord)

Jeg er selv en forkjemper for barn i bakovervendte seter men vil aldri gå til personangrep på andre for de tar andre valg. Har selv min 4åring og min 2åring bakovervent og gruer meg til de skal snus.

SÅ må jeg si at dere ser ut som en veldig lykkelig familie.

Unni - 18 år og mamma til Daniel

16.07.2010 kl.14:19

Jeg var en av de som kommenterte der.. Men jeg kommenterte at du pleier å ha han bakovervendt:) Du må ikke ta deg nær av det.. Halvparten av kjerringene der inne er ikke helt gode! Vet at du er en fantastisk mamma :) Å jeg leser jo bloggen din fast, å jeg vet at du har han bakovervendt:) Klem<3

:)

16.07.2010 kl.14:30

Uff, fins mange syke mennesker i verden som må finne noe negativt i alt!
Jeg syns i hvert fall at du er en super mor for Dennis, og han kunne virkelig ikke hatt det bedre! :) Det er gøy å se at han får være med på mange ting og oppleve mange plasser, han er heldig :)

siri

16.07.2010 kl.14:30

bra sagt! Folk er så mislykka med livet sitt at de må finne feil hos alle andre. Dessuten blir det også laget barneseter som er godkjent forovervendt i Norge fra 9 kg, og hvis det hadde vært så syyykt farlig som folk skal ha det til tror jeg ikke de hadde blitt godkjent på det norske marked. For her er det strengt!

You rock! ;)

Elise

16.07.2010 kl.14:32

http://www.tryggtrafikk.no/Tryggest+bakovervendt.b7C_wJfWYe.ips

Frk.Meland

16.07.2010 kl.14:35

Ville bare si at, det er ingenting galt i å la Dennis sitte forovervendt! Min sønn blir snart 10 måneder, og han er så ekstremt lang! Vi har ennå et "baby" sete pga vi ikke har fått vårt nye sete ennå, men når han får det kommer det til å være et forovervendt sete! For så lange føtter som han har er det heller ikke forsvarlig å sette han bakovervendt! Han sitter nemlig da med føtterne langt oppetter seteryggen! Noe som IKKE er bra for lillegulls anatomi i ryggen! Så Kjære Linni! Sett Dennis den veien han sitter mest behagelig! Ikke hvordan vei som er tryggest, for er uhellet virkelig ute, så har det ikke noe å si om det er bak eller forover vendt sete! Jeg mener at så lenge man kjører forsvarlig og tenker på dem man har i baksetet, så går det godt å sitte forovervendt som 10mnd! Han får mye mer ut av turen fordi han har mye mer å se på, og han slipper å bli bilsyk! Dessuten! Vi har reist mye med lille mann, og på busser somhar hadd barnestol, har det faktisk bare vært en forover vendt stol! (forutenom de intregrerte!) Og det var en stol som egentli var alt for stor for vår gutt! Men vi klarte oss bra da, og ikke minst de 2(TO) gangene vi måtte ta en 2,5 timers lang bussreise med han på fanget eller eget sete pga mangel på bilstoler i bussen! :) Vi satser i allefall på forovervendt sete, og det på grunn av at vi vil at vår lille sønn skal sitte komfortabelt!

kari

16.07.2010 kl.14:41

Haha, noen ganger så elsker jeg hvor dumme folk er.

Helene

16.07.2010 kl.14:47

Herregud for noen tragiske folk (på det forumet).... HJELP! Folk har fritidsproblem altså!

tonje

16.07.2010 kl.14:53

jeg mener at det også kan være farlig å sitte bakovervendt til de er 4.

er de urolig og masete i bilen fordi de sitter bakovervendt,da er det bedre for sjåføren at de sitter andre vei i forhold til at man skal snu seg til barnet hele tiden.

valdig mange barn syntes det er grusomt å sitte bakovervendt og det er et styr når man skal ut å kjøre.

så gjør det dere føler Linni.

vi har kjøpt nytt sete til vår gutt og det er forovervendt.

Marianne

16.07.2010 kl.15:04

Hei Linni!

Så synd at du skulle bli hengt ut på denne måten pga. dette. Jeg har selv en datter på Dennis sin alder, og blir sprø av alt man MÅ og SKAL gjøre til en hver tid... Det er vårt barn, og det er ingen andre enn foreldrene til barnet som vet hva som er best. Selvom bakovervendt sete er tryggest, håper jeg du slipper slike tilbakemeldinger i fremtiden.

Lykke til videre som foreldre! På meg ser det ut som Dennis har mer enn nok av det som er det viktigste, nemlig kjærlighet!

God sommer!!

Hei fra meg:-)

Stine

16.07.2010 kl.15:15

Jeg vil anbefale deg å ta en titt innom disse linkene nedenfor, de er kjempefine! :) Ingen er født eksperter, derfor synes jeg det er veldig bra av dere og sjekke ut hvordan det skal gjøres best mulig for barnets sikkerhet, ikke bare godta det utleiefirmaet sier! Stå på!

http://sikringavbarnibil.blogspot.com/

http://www.tryggtrafikk.no/w/Trafikksikkerhet/Barn_i_bil/

http://www.facebook.com/group.php?gid=2388784139&ref=ts

http://www.facebook.com/group.php?gid=119748388063514&ref=ts

Hilde

16.07.2010 kl.15:20

Jeg syns dere er flotte og reflekterte foreldre, som virker trygge på fereldrerollen og søker infromasjon når dere er i tvil! Flott innlegg og som motsvar til de som er "for raske" til å dømme andre.

Stine

16.07.2010 kl.15:33

Fy faen altså. Hvorfor skal folk hele tiden bry seg så jævlig om hva andre gjør?? De har ingenting bedre å gjøre. Stå på Linni!

Jea

16.07.2010 kl.16:07

En selvfølge at sete skal stå bakovervendt! :) Sønn min har stått bakovervendt siden han var nyfødt! Og vi har byttet 3 seter,for att han skal få sete som passer akkurat han og vekten hans :D Er så utrolig viktig med sikkerheten i bil....

ToneM:)

16.07.2010 kl.16:26

Fikk helt tårer i øynene her at du må fader meg forsvare deg slik gode vennen!!!!! HERREGUD!!! Du er jo beste Mamma som finnes og dere er beste foreldre!!!!! Dennis har det som plomma i egget og mere til!!!!!! Tenker på dere!!!!! <3 <3 <3 <3

Trafikklærer

16.07.2010 kl.16:33

Veldig trist å se at så mange raser mot deg Linni, og det var absolutt ikke meningen at mitt innlegg skulle provoseres! Det var mer rettet som en anbefaling, men det er vel det hun Camilla og skrev tidligere her;
"Hun som spurte og sa at det ikke var anbefalt før de er 4 år, hun er i hvertfall den eneste som tenker skikkelig..."
Godt å se at dere fortsatt har Dennis bakovervendt.. Får heller ta en seriøs prat med Avis, for det setet var et BeSafe, og det skal også være bakover!
Lykke til videre, du er fantastisk mor!
..Og forresten, har du førerkortet?:)

ANNEE

16.07.2010 kl.16:46

Linni! du er en kjempe flink og god mor, ikke la en dritt komentar gå innpå deg! for vi VET at Dennis er trygg og dere er flinke! Du er en kjempe god mor og vet hva som er rett og galt.

Camilla

16.07.2010 kl.17:12

Alle kan gjøre feil og dere har jo gjort noe med det :)

Dere er flotte mennesker med en nydelig gutt!

God sommer!

L-S

16.07.2010 kl.17:38

Man lærer av sine feil. Hvordan skal man ellers lære? Jeg syntes du og Bernhard virker som verdens beste foreldre!! Og det mener jeg virkelig. Dennis har det nok som på toppen av kransekaka fra morgen til kveld heele uka :) Nei, søren heller.. At folk skal rakke ned for noe sånt.. Lurer på om de aldri har tatt feil her i livet jeg... Nei, stå på som du alltid har gjort du Linni.. verdens beste mamma som utvilsomt går gjennom ild og vann for sønnen sin :) Håper dere får en super helg :)

Christine

16.07.2010 kl.17:52

Leste på det forumet, og hun ene det er nok helt klart bare super missunnelig på deg! Du er en utrolig søt og flink mamma. Og om du ville hatt sete den veien så er det du som bestemmer det og ingen andre, så er idiotisk av folk altså :) Digger deg, Linni.

Maria Rebeccas verden

16.07.2010 kl.17:58

ikke godt å vite for oss førstegangsforeldre:) ikke ta deg nær av sånt, vi alle vet at du er en fantastisk mamma for lille dennis:)

Klem

16.07.2010 kl.18:22

Du er søt, og en herlig mor:o)

Kristin

16.07.2010 kl.18:31

BRA LINNI! Herregud, noen er bare så teite. Man må vite ''hele'' historien før man slenger med leppa.

The Lover

16.07.2010 kl.18:45

Skjønner virkelig ikke at folk gidder å bruke krefter på å si frekke ting til deg som om de tror du ikke har noe vett! De er jammen meg frekke! Det er faktisk SVÆRT vanlig at folk lar barna sitte forovervendt, men det blir mer og mer påvist at det er tryggest å sitte bakovervendt som dere og mente var riktig. Det er AVIS som har driti seg ut skikkelig - tror nok ikke barneseteprodusentene blir glad om de kommer over det at AVIS anbefalte det.
Linni - du viser utfra bilder og hva du skriver at du ER en fantastisk mor! INGEN tvil om det! =) Folk er bare misunnelig på at du har et tydeligvis bedre liv og bedre ting å gjøre enn å slenge teite kommentarer til andre ;)
Denne er litt skummel på en måte, men fantastisk hadde det vært om du la denne videoen ut som link på bloggen din for å vise hvor viktig det er med riktig barnesikring i bilen! Er jo artig å se om det kommer opp en debatt på det? Kanskje du til og med redder noen liv ved å legge det ut! =)
http://www.tryggtrafikk.no/Tryggest+bakovervendt.b7C_wJfWYe.ips

Alenemamma Ansja

16.07.2010 kl.18:55

Helt riktig :) Jeg ble rett å slett skremt av denne videoen

http://www.youtube.com/watch?v=eSvCogiauiw&feature=player_embedded

Solfrid

16.07.2010 kl.19:09

Stå på Linni:) Ikkje la deg bli tråkket på, og alle som følger bloggen din, VEIT kor glad du er i sønnen din. Og Dennis kunne ikkje hatt bedre foreldre:)

16.07.2010 kl.19:28

Du er en fantastisk mor, det har vi alle sett på bloggen din Linni <3

Ang sete så vet for bilutleiefirma og faktisk steder som selger barneseter(som barnashus) svært lite om dette med bakovervendt, så følg det du vet, da er det som regel tryggest. Da gutten min var 10 mnd skulle vi kjøpe nytt sete, og de innstalerte det framovervendt*sjokk* Er du gal menneske sa jeg, han skal sitte andre veien, nei dette var mye tryggere mente mannen på barnashus. Da ble jeg så sinna at jeg tok barnet med meg og dro et annet sted.

de har ikke peiling..

Men folk kan godt si i fra på en OK måte, slutt å slenge med leppa, dere er kjempe foreldre til Dennis:-d kos dere på ferie over helga

Klem

Silje

16.07.2010 kl.19:35

Folk er rare rett og slett.

Utrolig at noen skulle bry deg meg dette. Og jeg hadde følt det veldig urettferdig å bli "baksnakket" på babyverden sitt forum.

Har du forresten noe tips til hva man burde ha til babyen som en snart nybakt mor burde tenke på?

Martina

16.07.2010 kl.19:46

Hei Linni!Flott at du tar tak i dette, har ikke lest noe av det folk har skrivd til deg, gidder ikke lese så mye drittkasting, hehe. men skjønner noen ikke har gjort hjemmeleksa si, og sånn vil det jo altid være dessverre:P

Jeg har bare en ting å si, du har rett, hehe. Sjekk ut denne videoen der trygg trafikk anbefaler bakovervendt da barnets indre organer ikke får så sterkt trykk på seg som om han skulle sitte andre veien. Dette handler om g-krefter osv.

Eller s stå på, du er en herlig person, en fantastisk mor og du er veldig heldig som har det så godt i livet ditt. God sommer!:)

http://www.youtube.com/watch?v=eSvCogiauiw

Happysmiley

16.07.2010 kl.19:51

Godt svart Linni!!

:))))))

Det rare er at de som kommer med slike kommentarer som du har fått, har "mangler" selv :P

"På seg selv, kjenner en andre"

Stå på :))

Mia

16.07.2010 kl.20:18

Hei!

Vil bare si at etter å ha fulgt med bloggen din, er jeg 100 % sikker på at Dennis har en fantastisk mamma! Du fremstår som en flott person! Jeg kjenner deg ikke, men tror du er et usedvanlig hjertevarm og snillt menneske. I tillegg er du en skikkelig gledesspreder! Tusen takk for at du ofte får meg til å trekke på smilebåndet, mens jeg leser bloggen din! Ønsker deg og dine en super helg! Klem

Hanne

16.07.2010 kl.20:18

Huff, kjipt med slike kommentarer.stå på, ser jo at du er en fantastisk mamma. Sønnen min er to år og sitter fremover lent, men vi kjører så skjeldent bil.bor midt i byen.men er nok best å ha de bakoverlent en god stund ja :)

Jippi

16.07.2010 kl.20:26

Hurra Linni:)

Det er så godt at du tar igjen og sier i fra!

Selvfølgelig gjør du (og andre mammaer) det de mener er det beste for barnet.

Sånne diskusjonssider er fulle av perfekt bedrevitere med enorm trang til å henge seg opp i hva andre gjør!

Mamma og Barneutstyrs-selger

16.07.2010 kl.20:34

Jeg vil egentlig bare si at du er en fantastisk mamma! Samma om du har snudd han eller ikke! Jeg snudde min første 10 mnd gammel, fordi det var det som var rett for oss da! Andremann er akkurat snudd nå- 15 mnd gammel.

Noe jeg har veldig lyst å si er at folk tar helt av med dette bakovervendt-tullet! Vet dere at Norge er det eneste landet i europa som har dette med at barn SKAL sitte bakovervendt til de er 4 ?? Og at det faktisk ikke selges seter som er beregnet for 3-4 åringer å sitte bakovervendt i??

At grunnen til at ingen kombistoler er best i test er fordi det i realiteten er tryggere å sitte forovervendt? Og at bakovervendt bare beskytter ved frontkollisjon?

Sverige og danmark har da babyer og barn de også, men kom ikke her å si de er dårlige foreldre bare fordi landet deres ikke har en regel som sier barn sitter tryggest bakovervendt!!

Alle mødre (og fedre) vil det beste for sine barn! Og så lenge du har barna dine i godkjente og sikre barneseter spiller det ingen trille om de over spedbarnsalderen sitter frem eller bakovervendt!!

Det er jo også de som har kommentert, da vi hadde bare en unge, og hun satt bak førersetet,: Nei herregud dere kan ikke ha henne der??!! Tenk om dere blir påkjørt!! Dere må ha henne på den andre siden!!

Men hva når man har tre unger i baksetet da?? Skal du velge hvem av de som skal være "usikre"? Herremin..

Det var dagens utblåsning, så da tar jeg helgevasken!!

Du er en fantastisk jente med en fantastisk familie Linni! Og en fin blogg:9 Leser den ofte;)

cam

16.07.2010 kl.20:36

stå på Linni, Ikke bry deg i det minste snev over hva de dømmede jentene skriver inne på babyverden, man finner ikke en plass på hele nettet hvor det er samlet mer dømmende mødre, gravide og prøvere, de setter seg ned hver dag og venter på en de kan hakke på og hvor de kan endelig kalle noen dårlige mødre...

Jeg følger bloggen din hver eneste dag, og kooooser meg med hvert innlegg hvor jeg ser at det lyser kjærlighet til familien igjennom dataskjermen.

det er ikke vanskelig og se at dere elsker Dennis høyere enn noe annet, og som sagt normale mennsker ville ikke hakket ned på deg før de i det hele tatt har sjekket opp hva som er sant eller ikke.

håper du ikke tar deg veldig nær av disse jentene som sitter på sin høye hest og kjemper over og ikke falle ned ved og hakke og snakke dritt om andre og tro de vet bedre enn noen andre her i hele verden.

fortsett den gode jobben du gjør, du er fantastisk:D

klemmer

Sanna

16.07.2010 kl.20:37

Bare ikke bry deg!!!herregud sånne diskusjoner er det hele tiden på slike forumsider,skulle tro de ikke hadde annet å gjøre:Jeg og er enig med att barn bør sitte bakovervendt men det er fullt lovlig å sitte forovervendt også.Nei der fikk de noe de skulle "ta"deg og for- og da til de grader.Din Dennis ser meget lykkelig ut og dere vil selvsagt alt det beste for han-som alle andre normale foreldre.Er så lei alle desse som bare må kritisere andre hele tiden..En ting er å stille spørsmål ved ting men att enkelte skal vere så frekke...

God helg til deg og dine !!

Ingrid

16.07.2010 kl.21:05

Litt dumt ja, og dømme før man vet svaret.

Bakovervendt er nok tryggest :- )

Tror du er en kjempegod mamma jeg, Linni :- )

Også er du så blid! :- )

Bra blogg, stå på Linni! Du er et flott menneske! :-)

God helg.

Benedicte

16.07.2010 kl.21:11

Herregud så latterlige noen mennesker er. Dere virker som fantastiske foreldre, og jeg har aldri sett et barn som smiler så mye som Dennis. Ikke bry dere om de, men jeg synes det er kjempe bra at du setter dem på plass. Det er en av tingene jeg digger med deg!

TiinaHelen

16.07.2010 kl.21:22

KJÆRE SØTE LINNI!!!

DU ER EN FANTASTISK MAMMA FOR DENNIS!!! INGEN TVIL!

silje

16.07.2010 kl.22:11

vet ikke om du leser dette,men jeg har mine unger fremmovervendt,og sa det på babyverden,og fikk en haug med dritt slengt til meg der,IKKE BRY DEG OM DET! dessuten så sier de det sikkert bare fordi de er så misunnelige fordi du er en så flink mor og har en sååå søt unge!! :)

Isabel

16.07.2010 kl.22:17

Jeg syns du er en fantastisk mamma, og Bernhard er en fantastisk pappa. Det er jo de på Avis som er teit å gir dere feil opplysninger. Men som en god mamma som du er, så sjekket du det med en gang og fikset det!.Supert! :) Jeg er veldig stolt av deg.

Stor klem til dere fra meg og min lille prins Stian <3

Lene

16.07.2010 kl.22:24

Noen folk er "skapt" for å slenge med leppen til andre folk, sykt unødvendig.

Stå på Linni, du er en fantastisk mor, og tipper Dennis er veldig stolt av deg! YOU ROCK

Ida

16.07.2010 kl.22:32

frk.Meland: Skremmede lesnig det du skriver. I en kræsj er det ca 90% sjanse for overlevelse dersom barnet sitter bakovervedt og bare 50% dersom barnet sitter fremovervendt, så ikke kom med de påstanden at det ikke har noen betynding.

Og lange bein ser jeg ikke problemet med, tipper at de fleste 2-3åriger har lengre bein enn din på 10mnd..og heller et knekt bein enn knekt nakke.

Mamma og barneutstyrselger. Sverige er faktisk et foregangsland når det gjelder sikring av barn i bil og der sitter flesteparten av barna bakovervendt til 4år. Håper virklig ikke du selger bilseter ;)

Linni: Flott å høre at du har snudd han igjen :) Ikke så enkelt å vite hva som er best når det man trur er proffe folk sier at fremover er best. Jeg ville forresten ha dratt til en babyutstuyrbutikk for å fått det instalert, ikke stolt på at bilbutikken kan montere det.. hts setet kan nemlig være litt vansklig å montere dersom man ikke har gjort det før (det beste er å lære det selv ;) på sikringavbarnibil bloggen og sikkert på hts sine sider ligger det fine videor av dette). En annen ting jeg så på det bildet av dennis i setet var at selene så litt løse ut.. husk å stram dem mest mulig! de skal være sikkelig stramme. en finger eller så er det man skal kunne få under selen. er svært mange som ikke tenker over dette, men det er jo veldig viktig

16.07.2010 kl.22:41

Det er faktisk godkjent i Norge å sitte framovervendt, så hvorfor det er slik ramaskrik på akkurat Linni, skjønner jeg ikke. Det er likevel anbefalt å sitte bakovervendt, så man må jo ta utgangspunkt i at det er det beste.(Og det er jo bra at dere har vendt han bakover igjen :) Men, enkelte mødre er forferdelig dømmende tydeligvis! Alle foreldre må jo finne ut og lære etterhvert, ingen er ferdig utlært, som Linni sier. Bra at du sier ifra, Linni! Be dømmende idioter holde kjeft!

Det er beklagelig å si, men jeg trodde før at du var litt "blond", men etter at du fikk barn(min datter og Dennis er omtrent like gamle, det var derfor jeg tittet litt på bloggen din), har jeg jo sett at du er ei oppegående jente, og tydeligvis en veldig omsorgsfull mamma. Koselig å se!:) Lykke til videre, det er så koselig å titte innom bloggen din iblant. Du virker som ei skikkelig go´jente. :)

The Løberg-Reiertsen`s

16.07.2010 kl.22:42

Hmm, lurer egentlig på hvordan vi selv har vokst opp jeg. Fantes ikke barnesete når jeg var baby, da måtte jeg ligge i vognbag`en med sikkerhetssele rundt;-)

Men, vi har selv bakovervendt sete, og jeg kunne ikke sett for meg noe annet, utifra lesning og tips fra butikken vi kjøpte setet i. Jeg ante jo ikke hva som var best, da vi skulle kjøpe vårt første bilsete for 3 mnd siden.

Synes forresten du er fantastisk flink med Dennis. Blir alltid i godt humør:)

Er du alltid like sprudlende forresten?:)

16.07.2010 kl.23:28

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3128490.ece

Elisabeth

16.07.2010 kl.23:39

Helt sykt at folk i det hele tatt kan tvile på, at foreldre vil barnet sitt så vondt.. og ihvertfall dere, som soleklart viser at dere setter Dennis i første rekke.. fikk ikke sett debatten som var ute, for den er tydeligvis sletta, men enkelte folk skal finne feil og mangler på andre hele tida og det irriterer meg.. som du sier så er det en idè sjekke fakta først, før man dømmer andre foreldre nord og ned. Når noen blogger om barna sine, skal det ikke mye til før andre mødre legger seg borti hvordan man gjør ting.. tragisk..

Tonje - www.tobnje.blogg.no

16.07.2010 kl.23:48

drit i dem som skriver noe som ikke stemmer!

De vil bare ha oppmerksomheten din jo.

Jeg syntes at du ser ut som en kjempe bra mamma, og du ser selv helt nydelig ut!

Dere er nok veldig gode foreldre til lille Dennis, og det de andre sier som ikke stemmer skal du drite i rett og slett! :-)

Ha en nyydelig dag/natt videre :-)

Lene.

16.07.2010 kl.23:52

Du er så KUL, Linni! Alle vet at du og Bernhard er veldig flinke som foreldre, og det er hvertfall ingen tvil på at dere elsker Dennis. De der folkene er bare sjalu på dere... -.-

anita

17.07.2010 kl.00:07

Stå på ditt Linni.Alle kan gjøre en feil men man lærer av sine feil.Du og din kjære er flinke foreldre for Dennis..Ha en fn sommer fortsatt.

17.07.2010 kl.01:27

Det er faktisk bare i Norge at det er vanlig å barnet bakovervendt, ellers i europa er det mest vanlig å ha barnet forovervendt. Men jeg har sett videoer og div. som viser at det er tryggest å ha barnet bakovervendt, så jeg slenger meg med på den :)

Anneli og Emma-Sophie

17.07.2010 kl.09:07

At folk virkelig ikke tar seg tid til å f.eks leke, lese, synge eller noe sånt med barna sine isteden for å sitte og snakke dritt dag ut og dag inn...

anne

17.07.2010 kl.09:17

ja det finnes nok av bedrevitera i den her verden, å som oftes er det værstingan sjøl..

dem e så pisse sjalu på andre at de gjør alt i sin makt for å finne feil hos andre mennesker.. de burde feie for sin egen dør først, så kansje de også oppnår noe her i livet..

The Lover

17.07.2010 kl.13:06

Jeg må kommentere igjen, og si at jeg ikke i det hele forstår hvor dere som sier at Norge er det ENESTE landet i Europa som anbefaler å ha barna bakovervendt!! Hvis dere hadde tatt dere tid til å google opp sikkerhet i bil så hadde dere sett at Sverige faktisk er det landet som fant ut at det er sikrest å ha barnet bakovervendt!!
Statistikken er helt overbevisende og gjør det HELT klart at det er mye farligere å ha barnet forovervendt! Hvis alle tar seg tid til å se på denne tabellen så ser man tydelig at barn har omtrent dobbel så stor sjans for å komme godt ut av det om de sitter bakovervendt enn forovervendt fram til de er 3-4 år gamle!: http://www.ntf.se/konsument/bilder/diagram.jpg

Emilie

17.07.2010 kl.18:06

Jeg mener Dennis er så utrolig heldig! Dere viser virkelig hvor mye han betyr for dere, og alt dere gjør for han er jo topp, blir jo nesten litt misunnelig på han! Ikke ta til deg de negative kommentarene, men se heller på det positive i hele saken, da blir man bare så glad! :D og til de som kommenterer negativt, tenk dere om!

Stå på Linni, digger bloggen din! <3

Renate

17.07.2010 kl.18:13

Herregud, så fort folk ser noe å kritisere, gjør de det! Den minste ting! Ikke bry deg i det hele tatt, ingen tvil om at dere er kjempe gode foreldre! Dennis kunne ikke hatt bedre foreldre :)

Linda

17.07.2010 kl.19:04

<3

Ravna

17.07.2010 kl.19:35

Du virker som en utrolig god mamma :-)

Bare lurer på en ting, hvorfor leier dere bil når dere har den røde ferrarien?:-)

Hanne

17.07.2010 kl.20:43

du ER en fantastisk mor Linni!!!

og Bernard virker som en fantastisk far :)

dere må aldri tro noe annet! :)

Du er mitt forbilde Linni, rett og slett fordi du er så fantastisk og alltid er i godt humør! :)<3 Jeg håper jeg en dag blir en like god mamma som deg :)

Maria

18.07.2010 kl.09:00

Bryr meg fint lite egentlig...Men ser bildet lengere ned, der sitter han forovervendt?!

Ellers, ha en fin dag! :)

Jannicke

19.07.2010 kl.09:53

Har to gutter selv, på 11 mnd (i dag faktisk!)

De sitter forovervendt nå, fordi at da de sovnet i setene sine, tippet hodet hele tiden forover! Og er ikke det farlig, om man krasjer?!?!

Men dette er et valg hver enkelt forelder må ta selv!

Dennis er DIN gutt, og bare DU kan bestemme hva som er best for ham!

Anita

20.07.2010 kl.23:56

Jeg har virkelig vondt av deg her, Linni. Selvfølgelig er du en utrolig god mor og jeg tror virkelig ikke at Dennis kunne hatt det bedre hos andre mennesker. Lille lykketrollet hører til hos dere og dere er fantastiske foreldre!!:) Stå på, jeg heier på dere!;)<3

Katrine

21.07.2010 kl.15:02

Så kosli :D

uææ. vi har samme sko :o Litt varmt i dem eller? -.^

Emmeli

22.07.2010 kl.14:22

Synes du er ei fantastisk mor jeg Linni, en av grunnene til at jeg leser bloggen din!

Fortsett slik for Dennis, han er heldig! :)

Hanna <3

22.07.2010 kl.23:19

Men du? Du sier at Dennis alltid sitter bakovevendt. Men på bilde under (som er VELDIG SØTT) der hvor det står at han er 10 mnd, der sitter han forroverlendt? Men men, sikkert et enganstilfelle <3 Hihi :) <3

Love your blogg <3

Helene/AM

24.07.2010 kl.18:04

Det har ingen hensikt å diskutere hva som er best av forover og bakover, for smaken er som baken der også. Jeg vet ikke hvorfor de som har barna sine forovervendt er så hårsåre på det området, kanskje fordi det er så mye publisitet om at det SKAL være bakover.

Man er absolutt ingen dårlig mor om man setter ungen sin forovervendt, og det går jo sikkert an for en periode... Men når vet man når man krasjer? Min mening er at jeg nøyer meg gladelig med et par knekte ben og et bankende hjerte, i stedet for knuste bein oppover i kroppen. Mange mener meninga mi er litt drøy, men det er jo sånn jeg prøver å få folk til å forandre mening. Jeg setter selvfølgelig ungen min bakover så langt det er mulig men..

Det finnes forovervendte, bakovervendte og combi-be safe...

Barn i bil

01.08.2010 kl.10:21

Så utrolig bra at dere har Dennis bakovervendt! Har savnet det at kjendiser kan fronte denne viktige saken som kan redde mange barneliv, for man må bare innse det at mange legger merke til hva kjendisene gjør ;) Det er fortsatt for lite informasjon om dette ute til folk flest(selv om veldig mye er tilgjengelig på internett er det mange foreldre som ikke sitter å surfer etter informasjon).

Selv har vi snart 5 åringen på 111 cm bakovervendt enda(i en Golf), setet hans er bakovervendt til 25 kg og han blir ikke snudd før han vokser ut av det(for det gjør ingenting å sitte bakovervendt så lenge setet passer i vekt og lengde).

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits