God morgen;) Se hva jeg våknet til ved siden av meg idag.

27.08.2009

DSC04681.JPG 
Vi kjøpte den igår og har gjort den klar. Vel, nesten da.. Må vaske sengetøyet før han kommer.
De første mnd må jo Dennis sove inne hos oss, og når han er klar kan han sove på rommet sitt i den blå prinse-sengen sin.

Forresten, tusen takk for de koselige gratulasjonsmeldingene! Pengene går til Dennis;)
Det er alltid gøy å vinne! ;)

Jeg reagerte bare på en kommentar, hvor en anonym hadde skrevet "Tenk på de som må jobbe du".. HVA I ALLE DAGER MENER DU MED DET? Så vi jobber ikke vi da? Vet du at Bernhard drar på jobb kl: 07.00 HVER DAG, noen ganger før, og jobber til 5, og noen ganger enda lenger. Du greier kanskje å regne ut hvor mange timer det er???

Jeg er jo høygravid, så det blir ikke så mye fysisk jobbing på meg om dagen, men jeg tjener penger hver dag på ting som har med babyen, intervjuer osv for det, men rett før jeg ble gravid, reiste jeg rundt å tok masse forskjellige TV og modelloppdrag, SÅ SPAR MEG FOR SLIKE uttalelser når du ikke har peiling på hva du snakker om!
Jeg tenker på de som må jobbe hver dag, de som ikke kan jobbe, eller som har jobb, så SPAR MEG! HERREGUD! Du er bare sjalu og er et sånt menneske som ikke kan unne andre godt. Det burde du lære deg, det føles faktisk godt! Har du hørt om karma? 

Jaja, til dere andre godinger, så håper jeg dere også vinner noe en gang;) Det er alltid gøy å vinne, spesielt hvis det er folk som fortjener det og bruker det på noe fornuftig;)

KLEM fra Linni

Ha en kjempe fin dag!


karo.

27.08.2009 kl.07:50

HEIA HEIA LINNI! You tell them girl :-DEr så enig. Har aldri fått intrykk av at dere to IKKE jobber, heller tvert imot. Dere virker begge som noen flittige, arbeidsomme, pliktoppfyllende og flotte mennesker.-STÅ PÅ! Å vinne litt inn i mellom er jo bare hærlig og tar ingenting vekk fra det faktumet at dere tjener penger på ærlig og rederlig vis. Unner dere ALT god begge to (tre...)Karo.

27.08.2009 kl.08:24

helt enig:) gratulerer med baby som snart kommer, det blir sikkert herlig!

CAMILLA

27.08.2009 kl.08:35

Hei Linni. Jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen, og jeg synes det er veldig spennendes å lese hva du driver med. Ang det med de pengene som dere gav til Dennis, så synes jeg det var kjempe fint og snilt gjort av dere som foreldre. Han får jo en kjempe start når han skal ut i det voksne livet! Jeg tror Dennis kommer til å få en kjempe bra oppvekst sammen med dere. Hils Bernhard, han virker som en kjærnekar! :) Masse lykke til med fødselen Linni, hele verden heier på deg! :D

Siv

27.08.2009 kl.08:38

Lykke til LInni, ikke bry deg om idioter:)Digger deg, har fått et kjempe positivt inntrykk av deg etter at jeg begynte å følge bloggen din hver dag:)

Elena

27.08.2009 kl.08:40

Ah, nå er det ikke lenge igjen :D

Tone

27.08.2009 kl.08:58

Nei, sånne mennesker skal man bare ikke bry seg med.. Stå på du, tror alle som faktisk har lest litt her inne skjønner at både du og Bernhard jobber hardt. Masse lykke til med baby og alt:-)

Kristine

27.08.2009 kl.09:07

Bra Linni, stå på! Jeg synes du virker som en kjempesøt jente, som også har en travel hverdag.. Så sånne kommentarer er helt unødvendig :)

Erlend Langestad

27.08.2009 kl.09:25

Kan du forklare hva Karma er Linni?

LinniMeister

27.08.2009 kl.09:34

Ja, det kan jeg Erlend. ;)Karma er innen visse religioner og åndelige lærer den virkning som handlinger har på ens nåværende og senere liv. Denne læren spiller en stor rolle i alle indiske religioner, for eksempel hinduisme, jainisme, sikhisme og buddhisme.Karma er etter hinduisk tro årsakene bak menneskets plass i livet. De handlingene et menneske gjør i dette livet, vil være med å bestemme hvordan det skal gå i det neste liv. Det er først og fremst motivet bak handlingen og selve handlingen som er det viktige. Motivene bak alt vi gjør, skaper enten god eller dårlig karma. Tanken om at karma opprettholder liv er i Upanishadene kombinert med tanken om gjenfødelse/reinkarnasjon.De handlingene et menneske gjør i dette livet, vil være med å bestemme hvordan det skal gå i det neste. Den amerikanske komiserien My name is Earl er basert på dette konseptet.Buddhistisk karma skiller seg fra hinduistisk karma i det at resultatene av handlingene kommer med en gang, her og nå. Der man i hinduismen snakker om at handlingene (både gode og dårlige) regnes sammen etter ett liv før det avgjøres hva vedkommende skal gjenfødes til, kan man i buddhismen snakke om noe mer liknende en naturlov. Alle handligner; det være seg seg aktive handlinger, valgt passivhet eller tanker; setter fra seg karmiske spor i bevistheten. Disse sporene vil påvirke alle dine fremtidige tanker og handlinger. Men alle kan bryte ut av dette mekaniske handlingsmønsteret. Man kan til en hver tid ta aktiv stilling i sine valg. Om man klarer å fullstendig bryte løs fra den karmiske mekanikken når man det stadiet som i buddhismen kalles opplysning, NirvanaHåper du fikk svar på spørsmålet ditt;)Mvh Linni

ida

27.08.2009 kl.09:38

den personen er nok bare misunlig..jeg hadde bagen til vogna inne på vårt rom og trodde lille tulla bare skulle sove inne hos oss i ett par månder. men det ble ca 7-8 månder til ho kom inn på eget rom. når du er oppe og ammer eller gir flaske to tre ganger om natta er det greit å slippe å gå så langt. de fleste har ungene inne på rommet sitt til de er 6-12 månder. så når det gikk opp får meg kjøpte vi en seng til å ha inne hos oss. så hvis ikke du er super heldig og får en bebis som sover hele natta rundt tidlig må du nok regne med å ha han inne på rommet ditt litt lenger enn et par månder.. :) bare ett lite erfarngis tips fra en mamma til en annen.. lykke til!

julie paavola wold :)

27.08.2009 kl.09:40

Ja slike kommentarer er skikkelig unødvendige!! Gratulerer sååå mye Linni!! Du kommer til å bli en kjempegod mor! Jeg er også gravid nå og håper at når magen min begynner å vokse så blir jeg like fin som du har vært og er! Så nydelig som bærer magen med stolthet :-) Du er forbildet mitt !! Hilsen Julie

Katharina

27.08.2009 kl.09:50

Så utrolig søt! Slik vil jeg også ha, etterhvert.. :-D Veldig spent på Dennis :D

cathrine

27.08.2009 kl.09:58

Gratulerer mye, tror dere vinner så mye fordi dere fortjener d og ikke noe annet, alt skjer jo for a reason, right? kjempe glad på dine vegne, og familien din seff.. stor klem fra bergen

Anett

27.08.2009 kl.10:04

heihei:)ser du ikke har lenge ijenn før du har lille prinsen din i armene:)nå skal jeg fortelle deg en ting:du har MYE å glede deg til!!disse små er så deilig og nydelige..fødte selv ei jente for 8 dager siden og jeg klarer knapt nok å ta øynene fra henne om dagene;)er helt hærlig!!så jeg vil ønske deg masse lykke til på fødselen!!

marte

27.08.2009 kl.10:11

du virker så god, Linni! Og du, prinsessen min er nå 4,5 måneder og sover i sengen med oss fremdeles;) er ikke så lett å være vekke fra de søte små, you'll see ;) lykke til, be strong!!

Guro

27.08.2009 kl.10:40

Heia:) Vill bare skrive en kjapp kommentar, og si gratulerer med baby som kommer! Du må jo være helt i ekstase! :D Håper alt går bra når tiden kommer, og lykke til! Guro

Anette

27.08.2009 kl.10:47

Det var en latterlig kommentar jo som tydeligvis er sjalu for han eller hun alltid taper på tipping haha. Jeg vil bare si at jeg leser bloggen din kanskje opp til flere ganger om dagen, å jeg vil si gratulerer med Dennis når han kommer ;) Kjør på.

Hanne

27.08.2009 kl.10:55

Hei Linni :) Jeg har lest på bloggen din en stund no, og for ikke så lenge siden, startet jeg min egen blogg. Så da synes jeg det var på tide å kommentere her :)Jeg synes det er så spennende å lese på bloggen din. Og enda mer spennende er det når du venter en gogutt :) Det er kjekt å se hvordan dere takler hverdagen som kjendiser, og som snart skal bli mor og far. Jeg ønsker dere lykke til videre :)

Cathrine

27.08.2009 kl.11:06

Kjempe flott blogg du har. Vet du sånn kurv du har kjøpt til Dennis der har jeg til sønnen min også, elsker den

27.08.2009 kl.11:15

Linni, ikke bry deg om sjalu mennesker. Det er saa altfor mange av dem. du har en mann som jobber og staar paa for aa gi familien deres ett godt liv. Og d er tydelig for alle som ser at du er ei staa paa jente. Om du jobber eller ei, saa lenge dere har det bra saa er det INGENTING som er bedre. Mange skulle oenske de var i en bedre finansiell posisjon, der de ikke hadde trengt aa jobbet, men misunnelse er ikke loesningen. Du har fortjent din egen lykke Linni, og ikke la noen rakke ned paa deg og din lille familie :-) Herlig interview av deg forresten :-)Klemz

e.m.

27.08.2009 kl.11:19

Angående den gevinsten så er det noe jeg aldri har fortalt deg før : Egentlig heter jeg Dennis.

Maren

27.08.2009 kl.11:34

Gratulerer så mye med gevinsten:)Jeg har lurt på en ting lenge nå, å det er hvordan øyenskygge du bruger, er så missundelig på den:)Klem

Emma

27.08.2009 kl.11:46

Bra du tar til motmæle, jeg tror ikke den kommentaren var særlig gjennomtenkt... Du er som prinsessa som ingen kunne målbinde, du har alltid en kjapp kommentar tilbake ;) Det virker på meg som om den lille familien dere har er veldig lykkelige, og alt er deres egen fortjeneste :) Så bare nyt det uten å høre på dritt fra andre som ikke klarer å finne sin egen lykke her i verden.Masse lykke til med babyen når han kommer!

Malin

27.08.2009 kl.11:49

Hvilken dato har du termin på?Dere må kose dere masse sammen før babyen kommer, og selvfølgelig etter at han har kommet! :)

Janne

27.08.2009 kl.12:09

Heisann..nesten så jeg har lyst til å si snuppa, siden jeg føler jeg kjenner deg etter jeg har begynt å følge med på bloggen din:) hehe...Ville bare si at det er så mange fine blogger som blir kuttet ut pga. mange lesere som bare lager kvalm for bloggeren. Det er så mange syke kvalme mennesker der ute...:( Håper ikke du tar denne dritten for mye til deg, slik at du kutter ut bloggen du også...Skummelt å tenke på at det finnes så mange idioter der ute.Men man må bare prøve og skille ut hva slags mennesker som er viktig for deg og inkludere i følelsene dine og livet ditt. Stor klem fra Janne:)

Elisabeth

27.08.2009 kl.12:14

ville bare si at dere er så søte, kommer til å bli en koselig familie:)så deg på tv Linni du er så tidig...hehe...stå på peningen:Dog lykke til ....

Ida <3

27.08.2009 kl.12:26

=)

lotta

27.08.2009 kl.12:39

En slik moseskurv hadde vi til lille snuppa også:).Den er så enkel å ta med seg rundt i huset og flott å ha med når man skal bort på besøk også!.Lykke til resten av svangerskapet.Du er nydelig som gravid!.Heia Linni!!!!

Daniel

27.08.2009 kl.12:59

Og selvfølgelig måtte det være en anonym som skrev det. Som ikke tør å stå for det man skriver. Lei av anonyme som kritiserer. Gratulerer med gevinsten...igjen :P Jeg er sjalu, men tør å innrømme det da hvertfall :P

C.Bailey

27.08.2009 kl.13:00

Åååå, så kult :)

Gina

27.08.2009 kl.13:02

oi, så heldige dere er! han tufsen som uttalte det med jobbingen, altså. TIppe trav er jo ikke akkurat en jobb? Det er noe som kan skje hvem som helst, enten de har nok penger fra før, eller ikke. Herrejesus så sjalu enkelte folk blir. De som blir sjalu får investere i litt tipping selv, vettu!

Linda

27.08.2009 kl.13:07

Hei Linni=)Jeg bare lurte på om du skulle føde på et privat sykehus siden du skal ta keisersnitt? Leste på nettet at man i utgangspunktet ikke får velge keisersnitt selv her i landet, eller er det andre grunner til at du skal føde på denne måten? Lykke til forresten=) det blir nok spennende=)

Astrid

27.08.2009 kl.13:44

Herlig skrevet, Linni. Misunnelse er en fæl ting. Tror ikke jeg har vært direkte misunnelig på noen - jeg tenker som så at alle har sitt å stri med. Unne folk medgang skal man i alle fall gjøre! Jeg tenkte du også kunne føye til de som VIL jobbe, men som IKKE har jobb for øyeblikket. Det gjelder nemlig meg... :-( Lykke til med alt i framtiden! Dette blir spennende! Klem

Monica

27.08.2009 kl.14:19

jeg kan ikke tenke meg denne anonym mente det på en dårlig måte..kan jo faktisk hende det var ment som ironi?? Ikke vet jeg..

KB

27.08.2009 kl.14:30

Heii Linni:)Eg e din størst fan du e drid kule å virke kjempe snill :)Eg Glede meg sykt te Dennis komme.Eg e blitt heil avhengig av bloggen din eg synes du har et kjeme spenanes liv:)Mitt største ønske e å få møta deg.KOZ & KLEMZZ Din største fan AKA Kristine :)

karoline

27.08.2009 kl.14:32

lykke til med baby linni :>

Suzanne

27.08.2009 kl.14:37

Hei Linni. iKKE bry deg om anonyme tapere. Jeg gleder meg på dine vegne og synes det er flott og lese om graviditeten din. Lykke til babe:)

Katrine

27.08.2009 kl.14:39

Go Linni!!! ;) Let em feel u!Syns du har vært sååå flink hele sv.skapet(og ikke minst heldig med alle disse modelloppdrag!;) ) og dere er jo bare heldige som får all denne ekstra oppmerksomheten rundt graviditeten og kan tjene litt ekstra på d, det går jo til babyen uansett, og jeg ville aldri takket nei til det selv, det tror jeg de færreste ville....Lykke til så masse...Nå er han rett rundt hjørne:D

Lillemy

27.08.2009 kl.14:49

Hei Linni!Jeg har så lyst å sende deg noe til babyen jeg! Jeg syr en del forskjellige ting, og kunne veldig gjerne tenkt meg å gitt deg/lillegutten noe! :) Men du gir kanskje ikke bort post-adressen?

camilla

27.08.2009 kl.14:53

heeei;Dhåper du kan svare meg p¨å det her,, hvor har du kjøpt den ''senga'' du ar på bilde.. syns den var utrolig nydlig..:D adde blitt kjempe glad for svar:D og dnetrekka du ar kjøpt.. utrolig fine, sliter med og finne sånne.. finner bare enkle:/takk for svar

Camilla

27.08.2009 kl.14:59

Herregud. Det med å bytte jobb til travspiller var jo bare en spøk...

Mathea Eriksen :)

27.08.2009 kl.15:10

hei !Jeg bare luerer , er det lenge til du får ungen din nå ? :D

rosita

27.08.2009 kl.15:34

Stå på Linni:-)!! Ikke bry deg om negatrive kommentarer det er bare misunnelse! Såklart vi vet at du jobber! Synes du er et kjempebra forbilde for oss andre slanke blondiner:-) Vi har faktisk hjerne vi og:-)

Elisabeth bakken

27.08.2009 kl.15:37

Digger siden din ikke bry deg om folk som sier sånt de er bare misunnelig

Anniken H.

27.08.2009 kl.15:48

kjempe fin blogg linni. digger den og deg :) gleder meg til babyen kommer og få se bilde av den lille skjønningen. gratulerer så masse med pengegevinst.

27.08.2009 kl.15:56

Nthååå..Du har et utrolig herlig liv! Mitt drømmeliv!Men kan du svare på et spm? Jeg er litt redd for å ha sex , Men vil ha barn. Er redd om den jeg får barn med syns jeg har stygt underliv..Kan du svare på dette? :) Kos :)

marie v : )

27.08.2009 kl.16:19

Heeeei : ) Jeg leser bloggen din vær eneste dag, og synes den er super, for den har faktisk forandret livet mitt på en annen måte, og eg ser på deg på en annen måte, jeg er veldig facinert av deg, og du er så utrolig pen og virker kjempe koselig! : ) Du er mitt forbilde nå! jeg ser opp til deg, og håper jeg kan se deg i virkeligheten en gang også, for det har jeg ikke "/ men har håpet oppe! Håper du får et supert liv, og ha det koselig med den nye beby'n :D Hjertelig hilsen Marie V 14år fra Telemark :D

Natalie

27.08.2009 kl.16:27

Kunne ikke sagt det bedre Linni! :-) Stå på! Dere er flinke :-) Og sjekker bloggen din hver dag, gleder meg til å se Dennis :)

Amalie

27.08.2009 kl.16:33

naw, så søt seng. Ungen din blir heldig :)

Sunniva

27.08.2009 kl.16:58

Tenk på de som er sjalu du! For de er det tydeligvis mange av. ;) (Jeg er også sjalu, men jeg klarer å være glad på dine vegne fordetom. :p)Gratulerer med premien, godt jobba!! :D Lykke til videre i svangerskapet, nå er det vel absolutt ikke lenge igjen til prinsen kommer. :)

kristine

27.08.2009 kl.17:05

Hei Linni, du virker som en herlig person, og jeg digger bloggen din. Lykke til med lille Dennis, kommer garantert til å bli en sjarmør, heah (: :

Sarah

27.08.2009 kl.17:08

Linni min! Tlf min er midlertidig ute av drift.. (Noen skylder meg en iphone.) haha, just kidding :-) Tenker masse på deg besta. Ringer med engang jeg har tlf igjen

Sexy

27.08.2009 kl.17:16

Herreguuud, bare drit i den anonyme kommentaren, det er sant det du sier: Folk klarer ikke å unne andre noe godt i livet, de går rundt og er så jævla misfornøyde hele tiden. I stedet for å gå rundt å være så kjipe så burde de heller gjøre noe med livet sitt og kanskje bli litt gladere?Jeg støtter deg fullt altså, kjempefint at dere gir pengene til Dennis, han er en heldig liten gutt!

Stine

27.08.2009 kl.17:17

Jeg digger deg bare mer og mer Linni , jeg må ærlig innrømme at jeg trodde du bare var en dum blond silikondame før som ikke hadde noe mellom øra,sorry, jeg tar alt tilbake , ALT! de i media har fremstilt deg SÅ feil , men med denne bloggen tar du rotta på alle;) lykke til som mamma ,det tror jeg du klarer med glans (så deg på Washera med den dokka ;))og lykke til med fødselen, jeg har selv ei lita jente på 3år og det er bare helt supert og være mamma!:) klem Stine

puddy

27.08.2009 kl.17:20

søøt! :)jeg har konkurranse på bloggen min nå, der kan du enkelt vinne goodiebag.www.luksusdyret.com

Nina

27.08.2009 kl.17:25

Å, så fin den senga var :)Dere har jo kjøpt sååå mye fint til go`gutten deres ;)Ikke kast bort energi på uvitende mennesker som skriver tullete kommentarer, søtnos... De er bare misunnerlig og smålige!!Kjempefint at Dennis fikk pengene dere vant, vi gjorde det samme når vi vant en slump penger :D

Astrid

27.08.2009 kl.18:02

Hehe, bra det linni! Lykke til vidre med tippinga

Ive Emilie

27.08.2009 kl.18:07

Hei :) du har en kjempe fin blogg :) leser den hver dag! Men jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, og jeg har ikke fått noen komenterer enda :( Jaja, jeg måtte bare skrive komentar ;)

anna

27.08.2009 kl.18:20

bøøørn erlend:P

Ida sophie

27.08.2009 kl.18:41

Jeg tror du kommer til å bli en kjempe god mor Linni! Jeg kjenner jeg blir helt glad og varm innvendig når jeg tenker på det! Masse lykke til! :) Gleder meg til Dennis kommer! Håper du legger ut noen bilder av han, men jeg skjønner godt hvis du velger å ikke gjøre det. Nok en gang, masse lykke til! :)-Ida Sophie

Maiken

27.08.2009 kl.18:51

Når har du termin? : )

Tone:)

27.08.2009 kl.19:03

Godingen min Linni!!!!!!! xoxoxox Tenker extra på deg i disse dager skal du vite!! Luv you girl!!!!

Mor til to

27.08.2009 kl.19:03

Hei,gratulerer med den lille som snart kommer! Og ikke minst gratulerer med den store gevinsten! Ett lite tips til dere! Husk når Dennis er født og dere oppretter konto til han at overformynderiet kommer inn i bildet og tar kontroll over pengene dersom det overstiger en viss sum. Tror det er 75 000. Så det er lurt å ha en konto i eget navn (men som dere vet er Dennis sin)! Bare ett lite råd! Lykke til med den spennende tiden dere har i vente! Baby bjørn vippestol er GULL verdt! Vi suser overalt med den! Til og med på flyet slik at minstemann får sovet ordentlig! LOL

mamma til gullgutt

27.08.2009 kl.19:13

hei!stå på min venn og ikke bry deg om alt det tullet folk kan si......(vet ikke hva de snakker om!) Vil gjerne få ønske deg lykke til med dennis, som snart kommer. Det er en helt utrolig reise du skal på! Den starter plutselig og varer hele livet! Jeg ble selv mamma i januar til en nydelig gutt som jeg forguder! Stå på! Selv om fødselen kan være en pinebenk for du vil så gjerne møte han er premien fantastisk! Nyt den første tiden og ikke stikk mange føtter utenfor døren, tiden er så verdiful og den går så fort...... lykke til dere alle tre...klem fra mamma til gullgutt fra bergen

Mona

27.08.2009 kl.19:14

syntes pengene er dere vel forunt jeg da..man skal kunne glede seg på andres vegne...hva så om man ikke hadde jobba da..fortjener man ikke å vinne da liksom..er bare misunnelig vedkommende som kom med den kommentaren.håper dere koser dere og ønsker dere alt godt med lille babyen på vei:)ha en flott torsdags kveld og kose deg masse :):)

Tonje

27.08.2009 kl.19:34

Stå på Linni!! Synes du er ei kjempe tøff jente/dame med bein i nesa... Godt det finnes noen som tørr å si akkurat hva de mener...

Kriss

27.08.2009 kl.19:56

Det står om dere på Tv2.nohttp://www.tv2underholdning.no/gkn/linni-med-ny-storgevinst-pa-travbanen-2877678.htmlArtig! Gratulerer så mye!

Monica

27.08.2009 kl.20:45

Åh... det sengetøyet kjøpte vi til eldstebarnet... og det bruker minsten nå.Det er sååå fint!Gratulerer med gevinsten, forresten!Hmmm... har dere peiling på trav, eller veldig flaks?Jeg har ikke peiling, men kunne jo vært moro å prøve.

ingrid

27.08.2009 kl.21:29

Grattis med gevinsten og lykke til med Dennis. Han blir sikkert en nydlig gutt. :)

Helene

27.08.2009 kl.21:32

Linni, leser bloggen din ofte og synes du har et morsomt syn på livet. Det blir bare helt tragisk å skrive at dere ikke jobber, hva vet vi om det? ingen som er høygravid kan jobbe en fulltidsjobb, det sier jo seg selv. Nyt den siste tiden og lykke til med baby, han blir sikkert søt:)

Bollerine

27.08.2009 kl.21:45

Gratulerer så mye :-) - www.bollerine.blogg.no

Anita

27.08.2009 kl.22:40

Hei Linni:)Jeg synes dennis er så utrolig heldig som får deg som mor! Du skriver så mye fint om han og om hvor mye du gleder deg! Så lykke til! en lykkeligere, stoltere og FANTASTISK mor finnes nokk ikke!

Lise

27.08.2009 kl.22:45

Helt klart en idiotisk kommentar å komme med. Pengene er vell fortjent, og vil nok hjelpe til for lille Dennis i fremtiden :) Lær meg dealen med travbane a ? ;) Masse lykke til med han lille :)

Wayfarer - Dahl

27.08.2009 kl.23:47

Blir spennende når babyen kommer, hvilken dato har du termin? :)

Mamma Bettan

27.08.2009 kl.23:54

Jeg må bare si at jeg er mektig lei av folk som driver å kommenterer slike ting, blogg.no er blitt rene forumet med kun negative kommentarer fra sjalu folk. Sånne kommentarer kan man egentlig bare spare seg for. Men, gratulerer med storgevinst! Og du er kjempe fornuftig som putter det inn på kontoen til sønnen din. Det sies at penger ikke er alt, men gjett om det betyr en stor del! Tenk, sønnen din er sikret bil-lappen, og med mer sparing så blir det både god utdanning (uten å slippe å bekymre seg for lån) og kanskje til og med en ålreit bil! Du kommer til å klare deg kjempe bra i mammarollen, Linni! Stå på! Sønnen din får ihvertfall et kjempe godt grunnlag! Kjenner jeg nesten er litt stolt og spent på dine vegne! Masse masse masse lykke til (med fødsel og alt!)! Har skrevet det før, men skriver det igjen! Kos deg med Bernhard, ta livet med ro og nyt tiden du har foran deg! :-) Masse klemmer fra Bettan

28.08.2009 kl.08:20

Å herregud! Mangen som ikke jobber som er gravid, det er utrolig slitsomt å bære rundt på en mage med baby i!

camilla

28.08.2009 kl.22:21

Hei søta..Du, hvor har du kjøpt den kurven??Den var bare helt fantastisk nydelig.Dere kommer til å bli noen kjempe flinke foreldre.. Lykke til :)

Mia

29.08.2009 kl.16:38

Den var jo helt skjønn da Linni

to jenter ;)

03.09.2009 kl.18:09

Hei to jenter! Sengen er virkelig fin :) missuner Dennis virkelig !

malin og benedicte !

09.09.2009 kl.22:54

Hei Linni .

Jeg blir så provosert av sånne folk jeg også .

Gratulerer med babyen .

Bloggen vår er åpen for alle : ) *hinthint* neida . Ta en tur innom hvis du vil : )

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits