Idag bestemte jeg meg for å føde vanlig alikevel.. var på ultralyd%2

23.06.2009

DSC02789.JPG
Idag bestemte jeg meg for å føde vanlig alikevel.. var på ultralyd og rådgivningstime angående fødselen. Off, jeg gruer meg og har sykt angst for å føde! Er redd for at noe skal gå galt.. Ville først ta keisersnitt, men etter å ha snakket lenge med legen idag, vil jeg prøve å føde vanlig først. Sammen skal Dennis og jeg klarer dette. Da får jeg en ekstra sterk baby, og klarer jeg dette blir jeg stolt av meg selv. Bernhard er også ved min side, og jeg skal alltid tøffe meg for han, så da må jeg bevise at jeg klarer å få ut sønnen hans. He he.Litt over 2 mnd igjen.. Hjelp! Det blir nok en uforglemmelig opplevelse.


rodstilk

23.06.2009 kl.19:21

Så bra! :) Det er jo tross alt det beste både for deg og babyen. Og en fødsel er en utrolig opplevelse, tenk deg hvor tøff du føler deg etterpå!! Ved et planlagt keisersnitt går du jo glipp av den spennende ventingen på når det skjer, og går glipp av riene og smertene som du senere kan kalle deg superkvinne for å ha hatt! Selv fødte jeg ei herlig jente i juni i fjor, og venter enda ei jente i september! Og jeg GLEDER meg til å få føde igjen!Lykke til! :)

marianne

23.06.2009 kl.19:22

aw, lykke til med fødselen og alt Linni =)Hilsen stor fan

Karoline

23.06.2009 kl.19:23

Hehe! alt går siker bra:D

Anders Ringen

23.06.2009 kl.19:23

Åh, det går sikkert bra! :)

Hilde

23.06.2009 kl.19:32

Lykke til da =D

pink t

23.06.2009 kl.19:34

Dette klarer du linni! Fokuser på at dere er lettere og komme i form igjen ved vanlig fødsel,du slipper arr og eventult heng over det,og kiloene raser som regel av fortere :)Jeg er sikker på at du fikser dette :)

Kjistinpus

23.06.2009 kl.19:37

naboen min fødte i vann, og det er virkelig noe du burde teste! :-)hun har født før, og sa at det var såå mye bedre enn å ligge i en sykeseng!

Thea

23.06.2009 kl.19:50

Jeg fødte den 22.mai , og du tror kansje nå at dette er noe du ikke klarer,men når du er på føden er alt du tenker på at ENDELIG skal du få den lille babyen din i armene :) Og når ungen er ute glemmer du fødselen, nå når jeg skal fortelle om fødselen er tidsbegrepet helt borte, alt jeg husker er at alt av smerte forsvant idet jeg fikk presse og hun nærmet seg ankomst, og vips lå denne perfekte lille jenta på magen min :) Så ikke gru deg, gled deg og tenk på at den jobben du gjør under fødselen er for lille Dennis !

AdibaSistah

23.06.2009 kl.20:09

det er bra, og de fleste pleier å si at det hele er verdt det når det er over. man pleier som regel å glemme smerten når man holder den nydelige ungen i sine hender :)

Synne!

23.06.2009 kl.20:39

Bra du valgte det!!!Fødte naturlig selv uten noe smertestillende å jeg har ALDRI vært med på noe bedre!=D Lykke til , Linni! Fødselen er hovedpunktet!:)

Benedicte

23.06.2009 kl.20:41

Du er så mye sterkere, smartere og mer herlig enn media fremstiller deg! Du og Dennis klarer dette heelt fint :) Bort med negative tanker, når prinsen deres er på vei, så tenker du kun glede over å se han, smertene forsvinner på en måte..Masse lykke til søta! Klem

Tone:)

23.06.2009 kl.20:54

Nydelige deg som alltid!! Jeg gruer meg også sinnsykt til den dagen en gang kommer ja for meg også... ;) hjeeelp! men det går nok bra som med alle andre skal du se. men å føde i vann høres meget bra ut ja!! xoxo

marianne

23.06.2009 kl.21:01

kjære Linni:-) Jeg fødte MED stooor angst i november- var dritredd for det meste, men da riene begynte så ble jeg glad( var så lei ...) de var vonde men ikke SÅ vonde, og da vi kom på sykehuset fikk jeg lystgass og epidual og da tror jeg jeg sa noe om orgasme:-) haha. fikk supergod effekt av epiduralen og fødselen var fantastisk!! følelsen av å få bebien opp på brystet etter den harde jobben du har gjort er ubeskrivelig.........du er heldig sm får oppleve det. klem og lykke til

Lily :)

23.06.2009 kl.21:16

Å føde er bare en fantastisk opplevelse! VONDT ja, men man får pauser hvor man kan hente seg inn litt og det går faktisk heeeelt greit.Jeg har født to unger uten noen form for smertestillende og jeg er ikke noe spesielt tøff hehe..Jeg gruet meg også veldig første gangen, var redd for at noe skulle gå galt, MEN prøv husk at keisersnitt er mye verre sånn sett, det er mye større sjanse for å få komplikasjoner ved et ks for det er jo tross alt en operasjon!Prøv å skriv et "ønskebrev" som du kan gi til jm når du skal føde, der kan du jo skrive at du er veldig redd, at du trenger litt ekstra pepping, mye info om alt som skjer osv. Det hjalp meg veldig ihvertfall.Masse masse lykke til! Det går så bra så :)Hvilket sykehus skal du føde på?

Diana Lynn

23.06.2009 kl.21:23

Det går nok kjempebra! Jeg føler og tror at hvis du ikke gruer deg til det så kommer det til å gå så fint så. Jeg gruet meg aldri til selve fødselen siden alle fødseler er jo forskjellige. Du vet aldri hva du kan vente deg. Jeg fødte naturlig og uten bedøvelse, og jeg hadde en kjempefin opplevelse =) Det tror jeg du får og.

Ingvild

23.06.2009 kl.21:42

Det kommer til å gå så fint! Selv var jeg megaredd for vondtene, og var sikker på at jeg ikke skulle klare det. Er mega-pinglete når det gjelder ALT som heter vondt, men det gikk jo SÅ fint! Og når man får verdens vakreste og ferskeste baby på bryset, så er alt verdt det, man glemmer alt som heter vondt. Det er en helt egen "spenning" når man starter å få vondt, eller vannet går.. Eller bare det å vite at "nå er dte i gang" liksom. Lykke til, dette klarer du, Linni !! :-)

L

23.06.2009 kl.22:20

En fødsel er en utrolig fin opplevelse som jeg var så heldig å fikk gjøre i januar, da snuppa vår kom til verden. Et tips til deg, som hjalp meg godt. Ikke sitt og les på nettet om andres fødsler og ikke bit deg merke i hvordan fødslene til noen du kjenner var. Alle fødsler er så utrolig ulike. Og jeg tror hvis du lar tankene dine være helt frie i forhold til hva som vil skje, så er det bare positivt. Ikke innstill deg på noe som helst. Eneste jeg ville var at jeg skulle prøve badekar og lystgass som smertestillende. Og helst ikke ha epidural. Fikk prøve både badekar og lystgass, men jordmor "krevde" at jeg tok epidural fordi jeg hadde holdt på i mange timer og kropen var utslitt og at de skulle pushe på med drypp og ta fostervannet.og kjenner i ettertid og det hjalp veldig at jeg ikke hadde innstilt meg på at slik og slik skal det være. ta imot fødselen med åpnet sinn. Når du har fått ditt vakre resultat opp på brystkassen, så er alle smertene fort glemt :)

CHARLOTTE

23.06.2009 kl.22:33

Jeg har også gruet meg veldig til fødselen,men har kun 5 dager igjen til termin nå. Går og venter og håper det snart skal skje noe. Gruer meg ikke lenger,er mer spent på hva som skal skje, og gleder meg sååå til å endelig få den lille babygutten min.. Må være gutteår tror jeg. Mange som får gutt. Masse lykke til videre lille venn.. Dette skal vi klare..!

Christina

23.06.2009 kl.22:37

Jeg digger bloggen din, kan ikke du prøve å blogg mere ? :-)

Helene Marie

23.06.2009 kl.22:44

Vanlig fødsel må jo være best.. er nok noen heeelt sinnsyke smerter, men kvinner er jo skapt til å føde så det går jo!:) hehe Desutten er det nok en bedre følelse og få barnet til brystet med engang og ikke ligge halvt i narkose og ikke møte han før etterpå... Lykke til Linni!(=

Elena

23.06.2009 kl.23:01

lykke til med naturlig fødsel!! :) Spennende opplevelse :)

Helene i Texas 2010/2011

23.06.2009 kl.23:09

Du skal se det går så bra vettu Linni : ) Det er jo mange som både har født to og tre babyer på en gang. Jeg er tvilling og moren min tok ikke keisersnitt, selvom det var to stk. som kom ut etter hverandre med bare åtte minutters mellomrom. ;DLykke til, du kommer til å klare deg fint! :)

Renate

23.06.2009 kl.23:09

Lykke til :)

torill W

23.06.2009 kl.23:51

Da jeg skulle føde min førstefødte for femten år siden, var jeg kjemperedd også. Men du så stolt jeg var etterpå at jeg faktisk hadde overlevd en fødsel!!!Og det gjør du også Linni. Alt det vonde er glemt i det du holder barnet ditt i armene.Lykke til.

torill W

23.06.2009 kl.23:53

Da jeg skulle føde min førstefødte for femten år siden var jeg også kjemperedd. Men du så stolt jeg var over at jeg faktisk overlevde. Alt det vonde er glemt i det du holder barnet ditt i armene dine. Lykke til Linni. Dette klarer duKlem

AC/DC

23.06.2009 kl.23:55

Hei Linni,Det er nok ikke uvanlig å gå og grue seg til selve fødselen, men jo nærmere du kommer, jo mere klar er du for det og.Dette gjør kvinner verden over hver eneste dag.Vi er våre verste fiender og jager oss selv opp til å bli redd for det meste.Stå på, det går sikkert veldig fint :)

Malin Anette

23.06.2009 kl.23:57

Har akkurart tatt den samme avgjørelsen selv! Har alltid hadd en angst for fødsel og har vært fast bestemt på å ta keisersnitt (pga.at jeg er veldig liten og selv født 3mnd. fortidlig). Men nå når jeg faktisk har gått gravid og kjent alle disse forandringene på kroppen så føles det veldig naturlig å føde normalt. Og vi må huske at det er veldig flinke leger og helsepersonell tilstede heletiden som passer på. Skulle det bli noen komplikasjoner eller vanskeligheter blir det haste keisersnitt.Lykke til!

rosita

24.06.2009 kl.00:06

hva var årsaken til at du ønsket å føde naturlig? Jeg har ikke barn selv og er ikke gravid men den dagen jeg blir gravid tror jeg at jeg vil ta et planlagt keisersnitt da jeg har skikkelig angst for å føde på naturlig måte... vil unngå smertene og det slitet, men det er sikkert bedre for babyen å føde naturlig og mindre komplikasjoner men må kanskje sy der nede...uff... men de fleste føder jo naturlig, synes du er tøff som valgte det men jeg hadde ikke turt det, det enkleste er vel keisersnitt?

Maia

24.06.2009 kl.00:06

Det høres veldig lurt ut. Mange tror at keiersnitt er en "lettvint" løsning, men det er HELT feil. Så lange alt går normalt er vanlig fødsel absolutt det beste for både mor og barn. På alle mulige måter. Så det kommer du til å klare SÅ bra! Og husk at det er smartestillende å få da, du er ikke helt lost liksom ;-)Jeg har født tre barn og jeg ville GJERNE født igjen, det er det mest fantastiske som finnes. Det er helt klart vondt, helt forjævlig vondt, men bare det å føle "ur-kvinnen" i seg, være sentrum av verden, og gjøre det man fra naturen er skapt for, det er en utrolig opplevelse. Du kommer aldri til å angre på at du velger å føde vaginalt. Man hører selvfølgelig skrekkhistorier, men husk at for de aller-aller fleste så går det så fint atte. Du kommer til å være så stolt så stolt av deg selv etterpå. Så fort ungen er ute så er all smerte glemt, det lover jeg deg. Så jeg sier bare GLED DEG!!

LenCa

24.06.2009 kl.00:21

Det går helt sikkert bra med både deg og Dennis:)Det sies at etter man har født en baby så føler man at man kan klare alt etter det. Man føler seg så sterk.

Maria :)

24.06.2009 kl.00:37

Synest det er kjempe fint at du skal føde på vanlig vis :)Skjønner godt at du er redd for og føde, det var jeg også! uff..men det gikk så utrolig mye bedre enn jog trodde det ville. Og det er det fineste jeg noen gang har opplevd :) Et godt råd : Ta epedural!!!!

Hedda

24.06.2009 kl.00:49

Dette klarer du Linni............. Det er ett av de viktigste øyeblikk i livet.....Har hatt 3 stk. av de...... :o)

hilde

24.06.2009 kl.01:12

det kommer til å gå kjempe bra linni:)jeg har født 2 ganger og begge gangene skjedde det så fort at jeg ikke rakk å få noe smertestillende.:)skjønner at du gruer deg, jeg gjorde også det:)men så fort fødselen setter i gang glemmer du at du gruer deg:) og tenk så godt det blir når du får holde baby`n din for første gang:)Masse lykketil:)

Anette

24.06.2009 kl.01:49

Det går nok helt sikkert bra :)Du virker som en sterk jente, så jeg tror du vil klare deg fint under fødselen.

carina

24.06.2009 kl.03:01

Dette klarer du Linni:) Selv er jeg liivredd for for å føde jeg også:/ Men har enda 3 mdn igjen jeg da=)

janne

24.06.2009 kl.07:47

jeg har termin til lørdag (27juni) så skjønner godt hva du mener ... gruer meg veldig selv, men når man tenker på alle de som har født før en selv så tror jeg faktisk at det skal gå bra ;) skulle det ikke gjøre det (hvis det skulle gjøre så voondt at man tror man skal dø) så kan man si ``det holder med 1 unge for meg``hehe :) går nok braa skal du se :)

Everydaylove

24.06.2009 kl.09:19

Hei vakringenSom flere over her, å føde naturlig er absolutt å anbefale selv om jeg personlig ikke har noe å sammenligne med.Når barnet fødes naturlig er det mye kvikker ved ankomst enn ved keisersnitt, og ikke minst er DU kvikkere! Ved ks får du jo ikke være sammen med barnet ditt de første timene og tro meg...alt du vil når kid`n er ute er å bare elske den og susse og kose du vil.Smerter er det selvsagt inne i bildet, men mellom riene er det ikke vondt i det hele tatt. De ter så merkelig hele greiene...Det finnes massevis av forskj smertestillende om du skulle ønske det, men for noen går det faktisk ann å føde uten også. Jeg har to fødsler bak meg, en på 4 timer og en på 14.....og jeg overlevde begge uten smertestillende selv om jeg tryglet og ba på slutten av den på 14 timer. Er så glad et ikke var aktuelt.Å få Dennis opp på brystet ditt etter fødselen...vel, du tror du er forelsket nå, men ekte kjærlighet vet du lite om før du får se den vakre gutten ligge der og titte på deg. Kjenner jeg misunner deg dette.....

Mor til 2

24.06.2009 kl.09:19

Jeg fødte mitt første barn da jeg var 20 og nr 2 da jeg var 21, gruet med veldig med nr 1, men etter å ha gått 10 dager over termin så ble jeg helt besatt på at denne babyen skulle UT!Begge mine barn har jeg født uten bedøvelser av noe slag, og jeg tror det er en kjempe fordel og være ung :)Dette kommer til og gå fint, husk og puste så er mye gjort :)Kroppen kommer seg mye fortere etter en naturlig fødsel, og det er som du sier det beste for deg og Dennis :)

frøken feel-good

24.06.2009 kl.10:23

Kjekt å høre at du valgte å føde på den vanlige måten! Dette greier du - du er jo laget for å føde barn :-) Fødsel er den mest fantastiske opplevelsen jeg har hatt. Jeg fødte uten smertestillende - vondt ja, men utrolig godt samtidig. Bare tenkt på at smertene kun er midlertidig! Du kommer til å være SÅ stolt av deg selv etterpå! :-D

beckymams

24.06.2009 kl.10:27

Hei Linni!Du kjæm aldri t å angre på en vaginal fødsel som d så fint hette.Æg hadd en fantastisk fødsel, å kun med hjelp av lystgass. Villa egentli ha hele pakka me epidural å akupunktur å badekar å hele greia! Men fødseln gikk så utroli fort, så rakk bare lystgass. Å lystgassen bli din beste venn! ;)Du kjæm t å sjå tbake på fødseln som et høydepunkt i live ditt! Æg glede mæg t neste fødsel! (utroli, men sant!)

Aurora

24.06.2009 kl.10:39

Ååh,så bra du skal føde naturlig! Det gjorde jeg, og jeg hadde forferdelig angst og jeg vurderte keisersnitt. Nå kom hele fødselen ganske brått på ettersom han ble født 5 uker for tidlig, men alt gikk kjempe bra :) Jeg er kjempe glad jeg fødte vanlig, det er en fantastisk opplevelse. Jeg gleder meg mere enn jeg gruer meg til neste fødsel! (Selv om det blir lenge til siden jeg bare er 18) Jeg ønsker deg lykke til, det kommer til å g kjempe bra :-)

Amalie

24.06.2009 kl.11:04

Nå måtte jeg bare legge igjen en kommentar, for jeg har vært i akkurat samme båt som deg. Jeg fikk en datter for litt over 2 år siden, og jeg fikk ordnet meg keisersnitt pga den voldsomme fødselsangsten min. En måned før fødselen så ombestemte jeg meg, og det er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang. Jeg skal ikke lyve, det gjør vondt, men det er en "fin smerte" på en måte. Litt vanskelig å forklare. Men tenk på alle de som har gjort det før deg, de har klart det så fint, så dette klarer du!! Kroppen vår er skapt for det :) Du kommer ikke til å angre på avgjørelsen. Du får et helt spesielt bånd til barnet ditt, og du føler deg så sterk og flink etterpå atte :) Lykke til Linni. Du har en fantastisk tid i møte :)

Laila Tufte

24.06.2009 kl.12:27

Hei Linni.Jeg må bare komenterer dette, fordi jeg har to barn, min gutt Sander fødte jeg normalt, min datter Celine ble tatt med keisersnitt. Altså skulle jeg sammenlignet de to, så er jeg ikke i tvil om at fødsel er det beste alternativet. Med et keisersnitt(hvor du skjærer igjennom sju lag i magen) så er det et helvete etterpå, du får et stygt sår, som bruker veldig lang tid på å gro, det kan komme betennelser og infeksjoner, du må bli lengere på sykehuset også.. Men med en fødsel kan du etterpå stå opp på beina med den nyfødte babyen din, gå rundt å vise den frem, du er på beina veldig fort og kan nyte tiden. Keisersnitt er egentlig kun et alternativ for de som ender opp med komplikasjoner, det er en meget risikofylt operasjon. Så egentlig skulle det aldri ha vært et valg for friske damer. En fødsel gjør vondt, men herregud vi damer er født til å klare å føde..tenk så mange som har gjort det før deg, hvorfor skulle ikke du klare det like fint. Også er det en opplevelse du har resten av livet.. uten stygge arr..Masse lykke til:) Klem fra Laila

Victoria Oremo

24.06.2009 kl.12:47

Syns jeg er tøft gjort av deg :) Mye deiligere og være oppegående og våken første gangen du ser lille Dennis :) De som ta ks husker såvidt første gangen de så babyen sin, og jeg kan ikke forestille meg at det så kost. Jeg fødte uten bedøvelse og helt vanlig, og jeg har det jo helt greit nå, så noen timer med smerte helvette klarer du nok vettu :D hehe mange andre som har gjort det før deg også, ikke sant :D Lykke til da. Håper du legger ut noen bilder av Dennis når den tid kommer da :)

thale

24.06.2009 kl.12:49

Jeg er sikker på at alt går bra, med både deg,dennis og fødselen : DJeg trur også at det kommet til og bli en uforglemmelig opplevelse,en opplevelse som så fin at du aldri vill gleme den : )Lykke til om ca 2 mnd ; P

Agnese

24.06.2009 kl.13:12

Som operasjonssykepleier så vil jeg anbefale deg å føde naturlig, slik som legen din også anbefaler deg. Keisersnitt er et stort og ikke minst unaturlig operativt inngrep og du bruker MYE lengre tid på å hente deg inn igjen. Du må vente med å trene, løfte og du har et arr som skal leges så pent som mulig (og som du virkelig ikke ønsker å få infeksjoner i). Keisersnitt ble "oppfunnet" som et krisemiddel for de som virkelig trengte det (pga for lite bekken til å få ut barnet, kompliserte fødsler fra før av eller komplikasjoner underveis) og ikke for at Hollywood-mammaer som er "too posh to push" skal få mageplastikk i samme slengen slik at de kan gå den røde løperen 10 dager senere i ført hotpants. Man skal så klart ikke kimse av fødselsangst men kvinner har født i tusenvis av år og på norske sykehus i 2009 så blir du du passet veldig godt på, det skal jeg love deg :) Gjør som Lily sier og skriv et ønskebrev til jordmoren din. Er det kvinner i din familie som tidligere har hatt vanskelige fødsler, er det derfor du er engstelig?Dette klarer du som er så positiv, ung, sprek og har har din Bernhard :D

Trine

24.06.2009 kl.13:59

Kjempeflott!! :) Er bedre og sunnere for både mor og barn, du kommer raskere tilbake i form ettersom kroppen er skapt for å føde og sønnen din får det naturlige trykket han trenger for å læe å puste på egenhånd :) Du er flink!!!

24.06.2009 kl.14:36

Har du på linser?

Benedikte

24.06.2009 kl.14:39

det kommer nok til å gå bra :)

elisabeth juul

24.06.2009 kl.14:57

Som jordmoren min sier: Det er smertefullt å føde et barn, men det er GODE smerter" Du får jo tross alt en nydelig liten sønn igjen for de :-)

Mariann Johansen ♫♥♫

24.06.2009 kl.17:02

Hei Linni!Jeg skal love deg et par ting:Om to måneder er du så driiitlei av å være stor, tung og treg at du ikke kan vente med å komme i gang å føde. Når du er ferdig, kommer du til å syns du har prestert det største i verden (og det har du). Følelsen er ubeskrivelig!! Jeg har født to barn, den første fødselen tok nesten 40 timer fra jeg visste at det var ordentlige rier jeg hadde. Jeg var totalt utmattet, og kroppen var helt i krisemodus når ungen skulle ut. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle greie det. Men man har et ekstra gir som bare settes inn når man er helt på grensen til hva man klarer. Du er skapt for dette, må du huske ;)

Stine Elise

24.06.2009 kl.17:08

Så fint, det klarer du bare helt fint :) Du gir glipp av mye ved å planlegge keisersnitt som de sier over her, det er helt sant! Jeg hadde ikke keisersnitt, men ble satt igang, og kjenner at jeg gleder meg til jeg skal føde neste gang og jeg kanskje kan få oppleve spenningen med å g årundt å lure på når ting skjer.Dessuten så tar det så sykt mye lenger tid å komme seg etter keisersnitt, man får jo et operasjonssår på magen, som gjør at å løfte babyen blir tungt og å bevege seg å slikt. Og tro meg, det er mye bæring, bevegelser og sånt som kommer med å ha en baby - på en god måte såklart.Lykke til :)

benedicte

24.06.2009 kl.17:37

tenk, snart har du en baby : D Alt kommer til å gå bra, heier på deg og dennis!

nalille

24.06.2009 kl.18:13

Det går nok kjempefint!Jeg fødte vaginalt selv, og hadde en feldig fin opplevelse=)Keisersnitt er jo tross alt en oprasjon! Synes det virker mer skummeltBare få nok smertelindring;)

kine

24.06.2009 kl.18:23

Dette klarer du helt fint ! Jeg hadde epidural begge gangene jeg fødte, og syns det fungerte fint. Alt fungerer ikke for alle. Uansett er det aller best for mor og barn at Dennis kommer ut når han selv er klar! Tenk så overrasket det lille barnet er når det er keisersnitt,og barnet plutselig skal ut i verden :) !Masse masse lykke til! Jeg klarte å føde normalt, da klarer du det også!

malene

24.06.2009 kl.19:14

det er en helt utrolig spennende opplevelse, og det er den letteste delen av tilsammen graviditet, fødsel, og året etter fødsel (barn på 1 år nå.) Jeg hadde en grei fødsel som tok 6 timer, men tøft er det uansett. er så glad for at jeg har fått oppleve det. du er i de beste hender og det kommer til å gå kjempebra. du får se en kraft i deg som du aldri har sett før, og det er utrolig artig. Skulle det gå galt, vil det være noen der å ta hånd om deg vet du :) masse lykke til, dette klarer du bra

Lene

24.06.2009 kl.19:36

Ja, hvorfor skal ikke du kunne føde vanlig som oss andre.. :p Lykke til , dette klarer du fint! :)

IDAMARIE

24.06.2009 kl.19:40

det kommer til og gå bra linni :)

miriam

24.06.2009 kl.19:41

HeiDette kommer til å gå bra Linni. Jeg fødte nettopp en jente på over 5 kg og det gikk veldig bra. Det aller viktigste du skal gjøre er å ikke stresse når riene står på. Tenk at smertene ikke er farlige, bare vonde. Jeg syntes det var best å stå på knærne i senga og vugge fra side til side. På den måten åpnet fødselskanalen seg best. Du finner fort ut hva som passer best for deg. Jeg forlangte epidural, dete fordi den tar av de værste rie-toppene. Og den er ufarlig for barnet. Viktig at du etterspør dette i god tid, før du kommer for langt ut i fødselen. Ønsker deg lykke til. Tenk på at med en gang ungen din er ut er ALL smerte over. Helt merkelig følelse. Stor klem fra en lykkelig mamma. PS- et godt råd å kjøpe inn jordnøttolje. Smør med den nedentil 3 uker før termindato. Det hjalp med veldig.

Therese

24.06.2009 kl.20:56

Kjempeklokt valg synes jeg. Hadde selv (ufrivillig) keisersnitt sist, og det er ikke å anbefale nei.... Gleder meg faktisk til å føde denne gangen, og særlig når man vet hvor mye bedre det er for ungen... LYKKE TIL :-))

trude

24.06.2009 kl.21:37

Så flott at du har bestemt deg! Skulle du alikevel skifte mening så kan jeg si at keisersnitt er en fantastisk opplevelse der også barnefaren er veldig delaktig! Kommer garantert til å ta keisernitt hvis jeg skal ha flere barn (fikk en datter 4. mai i år) :)

24.06.2009 kl.21:50

synes det er veldig bra at du vil føde naturlig. det er best for barnet, og det tar mindre tid før du kommer i form igjen etterpå. kjenner fler som har hatt fødselsangt, og det har gått bra hver gang;) synes det er litt harry med alle kjendisene som får velge keisersnitt, gjerne flere uker før termin. mest sannsynlig for å slippe å ødelegge underlivet (noe som forøvrig ikke skjer) og for å slippe strekkmerker som gjerne kommer på slutten. vi "dødelige" får ikke dette valget og må føde, enten vi vil eller ikke. hjelper sikkert ikke å si dette, men det er ikke så vondt som man skulle tro! vondt er det, det er klart, men det er veldig veldig verd det. det er en av de tøffeste jobbene kroppen vår har-men den er lagd for det, og du kommer til å være så stolt av deg selv om du klarer det!

Heidi

24.06.2009 kl.22:14

Det går så bra skal du se ;) Og det er en deilig følelse man sitter igjen med. Snakker av erfaring ang fødselsangs, og at jeg egentlig skulle ha Ks, men fødte normalt dagen før ;) Så lykke til!!

Gina

24.06.2009 kl.22:45

Lykke til:)

24.06.2009 kl.23:12

Jeg slenger meg på og må si meg enig i at å føde er en helt utrolig opplevelse!Jeg fødte for snart ett år siden. Jeg hadde aldri angst for å føde, men jeg grua meg litt, ja. Men jo mer jeg så fødselsvideoer, leste om fødsler på babyverden, og hørte om andre sine fødselshistorier, gledet jeg meg bare mer og mer. Spesielt da folk kom med unnødvendige kommentarer for å skremme meg, så gledet jeg meg bare enda mer, faktisk! Jeg gledet meg til å bevise at å føde IKKE var så ille så enkelte skulle ha det til, og fordi jeg hadde lest så utrolige mange fine fødselshistorier, dette ville jeg oppleve selv:)Da fødselen var i gang, var jeg så opptatt med å nettopp føde, at jeg fikk aldri tid til å være redd! Nå kan jeg nesten ikke vente til å føde neste gang. For det er en så sinnsykt stor opplevelse, og jeg er SÅ STOLT over å ha født en gutt, og kjempestolt over å si att jeg synes det var FLOTT å føde!Ikke så enkelt når man har angst, men prøv å gled deg:D For å si det sånn... det er vondere å brekke en fot, enn å føde:) Det blir smerte på to forskjellige måter:)Det ble en lang kommentar, men var ment som oppmuntring:)Lykke til, dette klarer du fiiint!!:)

Linda

24.06.2009 kl.23:13

Hei på deg! Leser bloggen din i ny og ne, men har ikke kommentert før. Fikk så lyst til det nå.Tror ikke du kommer til å angre på valget ditt. Selv har jeg vært gjennom to fødsler. Den første endte med keisersnitt, for snuppa lå med ansiktet vendt feil vei, og kom ikke ned i bekkenet. Følte meg litt snytt etterpå, og måtte vente et par timer før jeg fikk ha henne hos meg. Dessuten gjorde det vondt i såret i lang tid etter. Bare det å hoste var helt grusomt.Min andre fødsel var for åtte uker siden. Den forløp helt som normalt. Og selv om den varte i over 1.5 døgn, og jordmødrene hadde syforening der nede etterpå, så var dette en mye bedre fødsel enn den første. Den følelsen man får når det nyfødte nurket legges oppå deg er bare helt ubeskrivelig. Helt fantastisk! Gled deg! Smertene er så definitivt verdt det. :)

Charlotte

24.06.2009 kl.23:15

Prøv å ikke gru deg så masse til fødselen, jeg hadde ikke noe fødselsnerver i det hele tatt og fødselen var kjempefin ! Hold deg unne epudrialen får den gjør deg bare svakere ( sa en venninde) men prøv akupunktur hjalp skikkelig og var det eneste "bedøvelsesmiddelet" jeg tok :) 8timer på sykehuset og Lille Celine var ute :) Masse masse lykke til og kos deg masse med lille prinsen din

Trine K

25.06.2009 kl.00:15

Dette synes jeg var et fornuftig valg! Fødsel er jo en helt naturlig ting. Det er ikke vondere enn at vi alle greier det. Selvsagt kan det oppstå komplikasjoner, men ikke værre enn at vi får hjelp da også. Som regel går det jo greit. Keisersnitt er jo unaturlig, men en fint å ha muligheten til det hvis man må.. Du kommer deg mye raskere etter en fødsel, og det er bare "herlig-vondt"!;) Du finner nok en indre ro dess mer du nærmer deg. Jeg var også spent, men alikevel rolig fordi jeg hadde tro på at dette klarte jeg, sammen med støtten av barnefar selvsagt. Det var jo barnet mitt som skulle komme, og jeg visste jo at den smerten ikke kom til å vare evig. Dessuten kommer de jo i tak.. Alt i alt er det en helt herlig opplevelse, det er sååå verdt det tenker du tvert den lille ligger på brystet ditt. Du får ny energi og en lykkerus som varer lenge.. Jeg har den ennå, etter 1 år!:)Ikke gruv deg for mye, bare glede-gru deg!;) Lykke til, dette klarer du fint!:)

Cerine ;P

25.06.2009 kl.09:50

Hei shnupp

Nathallie

25.06.2009 kl.12:12

Hallo:) Jeg fødte natt til 1.Juni:) Jeg fikk en skjønn liten gutt, som skal hete Adrian. Jeg fikk ikke noe smertestillende, men hadde lystgass. Jeg fikk også 4 akkupunkturnåler. Jeg anbefaler deg å spørre om og få en i hodebunnen og en i panna. De hjelper deg å slappe av mellom riene. ;) Det er sant som de fleste andre over her sier; Når babyen er ute er all smerte glemt og borte. Du er bare litt sår og øm. ;P Jeg gruet meg også masse til å føde, dette førte til at jeg psyket meg masse opp til fødselen. Når riene kom og fødselen var i gang, var det faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd! Jeg tror du kommer til å klare dette fint Linni, jeg synes du er superkul og virker som en sterk jente :) Masse lykke til og stor klem fra 16 år gammel mamma. :)

25.06.2009 kl.16:12

Supert at du vil føde vanlig alikevel :-) Jeg måtte ta hastekeisersnitt, og syns det var utrolig dumt.. Man kan jo ikke gjøre noenting på 6 uker... Ser på alle sprekinger rundt meg som fødte vaginalt å kunne nyte tiden å bare kose seg med den lille, mens jeg ikke kunne gå ut å trille tur å vise stolt frem min lille skatt.. Det var det værste, alle mødre vil jo vise frem stoltheten sin...:)Stå på Linni, dette klarer du! :-)

Cecilie Arebø

25.06.2009 kl.16:22

Utrolig fint bilde:) Lykke til!

sandra

25.06.2009 kl.19:34

ikke grue deg!!!!!!!! jeg grudde meg sykt! men detvar overhode ikke ille, gikkfort, 5 timer virker som 40 minutter, og jeg hadde ingen bedøvelse!!:) + at jeg var 16:) LYKKE TIIIIL, lover deg at du kommer til å tenke etterpå at det ikke var så ille i det hele tatt!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

StineTrine

25.06.2009 kl.21:20

Men klystèr, epidural og lystgass så går nok fødselen helt fint :) Hvilket sykehus skal du føde på?

søta :)

26.06.2009 kl.00:26

Dette greier du fint som alle andre mødre! :- ))Og det var ett fantastisk fin bilde av deg!

lilli-ane

26.06.2009 kl.11:50

så bra d å få barn er det beste som finnes,det første møte øyeblikket er noe man aldri glemmer,blir nesten på gråten bare av å tenke tilbake på da jeg fikk datteren min opp på bryste for første gang:)masse lykke til:)

Helene

26.06.2009 kl.19:15

Hei!Flott at du har bestemt deg for å føde vaginalt! Det er en helt utrolig opplevelse! Jeg visste ikke at jeg hadde så masse krefter... Men det hadde jeg, vondt som pokker, men fy flate for en deilig opplevelse å få henne på magen! =D Jeg var endelig ferdig! =DIkke gru deg, det går helt fint =)

silje:)

26.06.2009 kl.21:30

Du er så pen på alle bilder... skulle ønske jeg hadde litt av utseende ditt:)

lovereaction

28.06.2009 kl.14:14

Skulle bare mangle at du ikke skulle føde på vanlig måte. Friske kvinner som spekulerer i keisersnitt burde få det uten bedøvelse. Ha en god dag.

Sofie

28.06.2009 kl.16:10

den deiligste følelsen i verden er når du får ungen din oppå magen etter mye hard jobbing. all smerte forsvinner så plutselig, og da er det bare ren lykke.jeg synes det er veldig fint at du skal føde vanlig :) tror neppe du kommer til å angre!pluss, man kommer seg jo fortere til hektene etter å føde "vanlig"..Jeg anbefaler å ha med druesukker til dere begge to, spesielt hvis fødselen skjer om natten. Moren min var med på fødselen min, og vi knasket druesukker som bare det. Fikk masse energi av det, tror egentlig ikke jeg hadde klart meg uten:Pdu får ha lykke til! Du ser helt stunning ut selvom du er gravid, det er creds!

Linn

28.06.2009 kl.20:47

Åå så bra :)) Da e ein fantastisk opplevelse, å du komme te å bli døds stolt :D Hehehe. LYKKE TIL!!

hedda <3

29.06.2009 kl.00:41

Linni ! Dette kommer til å gå så bra ! Jeg har selv fødet 3 barn og er 26 år gammel, jeg fikk trillinger, jeg fødte på vanelig måte, og jeg er sikker på at det er mye bedre, tenk deg, det gjør kjempe vondt for både deg og babyen, men med en gang du kan se lille Dennis som har kommet til verden vil du glemme allt sammen untatt din lille baby, Dennis! masse lykke til, Linni, gleder meg til å se resultatet :) Jeg er 100% sikker på at allt kommer til å gå bra :) Du er en fornuftig dame Linni, og du kommer til å bli en super mamma, jeg angrer ikke ett sekund på at jeg fikk mine 3 søte små, de er nå 3 måneder gamle, kunne ikke vært mere stolt en det jeg er over Kristian, Lene og Linni, ja min ene lille jente er oppkalt etter deg, det ble jeg overbevist om den dagen du kom inn i robinson, alle trodde du skulle være den late, bertete, og dårlige jenta. alle trodde du var den som skulle ødelegge for laget ditt, men det var du absolutt ikke !Du ga allt og jeg ble bare mere og mere inponert etter hver uke jeg så deg på skjermen, og etter robinson har du klart å få en så fin karriere, jeg er stolt over at mitt ene barn er oppkalt etter en så flott dame som du er ! Kristian er oppkalt etter Kristian Kjelling som har vært idolet mitt i mange år, Lene er oppkalt etter min døde bestevenn, hun døde av kreft når vi var 14. Jeg har opplevd mye vondt i livet mitt, men etter at jeg fikk 3 NYDLIGE barn er jeg lykkelig, mer en jeg noen gang har vert! Stå på Linni du er ei flott dame ! Lykke til med fødselen, (som kommer til å gå så bra!)

Veronica

29.06.2009 kl.17:06

Du må jo huske at det er nå verdt det :)

Lydia

03.07.2009 kl.00:40

visste du at barn som blir født med keisersnitt har stor risiko for å få ADHD, astmaproblemer og andre ting? Så det er nok best å føde vanlig : )Lykke til :))

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits