Jeg har så vondt i hodet at jeg holder på å dæve av.

15.03.2010

57453-1-1268675049327.jpg
-hostet meg ihjel i hele natt ifølge Bernhard, husker ikke det jeg?!
 
Når jeg svelger får jeg skikkelig trykk i hodet??! Hva er greia med det? Noen som vet?
Yeye, blir det ikke bedre drar jeg bare til Dr.
Har ikke vært syk på over ett år, så håper ikke jeg er det nå. Er ikke så glad i å ta paracet o.l heller, så da kan jeg egentlig ha det så godt. Don't worry, be HAAAPPY!

Ellers har jeg prøvd å slappe av idag, men greier aldri å la være å vaske og rydde da.. Kom hjem fra matbutikken med Dennis og Bernhard nå, og det var første gang Dennis satt oppi handlevogn med sånn babysete. Apropo.. Nå kom jeg på en ting.. Han Pappa'n min sa at broren min ble kjøpt på IKEA i en sånn en da vi var yngre, og at jeg kom med storken??! Han svarte det helt seriøst når jeg spurte hvordan vi kom til verden. Han der altså.. Hahaha. Du pappa, du pappa. Mamma var jo helt med på det hun og.

Jeg lurer på hva jeg skal si når Dennis spør om slike ting.. Kan ikke si at han må spørre faren sin heller,(slik mamman min gjorde) for Bernhard forteller det sikkert til han, at han ble unfanget i Argentina under Wipeout. Omg! He he.
 Nei, jeg tror jeg drar den samme som pappa, at han kom med storken.

Hva sa foreldrene deres? Herregud, jeg må le.

Ellers vet jeg mye om livet til å være 24 år.. Jeg gleder meg til å fortelle Dennis om mine erfaringer osv.
Alle bilder og musikkvideoer, tv-ting osv blir en glede å fortelle han. Bl. a At jeg fulgte og trodde på drømmene mine og derfor kan jeg stå for det ! Så skal jeg forteller om mennesker som er så onde og at de kan gjøre så my grusomt, så man må passe på hva man gjør. Jeg har jo blitt frastjålet noe meget privat og det er ingenting jeg får gjort noe med, men sånn er livet. Har ikke gjort noe galt eller noe vondt mot noen i hele mitt liv, har bare tatt igjen på de som har fortjent det, eller gjort noe vondt mot de jeg er glad i.
Uansett, det er mange profilerte mennesker som har blitt utsatt for det ene og det andre, og blitt frastjålet filmer og bilder, og disse menneskene som gjør dette fortjener å få sin straff! De tenker ikke på at det er menneske liv de leker med. Uansett, jeg gleder meg til å lære Dennis om livet å se han vokse opp til å bli den han blir.

Elsker han så vanvittig høyt!!!!
Og det er han som bl, a gir meg livslyst <3

p.s sjekk ut denne linken, apropo video;) http://www.seher.no/836411/linni-meister-avslorte-skjult-talent-paa-video


charlotte

15.03.2010 kl.18:47

Den hostingen har jeg også hatt, men det er ett virus som går sa doktoren til meg.

mange av mine venner har også hatt det. Men jeg fikk en hostesaft av doktoren så da ble det bedre :)

Elisabeth

15.03.2010 kl.18:49

Det er så hyggelig at du henvender deg til oss lesere :) Håper det går bedre med deg, og at du ikke blir skikkelig syk. Du ser vanvittig bra ut! Satt Dennis i sportsdelen på vognen eller sånn sete i handlevognen? Nååå jeg vil se bilde av ham! Takk for en fantastisk blogg. Eneste jeg sjekker hver dag!

Siw..

15.03.2010 kl.18:50

Jeg vil gjette på bihulene;-p

Men det er lov med en paracet i ny og ne!!, holder meg selv unna om jeg kan ;)

micca

15.03.2010 kl.18:54

Jeg hørte den råe historien om hvordan hun kom til verden.

De satt på Burger KIng og spiste da hun spurte.

Da så pappaen at de dro på et spesielt frøposemarked.

utpå posene så var det bilde av babyene,

Han forsatte og så at han og mamma valgte mellom flere poser helt de ble forelsket i den frø posen.

Så når de kom hjem så svelget mamma dette frøet.

Så måtte de vente en stund så kom du til verden.

cathrine

15.03.2010 kl.19:02

du er helt nydelig linni, kom gjerne og besøk meg på min side www.vogtene.no

tonelill

15.03.2010 kl.19:05

Hei og takk for en super fin blogg!

...si som sant er; mamma og pappa laget deg deg av kjærlighet. Og på neste spøsrsmål om hvordan dere greide det, er svaret fordi dere er så glad i hverandre. Slike stork svar er søte. Men jeg personlig synes barn skal få realistiske svar. Fordi barn er enkle vesen og liker klare og enkle svar. Lykke til :)

skeivmamma

15.03.2010 kl.19:07

Min kjære Oldemor, fortalte sine 11 barn om hvordan de kom til (og må leses på gudbrandsdøl dialekt) " skjæra sket de på en stæn" les: skjæra bæsjet deg ut på en stein " hehe var litt andre tider i gamledager :o)

Cathrine

15.03.2010 kl.19:11

Elsker bloggen din! :D

Anna

15.03.2010 kl.19:25

Jeg er også syk i dag!! Jeg har halsbettenelse å inni hode mitt er det fyllt med bomull! Jeg har også sånn dere trykk i hode når jeg svelger, grusommt liksom! God bedring da Linni !:-D

Ragnhild

15.03.2010 kl.19:35

tipper bihulebetennelse, da blir det helt tett i systemet og oppstår et trykk som gir vondvond hodepine, vondt i ørene og kjeven + at du kjenner det når du svelger. Kan også få en propp i øret når du gjesper, har det nå, ikke noe gøy! ;)

good bedring :)

Ida

15.03.2010 kl.20:08

Jegg har liggi hjemme med det selv i sist uke. jeg fikk hostesaft så gikk det over, men hver gang jeg snufset inn så fikk jeg et veldig trykk i hodetog i tinningene. jeg var syk i 2-3 dager så gikk det over.

god bedring:)

digger bloggen din<3<3:D

Ida

15.03.2010 kl.20:14

Jeg har liggi hjemme med det samme i sist uke, ikke noe godt. jeg fikk hoste saft av Dr. og da ble jeg hvertfall litt bedre, med hosten og slikt. jeg var også veldig tett i bihulene og rundt tinningene. men det går jo over:)

Veldig veldig GOD BEDRING<3:D

jeg digger bloggen diiin:)<3<3:D

stausland

15.03.2010 kl.20:22

Dennis kommer til å være stolt over å ha deg som mor når han vokser opp :- ) Du er ett bevis på at drømmer kan oppfylles !:- )

ToneM:)

15.03.2010 kl.21:06

Linni daaaaa, jeg spurte jo såklart aldri mamma eller pappa'n min hvor jeg kom fra, for det sa seg jo selv, duuuuuh;))) trodde ikke jeg var SÅ smart;)) men akkurat det spørsmålet tenkte jeg faktiskt aldri i verden på å spørre om!! For jeg visste at det er Gud som har skapt oss alle sammen!! Så det har jeg aldri tvilt på et sekund:)) Og jeg hadde ikke behov for å vite hvordan en mann og kvinne lager et barn før tiden var inne til å lære om det på skolen uansett. hehe synes det var flaut nok der for å si det sånn......

Mye trenger vi egentlig ikke å lære fordi vi lærer av oss selv og av å lese oss til ting rett og slett:) Men du er hvertfall et kjempe godt forbilde for sønnen din, det er helt sikkert godingen min!!!:))) varme klemmer:) xoxoxox

(:

15.03.2010 kl.21:19

Du kan ha fått streptokokkinfeksjon. Jeg hadde dette for omtrent 1/2 år siden. Jeg gikk lenge uten å sjekke det, og det ble bare verre og verre. Lå til langt på natt og vred meg i smerte. Da jeg endelig fikk sjekket det hos legen, hadde mandlene mine svulmet opp så mye at de dekte halve pusterøret mitt.

Jeg hadde store smerter da jeg svelget, og det føltes som om noe sprakk inne i ørene mine hver gang. Halsen var også veldig sår og vond.

Jeg tror det er veldig smart om du sjekker det ut. Om jeg opplever det samme igjen, drar jeg rett til legen. Jeg vil ikke oppleve det samme igjen! :)

:)

15.03.2010 kl.21:48

hva tenker du om at dennis kan se videoen som ble frastjålet fra deg og eksen din når han blir eldre?

MarianneCG

15.03.2010 kl.22:10

Kanskje du har lungebetenelse? Det hadde jeg og det høres nesten ut som det samme!

Men god bedring! :)

Katrine:)

16.03.2010 kl.10:18

Så utrolig søt du var på den videoen linni!! Og jaa, jeg blei nesten litt skremt av at du var så flink til å si det samme, også før han!:p

Du er en så livsglede du linni, blir så glad av å se deg på video, hadde nok blitt mer glad av å se deg live;)

Fint skrevet det om når du vil lære og passe på sønnen din! Din mors kjærlighet til han vises veldig:)

Klemmer

Lise

16.03.2010 kl.12:19

Jeg sa til sønnen min på 3,5 år at han og babyen i magen til mamma kom fra pungen til pappa når han spurte. Det er jo sant. Heldigvis spurte han ikke noe mer etter det :D

e.m.

16.03.2010 kl.13:56

Jeg har ALDRI sagt at du kom med storken.

Da dere spurte og jeg svarte "IKEA", sa du meget irritert : "Jeg VIL ikke være kjøpt på Ikea !!"

Skyndsomt svarte jeg at det var broder Kjell som var kjøpt på Ikea. DEG derimot kjøpte vi hos Tiffany's i Amerika. Da du lurte på hva "Tiffeniss" var for noe og jeg fortalte det, var du meeeget fornøyd med valget.

Så du var litt av ei jåle allerede dengangen, vesla, hehe....

Neida, folkens. Ungene lærte om forplantning allerede i barnehagen, og det til de grader (filmer, fotos m.m.), slik at en viss konservativ pappa hadde mang en opphetet diskusjon med de ansatte der, som bare lo og sa jeg var gammeldags. (Hei, Mai og Liv Tone).

For øvrig er småunger atskillig klokere enn vi voksne vil tro. Rollingene mine gjorde det til en slags hobby å spørre meg om opplagte ting.

Tiske, hviske fra bilens baksete :

- Duu pappaaaa ?

- Jaaaa...

- Hvor er solen om natten ?

- På en låve i Sverige.

- Men vil ikke låven brenne ned da ?

- Neida. De som jobber der slår jo sola av om natten.

- DU LJUGER, PAPPA ! FYYYY !!!

........minner, minner......

kris

16.03.2010 kl.17:28

Nar datteren min var 7 ar spurte hun meg, og jeg svarte helt aerlig hvordan det skjedde. Det eneste hun sa da vare AAAAEEEEESJ ASS, og da fikk jeg ikke det spm noe mer. Enkelt og greit...

nancyjohnsen

16.03.2010 kl.17:48

Så søt du er Linni :) Så på videoen.

Renate

16.03.2010 kl.19:10

Hvordan mamma og pappa laget meg og søskene mine ved en ''voksenhemmelighet'' !

Lillebror på fire kommer ikke over mamma og pappa sin ''voksen-hemmelighet'', snakket sist om det under middagen for fire timer siden..

M A K K <3

16.03.2010 kl.19:33

: P

Marie

16.03.2010 kl.21:05

Jeg fant det sakte men sikkert ut selv ved å se på filmer og slikt. Har aldri spurt om det. Eneste gangen var da mamma forklarte meg på en grotesk måte hvordan et voldtekt foregikk, huff... Da ble det bare skummelt å tenke på hvordan man lagde barn!

Haha. Ha en fine kveld!

Marie

Helene Raask <3

17.03.2010 kl.17:23

Hva ble du frastjålet? ;O

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits