Til alle som ble skuffet for at jeg klarte å gå 30 km på Briken. Ja, det er surt for dere å bite i det sure eplet..

21.03.2010

Takk til Therese for bildene du sendte ;) En tilskuer som heiet, tok bilder av oss og sendte de på mail til meg;)


Selfølgelig var det mange som ikke forventet at jeg skulle klare å gå dette rennet i det hele tat t, og birkebeineren er jo rene "mannetesten". Det sises at det gikk 80 % menn og 20 % damer der , og det at en jente som meg , med blondt hår og silikon pupper som får vite at jeg skal gå dette rennet 5 dager før den store dagen , får mange til å se rødt , noe som i mine øyne er forstålig . " Det er jo egentlig ikke mulig " ..

De fleste jeg snakket med sa at de aldri ville utasatt seg selv for noe så hardt eller gjøre seg selv så vondt , og det var mange som sa de ikke trodde jeg ville klare å gå den første bakken engang , da det er noe sinnsykt med stigning så å si hele veien . he he . Folk har trent opp til akkurat dette rennet flere år i forveien for å klare det , men det var flere folk som gikk ved siden av meg som bl . a gav opp , og jeg så hvor skuffet de ble da de så at Linni fortsatte å gå oppover .
Det at en nybakt mamma som meg klarer å gå 30 km til et sted hvor det bl . a var folk som var topp trente hadde gitt seg , var så klart så sinnsykt nedtur for de . Hvordan kan de si til folk at de kom like langt som LINNI MEISTER . Hun som tok på seg skiene samme dag som dette rennet , og går opp alle de bakkene uten å ta en eneste pause 1 gang , må irritere de , og rett og slett skuffe de noe sinnsykt . 

Jeg kan tenke meg hvor mange mennesker som satt å ventet på beskjeden , " Linni har gitt seg " , " klarte ikke mer en 2 meter " osv , men så går jeg den ene milen etter den andre og det går plutselig opp for disse folkene at i denne jenta er det bein og mot i , og det at denne  " jåle jenta "  der faktisk behersker birkebeineren , det burde egentlig ikke vært mulig ..

Dette setter så klart sinne i disse haterene som aldri hadde klart å gjøre det jeg gjorde igår . Skulle likt å se de som nybakt Mamma , med bronkitt og som ikke har stått på ski på 5 år , gå dette rennet .
 Linni er jo bare en BIMBO med silikon pupper som ikke greier noen ting . Hun er jo " BLOND OG DUM ". Hun er jo " PINGLETE og JÅLETE " , og snakker som en barbie . Linni greiere jo ikke noe annet enn å sminke seg selv ...

MEN GUESS WHAT
??? JEG ER SÅ MYE MER ENN DET DERE HATERE ØNSKER AT JEG SKAL VÆRE . 
DET VRENGTE BLIDE DERE HAR AV MEG ER SÅ FEIL OG JEG BEVISER DET GANG PÅ GANG , OG DET GJØR SÅ VONDT FOR DERE Å TA SÅ GRUNDIG FEIL , SÅ DERE GJØR ALT FOR Å MOTSI SANNHETEN OG DERFOR SPRE FALSKE RYKTER OG FINNE PÅ TING !


Har bl . a lest på nett bl . a  http://www.seher.no/838453/linni-meister-birkedebut-skapte-sure-miner
at jeg ble hentet i scooter og ble kjørt på den til bussen tilbake da jeg " gav " meg ? Hva er det for noe ? Det er ren løgn !  Den eneste scooteren jeg noen gang har sittet på er Bernhard sin ! Og på det bildet hvor jeg "sitter" er fra helt i starten da jeg falt, så det var ikke et "slitent" øyeblikk som det stod under bildet. Herregud, så mye rart jeg leser som ikke er sant. he he..
 
JA ,  jeg gikk samme renn som bl . a Thomas Alsgaard , og jeg er så stolt som jeg kan få blitt .
 Det at de "store gutta" på ski hadde troen og synes det var sporty av meg og at flere som meg burde gått , synes jeg er utrolig kult! De mente jeg lagde historie ved å gå dette rennet , da jeg er den første modellen i Norge som går dette rennet . YEEE !

Og disse " haterne " som ikke greier å svelge ned fordommene sine , og som sliter med å godta dette , synes jeg helt ærlig synd på . Den dagen dere legger fordommene deres igjen et viss sted og begynner å godta folk for den de er , den dagen vil dere få det sååå myyyye bedre med dere selv . For å like andre må du lære å like deg selv først vet du ;)
 
Leserene mine hadde troen på meg , da dere faktisk på en måte kjenner meg litt gjennom bloggen , så dere vet at jeg  er en sterk og sporty jente , som er mer enn utseende mitt .
Gjorde dette for å bevise at skinnet bedrar , og for å representere småbarnsmødre så klart ;)

Målet mitt var ikke å spurte opp bakken å leke verdensmester , men å teste mine egne grenser og hvor sterk jeg er etter fødselen , og for å se hvor langt jeg klarte å komme , utrent som jeg er . 3 mil er ikke så dårlig da om jeg tør si det selv da .. 

Jeg er så glad for at jeg gikk dette rennet og fikk en god del folk til å endre synet sitt på meg .
 Fikk mye respekt etter dette rennet og en god del nye oppdrag som skiller seg fra de gamle . Bl . a om jeg i forbindelse med et spesielt lag til  holmenkollstafetten kan fronte denne seansen , noe som er nytt og kult for meg .
Å bli koblet til sport er absolutt ingen dum greie . ;)

Det er ikke viktig hva folk skriver og mener om meg , for jeg vet selv hvem jeg er og hva jeg er god for , og en ting vi uansett er bedre enn disse "haterne og drittslengerene" til , er å ikke være som de ! De kan skrive så mye dritt og løgn som de de bare vil om andre mennesker , men innerst inne VET jeg at de sliter med seg selv , og jeg håper de en gang lærer at det ikke er noe poeng med å holde på sånn , og at det ikke vil hjelpe de på noen måte , tvert imot !
Elsk din neste som deg selv er det noe som heter , og det er det en grunn for .

Jeg så på TV2 nyhetene igår , og der dukket plutselig det rare ansiktet mitt opp ? Det var 16 000 mennesker som gikk det rennet, og jeg var en av de som ble intervjuet ?! Jeg sa til en god venn av meg at jeg ikke forstod hvorfor det alltid ble så mye oppstyr rundt meg hver gang det skjedde meg noe spesielt, som bl . a da jeg fikk Dennis , gikk dette renne osv ,  så svarte vedkommende at jeg skiller meg ut fra de andre modellene og at Norge trenger en som meg ? ? ?
 he he he . HERREGUD , jeg lo GODT da jeg hørte dette . Hva er en sånn som meg ?? Utrolig morsomt .
 Jeg er seriøst en helt vanlig jente som elsker mitt barn , mennesker og det livet har å by på , på godt og vondt .
 Det er ingenting som kan såre meg eller gå innpå meg , så lenge det ikke er noe Bernhard , vennene mine , familien min , eller noen andre jeg er glad i sier , da de er det som betyr noe for meg i denne verdenen .
Vi mennesker er så rare altså .

Uansett , så må jeg igjen si at folk som stod med plakater med navnet mitt på , skreik navnet mitt , og de tusenvis av menneskene , mennene og damene , unge og gamle som gikk dette rennet forbi meg som heiet på meg , pluss alle dere her inne som trodde på meg ,  var det som fikk meg til å klare å gå så langt som jeg gikk .
 Uten dere kan jeg med hånden på hjerte si at det ikke ville vært det samme å gå opp alle de bratte bakkene . 
 
Jeg gleder meg til neste år , da satser jeg på å i hvertfall rekke å gå 4 mil , og da skal jeg være frisk som en fisk ;)

Nå er det over og jeg er glad det gikk som det gikk .

Herregud så mye styr for en " liten " skitur .. men verdt det var det absolutt og utrolig morsomt har det verdt !


Misforstå meg rett . Nå har jeg fått myyyye mer ros en ris av folk , og mer støtte enn ikke støtte , men måtte uansett bare få det ut. Det er så mange flere der ute som har det som meg, og derfor lagde jeg dette inlegget .
Har aldri blitt behandlet så bra før av ukjente mennesker , som jeg ble på Lillehammer i helgen .
Snakket med så mye menneker som stoppet meg og begynte bl . a å prate om birken , og det var mest voksne oppegående menn med ski klær på hotellet, og det føltes ut som jeg kjente alle sammen på måten vi pratet sammen. Det er så herlig , derfor elsker jeg mennekser ! Det er bare noen som må skjerpe seg !

Her er noen av de beste saken mener jeg og de mest ærligste sidene http://730.no/blog.aspx?newsId=4346 og
http://www.langrenn.com/meister-klar-for-birken-neste-aar.4761846-1743.html

Snakkes imorgen, venner og fiender ;) 


Gina

21.03.2010 kl.23:13

Grattis med fullført renn! :))
Alle er så utrulig mykje meir enn ka folk trur, og eg synst du virka som ei kjempetøff dame. :-)

Geah

21.03.2010 kl.23:16

GOO LINNI! hærlig menneske ser det ut som du er ! :-)

silje v

21.03.2010 kl.23:17

stolt av dg je Linni :)

kitty

21.03.2010 kl.23:19

du er kul!

Ann-Iren

21.03.2010 kl.23:21

Synes at det er utrolig tøfft av deg å prøve å gå dette rennet! Det krever guts, rett & slett.. Du er jo bare awesome, så ikke hør på de stygge haterne som sier noe annet. De får heller se på seg selv i speilet.

hery

21.03.2010 kl.23:22

Jeg bare digger deg Linni Meister! :-D Du er særiøst en av de kuleste personene jeg vet om, og det er ikke kødd engang.. Stå på videre! <3 Jeg er ihvertfall en STOR fan!!

Annette

21.03.2010 kl.23:23

Wow for noen flotte bilder.

Du er kjempe flink!

Likte ski antrekket ditt og ønsker meg slike rosa/blå ski sko.....Må ha, må ha =)

Anna Kraugerud

21.03.2010 kl.23:24

du var flink Linni, tøft av deg :-)

Stine

21.03.2010 kl.23:29

Du er en helt fantastisk person, du er et forbilde for mange. Selv om du er blnd og har silikon, dømmer folk deg altfor raskt. Jeg vet at du ikke er så jålete som alle skal ha deg til. Du er en fantastisk mor, og Dennis har det sikkert helt perfekt. Med denne bloggen viser du positive sider, men som desverre noen ønsker og vri om og gjøre så ille som mulig. Det er utrolig slitsomt, at de oppfører seg sånn mot folk de ikke skjenner er så sinnsykt ufølsomt, og hjerteløst. Linni, det er heldigvis noen som ikke missforstår deg.

Klem stine

LenCa

21.03.2010 kl.23:30

Jeg må si jeg er stolt av deg Linni:) Kjempe bra gjort.

Lene.

21.03.2010 kl.23:33

Jeg er kjempe stolt av deg, selv om vi ikke kjenner hverandre :P Jeg er helt enig med deg. Men du vet det nå selv, og det gjør de som kjenner deg og, så ikke vits å bry seg om hva andre sier. De er bare misunnelig :D Det vet DE selv at de er ;)

Du er kjempe kul, og absolutt mer enn bare blondt hår og silikon. Helt klart.

Kristina

21.03.2010 kl.23:37

Stå på Linni!! Du er en herlig jente, og et forbilde for mange :) Føler at jeg kjenner deg gjennom bloggen, og på alle måter er du en fantastisk person!

Karianne

21.03.2010 kl.23:38

Du er utrolig tøff som greide 3 mil. Er sikker på at du greier hele rennet neste år om du er frisk og har litt bedre tid til å forberede deg :-)

Ida Kassandra

21.03.2010 kl.23:39

Kjempe bra skrevet Linni, du er bare fantastisk:-) Utrolig bra jobbet å gå 3 mil syntes jeg:-) Jeg ble iallfall ikke skuffet, derimot kjempe impnert, du må være utrolig stolt over deg selv. herregud de som har noe vondt å si om deg kan virkelig ikke ha det godt. Trist at sjalusi kan gjøre mennesker så onskapsfulle. Verden hadde vært et mye bedre sted om flere hadde vært som deg. Som aldri dømmer noen fra utseende:-) Gooo Linni:-)

frkn

21.03.2010 kl.23:41

Gratulerer Linni :)

Mange mennesker er dessverre slik at dem dømmer andre uten at dem kjenner dem. Da det var snakk om dette rennet, var det ett par av dem jeg kjenner som kom med unødvendige kommentarer om at du skulle gå... jeg kjente faktisk at jeg ble irritert da, og jeg sa hva jeg mente om de kommentarene. Ikke kjenner jeg deg, men du har likevel latt leserne "bli kjent" med deg gjennom bloggen, og jeg liker deg virkelig.

Du er en hærlig jente! Du er ekte, du er god tvers gjennom... jeg har så mye godt og si om deg, enda jeg ikke kjenner deg... Jeg skulle gjerne hatt ei venninne som deg i livet mitt:)

Stå på :)

Polleke

21.03.2010 kl.23:41

Jeg måtte svelge mine egne fordommer for en god stund siden når det gjaldt deg. Jeg skjønte etterhvert at du ikke var den så mange tror du er, og jeg leser nå bloggen din jevnt og har vel gjort det i godt over et år nå. Du har imponert meg og andre noe fryktelig, og det vil alltid være "hatere" der ute. Du skulle ikke trenge å forsvare deg.. Jeg synes du er beintøff, selv om jeg ikke er fan av silikon og blondt hår, det har ikke en dritt å si, for du virker som en flott person, og da har det ikke noe å si hvordan du er utenpå (: Stå på du Linni!

Linn

21.03.2010 kl.23:44

Stå på Linni!! Du er flink:)

Maria Christine

21.03.2010 kl.23:47

Jeg er veldig imponert og synes du er kjempe flink!! =)

Go Linni!!

Mona

21.03.2010 kl.23:51

Gratulerer kjempemasse med et kanonbra løp!!!! Jeg er mektig imponert. Du virker som en fantastisk jente med bein i nesa!!! :D

Lena

22.03.2010 kl.00:08

så flink du er! :D STÅ PÅ!

hege

22.03.2010 kl.00:14

Du e et sinnsykt godt menneske. jeg kan innrømme at jeg var en av di "haterne" før. men etter å ha sett dæ på tv, og bynte å lese bloggen din har det snudd. det bevise nok engang at førsteinntrykk kan være så FEIL! jeg er ikke noe modell fan, men jeg er virkelig fan av deg! alle burde være som deg. vakker, ærlig å et godt menneske.

Joacim

22.03.2010 kl.00:15

Hei Linni.. Vi startet i samme pulje, håpet å se deg så jeg kunne heie:)

Lykke til neste år..

Mvh

silje

22.03.2010 kl.00:16

syns du var kjempe flink jeg Linni! Mektig imponert, jeg for min del sliter med 3 kilometer, så 30 er jo faktastisk! :D

Ida

22.03.2010 kl.00:17

Go Linni<3

Linda

22.03.2010 kl.00:19

Helt enig med deg Linni! Og jeg, med mangeee fler, synest du gjorde en fantastisk jobb!!:-) Jeg hadde aldri i verden klart det der.. å jeg har verken silikon, blondt hår eller er en nybakt mamma ;) Må ærlig innrømme at jeg før så på deg som en sånn en "bimbo jente"..Men så kom jeg over bloggen din å nå leser jeg den hver dag! Du er jo en så super søøt jente, en god kjæreste og en fantastisk mor! Du er så pen og vakker på både utsiden og innsiden og sånn jeg ser det finnes det ikke noe vondt i deg! Å at du deltok på birken - du er et forbilde for mange! Du skal være stolt av deg selv. Ikke ta deg nær av all dritten som blir sendt ut i jantelov landet Norge. Skjønner godt at mange her er miunnelig på deg og det du har oppnådd men du skal ikke være lei deg for det! Du er super!! og du gjorde en fantastisk jobb.

LYKKE TIL TIL NESTE ÅR!

Millemette

22.03.2010 kl.00:19

Hei Linni

Jeg har fulgt bloggen din lenge. Er mye eldre enn deg,43 år og tenåringsmamma.. Tror ikke vi har veldig mye til felles egentlig Linni. Men jeg liker deg så godt. Den positiviteten du formidler, ærligheten du deler med oss leserne, både de vanskelige dagene og de gode, viser at du er en sterk og flott jente.Blås i alle de forståsegpåere og bedrehviterne, de er der overalt. Dennis og Bernard er heldige som har deg. Ønsker dere all godt :-)

Tanja

22.03.2010 kl.00:24

Vet du hva Linni? Jeg tror helt ærlig at de fleste i hele Norge misunner deg akkurat nå :) De ser at du klarer det du står for og fullfører til siste slutt! det er ikke alle som gjør det:) Det er faktisk alt for få. Jeg blir imponert av og lese blogger sånn som din. Du er alltid positiv uansett hva det gjelder og jeg har lært meg og kjenne folk og ikke dømme folk før jeg vet hvem det er snakk om :) Jeg har alltid hørt om Linni Meister. Hun blonde bimboberta som ikke kan noe annet enn og brette seg fram.. men nå når jeg har begynt og lese på bloggen din så ser jeg hvem du faktisk er:) Og du er en fantastisk person som sprer glede og inspirasjon!:) Hvis bare alle kunne vært som deg sier jeg bare :D STÅ PÅ LINNI :D Du er en super jente :D Jeg digger deg:)<3

Benedicte

22.03.2010 kl.00:28

Utrolig bra skrevet! Jeg har lest bloggen din en god stund nå, og jeg blir flau over hva jeg tenkte om deg før. Så jeg må si virkelig si unnskyld for det. Du har virkelig åpnet øynene mine iforhold til det å se forbi utseende. Personlig så tror jeg at bildet mitt av pene blonde jenter er litt vridd pga at jeg ble mobbet gjennom hele barne og ungdomsskolen av de populære blonde jentene. men det er jo ikke noe jeg burde la gå utover andre. gratulerer med et utrolig godt løp!

Therese N

22.03.2010 kl.00:42

Så moro at du fikk bildene. Da vi møtte deg på vei opp mot dølfjellet var du ved godt mot til tross for bakglatte ski. Men der og da skjønte jeg at du ikke kom til å bryte. Synd du ikke kom inn tidsnok på kvarstad. Men 3 mil er godt jobba, og langt mer enn jeg noen gang har godt på ski. Min rekord er bare på 1.6 mil

Neste år klarer du nok de 5.4 mila det er å gå, med litt trening :o) Og jeg er nok en gang kun tilskuer :o)

Runa

22.03.2010 kl.01:23

Linni, du er fantastisk!

Du viser at viljen er nok til å få til det man vil, hvorfor skal noen kunne fortelle deg at du ikke kan gå Birken når du virkelig VIL? Du bør være, og er sikkert, stolt over deg selv. Dette er en stor bragd for deg, og egentlig et statement. Folk i Norge må slutte å være så selvhøytidelige og heller ta til seg noe av din væremåte. Gjennom bloggen din føler jeg at du har introdusert deg til leserne som en sympatisk og hjertegod jente som vil alle det beste, du er dessuten en god mor for vesle Dennis. Du kan hjelpe mange mennesker til å lære seg til å drite i hva andre sier om de, og rett og slett gå ut der for å kicke ass ;) Det hersker altfor mange fordommer i Norge mot mennesker "som deg", men alle hatersene kan gå og ta seg ei bolle.

Stå på, Linni!

kristina

22.03.2010 kl.05:30

Jeg støtter deg 100% Linni. Er dessverre slik at folk er så altfor opptatt av hva alle andre kan og ikke kan, folk burde helle tenke på seg selv.

Impontert at du deltok i birken, jeg trodde det bare var for de topptrente så neste år skal jeg også melde meg på:) Var sikkert en herlig dag på ski.

anette

22.03.2010 kl.07:42

Vet du Linni ,jeg er 36 år og jeg må si du innponerer meg til tider,klart de er ikke at jeg villa har gjort som du gjør,men alle er forskjellige og du er et flott forbilde for de unge.jeg synes du skal stå på slik du alltid gjør og være stolt av deg selv-

Cathrine

22.03.2010 kl.08:14

Hei Linni,

Syns du er helt fantastisk =D

Men må jo gi en liten "shout-out" til Bernard oxo syns jeg =)

Flinke er dere hvertfall STÅ PÅ =)

Janne

22.03.2010 kl.08:20

Kjempebra Linni! Du er utrolig tøff, digger deg ;)

Elin

22.03.2010 kl.08:26

Stå på Linni! Du er et flott forbilde. Du er et sterkt,glad og positivt menneske! Du viser at man kan klare mer ann man tror. Det gjelder å teste sine grenser. Du er fantastisk. Må innrømme at jeg ikke likte deg i begynnelsen.Men fikk fort et helt annet inntrykk av deg. Følger med på bloggen din! Hilsen Elin

Synne

22.03.2010 kl.08:31

Jeg er utrolig imponert og stolt:) Du tok et slag for alle oss nybakte mammaer, og beviser at vi ikke er super slitne og fulle av gulp hele tiden. vi er også sporty og flotte:)

tusen takk Linni...

Kristina

22.03.2010 kl.08:34

Syns det var utrolig tøft av deg å stille! Og JA, du har bevist at du er mer enn bare ett bra utseende, og silikonpupper. Digger deg, virker som en super mamma for Dennis. Stå på ! :)

trine

22.03.2010 kl.08:36

Go Linni! Jeg og har fått et så godt inntrykk av deg etter å lese bloggen din! Før ble vi kjent med deg gjennom media så og si og de liker vel å leke å vri litt med kommentarer og fakta;) Du er tøff! Liker at du alltid har så godt humør som du virker å ha:):) Det smitter over :):)

Sobia

22.03.2010 kl.08:56

Birkebeineren er ikke akkurat det samme som en liten skitur.

Elisabeth

22.03.2010 kl.09:17

Å HERREGUD JEG ER SÅ IMPONERT OVER DEG!!! FØRST OG FREMST FORDI DU ER DEN DU ER - MEN OGSÅ FORDI DU SKREV DETTE. DU ER TØFF, LINNI. Er småbarnsmamma selv. Elsker å lese bloggen din, gjør det hver eneste dag mens prinsen min sover. STÅ PÅ, du er et forbilde for oss alle.

Hege Renate -

22.03.2010 kl.09:43

Jeg er veeeldig imponert over deg :)

Ingrid

22.03.2010 kl.09:55

Linni! Du er rå!! syns du motbeviser all negativitet som bli sagt om deg.. Du virker som en sykt morsom, omsorgsfull og ikke minst herlig jente!

All dritt kommer som regel av ren misunnelse, alltid husk på det!

Linda

22.03.2010 kl.09:57

Klart at du må gå neste år også! Du er tøff, stå på! Jeg skulle gjerne ha heiet på deg i løypen, hvis det ikke var for at jeg bor på en annen kant av landet! Go for it girl!

22.03.2010 kl.09:58

HEI SPORTY!!

Det finnes bare et ord som beskriver slike mennesker, MISUNNELSE!. Folk slenger dritt kun for å heve seg selv, som du sier; disse folka har det ikke ikke bra med seg selv.

DU er alle tiders LINNI :)

Kristin

22.03.2010 kl.10:11

stå på! :D

ToneM:)

22.03.2010 kl.11:26

åååååååååååh, SÅ HERLIG å lese, jeg VISSTE du kunne hele tida og jeg ba for deg skal du vite!!!!!! xoxoxoxoxoxo

Maren Helene

22.03.2010 kl.11:29

Du skal være utrolig stolt av deg selv, også skal du vite at det er mange som er stolte av deg der ute! :) Jeg er i allfall stolt av deg, jeg hadde aldri i verden klart å gå 3 mil på ski! Heia Linni!

Jinxy

22.03.2010 kl.11:50

STÅ PÅ!!!!! <:)
Vettu hva.. jeg synes du skal være KJEMPEstolt over deg selv jeg, som faktisk turte å stille på Birken. 99% av alle de som slenger med leppa om ditt og datt, de hadde ikke hatt guts nok til å melde seg på engang! Det er jeg helt sikker på. Selv hadde jeg ikke våget meg ihvertfall. Og hva gjelder alt det andre rundt din person også, så har jeg fått et mye mer positivt inntrykk av deg, etter at jeg begynte å lese bloggen din fast. For jeg må jo innrømme at jeg hadde et litt dårlig syn på deg, før jeg fikk ta del i livet ditt og holdningene dine, som her på bloggen. Da ser man vel på glamourmodeller på èn måte, og der er jo at de er blonde og dumme. Eller bare dumme. Synd men sant. Men så tok jeg meg faktisk tid til å lese litt mellom linjene da, og se videoer, intervjuer osv og jeg ble ganske overrasket. For du har så mye godhet i deg, Linni. Du er så innmari, innmari tøff!

Du har mistet moren din, og det må være helt umennekselig vondt.. uansett hvor mange år som går. Jeg har et suupert forhold til min mor, og tror ikke jeg hadde klart og stå på beina igjen etterpå, dersom hu hadde blitt borte. Men du er sterk og står på! Ikke at jeg ikke tror du savner henne masse, og har dine tunge stunder, men du prøver å gjøre det beste utav situasjonen din og gir så mye håp og glede til mennesker rundt deg. Du ber oss tro på oss selv, og ikke ta oss nær av hva andre måtte mene eller tenke om oss, selv om du har blitt mye rakket ned på selv. Allikevel unner du andre mennesker godt. Du kunne jo blitt bitter, men det er du ikke. Du har ihvertfall hjulpet meg masse, bare med måten du forteller oss lesere på, at du velger å leve og tenke :) Og du later til å være en fantastisk mamma, som har en supernydelig sønn, som du gjør alt for. Det er litt av et forbilde det! For jeg synes du er det jeg - en jente med tæl i! Når noen har såpass mye tro på seg selv, som det du har, så føler mange seg litt truet tror jeg. Da får man mye pes. Som du sier er det mye misunnelse der ute, mot mennesker som driter i janteloven. Men sannheten er at vi trenger flere som deg! Flere vakre jenter, som også er vakre i tankene og sinnet.

Ønsker deg alt godt, Linni :) du inspirerer meg!

Eva

22.03.2010 kl.11:56

Neste år klarer du å gå hele Birkebeiner'n :-)

Silje Sjasmin - Dolce Vita

22.03.2010 kl.11:58

Så flink du er Linni! Haterne kan bare dra en viss plass. Du er mye bedre enn de uansett :) Deilig å bevise at man ikke er dum og blond når mange tror det. Er så mange som ikke tenker lengere enn nesetippen sin, og det er dumt. Menmen. Gratulerer så mye!!!

Andréa

22.03.2010 kl.12:13

Jeg digger deg, Linni, og synes det var supertøft av deg å i det hele tatt stille på Birken. Det er det ikke mange andre "vanlige" som hadde gjort. Du er råtøff, stå på :)

Renate

22.03.2010 kl.12:19

Driiitbra skrevet, Linni!! Du er bare helt herlig. Sterkt gjort å nå så langt på Birken - det krever sin kvinne å gå 3 mil på ski!!! Synd du ikke fikk gått lengere, men jeg er IKKE i tvil om at du hadde gjort det om muligheten bød seg.

Ser opp til deg!!

Stor klem

22.03.2010 kl.12:23

jeg er stolt av deg Linni:-) Så bra att du beviser att du er noe mer en bare ei blond jente med silikonpupper:-) Stå på:-) neste år går du helt fra renan til LILLEHAMMER ;-)

kerri

22.03.2010 kl.12:31

Du er utrolig flott! God bless

Eline

22.03.2010 kl.12:33

Jeg begynte å gråte litt når jeg leste dette. Herregud, litt emosjonell om dagen. Men gi nå faen i alle sammen. Sånn er det å være kjendis. Alle tror de har en rett til å gjøre/si hva de vil når det kommer til en profilert person.

Jeg syns du, ikke som Linni Meister modell og kjendis, men som nybakt mor og ikke topptrent, har gjort en suuper jobb. Jeg hadde ikke klart det. U go girl.

Andrea

22.03.2010 kl.12:54

Jeg er så stolt av deg :)

MarianneCG

22.03.2010 kl.13:26

Du er så utrolig rå! Jeg skal ærlig si at jeg også trodde du var en blond bimbo, men etter å ha lest bloggen din snart 1 år nå så må jeg si at jeg digger deg mer og mer for hver dag! Stå på Linni! :)

suzyqt

22.03.2010 kl.13:44

Hei Linni!

Synes du er ei flott jente og mor (og Bernard ser ganske så fornøyd ut så du er nok ei helt fantastisk kjæreste også)!!

Blås i de som prøver å få deg ned! Sånne folk er nok ikke helt fornøyd med seg selv, så prøver de å få andre ned sånn at de kan føle seg overlegne tror jeg??

Det er synd på dem da .......

Fortsett med det du gjør - du er flink og sporty!

Skal heie på deg neste år også - når du tar Birken - for neste år gjennomfører du vettu!! :-)))

You go girl!!

Camilla

22.03.2010 kl.14:06

Hei Linni.

Jeg synes det du har gjort er utrolig tøft! Folk kan si hva de vil. Jeg beundrer deg for måten du takler alt på. Du klarer å skille mellom døm du bryr deg om og døm som ikke betyr noe, men kommer med dritt. Jeg vet at det er mange som ville blitt knekt av alt du får mot deg, men du er sterk. Hadde jeg fått så mye motstand som du, så hadde jeg vært dypt deprimert og hadde nok hatt lite med selvtillit. Så jeg ser opp til deg. Jeg er ca like gammel som deg og har opplevd veldig mye i livet mitt, men jeg hadde ikke klart dette du klarer! Du imponerer! Glad for å se ei som klarer å være seg selv, uansett hva andre synes! :) Og du er noe å se opp til:)

Ha en fortsatt fin dag og fortsett å blomstre som du gjør!

Maren

22.03.2010 kl.14:14

Syns du er skikkelig tøff! Godt at noen forsvarer våre småbarnsmødres rykte! Jeg var på Lillehammer og tok imot folk i Håkonshallen og en gjenganger er at folk tar rennet så seriøst at de glemmer og ha det gøy! Så det er godt og se at ikke alle er slik :) Stå på! Neste år går du hele, det er jeg sikker på :D

L-S

22.03.2010 kl.14:22

Jeg må si jeg er mektig imponert over deg Linni. Makan til jente med bein i nesa! Du lar drittslengingen prelle av deg som ingenting og beviser gang på gang hvor utrolig tøff du er!! Jeg ser virkelig opp til deg, sterkere jente med bedre personlighet skal man lete lenge etter!! At du kom så langt i rennet som du gjorde syntes jeg var superbra, med tanke på både sykdom og det hele.. Stå på videre Linni. Du fortjener bare det beste her i livet! :)

Christin

22.03.2010 kl.14:36

Noen må ALLTID klage og være negativ!

Jeg er imponert!!

Skulle gjerne gjort det selv om jeg

hadde bodd litt nermere! Men jeg hadde nok dævva før jeg hadde fådd baken over startstreken! :)

You go Girl!!

Du så superfresh ut! :)
That's my girl!! Du er RÅ Linni.....

mamma*2

22.03.2010 kl.14:46

GRATULERER MED BIRKEBEINER DEBUT!

Kjempe sporty i det hele tatt å stille til start med tanke på at du ikke har gått ski på 5 år!!:)

Christine

22.03.2010 kl.15:08

Er glad du blogger jeg Linni. Jeg hadde et helt annen mening om deg før. Men når jeg lester bloggen din så er du jo langt i fra blond og dum!! Du er utrolig morsom, sterk og ja. masse jeg kan ramse opp!

Og er stolt av deg som gikk hele 3 mil!!

Anne

22.03.2010 kl.15:10

You go girl :)

andrea

22.03.2010 kl.15:20

Teite folk ass ! -.-

har ikke no bedre å gjør sikkert ...

Men jeg og (tusen andre) skal love deg

at du var kjempe god !

'♥ Christine .

22.03.2010 kl.15:27

Jeg føler jeg får mer og mer respekt for deg Linni, du er en tøff dame :D

Katrine:)

22.03.2010 kl.15:37

Ja linni, jeg vet ikke hva jeg skal si.. Du vet jo hva jeg syns om deg! Hvis du har glemt det er det bare å lese brevene jeg sendte;) Men du klarer å få sakt ting! Jeg er helt enig med deg. og jaa jeg har ofte blitt trodd at jeg er en skikkelig bimbo og bitch bare fordi jeg er blond og liker å sminke meg. Men når de blir kjent med meg ser de at jeg er ei anna ei.. Så folk må begynne å like folk og unne de dem gode sidene og ikke rakke ned.. Og jeg viste du ville greie å gå langt! Og jeg er så stolt at du i det heletatt stillte opp! Du er bare verdens beste dame altså! Pappa sa han trodde han hadde sett deg! Han så deg søndagen på hotellet. Da blei jeg misunnelig når han hadde sett deg FØR meg.. også at dere hadde bodd på samme hotell! Men men, håper jeg ser deg en dag.. Det er vel alles drøm å se den de ser opp til:)

Du var kjempe flink linni! Jeg klarer liksom ikke få sakt med ord hvor bra person du er altså.. Ha en fin dag!:)

Renate

22.03.2010 kl.15:37

Synes det var kjempetøft gjort og jeg er kjempeimponert:-)!

Maud

22.03.2010 kl.15:51

Wow! Jeg må ærlig talt innrømme at jeg fikk et totalt annet syn på deg nå! Kjempebra innlegg, du bør være utrolig stolt av deg selv :D imponerende!! :)

cecilie

22.03.2010 kl.15:54

jeg synes du er utrolig sterk som klarer å gå 3 mil på ski ! jeg hadde ikke klart 1 km en gang, hehe. Jeg digger deg Linni !

Jonas

22.03.2010 kl.15:55

Jeg digger deg Linni! Du er den kjendisen fra Norge jeg liker best, siden du har en så snill og søt personlighet.

Jeg er glad du har denne bloggen, sånn at vi lesere kan vite hvem du egentlig er. Du er helrig, og helt ekte Linni! Media bare forvrenger ting..

Anette

22.03.2010 kl.15:56

synes du var tøff jeg linni !

AnetteØ

22.03.2010 kl.16:02

Veldig inponert av deg! Digger deg :)

22.03.2010 kl.16:38

stå på, Linni! jeg er imponert assa : - ) jeg var der og heiet jeg, selvfølgelig. ;) ;) de "haterne" der ute, kan bare dra et visst sted. du er et fantastisk koselig og morsomt menneske, og ikke minst et godt forbilde :))

Sara

22.03.2010 kl.16:44

Love you, Linni! Stå påå, kyss Dennis fra meg =)

<3IT

22.03.2010 kl.16:49

Bra Jobba Linni ! Jeg skal kansje gå den siste delen i birken neste år :-D Kansje jeg ser deg ? eller det er jo ganske mangen folk der .Men kan jo håpe :)

22.03.2010 kl.16:58

Jeg synes du er tøff Linni. Er fast leser av bloggen din (er 46 år) Det er bare og heve seg over alle som tror de er så mye bedre en deg. Hadde troa på deg hele tiden. Stå på og vis alle allviterne hvem du er. God tur til neste år

Caroline

22.03.2010 kl.17:09

Selv om du ikke kom i mål så skal du ha for innsatsen og godt mot. Ikke mange som legger ut på slike renn uten å ha trent i forkant. Ser ut som dere har hatt en kjempe fin tur da, og det er det som er viktigst, følelsen DU sitter igjen med. Og det bør du være stolt av !

Hilsen fra skiløper som leser bloggen din fast.

Mari

22.03.2010 kl.17:09

Jeg satt på Sandefjord - Strømstad båten når rennet gikk, de sendte litt av Birken på tv'n ombord. Da fulgte jeg spent med for å se hvordan det gikk med deg, men så ikke noe til deg. Syns du skal være kjempe stolt, jeg hadde troa på deg hele tia. : )

22.03.2010 kl.17:13

Åh blir ordentlig irritert av de drittslengerne.. De er jo bare ute etter oppmerksomhet..

Jeg er stolt av at du klarte å gå så lenge jeg, Linni! Lykke til videre, med å slå dustene ut av veien :)

andrea

22.03.2010 kl.17:33

hilset du tilfeldig på en gammel mann grått hår og masse skjegg( læreren min lars)

Ingvild

22.03.2010 kl.18:08

Du er tøff! :)

Nina

22.03.2010 kl.18:08

Jeg synes at din pretasjon var utrolig bra, de som sitter å dømmer er jo de som ikke vet hvordan det er å gå birken selv, det er jo jævelig langt. Og jeg vet med meg selv at jeg hadde aldri klart det du klarte. Du viser alle at du ikke er noen bimbo med det du skriver og viser via bloggen din! stå på du er kjempe flink :)

Trine :)

22.03.2010 kl.18:47

Hei! Jeg synes du er kjempekul! Bloggen din er veldig koselig å lese, og jeg synes ikke du skal bry deg om de som dømmer deg pågrunn av utseendet ditt! Du er fantastisk, det er bare det som teller :) Noen tror du ikke kan klare noe fordi de tror de kjenner deg og vet hvordan du er, men de tar feil! Du og alle andre som blir møtt med fordommer kan klare hva enn du vil, ikke glem det! Gratulerer med kjempegod innsasts på birken, du skal være stolt av deg selv :)

Babylykk

22.03.2010 kl.18:53

Ikke bry deg om hva surmaga folk klarer å spy opp av eder og galle, de er bare misunnelige og frusterte fordi de ikke forstår at du er UTROLIG tøff og super jente som er så mye mer enn blondt hår og pupper.

STÅ PÅ LINNI :-) Vi er mange mange som støtter deg og synes du er kjempekul :-D

Elisabeth

22.03.2010 kl.18:54

Du er tøff! 30 km er utrolig mye,du har god grunn til å være stolt! Jeg hadde garantert ikke klart 10 km en gang, og jeg hadde i hvert fall ikke turt å melde meg på! :)

Synd at mange dømmer deg, hadde de bare fulgt bloggen din og hatt et litt mer åpent sinn hadde de sett hvor bra person du er :)

Dennis er heldig som har deg som mor, virker som han får masse kjærlighet! :)

Bec@

22.03.2010 kl.19:06

Jeg synes du var kjempe flink, og skal ha skryt for at du stilte :) Uten å ha trent, det hadde ikke jeg gjort, hehe... Men jeg er ikke født med ski på beina heller ;)

Jeg synes du virker som en veldig koselig person Linni, det skal du ha, jeg tror ikke du er slik som media vil prøve å fremstille deg. Etter det jeg leser på bloggen din er du en litt annen person enn de vil ha det til... Men du vet media gjør at de kan for å vri på fakta, så de får solgt sitt produkt...

Ha en fin kveld :)

Caroline

22.03.2010 kl.19:11

Fy fader så rett du har! Stå på videre og lykke til neste år! Dette klarer du helt fint.

Thea

22.03.2010 kl.19:47

Du har all grunn til å være stolt over deg selv, bra jobba!! :-)

Hilde

22.03.2010 kl.19:58

Stå på Linni! Får bare mere og mere sansen for deg!

Det skal mot til å tørre å stå Janteloven midt i mot!

♥ Linn

22.03.2010 kl.20:23

Flink du er :-D

Sara ! :)

22.03.2010 kl.20:40

Må si helt ærlig att når den My ass sangen kom ut, så fikk jeg ikke noe godt inntrykk av deg. Trodde du var skikkelig bimbo, å at du selv trodde du var verdens deiligste, med blondt hår,silikon pupper å pipe stemme. Så begynte jeg å lese bloggen din, å syns det var helt teit at du skulle få barn. Men etterhvert, så begynte jeg å se du at du var en helt normal jente, som hadde en sterk personlighet, og du virket kjempe morro å snill! Jeg er ikke dømmende mot folk jeg ikke kjenner, men det var vell siden du er kjent, og så litt "dum" ut. Men etter jeg har lest bloggen din etter Dennis ble født, har jeg fått mye bedre inntrykk av deg! Jeg digger deg særriøst, du er så sterk, du har en drit kul å bra personlighet, du har normale intiresser, gjør normale ting.

Du er drit kul, særriøst! Å att du gikk birken , er drit kult! Å nå ser jeg att man apsolutt ikke skal tro på alt som står i media. Sånn som nå att de skal prøve å fremstille deg dom og lat! Jeg blir litt skuffet på dems vegne, at de må lyve for å få "lesere". Jeg blir sur på folk som slenger dritt! Men jeg har lært meg att alt de vill ha, er oppmerksomhet! Det beste er å ikke bry seg:)

Du er drit kul, å jeg elsker bloggen din ;) Stå på, Dennis kommer til å være kjempe stolt til å ha deg som mamma når han blir eldre :D Han kommer til å få ett godt hjerte, fra en god mor :)

Dumt att alle blonde, med store pupper ikke er som deg:p alle som jeg vet om,som bor her, som er fullstappa med brunkrem å blondt langt hår, de er så bimbo å man ser virkelig på de att de tror de er verdens fineste! Det er ikke dømmende, det er de som oppfører seg sånn! De er falsk , for å få oppmerksomhet. Du er ett bra forbilde, å du skriver kjempe bra! :D

Denne kommentaren ble vell litt rar, :p men vet ikke helt hvordan jeg skal forklare, eneste att jeg hadde dårlig innrykk av deg, men etter å ha fått sett å lest hverdagen din, så virker du som ei drit kul dame med bra personlighet, som bryr seg om andre!

Ett spørsmål, Har du utdannelse? :p siden du jobber med glamour?

Malene

22.03.2010 kl.20:47

Fordommer, er ikke rart det er krig i verden. Missunnelse.. Du er utrolig flott! Gratulerer med de 3 mila du gikk, og godt å høre du ikke tar deg nær av all dritten folk lirer av seg!

Heia Linni!

Amanda

22.03.2010 kl.21:13

synes du var flink jeg :-))

kult at du gjorde det

Maren

22.03.2010 kl.21:36

Jeg syns det er kjempe bra at du står på jeg Linni :) Stå på videre

Hege

22.03.2010 kl.21:36

Jeg digger deg Linni! Utrolig tøft å legge ut på birkebeineren uten å ha trent noe i forkant , det er det ikke mange som gjør.

Men tvilte ikke et sekund på din vilje og ditt pågangsmot ;)

Må innrømme at jeg også hadde et litt annereldes syn på deg før, men etter å ha lest bloggen din i over et år, har du blitt et forbilde :) Jeg synes du er kjempe herlig, stå på!!

Hanne

22.03.2010 kl.22:00

Stå på, du er herlig!!! :D

Grethe

22.03.2010 kl.22:07

Det er masse jantelov i Norge vettu:-(( Ikke noe å bry seg om, folk er bare sjalu på en sjelden pen jente som deg som i tillegg klarer å være flink (i tillegg til pen). Det blir for mye for enkelte;-) Neste år så klarer du å gå hele Birken, iallefall med litt trening i forkant. Lykke til Linni:-)

Mette

22.03.2010 kl.22:16

Hei Linni !!!!

Jeg synes du er ei kjempetøff jente, og ikke minst synes jeg det er fantastisk at du tør å være deg selv, å stå for det du sier og mener. Så synes jeg dennis er heldig so har en mamma som elsker han så høyt, det er desverre ikke alle som er så heldige. Du har så klart utseende med deg, og skiller deg soleklart ut fra mengden, og det gjør folk sjalu. Hvorfor skal andre være penere, snillere, tøffere enn dem. man skal ikke tro man er noe osv osv............ Stå på Linni, jeg tror du er like nydelig på innsiden som på utsiden !!!!! Og jeg ???? Ei "gammel" dame som er over midtveis i livet. Overvektig, grå og slitt i kantene :o) Men jeg vet jeg er rimelig pen på innsiden :o) :o) Lykke til videre med livet ditt Linne. Fortsett å være den du er !!

regine

22.03.2010 kl.22:31

JEG ER STOLT AV DEG JEG LINNI! DU ER RÅ! :D

Emilie

22.03.2010 kl.22:49

Kjære Linni!

Det er så bra at du står fram og sier akkurat hva du mener! Jeg har selv problemer med å forstå hvorfor folk skal uttalle seg i hytt og pine om deg som person. Jeg har ikke helt forståelse for hvorfor.. Jeg leser bloggen din opptil flere ganger daglig og for meg så virker du som en knalltøff jente med bein i nesa! De skulle nok ha lært en del av deg!!

Kos deg med alt du driver med du og ikke la deg bryte ned :) -det tror jeg jo heller ikke at du gjør :)

Monica

22.03.2010 kl.23:16

Fantastisk godt jobba frøken! Blir veldig imponert :) Må si jeg hadde mine fordømmer før jeg faktisk en dag kom over bloggen din. Men nå, du har bein i nesa!! Stå på! Ønsker deg alt godt. Og etter som jeg både leser og ser på dine bilder så er du både en god samboer og en fantastisk mor. VELDIG imponert.

Karoline

22.03.2010 kl.23:40

Har alltid visst at du har bein i nesa Linni! :) Det var sikkert deilig for deg og få det ut hva du tenker og føler! Du er et kjempe godt forbilde for meg og sikkert mange andre unge jenter. DU ER RÅ! stå på Linni! :D

Linn

22.03.2010 kl.23:43

må innrømme at jeg har fått et annet inntrykk av deg siden jeg begynte å lese bloggen din. Du er virkelig en sjarmerende og søt jente! Jeg DIGGER deg Linni :D

e.m.

23.03.2010 kl.00:16

Disse bildene kunne jo vært tatt mot bomveien på Vestmarksetra i Bærum. Du ser vel likheten, antar jeg.

Morsomt....

Nina

23.03.2010 kl.00:27

U go girl!! Du er et stort forbilde for mange jenter, og det er fordi du trørr være deg selv.

Linn

23.03.2010 kl.00:33

Utrolig bra skrevet! Du virker som en snill og god jente med bena godt plantet på jorda! Utrolig sprekt av deg og delta på birkebeiner rennet:) Stå på Linni!! Klem fra Linn:)

Nina

23.03.2010 kl.13:53

Jeg syntes virkelig du er helt herlig jeg! Utrolig mye mer enn det noen tror om deg. Men bare overse det, du er fantastisk :-)

Brittany

23.03.2010 kl.14:20

That's the attitude!

Folk nå til dags har så sykt til vane å bedømme folk etter utseende. Ser man ei jente med blondt hår og silikon så tenker man automatisk "dum og blond!", ser man ei jente med dristig kjole på byn så tenker man "hu er sikkert billig!" og ser man en fyr med kun svartfarga klær og som er skinhead så tenker man "for en punker. Sikkert kriminell" og ser man ei jente med rosa striper i et beksvart hår, sorte spaca klær og mye sminke så tenker man "freak!" De fleste hvertfall tenker sånn, man setter så sykt fort stempel på folk uten å kjenne de! Det blir for tåpelig at det skal være sånn.

Dont jugde a book by it's cover <3

Stå på Linni :) "Du vet du er populær når folk du ikke kjenner hater deg"

23.03.2010 kl.14:27

Disse bildene kunne jo vært tatt mot bomveien på Vestmarksetra i Bærum. Du ser vel likheten, antar jeg.

Morsomt...."

Like morsomt som at du sikter til dette, da folk så henne Ved startstedet, Rena :) tragisk.. Stå på Linni, tøft gjort!

Mari

23.03.2010 kl.16:27

Det var kjempetøft av deg å gå Linni;) og 30 km er jo ikke bare bare, det er jo kjempelangt!:o Stå på:)

Therese`s blogg:)

23.03.2010 kl.18:12

heihei Linni:)

du har rett i det der med hatere og greier, førsteintrykket mitt av deg var ikke det aller beste, det skal jeg være ærlig og innrømme, men vettu, jeg har blitt så positivt overrasket over deg at du aner ikke, har fått et helt annet inntrykk av deg igjennom bloggen din:) du virker som en fantastisk mor for lille Dennis og også som en fantastisk husmor:D du skal bare vite det at jeg liker deg veldig godt og jeg synes Dennis er helt herlig:D

ha en fortsatt fin dag:)

eivor

23.03.2010 kl.18:54

æ digge dæ!

Jenny Viktoria

23.03.2010 kl.18:57

Jeg digger deg Linni!

Og dennis er så søt og ligner sykt mye på deg :)

Lady E

23.03.2010 kl.20:00

Kjempe bra innlegg! Du er ei kjempe tøffing, all cred til deg!

Hilsen mamma til en liten keiser <3

Ida Haug

23.03.2010 kl.20:53

Såååå tøft av deg og gå rennet! Syns det var så bra at du turte i det hele tatt jeg! ;)

mette :)

23.03.2010 kl.21:05

Jeg synes det var super kult at du gikk Birken :D

har faktisk lyst til å gå den sjøl! :)

Sinksykt dårlig gjort å undervurdere folk etter f.eks utseende og lignende..

men uansett, du er utrolig tøff som gikk renet, sjøl om du ikke fikk fullført! :))

Hans Jonny Birkebeinerspire

23.03.2010 kl.22:15

Er i litt samme kategori.... sendt ut på trippelen etter 25 uten trening... sjekk bloggen min for min tur over fjellet ;o)

Cathrine

23.03.2010 kl.23:47

heia heia!! du klarer det neste år!=) kjempe bra;)

24.03.2010 kl.09:00

Du inspirerer meg så mye Linni ! :) du er et bra menneske! ikke bry deg om alt det negative folk sier og skriver om deg, tenk heller på fansen din som elsker deg for den du er :D du er fantatisk <3

Hilsen 17 år gammel fan ;)

pnx

24.03.2010 kl.13:18

Så flink du var...

Pernille

24.03.2010 kl.20:30

Så søøøte dere er :) Helt rått, grattis med 3 mil Linni!

Siw M. Granseth

24.03.2010 kl.20:53

Første gangen jeg hørte om deg var nok da du ble med i Robinson. Etterhvert fikk jeg høre at du var sammen med Bernhard og da ble jeg litt "nysgjerrig". Er selv fra Snertingdal og kjenner Bernhard fra barndommen. Lekte mye med lillesøstra hans. :)

Har det siste året lest bloggen din bortimot hverdag og synes du er ei jente med bein i nesa. Den positiviteten du har, synes jeg er helt utrolig. Hadde bare alle hatt den.

Du lar deg ikke knekke av onde rykter og kommentarer, jeg beundrer deg for den du er og det kjøret du må holde ut.

Du har et vakkert utseende, men det stopper ikke bare der. Personligheten din er like vakker.

Har lest en del om deg og etter helgas birkebeiner, Hadde jeg hatt bronkitt, så hadde jeg nok puttet nesa under dyna og vært syk, men du troset sykdom og prøvde. det er mer enn mange andre gjorde. Leser hva som står i media og danner seg et bilde deretter. Skulle jaggu prøvd selv før dem dømmer deg.

Stå på Linni.

Klem fra Siw

haldishelene

02.08.2010 kl.04:42

Driiiiitt kult! RESPEKT ! Hvor har du kjøpt de fine ski klærne dine? =)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits