God morgen alle sammen. ;) Idag skal vi i 60 års lag til farfaren til Dennis, så nå står vi på badet og fikser oss.

21.11.2009

57453-1-1258790724879.jpg
Jeg har ikke fått blogget, da det har vært noe feil med mobilen min, men nå er jeg tilbake. ;)
Yeee, vi har det kjempe bra og Dennis er helt med for tiden. Han er stort sett våken bortsett fra om natten, da sover han, så godt er det. Han smiler og ler i ett og det er så fantastisk å være mamma til en sånn god gutt som han.
 
Gleder meg til å vise han til Dere.

Her er svar på spørsmålene Deres;

-Salt og pepperkvernen er kjøpt på ICA på Frogner

-Nei, jeg har absolutt ikke noe "nanny" til ungen min, dette er ikke "Hollywood" og jeg klarer da fint å passe sønnen min selv!

-Jeg har proffe gutter som lager headeren min, så jeg vet dessverre ikke hvilket program de bruker, eller hvordan de gjør det.  Jeg vet, de er veldig flinke;)

-Jeg la på meg 5 kg under graviditeten.  Jeg har ikke begynt å trene enda og spise gjør jeg hele tiden, men så lenge man ammer og beveger seg litt, gjør det sitt. 
Jeg veide 48 kg før jeg fikk Dennis, og nå veier jeg 46,7 kg.
 Han drikker meg rett og slett opp, så jeg spiser for harde livet her. ;)

-Jeg er 164,5 høy.
 
-Fødselen min var helt fantastisk! Det ble keisersnitt fordi jeg var for smal rett og slett. Gutten veide nesten 4 kg..
Selve inngrepet tok ca 10 min, så brukte de 5 min på å rense å sy meg igjen.
Jeg tror ikke det gikk helt opp for meg hva som skjedde mens vi holdt på. Bernhard sa at han var så overrasket over hvor rolig jeg var.. HAN derimot, holdt meg i hånda og så meg inn i øynene og sa; 'dette går bra jenta mi, ta det med ro, ikke stress, pust rolig' osv. hehe.. Jeg var ganske rolig, men gjett om han var nervøs da.;) åååh, Han sa i ett hvor mye han elsket meg mens de holdt på å få Dennis ut, og til slutt da vi  hørte et skrik bak "forhenget" , reiste Bernhard seg opp og tittet over. Jeg var helt i 100 og spurte om alt var bra og om han var frisk, så snudde Bernhard seg mot meg med øynene fylt med tårer og sa; 'Han er helt perfekt'. Herregud som jeg grein da han sa det!!
Den følelsen jeg fikk inni meg da vi fikk ut Dennis, og Bernhard og legene sa at alt var bra med han og at han var en stor flott gutt som var helt frisk, er nesten ubeskrivelig. De la han inntil meg i noen sekunder før de vasket han. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, der lå sønnen min!! Jeg klarte nesten ikke å se han fordi jeg hadde så mye tårer i øynene, og Bernhard klarte ikke å slutte å si ; Se så fin han er a. Se a.. hehe.
De som har fått barn selv vet selfølgelig hva jeg snakker om. Det var som om det tomme hullet inni meg etter at Mamma gikk vekk, ble fylt igjen. Jeg elsker sønnen vår !!!
 
Apropo fødsel, så fikk Anette Marie en jente igår og hun er helt perfekt! Jeg gleder meg veldig til å se Tina Odine og jeg er så utrolig stolt av alle 3 ;) Gratulerer så mye !!!!!!!

Tilbake til å svare Dere;)
-Jeg handler mest klær når jeg er ute å reiser, men siden dere spør så er
pelsjakken min fra Zenon, buksen på det bildet med den lange tyggisen er kjøpt i Spania og genseren over er kjøpt på Gina tricot, leopardtoppen er kjøpt i Spania, de blå støvlettene mine er kjøpt i Estland, Ed hardy klærne er kjøpt i Tyskland, de høye bege støvlettene er kjøpt på Zara, og de nye støvlettene mine er fra Bianco.

-Flisene på kjøkkenet vårt er fra Flisekompaniet, der jobber lillebroren til Bernhard, Ivar heter han og er 29 år og har en samboer som heter Mari .(til de som lurte på det;)

-Gulvet som er i stuen  er valnøtt og er fra firmaet til Bernhard << Norgestre >> 

Jeg får 1000 spørsmål om sminken min og om jeg kan gi noen sminketips..
Sminketips:
Smink deg for å fremheve din kjønnheten din, er mitt beste tips;)
Noen bruker mye, andre bruker lite. Hver sin smak.
Jeg derimot, ELSKER SMINKE, og det har jeg gjort siden jeg var 3 år og oppdaget sminken til mamma.
Fikk leke sminke i plastikk da jeg var 4 og latet som jeg sminket meg hele tiden.. Hadde den med meg overalt i min rosa veske og trippet rundt i sko med bittelitt hæl på. Har alltid vært blodfan av sko meg høye hæler, og så lenge de lagde den "klikke" lyden, var jeg fornøyd. Nektet å gå i joggesko..
Jenter skal være jenter mener nå jeg.
Jeg er ekstreeemt feminin av meg, men er litt som en gutt og faktisk. Liker å gjøre gutteting som bl.a kjøre bil, spille playstation, kødde osv.(Det er derfor jeg alltid har visst at jeg kommer til å få en sønn først;) Liker ikke å se på frustrerte fruer, friends osv.. det blir for kjedelig, da ser jeg heller på National Geographic eller Simpsons.
Liker å snakke om alt mulig bortsett fra sminke og klær, det dævver jeg helt av. Misforstå meg rett , jeg ELSKER å shoppe, sminke meg osv, men å snakke om det blir for kjedelig. Rart, men sant. Det er nok derfor jeg er så dårlig på å svare Dere på spørsmål om slike ting her inne..
Kanskje det er defor jeg har så mange guttevener, for da slipper jeg det, eller så er det rett og slett fordi jeg er guttegærn. ha.ha, NEIDA Bernhard;) Men gutter er mer behagelige å være sammen med noen ganger. Gutter er ikke sjalue og baksnakker heller ikke så mye som jenter gjør?! Rart det der;)  Men jenter er som oftest MYE bedre å snakke personlig med;) Det kommer helt an på da selfølgelig, heter du Kjell Even er du den beste å åpne deg til ;) <3 Han lytter faktisk, det er det ikke mange gutter som gjør.(hint, hint Bernhard) NEIDA <3.
Venninnene mine er drit kule, De er liksom litt "gutter" de og. De fleste jenter som sminker seg og kler seg som meg kommer jeg som oftest ikke overens med fordi vi har heeeelt forskjellige interesser, det holder liksom ikke med å kle seg likt eller sminke seg likt.. hehe,  men de svenske modellvenninnene mine, og de Norske som bl.a Cathrine Aschim, Katrine Marstrander, Anette Marie, Camilla Jacobsen osv er drit kule jenter. De er litt "gutter" de og selvom de liker sminke og klær ;) Man velger så klart ikke venner etter utseende, der går alt kun på personligheten altså!

Men siden dere maser så veldig om den sminkevideoen skal jeg få prøve å lage en video til dere, men Herreguuud så flaut det blit. SÅÅÅ gjør dere sånn, og såååååå gjør dere sånn. hehe, ser den for meg. ;)

- Taco-fatet er fortsatt fra Living ;)

- Dennis får Dere se om ikke så lenge. Gleder meg til å vise gullgutten frem;)

Nå må jeg forte meg her. Besteforeldrene til Dennis venter på oss;)
Er det noe jeg har glemt å svare på, send inn så skal jeg svarer deg;) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;)


Marita Evensen

21.11.2009 kl.09:07

Kos dere masse! :)

\Fredrik

21.11.2009 kl.09:27

God morgen Linni :) dennis er jo helt SOm en konge

\Fredrik

21.11.2009 kl.09:28

Hei god morgeen fin gutt du har
Nice baby <3

ingrid

21.11.2009 kl.09:47

lykke til!

Seline

21.11.2009 kl.09:56

Søt blogg! :3

Emilie

21.11.2009 kl.10:02

Gleder meg til å se lille dennis <3 Håper dere har det bra på 60års laget da :)

Hege Aurora

21.11.2009 kl.10:05

hvilken type foundation og pudder bruker du? elsker bloggen din og synes du er en super jente:-)

Nizzii/ Stawberry<3

21.11.2009 kl.10:20

Ååå Dennis er bare superskjønn! Lykke til i bursdag :D

Katrine

21.11.2009 kl.10:31

Jeg skjønner jo at du ikke får blogget noe, du er jo blitt mor nå og da er det vel mye å gjøre? :) Men jeg syns jo det er dumt at du ikke kan blogge da;p Er så gøy å lese den! :)) Så gøy at du vil svare oss nå :D

Klemmer fra meg:)

Karin Borge Wischuf

21.11.2009 kl.10:33

gleder meg til å se han :)

det var et utrolig fint bilde linni :)

kristin-susann

21.11.2009 kl.10:40

gleder meg til å se han :)

cathrine

21.11.2009 kl.10:42

Kos deg i bursdag idag.Sikkert mange som gleder seg tl å hilse på Lille prinsen.Det er jo fantastisk å være mamma og ha en sånn vakker gutt man kan susse på akkurat når man vil.Herlig;)Ha en strålende dag:)

hildex

21.11.2009 kl.11:01

så fint bilde :-)

Hege Susanne

21.11.2009 kl.11:53

Veldig bra blogg :-)

Tone Maria

21.11.2009 kl.12:01

Hei:-) Hvilke sminke bruker du? hvilket pudder?

Nicole

21.11.2009 kl.12:08

Hvor gammel er Kjetil?

Lisa

21.11.2009 kl.12:14

Ka slags pudder og fondation bruke du? og hvilke merke og farge på leppestifta? æ har meldt meg på lyd bloggen din men lenge sida du har ringt nu? ska du slutte den av? tror mange jenter som liker å sminke seg ikke er så opptatt av å snakke om sminke, æ e guttete sjøl om æ like å smink mæ. Æ like venna æ kan stol på, ikke dømme andre etter kossen de ser ut osv. best å bli kjent med personen først, alle er forskj.uanz.om de liker mye sminke eller ikke. Æ liker biler, ler masse av alt som deg og snakker ikke om sminke eller klær med mine venner, tror alle er forskjellige. Linni du virker som en snill og god jente derfor du har så trofaste lesere og du er alltid i godt humør, det inspirerer oss andre i hverdagen, så stå på!!

sandraslife

21.11.2009 kl.12:17

sødaste bildet :)

theresekristina

21.11.2009 kl.12:25

kos deg :)

Mr.Carter

21.11.2009 kl.12:42

Hva er det bernhard jobber med egentlig? :)

G r o

21.11.2009 kl.12:46

Kos dere på 60 års lag=)

21.11.2009 kl.12:57

Pen du er, Linni <3

Du kunne ikke tenkte deg å legge ut noen "outfit'ere" , syntes du har så kul klesstil :) Også trenger jeg litt tips om hvordan man bør kle seg ..

Ida

21.11.2009 kl.13:25

hvordan maskaaaaara bruker du linni? :D du ser alltid så bra ut!

maria

21.11.2009 kl.14:09

takk for at du orker å svare linni :) du er best :)

gleder oss masse til å se lille dennis <3

men du !!!!! ditt hår !! ekstantion??? hvor mange? frisør? farge? :)

KLEM :)

twilightsagaenx4

21.11.2009 kl.14:22

Liker du twilight? :) Kjempefin gutt du har!

Marit-Kristin

21.11.2009 kl.14:27

Kan du ikke svare på hvilke sminke du bruker? hvilke merker? du har kjuempefin sminke, derfor vi lurer snuppa;-) Håper å se deg i Haugesund der jeg bor selv om du sier du skal til Stavanger i jula, du tar sikkert flyet og da jkører du vel ikke innom Haugesund;-)? Men er alltids lov å håpe:-) hehe. Vil anbefale deg å ta en tur på kaien i Haugesund, mange fine utesteder der, fint å sitte å ta seg en kaffe på dagtid med venninner og du kan ta med Dennisen:-)

Anna

21.11.2009 kl.15:21

Det var fine og bra svar!:)

Sigrid

21.11.2009 kl.15:34

Hei, er du i STavanger i dag? synes jeg så deg? :)

Katt

21.11.2009 kl.16:08

Kunne du lagt ut et bilde av deg selv som liten? Enten som baby eller som tiåring, eller no sånt? :) Kos dere i helgen!

Meee

21.11.2009 kl.16:43

hvorfor døde mammaen din? unnskyld hvis du synes det er dumt at jeg spør!

EmMa <3

21.11.2009 kl.16:47

hvordan mascara brukte du på bildet?

sende en e-mail til emma_hjerte@hotmail.com med emne Mascara? :D

Du hadde så fine øyevipper der! <3

Maria

21.11.2009 kl.17:00

Hvor har dere kjøpt sofaen deres? den var dødstøff!

Linish

21.11.2009 kl.17:08

Hei Linni :D Hvor har du kjøpt strippestanga di? Har lenge ønsket meg en å ha hjemme, men må bestille fra utlandet og er litt usikker på kvalitet osv.

Kjempe fin blogg :)

Ann Monica

21.11.2009 kl.18:02

Heeeij når tenkte du og ligge ut video? hadde vært kjekt om du kunne video blogge litt :D

21.11.2009 kl.18:03

men du svarte ikke på hvor du hadde kjøpt den blusen du hadde på deg på washera en eller to uker før intervjuet, med et flagg mønster på å noe svart hvit bak. hvilke merke er det? og hvor er den kjøpt?

Elinesnuppa <33

21.11.2009 kl.18:22

LANGT innlegg du ;)

21.11.2009 kl.18:39

Kan bare ikke tro at du ikke la på deg mer enn 5 kg, det er ikke mulig!!!!!!!!!! jeg går opp og ned 10 kg hele tida og jeg har aldri vært gravid.. :((

Ane ;))

21.11.2009 kl.18:41

digger bloggen din linni, også en glamour modell som er litt guttete er just perfect :) Btw er Dennis skikkelig søt, vertfall så mye vi får se han. Jeg kommer nok til og dåne når jeg ser hele han ;) elsker småbarn :) Lykke til videre!

kjelleven

21.11.2009 kl.18:51

står neggu ikke på badet nå du, ligger og drar deg i senga med bb og dennis...!

lisa

21.11.2009 kl.18:53

Skjønner hvis du ikke vil svare, men jeg stiller spørsmålet fordeom. Hva er det som skjedde med moren din?

gleder meg til å få se bilde av dennis, han er så nydelig. fast leser :D:D:D

lisa

21.11.2009 kl.18:54

er det noen grunn til at dere ikke viser bilde av dennis nå?

og hvordan får du så perfekt kropp?

digger deg :D

Mina

21.11.2009 kl.19:03

Gleder meg til å se dennis :D , eg like bloggen din kjempe godt! du virker som en super jente, stå på ! :)

Christina :)

21.11.2009 kl.19:08

Koselige svar :D ! Så heldig du er , som har en SÅ perfekt liten gutt! :D

Kunne du lagt ut noen videoblogger snart :D?

Meg

21.11.2009 kl.19:33

Åh, så bra at Anette Marie har født!! :D

Utrolig fin blogg du har, btw :D <3

Linn

21.11.2009 kl.20:44

veldig pent bilde ;-)

21.11.2009 kl.21:19

virker som det er farlig at dennis er med på bilde :D hadde vært søtt og sett dere sammen på ett bilde da!:D

Martine

21.11.2009 kl.22:58

Dere får kose dere! Dennis ser supersøt ut. Har en lillebror så jeg vet hvor koselig det er nå han ligger der og bare smiler og ler til deg :] Da forsvinner alt vondt i det øyeblikket.

MIKKKKKE

21.11.2009 kl.22:59

HAHAH.. va mysigt.

Ni er så snygg!!! gillar ni sjoppis?

Imagine: Fashion Designer World Tour ? JEtte snygt spel

http://www.vzcv.com/Dress-Up/21348/Imagine-Fashion-Designer-World-Tour

Vär har du lagt din mössa jäg vil leva me dei!!!

âr ni finska????

Laila

21.11.2009 kl.23:07

Eg lure på hvilke pudder du bruke? hvilke merke? eg synes kanebo e bra men ser at du har så fin hud...

21.11.2009 kl.23:28

Hvorfor la du ikke bilde av Dennis Michael Bernard med en gang han ble født ? :D

hvem var den første Dennis smilte til?

hvor mange timer sover han om dagen ?

når skal du legge ut et bilde av ham ? <3

hvor bor du ?

Kaida -

22.11.2009 kl.00:09

Hvordan gikk det på 60 års lag? :)

Amalie<3

22.11.2009 kl.00:11

Hei kan du si når vi får se ham?...

Lena

22.11.2009 kl.00:44

Sitter med tårer i øynene etter å ha lest beskrivelsen av fødselen til Dennis. Høres ut som et eventyr, og jeg kan nesten ikke vente med å få barn selv! Jeg skal i hvertfall vente til jeg har funnet en god mann som du har, og har midler til å ta meg av et barn, for Dennis virker som en heldig sønn! Lykke til videre :)

cecilie

22.11.2009 kl.00:46

elsker bloggen din. jeg har ett spørsmål . Hva er favoritt mj sangen din ? : )

22.11.2009 kl.02:13

Har ikke dere vist Dennis da?

Synes jeg husker å ha sett klipp på seher.no eller noe? :P

Julie

22.11.2009 kl.09:22

Hvordan kan det gå an at du har en farfar som er 60, når du er 23 selv? Da må jo han ha vært veldig ung når han fikk din far, eller mener du farfaren til Dennis Michael Bernhard?

ida

22.11.2009 kl.10:49

kos dere

Karen-Marie

22.11.2009 kl.11:09

Hvilken sminke bruker du? Du sier vi maser det er fordi du ikke svarer:-)

Ingrid

22.11.2009 kl.12:00

Dennis er såå søt! Men hvorfor kan du ikke vise han fram før om en stund? :)

22.11.2009 kl.12:46

Er det strippestang dere har i stuen?

cecilie

22.11.2009 kl.12:53

Hvorfor vil du ikke vise Dennis? :D Kjempe fin blogg!

Signe Bjorøy

22.11.2009 kl.14:38

håper du hadde det fint i 60 års dag! men eg lurte på ein ting, kven heia du på i skal vi danse? var du glad for at Carsten vant?

Benedicte Bendiksen

22.11.2009 kl.15:13

Så utrolig søt Dennis er! :) Hvordan er det å være mamma egentlig? Jeg blir selv mamma i januar (termin 20 januar) og jeg gleder meg noe helt ekstremt! Det er vår første og vi er veldig spent på alt som følger når man blir foreldre! Alt er liksom så spennende for tiden og jeg håper tiden går fort frem mot fødselen!

karina

22.11.2009 kl.15:23

Hvorfor får vi ikke se han ennå? og når vi får se han, får vi se han når han var ny født også da? :) Han ser jo superskjønn ut, og ligner han foreldrene er han vel det også!! håper på svar, kanskje du kan skrive et innlegg om hvorfor du venter osv? :)

Katarina

22.11.2009 kl.15:34

Du er så bra som alltid skjuler ansiktet til gutten på bildene du blogger. Det står respekt av at du tar hensyn til personvernet og barnet, og unnlater å "offentliggjøre" ham. Stå på Linni=)

maria anusha

22.11.2009 kl.16:23

når får vi se dennis da linni? hvor fra sri lanka kom moren din fra? jeg er fra colombo:D hilsen maria anusha

22.11.2009 kl.16:44

Hvorfor viser du ikke frem Denis ?

Ravna

22.11.2009 kl.17:36

du er så utrolig pen :-)

Sandra

22.11.2009 kl.17:48

fint bilde :) kos deg!

Oda Madeleine

22.11.2009 kl.19:29

du er så søt linni :)

Marit-Kristin

22.11.2009 kl.20:24

Jeg skjønner veldig godt at du velger å vente med å vise frem Dennis, synes folka her inne bør respektere det og szlutte å mase! Du viser han frem når du føler deg klar for det! Du er jo en offentlig person og lille Dennis er helt uskyldig og vil kanskje ikke bli kjendis:-)) Synes du er veldig flink og fornuftig jeg:-) Hvilke jobber vil du satse på fremover? Du jobber med små oppdrag som å gi ut en singel i ny og ne og skal legge til stemmen din på et videospill? Noe mer du skal jobbe med fremover som du kan fortelle til oss?:-) Har meldt meg på lydbloggen din men du har ikke ringt i det sisste? Vi betaler for noe vi ikke får? Lurer på om du bruker pudder og underlagskrem? Bruker du løsvipper hver dag? Hvor lang tid bruker du på å sminke deg hver dag? Synes du er en godjente derfor jeg har fulgt med på bloggen din lenge! Klem fra meg.

23.11.2009 kl.04:43

la oss se Dennisen ordnelig da:D ikke gjemme han bort på bildene.. :d

cecilie

23.11.2009 kl.12:01

jeg spør igjen jeg: hvor er tv-bordet deres fra?

anonym

23.11.2009 kl.14:41

vi er to gutter som er stor fan av deg, du har en fantastisk kropp

Ingrid

23.11.2009 kl.16:07

Kan du legge ut et bilde fra du var liten :)??

solvor

23.11.2009 kl.18:09

hei linni .. kan du ta bilde av keisersnitt arret?

bojka

23.11.2009 kl.20:10

Dennis er så sjønn på bilde !!

23.11.2009 kl.20:15

hvorfor får vi aldri se ansiktet til dennis?

...

23.11.2009 kl.20:15

du blogger veldig lite altså ;'(

Camilla Iselin

23.11.2009 kl.20:16

Ka sjedde med mora di??? :(

Peder&Håkon

23.11.2009 kl.21:14

jei vi er store fan like store som dine bryster! peder er venstre klumpen mens håkon er din høyre klump

24.11.2009 kl.10:01

shit!
venninda mi er like høy som deg og veier 52 kg .
hun er langt fra feit.. kankje du trenger og legge på deg litt?

Nina

24.11.2009 kl.10:03

Herregud,du er jo lett som en fjær,også etter at du har fått barn!Jada,jeg veier 30 kg mer enn deg......

Noor Kamil

24.11.2009 kl.12:09

2 skjønninger:)

meg

24.11.2009 kl.15:43

Så bra blogg du har linni:)

jeg bare lurte på: har du noen gang sliti med kviser? og hva hadde DU gjort om du ofte hadde kviser? har du noen tips som faktisk funker?

:)

gjhgj

24.11.2009 kl.18:12

Nydelig :)

Benedikte

28.11.2009 kl.20:22

Hvordan klarte du å holde vekten mens du var gravid?? Trente du mye? Hva spiste du? 5 kg er jo ingenting..hjelp! Jeg vil ha tips på det området der altså! :D

Du er kjempefin og vakker! :) Har du extensions?

Flott at du gidder å svare i ny og ne, selv om du har mye å gjøre. Setter pris på det :)

Annette B.

02.12.2009 kl.14:53

Nydelig øyne du har, det må jeg bare si.

Så har jeg bladd nedover siden her, og det virker såå kos med pepperkake hus og pynting til jul. Den dagen jeg ikke er "fattig" student skal jeg også gjøre en skikkelig innsats for å få litt julestemning. :)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits