Livet er som en komode-skuff på skuff!

16.04.2009

DSC01496.jpg
Livet er som en komode-skuff på skuff! Jeg orker ikke mer svik og løgn. Jeg orker faen ikke å kaste bort flere tårer på en som aldri lærer! Jeg prøver å ikke gråte for babyen min sin skyld, men det går ikke! ALLE tror at jeg har det så jævlig bra og at livet mitt er en dans på roser.. da tar de grundig feil! Uansett hvor mye vondt jeg har opplevd i mitt liv klager jeg aldri, deler jeg aldri problemene mine med noen, og jeg smiler hver dag og prøver å være positiv. Mitt privat liv er privat og føler ikke for å dele de vonde tingene med noen, kun de gode. Nå er jeg så lei av å ofre hele meg og ikke få den samme respekten jeg fortjener tilbake. Jeg blir så lei meg av å tenke på at kl er 01.48 og istedet for å sove godt og beskymringsfri med et smil rundt munnen i en seng, sitter jeg lys våken på badgulvet og har nettopp blitt skuffet igjen for hundrede gang av en person jeg setter høyest i verden! Hvor mye skal man tåle og hvor mange ganger skal man tilgi før vedkommende forstår? Åååh, jeg hater å ikke kunne stole på og bli skuffet hver gang jeg reiser! Jeg orker ikke å dra hjem imorgen. Jeg vil bort å slappe av å få ro i sjelen min og glemme alt vondt! Reiser imorgen og drar hjem når jeg er blitt sterk og fått tilbake krefter igjen. Man blir så svak når man er gravid og da er det viktig å ha trygghet og kjærlighet.. Jaja.. Vil absolutt ikke ha sympati, det hater jeg, men vil bare få frem at vi alle har våre dårlige dager. Det er menneskelig og jeg er jo et helt vanlig menneske. Gleder meg til babyen min kommer. Skal gjøre alt i min makt for at den aldri skal få det vondt! Natta.


Ane

16.04.2009 kl.02:19

Hei Linni! Jeg vet akkurat hvordan du har det, og er fortsatt med personen som har såret meg gang på gang. Dette har holdt på i 3 år nå. Kom deg vekk fra de som ikke respekterer deg så fort som mulig, ellers sitter du igjen der og sier.. En sjangse til, bare en..Dette fikser du Linni. Og du som er en av de hotteste damene jeg vet om, kommer deg dit hvor du vil. Stå på Vakre!

Elisabeth Kolstad

16.04.2009 kl.02:21

Stå på! alle kan ha dårlige dager - du er bare menneske du også!

Kristine

16.04.2009 kl.02:22

Huff... stay strong! Du er ei tøff jente du.. natta

Caroline

16.04.2009 kl.02:23

d skal ikke være lætt :l Så kjipt at du har d sånn

Linn

16.04.2009 kl.02:40

Skjønner deg godt. Menn kan være noen drittsekker! Belive me I know!

Carina

16.04.2009 kl.03:27

*trøste på* Livet er helt klart ingen dans på roser.

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

16.04.2009 kl.03:32

uffda linni. høres ikke noe særlig ut. håper det blir bra igjen:)Du er virkelig superflott, utrolig pen og virker som en veldig kul og positiv jente.lykke til med babyen:) må være koselig å ha noe som vokser i magen

Katrine

16.04.2009 kl.03:52

du er nydelig Linni! Lykke til. føler jeg vet ifall litt hvordan du har det. Ifall vis det er kjærlighet det er snakk om. Nettopp mistet min bestevenn og kjæreste pga sjalusi og mangel på respekt, når man blir skuffet og sviktet over lengre tid er det klart man faller sammen å tåler mindre.

CatRaven

16.04.2009 kl.04:48

I love U... NusZ

Marita Førisdal

16.04.2009 kl.05:01

Linni! Du er så klart som oss andre selvom du er "Kjendis" Har det overhode ingenting og si. Jeg har lest mye om det men det er utrolig mye av det som jeg overhode ikke tror på. Og bli såret og skuffet er (Faen aldri lett) Men vi mennesker er slik. Ofte må må spørre seg selv om man vil fortsette og bli såret og skuffet osv. Livet er vanskelig men man kan ikke gi oppfordi heler. Tror det faktisk var en god ide og dra vekk og komme tilbake når du får "kreftene" igjen:) Tenk også på baby'en din det vil gi deg masse styrke:) håper alt blir bra. Du fortjener det beste og det er apselutt ikke noe vondt i deg selvom du har silikon og har det yrke du har:)Marita Bergen!:)

Ara

16.04.2009 kl.06:57

Så synd å høre at noen har såret deg. Ingen fortjener det. Ta vare på deg selv nå, det er lov å være lei seg og det er lov å gjøre d du må for å ta vare på deg og den lille. Sender gode tanker til dere.

Heidi

16.04.2009 kl.08:29

huff da :/ det er ikke alltid lett å være gravid..jeg husker meg selv,jeg bare gråt og gråt,ble sint på alle menneskene rundt meg..jeg sier ikke at det er kun det som gjør at du er lei deg,for jeg vet jo ikke hva saken gjelder...men jeg tror de gravid-hormonene er med på å gjøre at følelsene tar helt kontrollen til tider..uansett,jeg synes det virker som du kommer til å bli en fantastisk mor,ut fra hva du skriver og hva jeg har sett til deg tidligere:)du har så mye å glede deg til..stå på =) Dennis trenger det kjæreste han har og noen gang kommer til å få,nemlig mamman sin :) det at du har dårlige dager og har lyst til å dele det,er beundringsverdig =) vi er alle trossalt bare mennesker..lykke til :)

whitechick

16.04.2009 kl.09:06

Uff! Så leit! =/ Du må sette krav og er det en som skuffer deg hele tiden så er det kansje på tide å gjøre noe annet? For din og babyens skyld! Lykke til ivertfall flotte Linnie!

Tara Leslie

16.04.2009 kl.09:45

Kjære Linni. Har fulgt med på bloggen din lenge, og tar det nesten litt til meg at du har det vondt. Du er kunn et menneske, akkurat som oss andre.. Med baby i magen, da løper jo hormonene berserk! Det som er best for deg vet du selv, vær med mennesker som utstråler positiv energi og som planer et smil om munnen din, da vet du at du er i ditt rette element. Sender en hel haug av positive tanker, du og babyen din kommer til å få det fint. Bare vent og se :-)

Lene Laursen

16.04.2009 kl.10:07

Hey Linnimor! Kom til Lenemor så skal jeg passe på deg.. ;-) Lenge siden jeg har sett deg nå, så tok en tur innom bloggen din.Håper jeg får låne den lille når den kommer *jeg vil dulle* Håper at ting ordner seg og at du kan nyte graviditeten. Det er den tiden man skal nyte og og dulle med seg selv. Lykke til snuppa og om du skulle trenge noen råd fra en mor, er det bare å plinge. Klem fra Lene Laursen

Mandelina

16.04.2009 kl.10:11

Hvis det er kjærsten din som skuffer deg slik, så synes jeg du skal be han ryke og reise. Det er ikke LOV til å svikte i din situasjon. Jeg vet hvordan du har det. Jeg ble alenemor med førstemann, men først etter et halvt år etter fødselen. Angrer for at jeg ikke dro allerede i graviditeten. En gang sviker, alltid sviker. Ikke verdt å ta vare på., du vil aldri bli lykkelig med en slk person. Selv om du trenger pleien og omsorgen nå, så er du sterk nok alene. Stol på deg selv. Nå har jeg baby i magen med en ny mann, mange år etterpå. Han svikter ikke, det er en fantastisk følelse.

Gammel venn..

16.04.2009 kl.10:12

Hei sweetie.. du pleide alltid å ringe meg når du var nedfor.. xstoresøs er her:) just so you know..

Malin Cecilia Theres

16.04.2009 kl.10:33

Hørtes ikke noe særlig bra ut:( Bra du tenker på babyen din da. Håper ting ordner seg! Og det er jo nå du trenger støtte og kjærelighet!Klem.

L

16.04.2009 kl.10:38

Kjære Linni.Vet hvordan du har det.. hadde det sånn med en jeg holdt på med i over 2år.. Jeg klarte heldigvis å løsrive meg fra den personen.. Nå vet jeg ikke hvem som har såret deg, men høres nesten ut som det er Bernhard. Det er kanskje ikke så lett å løsrive deg fra en person du skal få barn med, men håper det ordner seg.. Jeg leser bloggen din hver dag og syns du virker som en utrolig flott og oppegående jente :)Stor klem, og masse lykke til ! :)

Morri

16.04.2009 kl.11:29

Skjønner deg godt.Men Linni, du må huske at det er lov å tenke på seg selv.Jeg er 22 år gammel, og vet hva det harde livet vil si. Jeg kan fortelle deg om en av de vonde tingene jeg har vært igjennom.I fjor fikk jeg kreft. Det å få den beskjeden gjorde i seg selv drit vondt. Men heldigvis kommer man igjennom det. som alt annet.Jeg er nå friskemeldt. Slapp heldighvis cellegift å sånn :) Måtte bare operere.... Men poenget mitt med å fortelle deg dette var at da jeg fikk vite dette gjorde jeg alt for å holde meg sterk, ikke hvise til noen at jeg var lei meg eller redd, men innvendig gråt jeg hver dag. Hver eneste dag... Jeg gjemte meg når jeg gråt, ville ikke at typen min skulle se meg gråte, se at jeg var svak...Men man er ikke svak når man gråter. Man er sterk! Som klarer å vise følelser.Men husk, tenk alltid på deg selv. Det er faktisk viktig. Både for at du skal ha det bra og de rundt deg. Alle skjønner at dere "kjente" også kan ha dårlige dager.... Men noen ganger blir man bare litt blind på veien... Lykke til.*smask*

carine

16.04.2009 kl.11:36

Aldri tvilt på at du ikke er et vanlig menneske. Jeg digger deg, fordi du ER ekte, og ikke noe annet. Det er greit å bli skuffet når folk skuffer deg, og det er kjipt at det skal såre så innmari. Men alt ordner seg til slutt, og noen ganger hjelper det og tenke på at sola skinner over skyene :)Og jeg vedder på at babyen din kommer til å smile hver dag og være glad for at han/hun har en så fantastisk mamma :)

tone

16.04.2009 kl.11:45

En person som sårer og sviker en gravid kvinne er ikke mye å samle på. Du fortjener ikke å ha det slik i de dager som skal være dine beste. Stå på og hev hodet og vit at det ikke er du som har gjort noe galt. Lykke til :)

Jente 82

16.04.2009 kl.12:30

Vet hvordan du har det, kan relatere til det ja..Enda værre er det når man står oppe i det når man er gravid og trenger å ha det stabilt rundt seg for sin egen og barnet sin del..Har alltid likt deg Linni, JA du er en solstråle, men du er et menneske du også..det gjør deg bare komplett og folk kan relatere seg til deg, det gjør deg bare enda flottere..Men uansett, vet hvordan det er å måtte forholde seg til mistillit, det tærer sånn på og ødlegger så mye for en..Jeg hadde det sånn gjennom hele graviditeten, og jeg unner ingen å ha det sånn, når svangerskapet skal være en FIN tid, og da skal man ikke måtte stresse over at den andre part ikke klarer å henge med..Er så sårt, og forbannade idiotisk, de burde kysset våre tær osv for at vi faktisk bærer barnet deres og er moren til barnet, det er snakk om respekt.. Faren til barnet mitt har hatt det aaaalt for godt hele sitt liv, så han tok altformye for gitt og gjorde mye som han ville, og kom med dårlige unnskyldninger..blir kvalm når eg tenker på det, er snakk om respekt, og bortskjemte mammagutter skjønner seg ikke på den biten tydligvis..nå vet jeg ikke for sikkert hva din sak gjelder, kan bare råde deg til å holde deg mest mulig sammen med de du stoler på..kanskje det vil være bra for deg å være litt for degselv også en stund..man vet ikke hva man har før man har "mistet" det, så kanskje hvis dere får litt avstand, så vil ting bli satt i et annet perspektiv? Vet ikke, mange som desverre har en tendens å aldri kunne endre seg, men noen gjør det, hvis man får det litt på avstand :) Ønsker deg værtfall lykke til, håper ting ordner seg..virkelig!

Rode

16.04.2009 kl.12:57

At barnet ditt aldri skal bli såret står dessverre ikke i din makt. Jeg er selv mor og barn sårer og de blir såret og det er ikke alltid noe vi som foreldre får gjort noe med. Det er livets vei :-)

..

16.04.2009 kl.13:00

God morgen Linni.Leste dette innlegget og følte jeg bare måtte skrive noe.''en person som får deg til å gråte er ikke verdt en eneste av dine tårer!''Etter at jeg har lest bloggen din en stund føler jeg at jeg kjenner deg (jeg gjør jo selfølgelig ikke det, men får en følese av det)Du virker som en utrolig ærlig, oppriktig og flink dame. Du kommer til å bli en fantastisk mor for Dennis, det er jeg helt sikker på.. Har funnet ut at hvis du vil noe, så klarer du det, du er en ekte fighter og målsetter, og det beudres du virkelig for!Ingen kan få ett perfekt liv, men livet blir mer perfekt uten falske mennesker og mennesker som sårer deg. Jeg skulle gjerne hjulpet deg, men utrolig vanskelig gjennom en dataskjerm. Frustrerendes. Håper hvertfall du overlever enda en gang (noe jeg er helt sikker på du gjør)...Du er ubeskrivelig tøff! stå på!Klem\Isabella 21, Bergen

16.04.2009 kl.13:05

Håper det ordner seg!

Emily

16.04.2009 kl.13:13

Hei!Linni, du er skjønn, og du er så flink til å blogge! Alltid noe nytt å lese! Men trist denne gangen! Bra folk kan innrømme at livet er opp, ned, opp, opp, ned, ned, noen ganger! Jeg og venninnen min snakket om d igår! For d er sånn, og vi har d alle sånn! Du er en BRA jente, stå på! Du har oss her inne i ryggen! :)!!

Trine Grung

16.04.2009 kl.13:29

Der vant du meg Linni! Unnskyld hvis noe av det tullet jeg har skrevet på min blogg har gjort deg trist. I den store sammenhengen var det bare tøys og fanteri.....Nå ble jeg oppriktig lei meg på dine vegne og håper at dagen i dag er bedre enn i natt!Kjenner meg veldig igjen i dine følelser, jeg hadde det på samme måte når jeg gikk gravid! Ikke lett med alle hormonene som bobler.Trøst deg med at det går over men hverdagen blir ikke lettere når småtten kommer...det er egentlig da det begynner, nå bare forbereder kroppen seg.Du høstet respekt her for din åpnehet...livet er ikke alltid like lett....stå på!! Trenger du noen oppløftende rpd får du ringe meg...kan ALT om å slite i graviditeten!! Varme tanker til deg selvom du kanskje syntes det er litt rart med tanke på ting jeg har skrevet...igjen så var det bare tull! Jeg kjenner deg jo ikke....

Marita^^

16.04.2009 kl.13:50

Enig med Marita Førisdal!!! Du er en sterk jente Linni! Stå på!;)

Malin

16.04.2009 kl.13:56

Kjære deg, håper du føler deg bedre snart! Trist at du føler deg lei deg nå som du e gravid. Graviditet skal jo være en positiv ting i livet.klem

Line Victoria Husby

16.04.2009 kl.14:06

Bare å si ifra hvis du trenger noen å jabbe med... Kan hente deg på Gardemoen hvis du trenger det når du vil hjem fra Stavanger! Klem Line Victoria

Alexander Valentin

16.04.2009 kl.14:25

Føler med deg, vært på det gulvet selv mange ganger... Men heldigvis løser deg seg for snille jenter :)

tea

16.04.2009 kl.14:35

tenker på deg og sender deg tusen varme klemmer. ta vare på deg selv og babyen din nå! er du fortsatt i stavanger? da skal jeg komme til deg med vakre vårblomster, hjemmelaga blåbærsaft og nybakt brød,smile til deg og lytte til alt du ønsker å fortelle.. vi glemmer at dere perfekt glamourmodeller er vanlige mennesker avogtil. bare fordi du er nydelig betyr ikke at alt er perfekt i livet ellers.. takk for at du deler det med oss og minner oss på hvor viktig det er med et bredt perspektiv på alt og alle i livet..gooooood klem til deg fra kaja

tea

16.04.2009 kl.14:36

:-(

16.04.2009 kl.14:39

hvem er d som kan behandle deg sånn da?? du fortjener det beste!

Englevakten

16.04.2009 kl.14:52

Det er ikke alltid sånn at det hjelper å analysere følelsene og opplevelsene sine for venner/familie etc. og "få det ut av systemet". De følelsene man selv har er unike - og ofte blir man bare offer for kritikk dersom man bretter ut følelseslivet sitt. Jeg holder heller maska - og forsøker å gjøre hverdagen positiv for de rundt meg - for om de rundt meg har det bra så får jeg det så mye fortere bedre selv også :) Problemet er at vi er så forskjellige alle sammen - så når man ikke prater ut om livet sitt som en åpen ok så tror noen at man har et så fantastisk problemfritt liv. Hmm, da tenker jeg "de skulle bare visst"...Vi er alle forskjellige :) - ære være! Du er forøvrig en fantastisk vakker kvinne Linni! Og jeg tipper du kommer til å bli en fantastisk mor også!Ønsker deg en flott dag!Hilsen en kommende brud og forhåpentligvis også kommende mor snarlig etter :)

Kristin

16.04.2009 kl.14:56

Jeg vil bare gi deg en stor klem jeg. Du virker som et tvers gjennom godt menneske. Håper alt ordner seg for deg!

rakel=)

16.04.2009 kl.15:00

det ordner seg for snille piker! dette skal du klare! regner me du har noen rundt deg som kan støtte deg uten å dømme hverken den ene eller den andre. og masse lykke til med babyen din, har selv en sønn og verdsetter han mer enn alt annet på jorden. du kommer til å bli en kjempe bra mor! ingen tvil!hilsen fra trøndelagen..=)

maria

16.04.2009 kl.15:13

Hei Linnie!Kjenner deg ikke men vil bare si at jeg føler innmari med deg. Tror du er en herlig og positiv jente og du fortener virkelig å bli møtt med respekt. Ikke minst nå som du er gravid.Kjenner meg igjen i mye av det du sier.Er ung, relativt nybakt mamma fra Oslo selv. Har en datter på 6 mnd med han jeg elsker. Likevel opplever jeg svik på svik. Skjer alltid ett eller annet når jeg er ute og reiser. :( ufattelig vondt!!! Det var da jeg ble gravid og i tiden nå etterpå at dette blomstret opp for fult. En periode som skulle være for oss to og bare god. Føler veldig med deg. Viktig nå at du har noen å snakke med og passer på deg selv. Tar vare på lille spiren som vokser i magen din. Det fortjener både den og du. Høres kanskje merkelig ut, men det er bare å snakke med meg om du skulle føle behov for det. Du finner bloggadressen min på siden. der inne ligger mailadressen min.. Om du skulle trenge en jente på ca samme alder i ca samme situasjon å få ut frustrasjon til..Kunne skrevet så utrolig mye mer. Får så vondt av deg..**stor klem fra meg og lille snuppa mi*

Camilla

16.04.2009 kl.15:19

Stå på, du er søt og fortjener bra folk rundt deg ! :)

sandra

16.04.2009 kl.15:24

babyen din tåler godt at du gråter! det får bare fram at man ikke skal holde alt inni seg.. kjærester er teite iblandt (hvis det gjelder han..) jeg gråt en del da jeg var gravid.. det hjelper!! hanna er iallefall verdens gladeste baby uansett!!:) håper detgår bedre med deg.. :)

Majsan

16.04.2009 kl.15:29

Ta vare på det lille nurket inni magen din.....det er det viktigste nå. Jeg har selv tre små barn og de er mine perler...og når livet butter i mot er det bare å få en kos fra en liten prinsesse eller prins nok til å komme ovenpå igjen.

sofieelise

16.04.2009 kl.15:45

forbildet mitt er du, lett! er sikker på at det blir å gå bra med deg, du er så sterk ! mange som støtter deg, sånn at du vet det.

JUNE S

16.04.2009 kl.15:48

Slik som skjer alle. Hadde ikke vært menneskelig om alt skulle være en dans på roser for deg. Jeg håper alt går bra og at det ordner seg, det tror jeg det gjør :)

Jill

16.04.2009 kl.15:51

Stå på Linni!! Jeg er gravid selv, du er ekstra følsom i disse tider og av og til føles det som man er så ensom å forlatt. Livet er ikke enkelt, det kan jeg skrive under på. Men selv om man hater det som på verst så klarer man å komme igjennom det på et vis, og etterpå kan man ta lærdom av det, å kanskje forutse det til en annen gang:)Stoor klem fra Hammerfest

rebekka tønderlund

16.04.2009 kl.15:51

oj! det er veldig tøft av deg. du er en utrolig sterk jente. stå på :- )

16.04.2009 kl.16:18

Har du problemer med Bernhard? Jeg skjønner ikke, dere ser da så lykkelig ut på tv og videonnlegg?

16.04.2009 kl.16:18

Hei Linni.. Jeg leste det du skrev, og jeg skjønner deg godt, blitt såret mye selv, men jeg vet jo klart ikke hvordan det er for deg. Håper du får roen i kroppen, og kommer deg videre i livet. Som de andre skriver over her, du er da bare et menneske med følelser akkurat som oss . Håper det går bra, klem kenneth

linn

16.04.2009 kl.16:19

stå på :) Håper det går bra. Jeg håper virkelig ikke dette har noe med BErnhard å gjøre :/

Malene

16.04.2009 kl.16:19

Skjønner hvordan ståa er.. Med absolutt alt du forklarer der.. Man er bare nøtt å prøve å være sterk, prøve å lære av de tingene som sårer oss for så å bygge oss opp igjen for å stå i mot. Du skal nok se at ting blir bedre etterhvert, selvom du føler at du blir dratt lengre og lengre ned i søla, og at ingen skjønner det og ingen ser forbi det triste smilet du setter opp hver eneste dag. Men jeg lover deg, at ting kommer til å bli bedre, det kan ta uker, måneder og til og med år - men til syvende og sist kommer ting til å bli bedre :) Lykke til med både baby og alt annet

watchmoose

16.04.2009 kl.16:22

Det er vel ikke meg??

Andrea www.heianna.blogg.no

16.04.2009 kl.16:33

Ånei Ånei!er det problemer med bernad?jeg kjenner igjen beskrivelsen av følelsen at det kan være det.

Alexandra FRA Stavanger

16.04.2009 kl.16:34

Uff så utrolig kjipt å høre! Du er en av de flotteste kvinnene jeg vet om, ingen tvil om det! Håper det ordner seg for denne søte jenta som er i Stavnager !;) Ta deg en tur på Kvadrat å bruk mye penger ;p

Robin Johansen

16.04.2009 kl.16:37

Så trist å høre, snuppa! at noen har såret deg, fortjener du virkelig ikke! det gjør egentlig ikke noen. du er jo kjempe nydelig & virker som ei fantastisk jente, ta vare på deg selv å vær sterk:*

Katrine

16.04.2009 kl.16:50

alle har dårlige dager. bare stå på. gled deg til babyen kommer. nyt tiden som gravid.

Ida K

16.04.2009 kl.17:19

Trist å høre. Se fremover

16.04.2009 kl.17:24

Ikke misforstå meg nå Linni, men når du er så ærlig så har jeg fått mye mer respekt for deg! Jeg likte innlegget ditt, det motbeviser at du er en dom bimbo med store pupper, du kan faktisk forsvare deg skikkelig! Det er bra! Lykke til med baby

snoopy

16.04.2009 kl.17:40

Hei Linni!Det er noe som heter: etter regn kommer sol. Og vet du hva? Du vil få det godt og trygt igjen! Du vil kunne slappe av og omgås snille respektfulle mennesker. Du må ikke la det mørke stå for lenge i veien for deg. Hev deg over de som gjør deg vondt, og bruk energien din på det vidundret du har i magen. Du er et forbilde for mange i Norge og jeg må si jeg beundrer deg enormt for å være så ærlig som du er i bloggen din i dag. Finn frem pledd og en god film. Vi tenker på deg og ønsker deg alt godt:-)Klem

Linn Elisabeth

16.04.2009 kl.18:08

Trist å høre da lillegull :(Du og babyen skal klare dere ALLTID! Uansett, vær du sikker!! Du er en kjempesterk jente og har fått mer i livet enn hva rettferdig er, er det noen som fortjener å ha det trygt og godt så er det deg vakre venn!!Håper det ordner seg og at du har det bedre idag!!Stoor klem fra Linn (,"(",)

RIKKE VICTORIA

16.04.2009 kl.18:16

Alle kan ha dårlige dager. Håper ting ordner seg , og lykke til med babyen ^^ Den blir nok nydelig :D

Elisabeth

16.04.2009 kl.18:23

Du virker så reflektert, klok og snill. Stå på, du er sterk : )

Engelen Tine

16.04.2009 kl.18:34

Du er sterk i måten å takle livet på, og det står jeg i stor beundring og respekt for! Ikke tilgi, kanskje det blir forstått. Det bester er vel å tilgi for sin egen del, men la det stoppe der. Ikke tillat noe mer, og kutt bånd - for din og babyen sin del. Take care og stå på videre!

Kristiane Marie

16.04.2009 kl.18:40

Tenker på deg Linni!

Anniken

16.04.2009 kl.18:43

Husk at det er sunt å fortelle andre hvordan man egentlig har det, og bare bli ferdig med det. Du er heldig som har så mange som bryr seg om deg, og det er ikke rart, så skjønn og herlig som du er:) Stå på Linni;)

S

16.04.2009 kl.18:44

Baby! det ordner seg! Stay strong

bella

16.04.2009 kl.18:59

huff og huff, så legger du ut et innlegg på bloggen, dine tanker, så har det ikkje gått 24 timer en gang, så står det som overskrift på se og hør sin internett side, forstår deg godt eg at ikkje alt e like enkelt, media hjelper ikkje akkuratt på :((stå på!!! :) håper ting e bedre i dag :)

Stine

16.04.2009 kl.19:17

Bra innlegg!: ) Blir koselig når babyen kommer!;ppOg når det gjelder det jeg ikke skal gi deg sympati for..Hmm, stå på snuppa! Sant at alle kan ha dårlige dager!;))

Tone:)

16.04.2009 kl.19:23

Linni min, det er SÅ vondt å høre at du føler deg slik!!!! MEN jeg har følt sånn selv maaange ganger inntil jeg fant min elskede ektemann som jeg elsker høyere enn jorden!! Ofte må man bare lide, men husk etter regn kommer SOL!!!! Det finnes alltid håp!! Jeg er her alltid om du vil snakke!!!!!! :-) XO Stor varm god klem fra meg :-)

M

16.04.2009 kl.19:36

Kjære lille deg,du må ikke være lei deg. Da blir den lille babyen lei seg også!Selv om du er gravid, trenger du ikke unnskylde deg for at du blir lei deg. Det er lov det! Jeg har selv 2 små barn, og kjenner godt til graviditeten. Mye følelser i sving, men først og fremst et behov for å føle trygghet på alle plan. Nestebygging :-)Jeg syns du skal tenke på deg selv i 9 mnd, etter det tenker en bare på barnet uansett... Reis bort og ta vare på deg selv, bruk familien din. De vet hva som hjelper!Lykke til, keep your head up :-) Alt ordner seg til slutt!

Tonje M'en

16.04.2009 kl.19:44

Du er sterk og babyen kommer ut til en fantastisk mamma. Alle har vonde dager Linni, du er fremdeles en herlig person!

16.04.2009 kl.19:49

takk for at du er ærlig å deler deg ut til oss slikt et "nakent" menneske er skapt.. livet er beintøft!! stå på

Janis Maria

16.04.2009 kl.20:02

Jeg håper av hele mitt hjerte alt alt ordner seg for deg Linni!!Du fortjener det beste, og kun glede!! ...ingen tårer!!Lykke til videre, vil deg alt godt, skjønnheten selv!!Klem fra meg!!

Kristina Andersen

16.04.2009 kl.20:07

Sender en stor klem til deg linni! du virker som ein nydelig person!

Lene

16.04.2009 kl.20:22

Vet du Linni, du er en nydelig jente. Jeg fikk 500ganger mer respekt for deg etter dette innlegget.

Linnhege

16.04.2009 kl.20:24

trist å høre linni :/ Du virker så herlig, du fortjener ikke dette. :)Du fortjener en person som behandler deg som den prinsessa du er

Tina

16.04.2009 kl.21:04

Linni, vi utenfor ser deg som en sterk jente som har og kan få det hun vil! som klarer seg, men selvfølgelig kan du ha det vondt og du er bare et menneske som alle oss andre du òg. Jeg støtter deg, og håper virkelig alt går bra med deg og babyen (:Du er så søt, og det stråler av deg om dagen!

helene

16.04.2009 kl.21:05

Hei linni! Du er forbildet mitt og ble litt lei meg når jeg leste det du skrev, jeg håper du får det bedere!! Lykke til med baby'n din, du blir nok en kjeeeempe god mor altså! :) Som mange andre sier, man får et helt aent syn på deg når man leser bloggen din, du er kjempe pen,snill,omtenksom jente :D

16.04.2009 kl.21:14

Jeg kan hvertfall trøste deg med å si at du kommer til å bli en fantastisk mor! Livet er ikke alltid så lett... Jeg er bare 16 år, så jeg har kansje ikke så mye jeg skulle ha sagt :/ Men ALLE opplever vonde ting her i livet, og som regel kommer man seg gjennom det.. Bare stå på duu :-) Håper du blir bedre snart :))))))

Tiril Springsteen

16.04.2009 kl.21:21

Jeg synes du er flott, Linni! :)Liker deg og bloggen din masse! Alle har dårlige dager, jeg håper bare alt ordner seg for deg :)Lykke til med alt :)

Karoline

16.04.2009 kl.22:08

Skjønner deg jeg. Men husk at denne personen du setter høyt kan også gjøre feil og ha det dårlig iblant.. det er snakk om å gi folk en kjangs.. har vært gjennom det der tusen ganger, noen lærer, andre ikke.. jeg syns du er driit skjønn å så flink ! du har så mange baller i lufta, er sååå positiv og tenk! du har en liten baby i magen.. du er kjempe heldig !! =) lykke til

Maren

16.04.2009 kl.22:42

Stå på Linni. Du fortjener kun det aller beste. Jeg digger deg. Og har fulgt med på bloggen din i evigheter. Og jeg liker hvordan du skriver. Jeg håper ting ordner seg for deg. Håper ikke det er kjæresten din som har sveket og løyet til deg. Det håper jeg virkelig ikke. Har han gjort det, fortjener han ikke en så bra jente som deg. Og i hvertfall ikke babyen. Stå på Linni. Se fremover.

Tonje

16.04.2009 kl.23:08

Håper det årner seg, jeg gleder meg sånn til å følge med videre å se hvordan ting blir med babyen : ) kan du legge ut gravid bilde når magen bynner å vise ? : )Klem

ICE

16.04.2009 kl.23:38

Kjaere Linni, jeg har vaert innome din blog noen ganger - ellers kjenner jeg deg lite... Men vil gjerne faa sende deg en god varm klem og positve tanker! Husk aa be om hjelp naar du trenger det. Vaer ydmyk. Ring enten foreldre/soesken/ en bestevenninne - krisesenter... Det er alltid viktig aa faa snakket om ting. Faa sette ord paa ting og dene sine innerste tanker med noen man VIRKELIG kan stole paa. Lotsaluv fra meg XXX

Marianne

16.04.2009 kl.23:47

Det ordner seg alltid for snille jenter :)

Maria

17.04.2009 kl.00:09

Hei Linni!Dette var trist, jeg trodde du (dere) levde i en lykkelig boble hvor alt var supert ... Hvis det er kjæresten din som svikter deg er det fryktelig trist. Trodde han var overlykkelig over å ha "kapret" deg, og var så sikker på at han bar deg på hendene og behandlet deg som en prinsesse hele tiden. Håper dere kommer over det og at dere kan nyte tiden fremover.

Tilfeldig leser

17.04.2009 kl.02:48

Noen ganger må man la masken falle, og vise seg som det sårbare menneske vi alle er. Se bare her, hvor mange som strømmer til trøstende og støttende fordi du har sagt at det er noen ting som ikke er helt lett! Hyggelig å se at så mange viser omsorg. Vær sterk og ærlig, og søk støtte hos dem du kan stole på. Stol på deg selv. Det er ikke svakt å be om hjelp og støtte. Det trenger vi alle. Lykke til! Se på videoen om ukyssede Susan som tar verden med storm og englesang! Den varmer den, også, og sier oss noe om det å være ekte.

Stine

17.04.2009 kl.09:57

Du kommer til å passe så godt på babyen din : ) du blir en FLINK mamma!

17.04.2009 kl.10:16

Smil til deg!

Cowboy

17.04.2009 kl.11:11

Hei!Jeg kjenner deg ikke - bare litt utfra det avisene har skrevet (og det er som regel ikke noe å stole på). Men jeg vet at mennesker sårer hverandre - det har skjedd gjennom alle tider og det vil skje igjen. Det er imidlertid en som ALDRI vil såre deg - ALDRI vil forlate deg - det er Han som har skapt deg, og som er opphavet til ALT liv her på jord. Gud - din og min Far - Han kan vi komme til uansett hvordan vi har det. Han lengter etter å øse sin kjærlighet utover deg og den lille babyen din! Han fryder seg over at du er Hans datter - fordi Han har lagt ned gode planer for deg lenge før du selv ble født! Søk Ham og du vil ikke bli skuffet! Det er ikke sagt at livet blir noen dans på roser, men Han vil gå med deg gjennom det du vil møte i livet. I denne verden er det altfor mange som prøver å unytte andre mennesker - de er venner så lenge de kan tjene penger/berømmelse eller ære på vennskapet. Når de ikke lenger har fordeler av et slikt vennskap, stikker de sin vei. Gud er ikke slik - Han stiller opp uansett hvordan vi føler oss, og uansett når på døgnet vi trenger hjelp! Jeg ber om at du og babyen din skal få oppleve den kjærligheten bare Gud kan gi! :) klem fra Gjøvik

May-Linn

17.04.2009 kl.18:40

Vær sterk, Linni! :)

LINDA JESSICA

18.04.2009 kl.02:06

du kommer til å bli en flott og kjempeherlig mor, tror jeg :D

Caroline

18.04.2009 kl.17:02

Menn er flink til å tenke med feil hode, eller ikke noe hode i det heletatt. Jeg sitter igjen med vonde minner etter min graviditet - som du sikkert er klar over nå så kan man begynne å grine fordi det er tomt for skinke i kjøleskapet. Så når det skjer noe som er verd å grine for så blir det ti ganger værre. Jeg har fellt flere fosser under min graviditet, og klarte ikke å fokusere på hvor glad og heldig jeg var som skulle bli mamma. Du gjør det rette med å reise bort en stund. Få ting litt på avstand, da kommer man sterkere tilbake:)Jeg er klar over at du ikke kan svare på 100kommentarer, men håper du leser iallefall:) What happens if two peoples love is so strong,that it seems like nothing can ever go wrong.When they just feel attraction and love all along,And their life is like the most beautiful love-songThis is a fact and its proven each day:that kind of love is fake in every way.Those who never argue and never gets madIs those who meets the end with a face so sadIts human to fight and its normal to yellIn fact that is why we are doing so wellI wish for more bad days to make us last longerBecause as they say: we are just getting stronger.

18.04.2009 kl.18:16

Det ordner seg alltid for snille piker søte Linni! Ikke vær lei deg! Ønsker deg alt godt.

Ingunn

19.04.2009 kl.04:38

Hormoner gjør sitt til at du blir mer lei deg innimellom. Så det er naturlig. Ellers er det viktig å sette grenser og si ifra til folk hvis ikke kan du bli deprimert. Si i fra saklig og bestemt. Gjentar ting seg, må du ta affære. Bare du vet dine grenser, og når det er riktig å handle. Du er sjefen i ditt liv. Du får det fint. Du er varm og blir en god mor. Lykke til.

;D

19.04.2009 kl.13:07

hei :) får håpe alt ordner seg da, og lykke til med babyen :D

Kine

20.04.2009 kl.17:34

Det löser seg vettu. Alla har vi dårlige dager. Men du må bare ikke gi opp og tenke posetivt selvom det finns negative saker også. Og pröv å prate med noen om det. Du kanskje får skuldrene dine mer letta.Gleder meg til barne ditt kommer ! ska bli så digg.Stå på jente.Puss

Lilliann

26.04.2009 kl.14:47

Tror det kommer til å bli vanskelig å skåne barnet ditt fra alt vondt her i verden.. men du skal ha cred for at du tror at det er mulig:D

Sindre

23.06.2013 kl.13:49

Et sånt innlegg er på en måte godt at vi får se fra deg, det gjør deg til et menneske, du er en flertydig person. I sånne tider er det bare å stå på. Men perspektiver mangler du litt av, og det får ingen av oss nok av ;)

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits