Tusen takk for ord som virkelig varmer og gratulasjonsmeld. på sms, her inne, facebook osv.Det er veldig rørende!

11.03.2009Det er faktisk helt sant, og var absolutt ikke planlagt! Jeg følte først at jeg absolutt ikke var klar for barn, men når er man egentlig det da? Man blir vel aldri helt klar for barn, så da var det bare å hoppe i det når det skjedde. Jeg er jo ekstremt glad i kjæresten min, og vi har det egentlig veldig bra sammen. Han er min sjelevenn, bestevenn og den jeg vil være sammen med i evig tid. Hans største ønske var å få barn med meg, og nå fikk han den drømmen i oppfylelse;)
 
Jeg har vært veldig stresset med tanke på hva som skjer fremover med  jobb osv, men etter å ha snakket med folk som jobber i bransjen som har ordentlig erfaring med slik, (bl. a Christer Falck og Gisle fra 730.no) og snakket ordentlig med kjæresten min, bestemte jeg meg for å beholde det. De mener dette er sykt kult og at ingenting er bedre enn å få barn.Å så lenge kjæresten min og jeg er på lag er jeg trygg;)
Jeg vil uansett ikke angre når han først er kommet til denne rare verdenen.

Jeg var på en av mine siste shoots idag før jeg blir ordentlig tjukk, hehe, eller får mage da, og da tok vi nok bilder for dette året ut sånn at jeg kan tjene penger mens jeg går å bærer på sønnen min. Det skal selges til flere magasiner innenlands og utenlands. Dette bildet over her ble tatt idag og det er litt uklart da jeg har tatt bilde av bilde.
Kroppen får man tilbake etter fødselen, så det beskymrer meg ikke, og har funnet ut at jeg skal satse mer på TV og underholdning fremover;) Jeg trives veldig godt foran kameraet så er komfortabel med det. Da får dere jo sett hvem jeg egentlig er istede for å bare dømme med ut i fra bilder dere ser.

Når det kommer til spalten min i FHM <<Spør Linni>> så har jeg sagt at det ikke passer seg at jeg skriver om sex når jeg skal bli mamma. Det har vært en av de kuleste jobbene jeg har hatt og jeg elsker sjefene og kollegaene mine der, men nå er det på tide at de bytter meg ut;) Jeg har jobbet for de i neste 2 år og det er dobbelt så lenge som noen av de tidligere sexspaltistene. (Triana osv;) Det funket som bare det og spalten er super populær. Håper dere som er faste lesere av spalten forstår meg og jeg vil takke alle mine trofaste lesere og alle de kule spørsmålene jeg har fått inn;) Håper jeg har fått hjulpet dere litt da, til tross for at jeg er mye yngre enn mange av de som sender inn, og sikkert mindre erfaren, men dere satte pris på at jeg var ærlig og svarte rett fra lever'n og det var det som gjorde at den gikk så bra;) Og er det noe krise, så kan jeg stå til tjeneste her inne;)
Jeg kommer til å fortsette å samarbeide med FHM, bare ikke som sexspaltist, og jeg er vel å se på coveret i ny og ne;) Som FHM sjefen sa til meg: Linni, du er jenta vår, du er jo maskoten til FHM;) Nååh, det er jo sant!

Prosjektet mitt fremover er å satse på undertøys kolleksjonen min for herrer, 'Meister Wear' og forhåpentligvis kommer det så fort vi har fått inn alle pengene osv, men ting tar jo tid;) Dette skal jo bli ordentlig.
Ellers skal jeg som sagt gjøre mest TV og underholdning og være verdens beste mamma til min/vår lille Dennis;) Han er mitt største prosjekt! Om 2 år begynner han i barnehage og da er jeg "bare" 25 år, perfekt å komme ordentlig tilbake med kniv og sverd og sterkere enn noensinne. Sikkert litt digg for dere å slippe å se trynet mitt så mye fremover;) hehe, man blir jo lei hvis det blir for mye rundt en, så det er viktig å ikke bli brukt opp;) Er så glad for all støtten jeg får og gleder meg faktisk nå. Jeg kommer til å blogge masse hver dag, da jeg faktsik får tid til det nå, så velkommen hit skal dere være;)

Mange av dere liker jo å slenge med leppa, men faktisk så har det ikke vært en eneste negativ kommentar om at jeg er gravid, og dere har bare skrevet at dere tror jeg vil blir en god mor osv.. dere aner ikke hvor mye det betyr for meg å lese.
 
Jeg mistet selv moren min da jeg var 17 og har liksom aldri blitt et helt menneske igjen etter det. Vanskelig å forklare, men jeg håper og tror at min lille prins-Dennis kommer til å fylle mye av det hullet mamma etterlot inni meg. Ingen kan ta en mors plass, men heller ikke sitt eget barn. Noen ganger gjør det så vondt at det nesten er utholdelig, men jeg føler også at hun er med meg. Dette høres jo helt rart ut, men det er faktisk sant. Jeg personlig tror at et bånd mellom en mor og sitt barn er det sterkeste som finnes og er der for alltid! Hun er der liksom å passer på uansett!
Det er viktig å se fremover, tenke positivt, være blid og glad, og heller se tilbake på de gode minnene. Alle har jo sine dårlige dager og det er lov å være lei seg og savne noen man har mistet osv, men det som hjelper meg da, er å sette på 'don't worry, be happy, eller Always look on the bright side of life;) Det er jo faktisk helt sant.! Man lever en gang, ihvertfall som den personen du er nå, så sett pris på livet uansett hvor dritt eller bra det er og gjør best mulig ut av det mener jeg! Det er da du får det bra med deg selv;) Du velger selv hva du gjør det til og om du vil ha det bra eller ikke! ;)

Tusen takk igjen for all støtte.

Stor klem fra Linni og Dennis;)


maria

11.03.2009 kl.00:45

Gratulerer sååå mye med bebis i magen :)) Leste det på nett, og tenkte jeg skulle ta turen innom din blogg for å gratulere deg!

LinnAngelina

11.03.2009 kl.00:47

Gratulerer :)

:)

11.03.2009 kl.00:48

Gratulerer så mye! :)

Kristine Heggøy

11.03.2009 kl.00:49

Gratulerer kjempemasse ! :) Og lykke til både i perioden fram til barnet kommer og etter :)Klem.

ISELIN VICTORIA

11.03.2009 kl.00:51

Gratulerer så mye med liten bebis i magen!:) Så utrolig koselig^^ Lykke til!

Stine

11.03.2009 kl.01:00

Gratulerer, og lykke til :)Jeg er 100% sikker på at dere blir verdens beste foreldre.

Linn Elisabeth

11.03.2009 kl.01:02

Naew, søte lille Linni! Så utrolig koselig at du skal bli mamma (,"(",) Du kommer til å bli en fantastisk mamma, så omtenksom og god som du er! Det blir det største du noengang har opplevd og ingenting - hverken fotoshoots, FHM spalter eller noe kan måle seg med det!Mamma'en din passer på deg fra himmelen, hun er nok kjempe stolt over å se lille jenta si vokse til å bli mamma selv! Utrolig trist at du mistet henne så ung, jeg ser virkelig opp til deg for alt du har oppnådd alene.. Men hun er der, englemammaen din :)Heldigvis har du masse annen familie som elsker deg også, og som kommer til å forgude lille Dennis, dere har bare gode ting i vente!!Gratulerer til både deg og Bernhard! Og du kommer raskt iform igjen snuppa, sexy'ere enn noensinne med mer hofter og kvinnelige former etter at kroppen har modnes litt ;) Don't worry, you'll shine even brighter babygirl :))Stoooor kos fra Linn

Kata Wagner-Be®g

11.03.2009 kl.01:03

Hei gratulerer så mye!Jeg er snart ved veis ende jeg nå, har nok ikke mange dagene/ukene igjen før jeg skal føde nå - jeg gleder med veldig til å få det unnagjort nå :-)Du har mange deilige stunder i vente :-)Big Hug fra Kata

me :)

11.03.2009 kl.01:10

Så flott at du skal bli mamma :) Lykke til i tiden som kommer framover ! Ta vare på deg selv og han lille :)

Maria

11.03.2009 kl.01:15

Gratulerer så mye! :-) Du virker som ei knall bra dame, dette kommer til å gå kjempe bra! Tar sikkert tid å venne seg til tanken på å bli mamma, men jeg tror du skal klare det med glans :) Utrolig koslig at det betyr så mye for deg med de positive tilbakemeldingene, koslig for oss lesere å vite det :) Fint om du holder oss faste lesere oppdatert på hvordan perioden som nybakt mamma er! Kjempe spennendes! Ønsker deg og samboeren din lykke til Linni! :)

LiinnHege

11.03.2009 kl.01:26

Oj, jeg visste ikke dette før nå jeg : ) Snakk om å henge etter, haha : )Gratulerer så utrolig mye! Er så glad på deres vegne. Guttpjokken får da i hvertfall landets fineste mor! =D

Tone:)

11.03.2009 kl.01:39

Er suuuuuuper stolt av deg altså!!!!! Du gjør det helt rette!!!!Får helt tårer det du sier om mora de, det er så sant som det er sagt!!Du kommer til å vokse SÅ mye dette året, og kanskje mest på innsiden faktisk!!suuuuuper spennende!!og trust me, du kommer til å tjene like mye som gravid ;-) så no worries, be happy;)heheog ja, de som VIL og er heldige såklart, får somregel kroppen tilbake ganske fort etter en graviditet!! ;-)Smil og vær gla for hver dag som går :-) Stor varm klem :-) XO

Viktoria

11.03.2009 kl.01:54

Gratulerer med at du skal få barn!

Amina

11.03.2009 kl.02:15

Gratulerer så mye Linni :) Du kommer til å få et utrolig nydelig barn eller dere! Du må blogge ofte å bilde av magen din når den begynner å syns ! Hilsen Aminaa

Amina

11.03.2009 kl.02:16

Hvilke Hår produkter bruker du? syns du har så fint hår , og hvor ofte går du til frisøren og farger det og hvor ofte bytter du extentionen din? Trener du ofte? Du har veldig fin kropp:) Håper på svar:P

YX

11.03.2009 kl.02:37

Gratulerer! Du er så heldig som har Bernhard ved din side. Han kommer til å bære deg på hendene under graviditeten og han kommer til å bære dere begge på hendene etter fødselen. Han kommer til å gjøre alt han kan for at du skal ha det så fint som mulig på alle måter, det er jeg helt sikker på. Skjønner at du har vært i tvil om hva du skal gjøre, men du kunne ikke fått en bedre far til barnet ditt og det betyr mye. Mange får barn med gutter som ikke er så interessert i verken moren eller barnet, og det vil aldri skje deg. Jeg kjenner ikke Bernhard, men etter å ha fulgt bloggen din lenge skjønner jeg at du har det meget bra med denne snille og gode gutten. Så masse lykke til i svangerskapet og etterpå. Skal følge med på bloggen din. Igjen, GRATULERER med det store underet som har skjedd dere.

Susanne

11.03.2009 kl.03:28

Gratulerer!

Renate

11.03.2009 kl.03:34

Gratulerer så masse Linni! Dette innlegget var virkelig rørende og jeg fikk en tåre i øyekroken da jeg leste om moren din. Utrolig trist. Må si du er den flotteste av glam-jentene. Både på innsiden og utsiden. Verken Helene Rask eller Triana kan måles med deg :) Du blir nok verdens beste mamma for sønnen din. Jeg kjenner deg ikke, men tror du er et veldig varmt menneske :)Jeg tror vi er ganske mange som lurer på når du har termin.? Selv har jeg termin i september, så vi er kanskje nesten Like langt på veiOg du, fortell gjerne også historien om når/hvordan dere fant det ut, og hvordan mannen din reagerte ;) det er alltid spennende å høre.

Lene

11.03.2009 kl.06:08

Gratuøerer Linni! Har dere fått vite kjønnet allerede? Hvor langt er du på vei?

Karoline

11.03.2009 kl.07:29

Gratulerer så mye Linni. Du kommer til å bli en helt fantastisk mamma ;-)

Majapiraja

11.03.2009 kl.08:17

Gratulerer masse!! Dette var utrolig koselig å høre, Linni! :D

Anne E.

11.03.2009 kl.08:22

Gratulerer så masse=)

Everydaylove

11.03.2009 kl.08:33

Om det er noen unge i verden som kommer til å bli skjemt bort og elsket så må det være den lille fanten dere får. Etter å ha fulgt bloggen din så føler man liksom at man "kjenner" deg, og det forholdet som du og Bernhard har virke rhelt fantastisk. SÅ at dere får et barn som vil bli høyt elsket levnes det ingen tvil om!Og så vakker som fanten kommer til å bli... Skriver fant jeg for du har glimt i øyet og virker til å ha vært litt ramp som liten, og B er jo bare rar (på en positiv måte altså hihi tannkrem-fobi haha).Nei Linni, du skal se at om noen måneder sitter du der med en stor kjærlighetsklump i armene og du vil skjønne at du kunne ikke tatt noe annet valg. Å være mamma er sykt!! Jeg har to barn og eldste er 4, men enda må jeg klype meg i armen for å sjekke om jeg virkelig har fått noe så vakkert i livet mitt.Lykke til Linni, og alle vet vi ikke har sett det siste av deg. Vi bare gleder oss til å f åvære med på fortsettelsen;o)

mila

11.03.2009 kl.08:38

Du BLIR en god mor Linni. Fikk nesten tårer i da jeg leste om graviditeten. Syntres det var så koselig.. Selvom jeg ikke en gang kjenner deg, eller har snakket med deg! Bare leser bloggen din og litt sånn :) Ønsker dere begge lykke til. Alle tre faktisk! :) Det er sikkert en veldig uvant og kanskje til tider litt skremmende situasjon, men du kommer ikke til å angre. Barn er flott, gleeder meg på deres vegne :o)Lykke til!!!

Thessa

11.03.2009 kl.09:10

Jeg signerer (som alltid) på det Everydaylove skriver, og gleder meg til å følge graviditeten på bloggen din. Jeg har møtt mange glamourmodeller i løpet av den tiden jeg jobbet i Rubicon, men jeg synes du har skilt deg positivt ut. Du har ikke den "jeg-er-bedre-enn-deg"-holdninga som så mange andre pene jenter har, du er rett og slett bare utrolig koselig og søt, noe som får meg til å virkelig ønske at du skal lykkes med det du vil i livet.Vi som har fulgt med på bloggen din en stund vet hvor høyt du setter familien din, og jeg er ikke i tvil om at du og Bernhard blir fantastiske foreldre. Livet ditt kommer til å få en helt ny mening, og du vil lure på hvordan du klarte deg uten din lille Dennis i 23 år:)

Kine

11.03.2009 kl.09:12

Gratulerer så mye, håper du får en fin tid framover! Gleder meg til å følge med på bloggen din. Klem

Julia

11.03.2009 kl.09:32

Gratulerer så masse!! :-) Blir sikkert noen kjempeflotte foreldre og dere kommer nok aldri til å angre :-) Klem fra meg

JennyMaria

11.03.2009 kl.09:51

Gratulerer så mye! :)

Harriet

11.03.2009 kl.10:17

Hei Linni. Gratulerer så mye med baby gutt i magen din:) Det var koselige nyheter! Er kjempe stolt av deg, og vet du blir den beste mammaen på jord! Nå har jeg vært med å starte en butikk for gravide og barn, Den Kule Mage, det er bare å komme innom når du begynner å få en liten mage:) Lykke til jenta mi... Nuss fra Harriet

Emma

11.03.2009 kl.10:17

Du blir nok verdens vakreste mamma Linni!!

Linn Thomassen

11.03.2009 kl.10:19

Oj, gratulerer Linni! :) Du kommer til å bli en super mor. Syns det er veldig bra av deg å tenke på sexspalten i FHM og slike jobber i forhold til barnet og den nye rollen du nå vil tre inn i. Hvor langt er du på vei? Ønsker deg, barnet og samboeren din alt godt framover :)

Stine

11.03.2009 kl.10:27

Gratulerer med graviditeten ! :D har fulgt bloggen din siden før Jul og jeg synes du er en fantstisk person, tror du kommer til og bli en fantastisk mor :) har en liten datter selv og kunne ikke klart meg uten henne ! bare gled deg ! :) kos det og slapp av i svangerskapet det går så fort ! :)Når er terminen? :)klem Stine www.stinespace.blogg.no

Camilla Tomine

11.03.2009 kl.10:32

Gratulerer så masse :-)Du har masse å se frem til!!

Linn Levanger

11.03.2009 kl.10:33

Hei Linni :)Gratulerer så masse med graviditeten.Takk for sist forresten.Har blogget bittelitt om dere ;)(linnlevanger.blogspot.com)Mangle varme klemmer fra "WipeOut"-Linn ;)

Star Fairy

11.03.2009 kl.10:36

Jeg må bare slenge meg på de andre og si GRATULERER og lykke til! Jeg har ikke oppdaget bloggen din før nå, men allikevel er det lett å legge merke til hvor utrolig positiv og sprudlene du er Linni! Gleder meg til å følge med videre :)

Chris

11.03.2009 kl.10:44

Gratulerer så mye!! Men vet du allerede att det blir en gutt da??
Så utrolig gøy:-) Gratulerer masse kjære Linni!Dette blir nok en helt fantastisk tid fremover for deg og mannen din=)Jeg er innom bloggen din nesten hver dag, og det er som andre sier, og det er litt rart igrunn, men det blir nesten som om man "kjenner" deg. hihi:)Og du, nå blir jeg maks verpesyk her altså, har også lyst på baby:-)I samme slengen så vil jeg gjerne få spørre deg om noe, hvis du har tid til å svare, selvom jeg går utifra at det er mye annet som går i hodet ditt nå om dagen:-)MEN, så jo at dere hadde vært i Tallinn, skal dit selv om noen uker sammen med kjæresten^^ Så har du noen gode shoppingtips?:-)Ha en strålende dag!

11.03.2009 kl.10:59

Åå, gratulerer! Jeg er og gravid, har termin i Juni.. Vææh så voksne vi blir, men så heerlig det er:)

PK

11.03.2009 kl.11:05

Oi, gratulerer. Må si jeg ble rørt når jeg leste det avsnittet hvor du mistet moren din. Mistet selv min mor for et år siden, og vet hvordan det kan være, og syns du beskrev det ganske så godt :) Stå på :) Og lykke til!

Malin

11.03.2009 kl.11:13

Dette blir spennende! Dere for kose dere masse i forberedelsestiden :) Du har nok mye å glede deg til.

Kristin og Vibeke

11.03.2009 kl.12:04

Gratulerer så utrolig mye!!! Vi tar gravidebilder om du skulle ønske det ;)Lykke til med graviditeteten :)

Pink

11.03.2009 kl.12:05

Gratulerer så mye med baby!!Jeg er selv 22 og mamma til to herlige små jenter på 3 år og 4 mnd.Selvfølgelig er det litt skummelt å se den positive testen når graviditeten ikke var helt planlagt, men når babyen kommer så er det bare det beste som kunne ha hendt deg.Jeg er så utrolig takknemmelig for ungene mine, de er så fantastiske og positive skapninger! Det blir som å se på verden med nye øyne når man får barn, de snur liksom alt som er negativt til noe positivt og er bare glade.En skygge på veggen eller en kran som renner er nok til å få min yngste datter til å le en trillende liten latter, og det er ikke lenger så kjedelig å gå ute i regnværet nå som jeg ser hvordan eldstetuppa fryder seg når hun kan hoppe i sølepytter eller "dusje i himmelen" som hun sier.Du vil nok også oppdage at du vil forelske deg i din kjære på et helt nytt nivå

Sunniva

11.03.2009 kl.12:19

Gratulerer med baby i magen! :D Barn er den absolutt største gaven man kan få. :)Jeg håper du får et fint svangerskap, og lykke til! :)

Stine

11.03.2009 kl.12:20

Gratulerer så masse med bebis Linni!Han kommer til å bli supersøt, du og Bernhard er jo den perfekte matchen..Lykke til begge to, dere kommer til å bli en super mamma og super pappa!!Du er jo verdens søteste!!Stor kos!!

Gro Anita Hegdahl

11.03.2009 kl.12:23

Gratulerer så masse som blivende mamma:-)Du har en fantastisk tid i møte... Og du kan bare glede deg til det første lille

lene

11.03.2009 kl.12:47

gratulerer så mye med graviditeten=) du har mye koselig i vente.. eg er sjøl gravid,og runder idag 25 veker.. og det er iallefall spennede,for knøtten sparker som aldri før.. Så nyt den tida du går gravid,og ta godt vare på deg sjøl =)

pina

11.03.2009 kl.12:49

vet dere kjønnet på barnet så tidlig?Uansett, gratulerer så mye:) kommer nok til å gå kjempe bra!

Stine

11.03.2009 kl.12:59

Ble faktisk glad på dine vegne når jeg leste dette igår :-) Føler at du og Bernhard har det så fint sammen at dere vil helt klart bli gode foreldre. Kjenner et par Dennis'er og de er som regel litt ville de også. heh

Hilde

11.03.2009 kl.13:00

Gratulerer så mye! :) Lykke til begge to! :)

Marte

11.03.2009 kl.13:06

Håper alt går bra med dere alle tre, lykke til og gratulere så mye:)

Mamma 25:)

11.03.2009 kl.13:26

Gratulerer så mye. Er inne på bloggen din hver dag, og nå skal jeg ihertfall fortsette med det=) Blir morro å følge med deg. Å bli mamma er det største som finnes. Selv har jeg ei jente på 6 mnd, er helt tullete glad i henne:)!!!Glad på dine vegne;)

kiddoisabell

11.03.2009 kl.13:31

Å! Gratulerer så mye! :D

jente 17

11.03.2009 kl.13:32

vet du, jeg tror du og kjæresten din kommer til å bli supre foreldre. Det virker ihvertfall som om dere tar godt vare på hverandre, og da ser det ihvertfall bra ut for baby'n. Og søtt navn forresten! Herregud ungen kommer jo til å bli en kjekkas itillegg ! :PLykke til da snupp :)

Anna Fara

11.03.2009 kl.13:56

Gratulerer så mye linni :)

julie

11.03.2009 kl.14:50

Gratulerer ! Dennis så fint navn! Gutten deres er helidig som får så kule og tøffe foreldre! ;)

Klaudia..

11.03.2009 kl.15:02

Gratulerer såå utrolig mye Linni og Bernhard:D Tenker vel at Bernhard er overlykkelig, han som ønsket seg barn så mye =) du kommer til å bli en flink mor og Bernhard en flink far :D gleder meg til skjønnheten kommer til verden =) du for nyte svangerskapet så mye du kan for det er en utrolig fin opplevelse.. :D Stoooor klem fra Klaudia, Rusom,Winta & Rafael

Pia

11.03.2009 kl.15:04

Hvordan vet du at det er en gutt allerede?

christina

11.03.2009 kl.15:09

gratulerer så mye :)

Hilde

11.03.2009 kl.15:27

Så utrolig koselig, da! Gratulerer så mye =D

Silje beatrice

11.03.2009 kl.15:45

Gratulerer så mye ! Lykke til

Martine Skavhaug

11.03.2009 kl.16:04

Gratulerer da! Utrolig flott, dere blir sikkert kjempe flotte foreldre :-)

Sara

11.03.2009 kl.16:11

Gratulerer Linni!!!! :-) Hilsen en annen mamma

DJ Kim

11.03.2009 kl.16:23

Hei LinniGratulerer til deg og Bernhard. Glad på deres vegne. Men da regner jeg ikke med at jeg ser dere på Recepten igjen med det første... hehe... Ha en fantastisk tid som dere har foran dere...

Annette

11.03.2009 kl.16:35

Det kommer til å bli en nydelig gutt hvis han ligner på deg :-)

rokaia

11.03.2009 kl.16:57

grattis da linni :-)

Marita^^

11.03.2009 kl.17:01

Gratulerer kjempe masse :D sønnen deres kommer til å bli nydelig^^

Sarah

11.03.2009 kl.17:08

Linni jenta mi:) Jeg gleder meg til å bli tante!!!! hurra! Du er fantastisk skjønn, så varm og god, glad og morsom. Du er en solstråle av de sjeldne. Hver gang jeg snakker med deg kan jeg ikke unngå å bli i godt humør.:-)Du er solen på en ellers så mørk dag.. Lille nurket kommer ikke bare til å bli skjemt bort av mamma`n og pappa`n sin, også av ALLE onkler,besteforeldre, oldeforeldre,granma&granpa og tanter.:-) Du har DEN gjengen i ryggen for å si det sånn.Tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi GLEDER OSS MASSE!!Gleder meg til å holde han for første gang og nusse forsiktig på det lille hodet..Gleder meg til å se deg stråle som mamma.Gleder meg til å holde den lille hånden.Du betyr så utrolig mye for meg, vi har holdt sammen i gode og onde dager. Jeg takker deg fra bunnen av mitt hjertet for at du er den du er. Mamma Shanta og pappa Ernst har gjort en god jobb, og nå blir det din tur til å gjøre det samme. Kanskje lillegutt kan arve puse?? he he.. Nei, han får skaffe seg sin egen!Gleder meg til middag på fredag, savner deg så det svir..nuss Sarah

Hjørdis

11.03.2009 kl.17:33

Gratulerer : )Du kommer til å få en utrolig fin tid fremover og jeg tror alle leserne dine syns dette er helt supert og at du kommer til å bli en kjempe god mor. Lykke til!

Line

11.03.2009 kl.17:51

Gratulerer så mye, Linni! følger med på bloggen din hver dag! du kommer til å bli den kuleste mamman :D haha.. grattis så mye :D

Cecilie

11.03.2009 kl.17:52

Gratulerer : D

Evelyn

11.03.2009 kl.17:57

Gratulerer så mye med baby i magen :) Er fantastisk å gå gravid som ung mamma, så nyt det :) Gleder meg til å lese om graviditeten din på bloggen. Du har en kanon bra blogg, og jeg ELSKER å lese den. Hver dag!:)Lykke til fremover, dette klarer dere :)

Stine

11.03.2009 kl.18:22

Gratulera så mykje:) Trur du kjeme til å bli ei kjempe flott mamma. Lille Dennis e nok heldig:) Kos deg masse framover i den spennande tidi:)

11.03.2009 kl.18:40

Gratulerer med den store nyheten..! Er selv gravid og venter også en gutt i juni.. Når har du termin..? Masse lykke til fremover.. Spennende tid..:)

Ane&lt;3

11.03.2009 kl.18:43

Grattis : )

Ann Therese

11.03.2009 kl.19:20

Gratulerer så masse med baby i magen :) Det blir spennende å følge med det framover, jeg er innom og leser hver dag og synes du er ei bra dame. Jeg er også gravid, men har litt komplikasjoner så jeg håper du slipper unna det. Jeg skal følge med deg :D Lykke til og nyt tilværelsen, plutselig er babyen ute og du får en helt ny opplevelse enda en gang.Masse lykke til!

Stine

11.03.2009 kl.19:41

Gratulerer med guttebebisen som er på vei=)

Diana

11.03.2009 kl.19:55

Grattis och lycka till med allt! :)

Emma

11.03.2009 kl.20:04

Meister Wear burde også komme til jenter,-er ikke det bare til menn?Blir gøy å se deg på skjermen om det skjer i fremtiden-du har et veldig vakkert og snilt vesen!

Sophie*

11.03.2009 kl.20:11

Gratulerer så utrolig mye! Kjenner et lite stikk av misunnelse ;-)Nyt tiden framover, og hygg deg med din kjære!

Heidi

11.03.2009 kl.20:21

Selv ble jeg gravid når jeg var 20,det var heller ikke planlagt..Da var det mange tanker som svirret rundt i hode mitt..hvordan vil livet bli framover nå?skal jeg bli sittende fast med bleieskift og skrik og gå glipp av livet?men NEI,sånn blir det overhode ikke =) Livet stopper ikke opp fordi om man har barn,det bare tilføyer masse kjærlighet og glede til hverdagen..Jeg lover deg at den lille prinsen du venter på kommer til å bli hjertet ditt som du bærer utenfor kroppen:)Nå er Daniel 1 år og jeg ler godt om dagen,veldig mye rart han kommer med..så du har mye og glede deg til =) Så gratulerer så mye fra oss,ønsker dere alle 3 alt godt i framtiden som en liten familie =)

Marita

11.03.2009 kl.20:21

Gratulerer, gratulerer, gratulerer :D jeg unner dere alt godt fremover! og lykke til, du kommer til å klare deg bra. :-)

Silje Helén

11.03.2009 kl.20:24

Gratulerer :D Ingenting er bedre enn å bli mamma, uansett når man blir det!

pat

11.03.2009 kl.20:41

gratulerer sooo mye:) lykke til begge to:) du bli norges penste mamma:)

Trine Pernille

11.03.2009 kl.20:41

Gratulerer så kjempemye Linni! Dere kommer til å bli supre foreldre begge to! Etter å ha fulgt bloggen din over lengre tid har jeg ikke noe annet enn et godt inntrykk av dere, og at dere er herlige mennesker, så dette er et lite mirakel dere begge fortjener =) Lykke til med svangerskapet. Gleder meg til å følge med videre på bloggen din!Stor klem =)

Camilla

11.03.2009 kl.20:55

Gratulerer så mye, lykke til i svangerskapet:)

Julie

11.03.2009 kl.21:06

heisann :-) gratulerer så mye med graviditeten :Dliker faktisk bloggen din kjempegodt, og jeg har også stor sans for deg, det virker som om du har et realistisk bilde til deg selv i forskjell til mange andre modeller.. syns det er bra jeg, på den måten gir du inntrykk til jenter der ute om at man trenger ikke å vere plettfri for å vere pen :) stå på !

line

11.03.2009 kl.21:08

så bra, tror du blir en alle tiders mor linni! men når er terminen din, ingen blir lei av anisktet ditt, alldri! lykke til :)

Rigmor

11.03.2009 kl.21:11

Gratuler så mye! Er alltids koselig å høre om graviditeter :-) Har ventet på dette innlegget før jeg erklarte det 100 % san for meg selv. =)

11.03.2009 kl.21:14

Skjønner veldig godt hva du mener.Mistet selv pappaen min da jeg var 16, og på de 2.5 årene som nå har gått har jeg virkelig ikke kommet over det.Håper du har kommet lengre siden du har flere år bak deg sånn at det fins håp for meg :)Gratulerer kjempemasse med en liten gutt.

Kamilla Haaland

11.03.2009 kl.21:22

Dennis, fint navn! Utrolig trist å høre om moren din! :(Vel, jeg er sikker på at det blir en søt unge, en vakker mamma og en kjekk pappa. Og ja, jeg tror du kommer til å bli en super mamma, jeg :)Lykke til! :D

Fashionista

11.03.2009 kl.21:22

Gratulerer så mye! Du er søt Linni... Du og Bernard kommer til å få verdens vakreste gutt! ;) lykke til!

gina

11.03.2009 kl.21:40

gratulerer så mye, og lykke til!

Karoline

11.03.2009 kl.21:51

GRATULERER LINNI

Beate

11.03.2009 kl.21:51

Gratulerer! Du og Bernhard er konge, Linni! Han er en så bra bygdeambassadør, hehe, og du en så nydelig og god-positiv jente! Du er en flink blogger! Alltid noe nytt! Ta det pent fremover, begge to! :)

Karoline

11.03.2009 kl.21:52

Gratulerer Linni

Maria :)

11.03.2009 kl.22:11

Gratulerer så mye med den lille i magen :)Og få et barn er det vakkreste i verden. dere har noe heltfantastisk og gle dere til :)Masse lykke til :)

Sindre

11.03.2009 kl.22:16

Gratulerer Så Mye Linni!Vet du kommer til å bli en utrolig go/bra mor!Lykke til : )))

STINE ANNETTE

11.03.2009 kl.22:21

Får da nesten tårer her jeg sitter:o Du blir nok en bra mamma, og ett ennda bedre forbilde for mange:)

janne

11.03.2009 kl.22:25

gratulerer! er så gøy å høre når folk venter baby! blir jo så sjalu vet du! hehe, men må jo nesten fullføre sudiene mine:) og jeg har jo mange år igjen for klokken min stopper heldigvis:) å få en baby må være det beste som kan hende et menneske, å se livets mirakel utvikle seg!

:)

11.03.2009 kl.22:27

Hei! Jeg liker bloggen din kjempegodt. Du er flink til å oppdatere og det er veldig gøy å lese det du har på hjertet! Håper du fortsetter selv om du har en liten en i magen:P Gratulerer så masse!

Marianne

11.03.2009 kl.22:33

Gratulerer så utrolig mye!Etter at jeg begynte å følge litt med på bloggen din må jeg si at du virker som en utrolig skjønn jente, tvers igjennom god. Til tross for en litt spesiell stemme og store pupper ;pSyns det er en fin alder å bli mamma på, og som du sier, når du "kommer tilbake" om to år så er du fortsatt ung. Ønsker deg det beste :)

Astrid

11.03.2009 kl.22:44

Du er kjempeflott Linni, og jeg tror faktisk du vil kle å bli gravid! Husk at selv om magen er litt tilstede så finnes det mange muligheter for deg MED klær også. Det er det som er inni et menneske som tross alt betyr noe :-) Lykke til, unner deg alt godt!

Kajsa Marie

11.03.2009 kl.22:57

Gratulerer Linni!! Du blir like flott gravid som du er nå:-)

Mia

11.03.2009 kl.23:11

Gratulerer så masse ! Jeg tror du kommer til å bli en kjempe bra mamma :) Lykke til videre

trude

11.03.2009 kl.23:26

Gratulerer :)

Silje

11.03.2009 kl.23:34

Gratulerer :DD

Selma

11.03.2009 kl.23:50

Må bare spørr hvordan du fikk deg gjennom løypen på Wipe out menst du var gravid, ? Var ikke du redd for barnet ditt ?Gratulerer så mye ! Du blir en flott mor : - D Hils Bernard fra meg ^^,

Hege

12.03.2009 kl.00:35

Gratulerer, Linni! Dette blir nok en utrolig fin og spennende tid. Ta godt vare på deg selv, og nyt tiden fremover :) Livet består av små øyeblikk, så nyt dem! Lykke til. Klem fra Hege

12.03.2009 kl.00:50

Gravid???er hun ikke jomfru?!?

jenta

12.03.2009 kl.01:14

Gratulerer! jeg synes du er utrolig flink til å ta ansvar med tanke på å slutte i sexspalten og sånn :) Du er utrolig skjønn :)Mvh Jenta

sandra

12.03.2009 kl.01:44

hei linni:) håper du leser dette. du kommer til å bli en kjempebra mamma!:) jeg er 17 og fikk hanna da jeg var 16, det var ikke planlagt, har hadd kjæreste i 3 år nå (min første tilogmed:) jeg fikk sjokk, fikk ikke vite det før jeg var 5 mnd påvei. magen kom ikke før da. strekkmerker må du regne med (men du kan slippedet med krem!!:), jeg fikk på lårene kun, men la på meg 24 kilo!:p veide 52, men veier 57 nå så det går bra:) (er 170 da) UANSETT:p det er helt fantastisk å være gravid! å kjenne det røre seg i magen.. ahh:) GLED DEG. jeg har aldri vært en person som er glad i barn, jeg har ingen søsken så jeg har liksom ikke visst hvordan jeg skulle være rundt barn. det var skummelt. fødselen tok jeg på 4 timer, uten noe bedøvelse. fikk sjokk, det var ikke så ille!! etter fødselen klarte jeg ikke å sove ordentlig i 2 uker etter. det var så rart, så fikk jeg litt panikk og sånt, men det er vanlig og jeg var bare 16 så. trodde ikke jeg skulle bli mor før jeg ble 30:P! men det er helt.. åhh:) man kan bli redd fordi man føler: oi nå har jeg annsvar for et annet menneske, jeg skal passe på han/hun hele livet osv, men det går over. hanna har bursdag om noen uker nå, hun kan nesten gå, vise hvor stor hun er OSV:) jeg er så stolt av henne.. og jeg håper du leser dette, fordi vis jeg hadde visst alt dette,at det er normalt og føle seg redd til tider i begynnelsen så hadde det vært mye lettere.. hvis jeg klarer det, klarer DU DET!:) gratulerer kjempemasse linni og bernhard!!!:D lykke til:)

axa

12.03.2009 kl.08:21

GRATULERER! DU KOMMER TIL Å BLI VERDENS BESTE MAMMA, DET ER JEG SIKKER PÅ ;)

Tone

12.03.2009 kl.08:33

Gratulerer så mye med lillebebisen! Du kommer til å bli en kjempegod mor:) Masse lykke til fremover, kos deg og nyt det!

Isabelle

12.03.2009 kl.09:13

gratulerer! :)

Ida

12.03.2009 kl.10:12

Gratulerer så mye Linni :D Dennis vil få to flotte foreldre. Lykke til :)

karina

12.03.2009 kl.10:40

hei linni !! Gratulerer så myyyye!!!! jeg er i uke 27 nå og venter også en liten gutt i begynelsen av juni :)) (Lucas)Vet om alle de tankene du har ,eller har hatt.... da jeg har hatt de samme tankene selv!!!! Men nå er det bare å begynne og glede seg :) du har en fantastisk fin og spennende tid i vente!! Bare vent til du kjenner de første sparkene!! Verdens beste følelse!

Susann Meland

12.03.2009 kl.10:55

Gratulere så mykje:)Har sjøl termin i September, har vært å sedd ongen på ultralyd, gud d va kos:)Så dåkker har mykje å gled dåkker tel:D

Synne

12.03.2009 kl.11:06

Gratulerer så mye Linni!=) å få barn er verdens beste ting! Har selv en! Å 25 er jo helt perfekt! jeg var 16 når jeg fikk min liksom! Lykke til videre fød fødsel, barselstid og småbarnsperioden!Klem Synne=)

Linn

12.03.2009 kl.11:55

Gratulerer så mye! Nå må du stikke innom Brio på Gjøvik en dag da, og kjøpe babyleker, ettersom han typen din er i fra Snertingdalen(altså, like oppafor).

Kaysa

12.03.2009 kl.11:58

Gratulerer så mye med graviditeten;);)

Camilla

12.03.2009 kl.12:27

Gratulerer såå masse , Linni!! :-D

STINE SAKSEN

12.03.2009 kl.13:46

Gratulerer så mye :-)

karoline

12.03.2009 kl.14:59

Gratulerer!;D

Marie

12.03.2009 kl.15:14

Gratulerer så kjempe mye med baby i september! :D Du kommer til å bli en fantastisk mor for Dennis Bernhard, eller muligens lille Cindy Bianca :) Ønsker deg, Bernhard og den lille alt godt!Klem fra Marie :) (www.halandmarie.blogg.no)

Maiken

12.03.2009 kl.15:43

Gratulerer

12.03.2009 kl.15:51

Gratulerer så masse :-D

Malin Cecilia Theres

12.03.2009 kl.16:16

Så koslig da Linni! :) Lykke til!

Lise Nikita

12.03.2009 kl.16:26

Gratulerer, Linni! Du kommer til å bli en super mor!

12.03.2009 kl.16:51

Gratulerer så masse til deg og B !Jeg tror dere kommer til å bli veldig gode foreldre og Dennis kommer til å bli verdens mest bortskjemte lille prins =) Jeg syns det er bra du valgte å beholde han, du kommer ikke til å angre i det hele tatt. Det er visst det beste som skjer i livet - å bli foreldre. Lykke til Linni! (Håper B frir til deg i den wipeout episoden du er med i ;) )

Annika

12.03.2009 kl.17:53

Gratulerer så masse!:D

Ida

12.03.2009 kl.18:04

Gratulerer så mye! Dere kommer til å bli kjempe flinke foreldre =) Men kan du vær så snill og legge ut bilder av magen din, når den vokser. Det fins ikke noe penere enn en gravid jente/ dame :D

camilla

12.03.2009 kl.18:17

jeg hørte på thevoice her om dagen, da du ble ringt opp og gratulert av the voice mannen. jeg er sikker på at du blir en kjemppe fin mor linni! men et lite spørsmål.. hva med slilikonen? det er vel ikke bra med det når du ammer osv. men stå på, du klarer deg sikkert kjempe bra :)

Susan

12.03.2009 kl.18:27

Gratulerer så mye til dere begge :) Du blir nok ei god mor :)

isabel

12.03.2009 kl.19:02

Gratulerer så mye, du kommer til å bli en kjempe mor og håper du yter ditt beste;-)bra blogg du har, husk og besøk ; www.nas.blogg.novarm gratulasjonsklem fra isabel

Joakim S.

12.03.2009 kl.19:40

Hei, dette er ikke for å reklamere for bloggen min, men jeg har skrevet et litt omfattende innlegg om alkohol, og jeg prøver å samle folks meninger om det. Så jeg lurte på om du ville ta en titt på innlegget mitt og kommentere hva du mener om det? thenewlife.blogg.noTakk!

kristin marie

12.03.2009 kl.19:43

gratulerer så mye! det kommer til å bli verdens søteste!;-k

ingvild

12.03.2009 kl.19:52

Gratulerer så masse,Linni! Og lykke til. Håper alt står bra til med deg og barnet. :-D:-D

Martiin

12.03.2009 kl.20:10

Gratulerer! : )

Kim Andrè Skoglund

12.03.2009 kl.20:20

Grattis, fortjener du :)!

REBEKKATØNDERLUND

12.03.2009 kl.20:25

gratulere så mye og lykke til :- ) skal vedde mye på at du blir en enestående, bra, mamma

Anette

12.03.2009 kl.20:42

Gratulerer så mye ;) Dette her kommer nok til å gå bra, Linni.Jeg bare lurer på et spørsmål: Må du ta ut silikonen når du skal begynne å amme? eller går det ann å ha de i? og kommer du i såfall til å ta de ut hvis du ikke må?masse gratulasjoner til begge fra meg :D

Mina

12.03.2009 kl.20:44

HEEI! :-D Du må gjeerne video-blogge mere!! KOS OG KLEM :)

Anne-Sofie

12.03.2009 kl.20:44

Gratulerer kjempe mye !

Ingrid

12.03.2009 kl.21:26

Gratulerer med barn, Linni og Bernhard! Dere kommer til å bli fantastiske foreldre :)Og du som har så flott personlighet, Linn Irene! Jeg er virkelig glad på dine vegne, selvom jeg ikke kjenner deg. Jeg ønsker deg lykke til i tiden fremover, du har helt sikkert mange herlige øyeblikk i vente. Big hugs to you both - Ingrid

HåkoooN! :-D

12.03.2009 kl.22:30

Hell og lykke til deg, Linni

Jannicke

12.03.2009 kl.23:06

Kjempefint innlegg, Linni :)Gratulerer så mye!!Ønsker dere lykke til med en fantastisk framtid i vente :)

Stine

12.03.2009 kl.23:19

Gratulerer så mye! :-)

Linn

12.03.2009 kl.23:59

Gratulere søta;) Jeg tror du blir en kjempegod mamma. Nyt svangerskapet ditt og kos deg vidre :)Klem fra Linn.

Silje Marie

13.03.2009 kl.00:21

Gratulerer kjempe masse :D

Juni

13.03.2009 kl.01:31

Gratulerer, og lykke til!:)Begynte å grine da jeg leste du mistet moren din da du var 17, en kamerat av meg på 17 mistet moren sin for noen mnd siden.. Utrolig trist.. :(

Appelsinjuicen

13.03.2009 kl.11:27

Gratulerer så masse, og lykke til i tiden som kommer! Det blir nok helt herlig kan jeg tenke meg!Har aldri vært på bloggen din før faktisk, så vil benytte sjansen til og si en ting. Jeg syns det du skrev om din mor, og det du har uttalt til pressen om din mor er veldig fint sagt. Mistet selv min mor i sommer. Som 17-åring. Det er det verste som kunne skjedd. Så jeg syns det er veldig fint å lese sånt som det du har uttalt og skrevet :)Du har rettet opp litt av mitt intrykk av modeller o.l. Du virker som en helt herlig jente, og absolutt klar for barn. Det imponerte meg. LYKKE TIL! De beste ønsker til deg, din kjære og den kommende lille :)

Ann-Helen Johnsen

13.03.2009 kl.12:27

Gratulerer Linni :-D Ungen din blir sikkert kjempe søt.Følger med på bloggen din hver dag, hilsen din største fan Ann-Helen Johnsen :)

:-D

13.03.2009 kl.12:40

Gratulerer Linni, du kommer til å bli en super mor, med mye kjærlighet å gi:) Åååe, gratulerer :-D

Merete

13.03.2009 kl.13:14

Gratulerer så mye!!

Christine

13.03.2009 kl.15:05

Gratulerer så mye :-) det kommer til å gå supert med dere alle 3! ;)

Martha

13.03.2009 kl.15:09

Gratulerer så mye!

Stine

13.03.2009 kl.15:26

Linni, vi vil se babymage =D

Caroline.

13.03.2009 kl.15:36

Wow,Gratulerer så mye til dere begge.. Lykke til videre ; )

Cindy

13.03.2009 kl.17:13

Gratulerer så masse, Linni og Bernhard. Jeg er sikker på at dere kommer til å bli to fantastiske foreldre.;) Dette var jammen gode nyheter på fredag den 13.;););) Varme tanker til dere fra en fast leser av bloggen din.

hestiaverden

13.03.2009 kl.18:05

Kjære Linni og BernhardJeg har kommet med en og annen kommentar før, og har fulgt bloggen din "til og fra" en stund... Jeg kjenner dere slett ikke, men dere virker som en perfect match :o)Jeg kan heller ikke si at dere blir supre foreldre, for det vet jeg ikke, men det jeg har sett av dere gjør at jeg tror lille baby har vært heldig med både mor og far.Å bli foreldre er uten tvil det største i verden. Under graviditeten tenker man masse, lurer på ting, legger planer og drømmer... Og plutselig så har man ham der. Små føtter som sparker, små hender som vifter og en stemmeprakt som kan være en primadonna verdig! Litt upraktisk klokka tre om natta, men man venner seg til alt.Er glad for at det ser ut til at dere har familie og gode venner rundt dere og ønsker dere masse lykke til.Det sies at det sterkeste som finnes er båndet mellom mor og datter, men det er like sterkt mellom mor og sønn. Jeg har to fantastiske sønner og kunne ikke ha ønsket meg noe annet.Gled dere! Kjærligheten kommer til den som elsker-klem-

Heidi

13.03.2009 kl.18:11

Nttåååååmen, LINNI=D Gratulerer så masse!!! En baby...Hehe.Alt blir ikke alltid som planlagt.Selv har jeg ikke lyst på barn, vet rett og slett ikke hvordan jeg vil takle den oppgaven. Men jeg har møtt en fantastisk mann som jeg gjerne vil dele resten av mitt liv med, om vi vil ha barn finner vi vel utav med tiden...Men det blir nok en god stund til i så fall. heheMen gratulerer så masse!!!

Silje-Odin å Balders mamma<3

13.03.2009 kl.18:52

gratulerer med baby i magen:)har selv en liten krabat på snart 9 mnd.å kan med hånden på hjerte si at du har MYE å se frem til:)kos deg i den tiden som kommer,man får den aldri igjenn!!

Torill

13.03.2009 kl.19:17

Gratulerer så masse med baby i magen, Linni :) Du og Bernhard kommer til å bli fantastiske foreldre til lille Dennis :)

Elise:)

13.03.2009 kl.20:49

Gratulerer så mye:)Jeg har en stesøster som venter barn og. men hun er bare syv uker på vei:)men det er alltid kjekkt med barn:DHar ett søskenbarn jeg er utrolig glad i og han er bare 2 og et halt år;*Dere blir sikkert noen flotte foreldre, og barnet er heldi som har en så kul mor som deg linni:)du er kjempe peen og barnet arver sikkert sjønnheten sin etter deg ;)

sofieelise

13.03.2009 kl.22:28

så utrolig spennende ! gratulerer så masse, skal bli spennede å følge med på ! :-)

Sandramarita

14.03.2009 kl.02:33

Gratulerer så utrolig masse , er alltid stas og bli mamma. er verdens beste følse - Man kan ikke få noe bedre enn en egen liten nydelig baby. det er verdens største gave det og bli mamma:) ønsker deg lykke til og alt godt, jeg vet du blir en herlig og god mamma. Ingen tvil. så ønker deg og dennis alt godt. Blir spennende og følge meg på bloggen din fremover.Hugs..

Sandramarita

14.03.2009 kl.02:36

Gratulerer så utrolig masse , er alltid stas og bli mamma. er verdens beste følse - Man kan ikke få noe bedre enn en egen liten nydelig baby. det er verdens største gave det og bli mamma:) ønsker deg lykke til og alt godt, jeg vet du blir en herlig og god mamma. Ingen tvil. så ønker deg og bernhard alt godt. Blir spennende og følge meg på bloggen din fremover.Hugs..

Pernille

14.03.2009 kl.09:01

Gratulerer så mye Linni!

Veronica

14.03.2009 kl.09:48

Gratulerer så mye! Er sikkker på du blir en fantastisk mamma:D

Linn:)

14.03.2009 kl.10:53

jeg kommenterer så godt som aldri på andres blogger. Men vet du Linni: Du har ett pågangsmot som er helt vanvittig, og du kommer nok til og bli en god mor. Jeg tror mange dømmer deg, som no brain no headece... men du er virkelig flott!Gratulerer til deg og bernard!Store klemmer fra tromsø:)

kristina

14.03.2009 kl.12:07

Gratulerer så mye!=)))

kine

14.03.2009 kl.12:37

GRATULERER SÅ MYE!Du kommer til å bli en fantastisk mor!! Selv har jeg to små gutter, og jeg er bare 21 år :)Du kommer til å storkose deg med Dennis. Og som du selv sier, det er viktig å se det positive i ting. Når du er sliten etter netter uten søvn, så glemmer du alt når lille gullet ditt ser på deg og smiler. For Dennis, blir du verdens vakreste kvinne! DET er en utrolig herlig følelse!Gratulerer igjen! Nå skal jeg hvertfall følge med på bloggen din :)

linda

14.03.2009 kl.16:22

Gratulerer så mye :) Så spennende!

Henriette

14.03.2009 kl.20:06

gratulerer så masse linni ! :)jeg tror særiøst du kommer til å bli en kjempebra mamma :Dklemklem

maria

14.03.2009 kl.23:13

Gratulerer så masse med baby i magen!Ung oslojente selv, 24 år, som ble gravid i fjor. Fikk lillesnuppa i slutten av september 08. Ikke helt planlagt men helt fantastisk herlig å bli mamma!!! Følelsen kan ikke beskrives med ord, den må bare oppleves! Skummelt og noen tunge stunder også selvsagt, men alt i alt en fantastisk opplevelse!!!! Gled deg til denne 'reisen' du og din kjære nå skal gjennom. Det første sparket, ultralyd, innkjøp av babyting osv osv. Kos dere sammen nå denne tiden, prioritere hverandre og kjærligheten!

14.03.2009 kl.23:26

Grattis Linni:) Dette kommer til og gå strålende!

by Helene

14.03.2009 kl.23:47

Gratulerer med gravidteten :)

Tea

15.03.2009 kl.13:16

Gratulerer så mye! Ønsker dere alt godt :)

Lill Cathrin Bakaas

15.03.2009 kl.13:54

Gratulerer så masse : )du er virkelig heldig .. Har lyst på barn selv, men siden jeg bareer 18 år vil jeg nok vente en stund til (håper jeg) ..

GG

15.03.2009 kl.14:07

Gratulerer, Linni! Jeg VET at dere kommer til å bli fantastiske foreldre, og lille Dennis eller Cindy eller hvem som kommer til vår verden, kommer til å få alt han eller hun ønsker og mer! Lykke til!

Lene

15.03.2009 kl.15:02

Gratulerer, Dennis blir en heldig gutt med dere som foreldre:)Digger deg!

Lizbeth Osnes

15.03.2009 kl.15:19

Håper du nå får tid til å svare oss som kommenterer, selv om jeg ser at det er en god del! Lykke til i svangerskapet.. Det er verdens største gave!

Martine

15.03.2009 kl.17:05

Gratulerer så mye! Og lykke til :-D

conctanza

15.03.2009 kl.20:14

Gratulerer så mye og lykke til :)

Ida

16.03.2009 kl.10:04

Gratulerer , Linni ! : DDu kommer til å bli en kjempe god mor : )

Julie

16.03.2009 kl.12:11

Kjempe koselig det da Linni ! Ikke rart at du ikke har fått noen negative kommentarere, alle vet nok at du kommer til å bli en kjempe god mor. :) Men hva skjer med glamourmodell jobben din da? Planer om å fortsette? Må sikkert være litt spesielt å ha en mor som er glamour modell, men ikke vet jeg. GRATULERER SÅ MYE, LINNI ! ;-D

.

16.03.2009 kl.15:42

Jeg tror seriøst at du kommert til å bli en god mamma. jeg kan se det for meg :) lykke til vidre! og gratulerer :)

Aina

16.03.2009 kl.18:20

Gratulerer så masse, gleder meg til å følge graviditeten på bloggen din!:)

Hege

16.03.2009 kl.18:38

Gratulerer med graviditeten! Er dere helt bombe sikre på at det blir gutt eller? Skjønner godt hva du mener med at det er et tomrom etter moren din, har mistet en av foreldrene mine selv.. og det er noe av det vondeste jeg har opplevd! :/Lykke til med svangerskapet:)

Ida Marie.

16.03.2009 kl.19:13

Åguri, gratulerer masse! Jeg ble glad da jeg leste at du skulle beholde det, for det værste jeg vet er abort! Men så koselig, du blir nok et bra forbilde :-) Jeg må innrømme at jeg ikke var særlig begeistra for deg, men det er fordi jeg ikke liker jenter som poser i bikini osv :P Men etter at jeg begynte å lese bloggen din begynte jeg å endre tanke om deg, og nå digger jeg deg :D HAHa. Det er lett å fordømme modeller, hihi. Men gratulerer så masse, jeg er glad på ditt og Bernhard (?) jeg husker sjeldent navn) sitt vegne :)

meg

16.03.2009 kl.19:35

gratulerer så mye med graviditet! :Djeg må faktisk innrømme at jeg har alltid syntes at du er sånn blond og dum med heliumstemme, men etter dette innlegget herhar jeg helt forandret syn:) du er et skikkelig godt menneske, og du virker faktisk smart .:) jeg ble veldig rørt av det du sa til sist! fortsett med dette! vis verden at du er mer enn bare pupper og hår :) for det er du. virkelig.

Sanna Marie

16.03.2009 kl.20:10

aller først må jeg bare si; Gratulerer kjempemasse! du kommer til å bli en super mamma. og ikke minst, heldige gutten som kommer til å ha en så fin og søt mor : - ) Jeg har en tanteunge som ble 7 måneder igår.. barn er så utrolig skjønne.. det er så fasinerende å se på det første smilet, første gangen de krabber, første stegende, første ordene osv .. jeg leser bloggen din hver dag, og syns det er utrolig spennende og følge med : - ) håper du får ei fin tid i graviditeten og etter : - ) lykke til ! hilsen Sanna Marie, din aller største fan.

Fay

16.03.2009 kl.20:13

Gratulerer så masse :) Klem:)

JUNE S

16.03.2009 kl.23:43

Dette var overraskende! Gratulerer, håper alt vil gå bra!

Leah

17.03.2009 kl.03:25

grattis Linni!! du kommer sikkert til å bli en fantastisk mor! Frklampe.blogg.no hvis du gidder ;) klem fra en jente som leser spalten din titt og ofte:)

kine

17.03.2009 kl.10:13

Jeg turte ikke gratulere når det bare var rykter, Men GRATULERER Linni:)Gled deg:) Det er helt FANTASTISK og være ung mor:) Jeg er snart 23, og har en gutt på snart 3 og en på nesten 9 mnd. Og hver dag med dem er det beste som har hent meg:)Lykke til med svangerskap og fødsel;)

Synne

18.03.2009 kl.16:16

Gratulerer:D Dere kommer til bli flinke foreldre. Helt sikkert. Lykke til:P

Cami

19.03.2009 kl.15:51

Gratulerer;)

Mari

21.03.2009 kl.18:48

Gratulerer så mye !Du kommer til å bli en kjempegod mor :-D

Helene Harepus

21.03.2009 kl.19:14

Gratulerer:)

AB

24.03.2009 kl.17:49

gratulerer:)

LINN :*

25.03.2009 kl.14:58

gratulerer så masse Linni :-) du blir nok en helt fantastisk mor! også blir Dennis kjempe heldig, som får en så søt og omtenksom mor.og jeg veit det at hadde moren din levd enda, så hadde hu vært kjempe stolt over deg :-)du er så bra, Linni! digger deeg! lykke lykke til :-))stor klem

en som var innom bloggen din :)

27.03.2009 kl.22:58

Herigud,noe så spennende!Jeg er veldig sikkert på at du og han kjæresten din kommer til å passe så godt på han lille Dennis :) GRATULERER !

Sofie

28.03.2009 kl.22:55

gratulerer så mye! er koselig å være gravid. ikke like morro når man får kjempelyst på noe som man ikke kan spise, jeg har da lyst på vaskepulver. får håpe du slipper unna sånne ting! hehe. når har du termin da?:)

sofie

30.03.2009 kl.02:19

Gratulerer så mye! Du kommer til å bli en god mor!

emma

30.03.2009 kl.18:48

du kommer til å bli en god mor :) unge mødre er minst like bra som de gamle " erfarene" mødrene. all lykke til deg og lille dennis

Marte

30.03.2009 kl.19:03

Jeg mista mamman min når jeg var 14, å du har rett, man blir ikke det samme igjen.Men husk at så mye mamman din betydde for deg, vil du bety for denne babyen! :)Lykke til!

Skriv en ny kommentarLinni Meister, Norway. A Norwegian blogger/model/tv-profil/designer with Sri Lankan roots. I have my own clothing line Be Fantastic - by Linni on lllusion.no.

Follow me here and on Instagram @meisterlinni

CONTACT: Linnimeister@gmail.com


KATEGORIER


ARKIV

Februar 2015. Januar 2015. Desember 2014. November 2014. Oktober 2014. September 2014. August 2014. Juli 2014. Juni 2014. Mai 2014. April 2014. Mars 2014. Februar 2014. Januar 2014. November 2013. Oktober 2013. September 2013. August 2013. Juli 2013. Juni 2013. Mai 2013. April 2013. Mars 2013. Februar 2013. Januar 2013. Desember 2012. November 2012. Oktober 2012. September 2012. August 2012. Juli 2012. Juni 2012. Mai 2012. April 2012. Mars 2012. Februar 2012. Januar 2012. Desember 2011. November 2011. Oktober 2011. September 2011. August 2011. Juli 2011. Juni 2011. Mai 2011. April 2011. Mars 2011. Februar 2011. Januar 2011. Desember 2010. November 2010. Oktober 2010. September 2010. August 2010. Juli 2010. Juni 2010. Mai 2010. April 2010. Mars 2010. Februar 2010. Januar 2010. Desember 2009. November 2009. Oktober 2009. September 2009. August 2009. Juli 2009. Juni 2009. Mai 2009. April 2009. Mars 2009. Februar 2009. Januar 2009. Desember 2008. November 2008. Oktober 2008. September 2008. August 2008. Juli 2008. Juni 2008. Mai 2008. April 2008. Mars 2008. Februar 2008. Januar 2008. Desember 2007. November 2007. Oktober 2007. September 2007. August 2007. Juli 2007. Juni 2007. Mai 2007. April 2007. Mars 2007. Februar 2007. Januar 2007. Desember 2006. November 2006. Oktober 2006.

REKLAME
DESIGN AV
ALBISS.BLOGG.NO


hits